باو! اینا سر اون جام جهانی که قهرمان نشدن توبرزیل بازیکن خودشون رو کشتن!!! این که ماله کلمبیاست!!!
اوناییکه بازیکنشونو کشتن کلمبیاییا بودن خب
مردم کلمبیا بخاطر گل به خودی دفاعشون با اسلحه کشتنش
کی قهرمان نشد؟ چی مال کلمبیاس؟
باو! اینا سر اون جام جهانی که قهرمان نشدن توبرزیل بازیکن خودشون رو کشتن!!! این که ماله کلمبیاست!!!
نظر من به شما نزدیکی میکنه در ضمن همین نظر رو برای بازی فردا شب دارمبه نظر من هر تیمی که امشب ببره ، قطعا و بدون هیچ شک و شبهه ای یه پای فینال هست![]()
فرد، برنارد و مایکون ؟!
ویلیان، رامیرز و دنی آلوز یعنی یکیشونم نباید میذاشت ؟!!!
مطمئنی؟ من قیافش یادمه و اینکه لباس زرد داشت!!!اوناییکه بازیکنشونو کشتن کلمبیاییا بودن خب
مردم کلمبیا بخاطر گل به خودی دفاعشون با اسلحه کشتنش
کی قهرمان نشد؟ چی مال کلمبیاس؟![]()
اتالیا نه بدست داور بلکه بدست بازیکن های خودش حذف شد وقتی جلو کاستاریکا یه حمله درست و حسابی نکردن وقتی با انگلیس اصلا و ابدا حقشون برد نبود جلوی اروگوئه کجا حمله کردن قبل از 10 نفره شدن به نظر میرسید اومدن واسه مساوی. کلمبیا اروگوئه رو ترکوند حتی اگه سوارز هم بود فایده ای نداشت حقیقت اینه که تیم ملی ایتالیا در این جام به اون چیزی ک حقش بود رسید نه کمتر واقعا بد بودن کاش حداقل یه دوتا حرکت خلاقانه یه بازیکن مثل توتی مثل دل پیرو باجو و.. داشتن به نظر من روسی مردشم بهتر از اینا بود میبایست دعوتش میکرداین تیم حتی از تیم 2010 هم بدتر بودبرزیل امشب فینالیست میشه با کمک داورا البته .همون داوری که سره ایتالیا رو جولو اروگوهه برید امشب داوره بازیه واقعا جالبه
من میگم برزیل با کپل میاد بالا!پیش بینی من 1-0 آلمان یا 3-1
Sent from my GT-I9300
مطمئنی؟ من قیافش یادمه و اینکه لباس زرد داشت!!!
بس که لیقوان زدیم حافظه نمونده واسمون!!![]()
برنده این بازی برنده فینال نیز هست![]()
من همونم! ببخشین دیگه تکرار نمیشه!تو همون لیقوان خور پوست گردو فروشی؟
عکس ایدی چرا عوض میکنی؟