• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع جام جهانی

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
برزیل باید ب همون شیلی میباخت . . تا اینجا هم ک اومد بالا از Cunt آورد . . . . . . . . .

نه ارژانتین خوب اومده بالا با این بازی هایی که بهش خورده بود و میزان گل هایی که زده !!مرده خورا ! ایشالا امشب هلند بزنه پارش کنه بهشون یاد بده از cunt اوردن یعنی چی !

L7 II

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
نه ارژانتین خوب اومده بالا با این بازی هایی که بهش خورده بود و میزان گل هایی که زده !!مرده خورا ! ایشالا امشب هلند بزنه پارش کنه بهشون یاد بده از cunt اوردن یعنی چی !

L7 II
آرژانتین ایرانو از همون cunt برد امشب تاوانشو میده ایشالا:cool:

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757

آره آرژانتین هم یالاندان اومد بالا . . . همه رو هم ب زووور با حداقل اختلاف برد! حتی یدونه بازی هم نداشته ک 2گل اختلاف برده باشه!

برزیل هم از همون نیمه اول بازی با کرواسی معلوم بود تیم نیستن و وسط ندارن من مطمئن بودم اگه مییومد بالا ب اروپایی ها میخرد همون 1هشتم حذف میشد . . .

آره هلند بره فینال احتمال قهرمان شدن هلند هست(واقعا هم حق ـه ش ـه چندسالـه داره مییاد فینال و نیمه نهایی ) آرژانتین هم از برزیل احساسی تر همین بلایی ک سر برزیل اومد دیشب 4سال پیش سر آرژانتین هم اومد . . .

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
:D همون اوایل بازی مثل اینکه اسکولاری به بازیکناش گفته بود باس 7 تا بخورن!
oskar.jpg

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
آیا میشه گفت جذاب ترین جام تاریخ بوده تا حالا؟؟

startToday

Registered User
لایک‌ها
323
آیا میشه گفت جذاب ترین جام تاریخ بوده تا حالا؟؟
برای شخص بنده که بوده...
بازی های خوب، تعداد گل های زیاد، غیر قابل پیش بینی بودن... دیگه چی میخواد آدم.

اینور هم برد فوق العاده ی آلمان رو به طرفداراش تبریک میگم و خوشحالم که انتقام فینال ۲۰۰۲ گرفته شد. ضمن اینکه اسم رونالدو هم به عنوان رکورد دار از تاریخ پاک شد.

ایشالا قهرمانی رو جشن میگیریم امسال.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
اقا اینجا سه روز عذایه عمومی اعلام شده مغازه ها تعطیل شده ربانهای مشکی سراسر شهر رو گرفته مردم توی غم و اندوه بسر میبرن :(
فرماندار ابادان بیانیه صادر کرده دیگه برزیل قسمتی از خاک آبادان نیست
شعار ابادان برزیلته برداشته شد و از این به بعد شعار ابادان المانته جایگزین شد
همچنین تقاضای اسکولاری برای پناهنده شدن به ابادان رد شده و از این تاریخ اسکولاری شهروند ابادان نیست
کارشناسان پس از بازی امشب دریافتند برزیل هیچگاه حتی قسمتی از جوبهای ابادان هم نبوده چه برسه به قسمتی از خاکش
جعبه سیاه داور بازی رو هم باز کردن دیدن داور بارها به برززیلیا گفته به تیرک بزنید گل حسابش میکنم :D

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
اقا اینجا سه روز عذایه عمومی اعلام شده مغازه ها تعطیل شده ربانهای مشکی سراسر شهر رو گرفته مردم توی غم و اندوه بسر میبرن :(
همچنین تقاضای اسکولاری برای پناهنده شدن به ابادان رد شده و از این تاریخ اسکولاری شهروند ابادان نیست
کارشناسان پس از بازی امشب دریافتند برزیل هیچگاه حتی قسمتی از جوبهای ابادان هم نبوده چه برسه به قسمتی از خاکش
جعبه سیاه داور بازی رو هم باز کردن دیدن داور بارها به برززیلیا گفته به تیرک بزنید گل حسابش میکنم :D

کا مگه جنوبی تو ؟

L7 II

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
اینو خودت نوشتی یا کپی برداری بود ؟ :general304::general304::general304:

• Like
Reactions: usl

garshasp dragon

Registered User
لایک‌ها
11,062
به نظر من هلند 3 بر 1 آرژانتین رو می بره

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
اینو خودت نوشتی یا کپی برداری بود ؟ :general304::general304::general304:
نصف خودم نصف کپی برداری :D اینجا همه دارن از این پیامها میدن به همدیگه باوو اینجا 95% طرفداره برزیلن نمیدونم چرا من طرفدار ایتالیا شدم :general304:

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
نصف خودم نصف کپی برداری :D اینجا همه دارن از این پیامها میدن به همدیگه باوو اینجا 95% طرفداره برزیلن نمیدونم چرا من طرفدار ایتالیا شدم :general304:

من گفتم طرفدار آلمانی ...اخه اول جام جهانی خیلی از آلمان می گفتمی !
خخخخخخ : میخوام به استادم یه پیام بدم ! طرفدار سرسخته برزیله اما من از همون روز اول گفتم آلمان ! دیروز هم دیدمش بهش گفتم با برزیل خداحافظی کن قبول نکرد ...
به نظرتون چی بهش بنویسم :D

• Like
Reactions: usl

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
من گفتم طرفدار آلمانی ...اخه اول جام جهانی خیلی از آلمان می گفتمی !
خخخخخخ : میخوام به استادم یه پیام بدم ! طرفدار سرسخته برزیله اما من از همون روز اول گفتم آلمان ! دیروز هم دیدمش بهش گفتم با برزیل خداحافظی کن قبول نکرد ...
به نظرتون چی بهش بنویسم :D
نمیدونم چی بنویسی ولی با استاد شوخی نکن میزنه مشروطت میکنه ها :D باو گناه دارن طرفدارای برزیلی دلم براشون سوخت اگه یه تیمی رو دوست داشته باشی بیاد تو نیمه نهایی 7 تا بخوره خعععلی حالت گرفته میشه o_O

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
نمیدونم چی بنویسی ولی با استاد شوخی نکن میزنه مشروطت میکنه ها :D باو گناه دارن طرفدارای برزیلی دلم براشون سوخت اگه یه تیمی رو دوست داشته باشی بیاد تو نیمه نهایی 7 تا بخوره خعععلی حالت گرفته میشه o_O

وضعیت ابادان در چه حالتیه جناب بنچمارک گیرنده؟:D

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
من همش یاد این انیمیشن فوتبال مدرن میفتم

کمرتو نیمار شکستنده
المان حمله ور شدینیو او مای گاد لوک ات ده نتیجه برزیل له شدنته:D:D

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
برای شخص بنده که بوده...
بازی های خوب، تعداد گل های زیاد، غیر قابل پیش بینی بودن... دیگه چی میخواد آدم.

اینور هم برد فوق العاده ی آلمان رو به طرفداراش تبریک میگم و خوشحالم که انتقام فینال ۲۰۰۲ گرفته شد. ضمن اینکه اسم رونالدو هم به عنوان رکورد دار از تاریخ پاک شد.

ایشالا قهرمانی رو جشن میگیریم امسال.
اولا تبریک میگم به طرفدران المان هر چند از نظر من طرفداری از تیم ملی کشور دیگه نباید به تعصب باشگاهی برسه چون 90 درصد طرفدارشون هموطنای خودشون هستن بشخصه بیشتر از دیدن بازی های جذاب و غیر قابل پیش بینی لذت میبرم.در مورد انتقام کلا با این بحث موافق نیستم اون یدوره ای بود و تموم شد اینم بازی دیگه ای بود چون اون بازیکن ها که دیگه نیستن اگه بازم با همونا بود برزیل اره.در مورد اون مورد اخر بدون تعصب اگه کلوزه ده بازی دیگه هم تو جام های جهانی بازی کنه و 10 گل دیگه هم بزنه کسی که کمی فوتبال دیده باشه رونالدو رو بزرگتر میدونه یا کلوزه رو ؟ بقول خود رونالدو و چنتا از ورزشکاران دیگه رکورد فقط یک عدد برای هیجان بیشتر بخاطر شکسته شدنش هست .ایا وقتی رونالدو رکورددار شد اسم مارادونا و پله و کرایف و پلاتینی و ... به عنوان بهترین های تاریخ فوتبال کمرنگ شد؟بله رکوردار کلوزه شد همونطور که علی دایی رکوردار گل ملی هست که البته افتخار ماست میخوام بگم واسه نسلی که بازی هردو رو از ابتدا دیده تا انتها میروسلاو کلوزه خیلی زودتر فراموش خواهد شد تا رونالدو رونادو به خاطر تکنیک و حرکات پا به توپ همیشه جزو بهترین های تاریخ میمونه البته منکر ارزشهای کلوزه به عنوان یه بازیکن فرصت طلب نیستم منتها فوتبالدوستان رونالدو و رونالدینیو و و... رو مدل دیگری دوست دارن

بالا