• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع جام جهانی

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
پنالتي نبود ولي سيلوا بايد اخراج ميشد،به نفع برزيل شد اون صحنه...

Sent from my iPhone using Tapatalk
جز قوانین فیفاست بنظرم که اگه بازیکن در ادامه حرکتش وارد محوطه جریمه شه داور میتونه پنالتی بگیره...اگه ماده قانونیش رو پیدا کردم میزارم...چندوقت پیش چشمم بهش خورده بود...سر همون پنالتی بازی رفت من سیتی بارسا که دمیکلس رو مسی پنالتی کرد طرفدارای بارسا به اون ماده استناد میکردن.

Sent from my GT-I9300

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
Last edited:

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
این گلی که اسکار به یووه زده رو تو هر بازی ای که گزارشکرش خیابونی بوده و اسکار توی زمین شنیدم.مگه چطوری گل زده که همیشه میگه ؟

rezagfa

Registered User
لایک‌ها
295
چند چند بشه میبازی بخندیم؟

:p حسود :) اییییییییش

1-1
2-1
3-1
اینارو پیش بینی کردم
تا الان خوب پیش رفته
البته پیش بینی های دیگه هم کردم
( برد هلند در دونیمه ، برد هلند در کل بازی ، برد با اختلاف یک گل )

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
این گلی که اسکار به یووه زده رو تو هر بازی ای که گزارشکرش خیابونی بوده و اسکار توی زمین شنیدم.مگه چطوری گل زده که همیشه میگه ؟
همونی که از دور زد گوش دروازه!
چلسی 2-0 جلو افتاد و یووه مساویش کرد!

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
استاد خیابانی:
هلند دو برزیل یک صفر

پ ن: ما همه باهم رفیقیم - ما
همه باهم رفیقیم

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
:p حسود :) اییییییییش

1-1
2-1
3-1
اینارو پیش بینی کردم
تا الان خوب پیش رفته
البته پیش بینی های دیگه هم کردم
( برد هلند در دونیمه ، برد هلند در کل بازی ، برد با اختلاف یک گل )
همه اتفاقات ممکن رو پیشبینی کردی
من میگم برزیل میبره

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
همونی که از دور زد گوش دروازه!
چلسی 2-0 جلو افتاد و یووه مساویش کرد!
من اون بازی رو ندیدم ولی انگار فقط همین رو از اسکار بلده.یبارم تو یه بازی گل زد اسکار بعد خیابونی گفت این گل حقش جایزه اسکاره مثل اون گلی که به یووه زد:general607:

rznrz06

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
134
je9u2ybe.jpg

شبکه HD ماندگار خواهد شد.

مدير شبكه تماشا اعلام كرد:شبكه اچ‌دي بعد از مسابقات جام‌جهاني همچنان به فعاليت خود ادامه خواهد داد .
كامبيز اخوان صفا در گفت‌وگو با ايسنا، گفت : شبكه اچ‌دي با پايان مسابقات جام‌جهاني تعطيل نخواهد شد .

وي اضافه كرد : در حال حاضر شبكه اچ دي ، روزانه پنج ساعت پخش آزمايشي دارد ؛ ضمن اينكه قرار است به زودي پس از افتتاح رسمي، ساعت پخش برنامه‌هايش نيز افزايش پيدا كند .

اخوان صفا درباره پخش مسابقات نيمه نهايي و فينال جام جهاني اعلام كرد : تاكنون همه بازي‌هاي مربوط به جام جهاني از اين شبكه پخش شده‌اند . امشب - شنبه (21 تيرماه) - هم مسابقات نيمه نهايي مربوط به جام‌جهاني از شبكه اچ دي پخش مي‌شود؛ ضمن اينكه يكشنبه شب هم فينال مسابقات را از اين شبكه پخش خواهيم كرد . اين مدير تلويزيون همچنين با اشاره به تصميم ادامه‌دار بودن شبكه اچ‌دي پس از مسابقات جام‌جهاني، عنوان كرد: به خاطر احترامي كه براي مخاطب قائل هستيم، پخش آزمايشي اين شبكه را همچنان ادامه داديم تا جايي كه در حال حاضر به غير از مسابقات جام جهاني برنامه‌هايي ديگري نظير«مستند ايران» هم از اين شبكه در حال پخش است .

به علت اينكه بعد از مسابقات واليبال اين شبكه با اقبال بينندگان مواجه شد ، به دستور آقاي ضرغامي - رييس سازمان صدا‌و‌سيما روزانه پنج ساعت پخش آزمايشي شبكه اچ‌دي را ادامه داديم و قرار است به زودي اين شبكه افتتاح رسمي شود .
مدير شبكه تماشا در پايان گفت‌و‌گوي خود خاطرنشان كرد: به دليل اينكه افتتاح چنين شبكه‌اي تجربه جديدي است و نياز به فراهم آوردن يكسري امكانات و زيرساخت‌هاي فني دارد، افتتاح رسمي آن كمي زمان مي‌برد. در حال حاضر ما مشغول انجام فعاليت براي آماده‌سازي زيرساخت‌هاي فني شبكه اچ‌دي هستيم و مدتي فرصت مي‌خواهيم تا بتوانيم اين شبكه را رسما با افزايش ساعت افتتاح كنيم.

SONY XPERIA Z2

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
من لباس دوم هلند رو ازون نارنجی همیشگی بیشتر دوز دارم..خیلی خوشرنگه.

Sent from my GT-I9300
هلند بدون نارنجی که هلند نیس:general105:

یه سوال این نیمار خوب شده آیا؟!!:eek:
والا من دوتا دیسک دارم 100 تا دکتر رفتم بعد 2 سال بهبودی = 0
این دوتا مهرش شکست موندم چه جور سرپاست:general611:

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
استاد خیابانی امشب ترکونده تا اینجا :دی

درک کویت که نوک حمله هست،اسم هافبک هلند که دگوزمن هست :eek: ،بقیه اش یادم نیست شما بگید:general306:

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دوستان سوتیهای خیابانی رو همینجا بگید''تا ما هم یکم بخندیم''من دارم از ترکیه میبینم و گزارش استاد نمی شنوم

Sent from my K00E using Tapatalk

بالا