• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع جام جهانی

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
تمام کارشناس های ورزشی اعتقاد داشتند پنالتی گرفتن اشتباه داوری بود

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
هالک وحشتناک بد بود بدبختی اصلی اینجاست که به آرسنال لینک شده

captain_malaki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
584
هالک ! قدرت رو معنی میکنه

hulk19.gif

captain_malaki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
584
nyshymwr.jpg

لاورن: می خواهم گریه کنم؛ فیفا فاسد است؛ جام را همین الان بدهید به برزیل!

بازیکن 24 سال تیم ملی کرواسی از عملکرد داوری در دیدار افتتاحیه جام جهانی به شدت ناراحت است و فیفا را فاسد قلمداد می کند.
به گزارش بخش انگلیسی سایت گل، اولین بازی جام جهانی 2014 برزیل با حاشیه های زیادی همراه بود، از گروه A این مسابقات دیشب دو تیم برزیل میزبان و کراسی به مصاف هم رفتند که برزیل موفق شد حریفش را 3 بر 1 شکست دهد.

کرواسی ابتدا با گل به خودی مارسلو پیش افتاد اما در همان نیمه اول نتیجه 1 بر 1 شد؛ در نیمه دوم همه چیز برابر پیش می رفت تا این که نیشیمورا پنالتی مشکوکی به نفع بریل اعلام کرد.
البته نیمار خوش شانس بود که به خاطر آرنج زدن به صورت لوکا مودریچ از بازی اخراج نشد.

لاورن پس از بازی در گفت و گو با L’Equipe بیان کرد:
" به شدت ناراحت هستم، آنقدر ناراحتم که قصد دارم گریه کنم، این یک عملکرد فاسد از فیفا است، همه دنیا دیدند که آن صحنه پنالتی نبود.

همه ما از احترام صحبت می کنیم، فیفا در مورد احترام با مردم صحبت کرد؛ ولی چه اتفاقی افتاد؟ بهتر از جام هر چه زود تر به برزیل داده شود.

لاورن در مورد نحوه بازی کرواسی در برابر برزیل گفت:
من فکر می کنم ما یک بازی خوب و با کیفیت را در برابر برزیل به نمایش گذاشتیم، اما قادر نبودیم در برابر 12 نفر بازی کنیم."

ما به عکس ها و پوسترهای درون اتاق از سوی فیفا که در مورد احترام بود نگاه می کردیم و سوال های بدون جوابی در فکرمان نقش می بست."

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
لباس ایران در جام جهانی : ))

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
nyshymwr.jpg

لاورن: می خواهم گریه کنم؛ فیفا فاسد است؛ جام را همین الان بدهید به برزیل!

بازیکن 24 سال تیم ملی کرواسی از عملکرد داوری در دیدار افتتاحیه جام جهانی به شدت ناراحت است و فیفا را فاسد قلمداد می کند.
به گزارش بخش انگلیسی سایت گل، اولین بازی جام جهانی 2014 برزیل با حاشیه های زیادی همراه بود، از گروه A این مسابقات دیشب دو تیم برزیل میزبان و کراسی به مصاف هم رفتند که برزیل موفق شد حریفش را 3 بر 1 شکست دهد.

کرواسی ابتدا با گل به خودی مارسلو پیش افتاد اما در همان نیمه اول نتیجه 1 بر 1 شد؛ در نیمه دوم همه چیز برابر پیش می رفت تا این که نیشیمورا پنالتی مشکوکی به نفع بریل اعلام کرد.
البته نیمار خوش شانس بود که به خاطر آرنج زدن به صورت لوکا مودریچ از بازی اخراج نشد.

لاورن پس از بازی در گفت و گو با L’Equipe بیان کرد:
" به شدت ناراحت هستم، آنقدر ناراحتم که قصد دارم گریه کنم، این یک عملکرد فاسد از فیفا است، همه دنیا دیدند که آن صحنه پنالتی نبود.

همه ما از احترام صحبت می کنیم، فیفا در مورد احترام با مردم صحبت کرد؛ ولی چه اتفاقی افتاد؟ بهتر از جام هر چه زود تر به برزیل داده شود.

لاورن در مورد نحوه بازی کرواسی در برابر برزیل گفت:
من فکر می کنم ما یک بازی خوب و با کیفیت را در برابر برزیل به نمایش گذاشتیم، اما قادر نبودیم در برابر 12 نفر بازی کنیم."

ما به عکس ها و پوسترهای درون اتاق از سوی فیفا که در مورد احترام بود نگاه می کردیم و سوال های بدون جوابی در فکرمان نقش می بست."
این کرواتارم جو گرفته ها انگار بیستا گل زدن داور نگرفته.حالا کاری ندارم پنالتی بود یا نه ولی خب دیگه شورشو دارن درمیارن

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
به جایه این کارا باید یه فکری به حال دروازبانشون کنن

ariya-123

Registered User
لایک‌ها
140
باید قبول کرد که برزیل خیلی با برزیل 98 و 2002 فرق داره اما به مراتب نسبت به چند سال قبل پیشرفت داشته فراموش نکنیم امتیاز میزبانی خیلی تو روحیه تاثیر داره پس میشه برزیلو تا حدودی یه پای فینال دونست

captain_malaki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
584
كلا بايد قبول كنيم انتخاب داور آسيايي براي بازي افتتاحيه ريسك بزرگي بود كه جواب نداد
نيشي مورا يه جورايي اشتباهات سال ٢٠١٠ تو بازي هلند رو كه به ضرر برزيل تموم شد رو از دل برزيلا در آورد

آرنج كارت قرمز مستقيم داره يعني نيمار قبل از گل بايد اخراج ميشد

پنالتي يه دايو حرفه اي از فرد

خطاي دني رو اوليچ نديد تو محوطه

قبل از گل سوم يه خطا رو بازيكن كرواسي شد كه ادامه همون توپ گل شد..

اينهمه تاثير رو نتيجه بازي داشته و كلي اشتباهاي ريز و درشت ديگه كاملا حق با سرمربي كرواسي ع كه گفته :

شرم آور است اين داوري در سطح جام جهاني نبود !!

Sent from iPhone using Tapatalk

commment

Registered User
لایک‌ها
361
تمام دنیا علیه داور ژاپنی؛ خجالت نمی‌کشی؟!

برزیل در دیدار افتتاحیه جام جهانی در شرایطی از سد کرواسی گذشت که خیلی‌ها معتقدند که پنالتی روی فرد به هیچ وجه درست نبوده و تصمیم بحث برانگیز داور ژاپنی بوده که باعث شده میزبان در اولین بازی خود به پیروزی برسد.

به گزارش ایسنا، رسانه‌های جهان یک روز پس از آغاز جام جهانی تیتر یک خود را به بازی افتتاحیه اختصاص دادند و علاوه بر پوشش اخبار و عکس های مربوط به بازی برزیل و کرواسی نوشته‌اند که داور ژاپنی بازی را برای میزبان در آورد! روزنامه‌ها و سایت‌های ورزشی کرواسی هم که مثل مربی تیم کشورشان از تصمیم داور ژاپنی عصبانی بودند تیترهایی با این مضمون زدند که " نیشیمورا! خجالت نمی‌کشی؟"

* روزنامه‌ "اوله" آرژانتین: برزیل با هدیه بزرگ داور ژاپنی کرواسی را برد. فرد خود را روی زمین انداخت و مدافع حریف را خطا کار نشان داد. اگر برزیلی‌ها به همین گونه کمک بگیرند کارشان در ذهن‌ها خواهد ماند. این روزنامه‌ در صفحه نخست سایت خود هم نیشیمورا را در لباس برزیل به تصویر کشیده است.

* ‌روزنامه‌ "ال‌پائیس" اسپانیا: نیمار بهتر از کمک نیشیمورا. برزیل با کمک داور به بازی برگشت.

* روزنامه‌ "اکیپ" فرانسه: برزیل با نیمار و داور ژاپنی نتیجه‌ را برگرداند.

* روزنامه‌ "گاردین" انگلیس: نیمار پیروزی اول را برای برزیل به دست آورد. و ناگهان یک پنالتی از ناکجا آباد!

* روزنامه‌ "گاتزتا دلو اسپورت" ایتالیا: برزیل به کمک نیمار رو به جلو حرکت می‌کند. اسکار و نیمار فرصت‌های خوبی را خلق کردند، اما زمانی که تساوی محتمل‌ترین نتیجه‌ بود، نیشیمورا سرنوشت را عوض کرد.

* روزنامه‌ "گلوبو اسپورت" برزیل: نیمار ناجی شد. داور هم اشتباه کرد.

* روزنامه‌ "دیلی میل" انگلیس: برزیل خوش شانس. میزبان برد را با شیرجه فرد به دست آورد. یکی از سخت‌گیرانه‌ترین پنالتی تاریخ و دو گل از نیمار.

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
تمام دنیا علیه داور ژاپنی؛ خجالت نمی‌کشی؟!

برزیل در دیدار افتتاحیه جام جهانی در شرایطی از سد کرواسی گذشت که خیلی‌ها معتقدند که پنالتی روی فرد به هیچ وجه درست نبوده و تصمیم بحث برانگیز داور ژاپنی بوده که باعث شده میزبان در اولین بازی خود به پیروزی برسد.

به گزارش ایسنا، رسانه‌های جهان یک روز پس از آغاز جام جهانی تیتر یک خود را به بازی افتتاحیه اختصاص دادند و علاوه بر پوشش اخبار و عکس های مربوط به بازی برزیل و کرواسی نوشته‌اند که داور ژاپنی بازی را برای میزبان در آورد! روزنامه‌ها و سایت‌های ورزشی کرواسی هم که مثل مربی تیم کشورشان از تصمیم داور ژاپنی عصبانی بودند تیترهایی با این مضمون زدند که " نیشیمورا! خجالت نمی‌کشی؟"

* روزنامه‌ "اوله" آرژانتین: برزیل با هدیه بزرگ داور ژاپنی کرواسی را برد. فرد خود را روی زمین انداخت و مدافع حریف را خطا کار نشان داد. اگر برزیلی‌ها به همین گونه کمک بگیرند کارشان در ذهن‌ها خواهد ماند. این روزنامه‌ در صفحه نخست سایت خود هم نیشیمورا را در لباس برزیل به تصویر کشیده است.

* ‌روزنامه‌ "ال‌پائیس" اسپانیا: نیمار بهتر از کمک نیشیمورا. برزیل با کمک داور به بازی برگشت.

* روزنامه‌ "اکیپ" فرانسه: برزیل با نیمار و داور ژاپنی نتیجه‌ را برگرداند.

* روزنامه‌ "گاردین" انگلیس: نیمار پیروزی اول را برای برزیل به دست آورد. و ناگهان یک پنالتی از ناکجا آباد!

* روزنامه‌ "گاتزتا دلو اسپورت" ایتالیا: برزیل به کمک نیمار رو به جلو حرکت می‌کند. اسکار و نیمار فرصت‌های خوبی را خلق کردند، اما زمانی که تساوی محتمل‌ترین نتیجه‌ بود، نیشیمورا سرنوشت را عوض کرد.

* روزنامه‌ "گلوبو اسپورت" برزیل: نیمار ناجی شد. داور هم اشتباه کرد.

* روزنامه‌ "دیلی میل" انگلیس: برزیل خوش شانس. میزبان برد را با شیرجه فرد به دست آورد. یکی از سخت‌گیرانه‌ترین پنالتی تاریخ و دو گل از نیمار.
تمام دنیا نیست این تیما خب رقبایه برزیلن برای قهرمانی و خب یه جورایی میخوان جو رو علیه برزیل کنن.بهرحال رقابته دیگه.

captain_malaki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
584
تمام دنیا نیست این تیما خب رقبایه برزیلن برای قهرمانی و خب یه جورایی میخوان جو رو علیه برزیل کنن.بهرحال رقابته دیگه.

خبرگزاري ها رو بذاريم كنار
دو نيم ميليون بيننده تلويزيوني اشتباه نميكنه
ولي خب آره
تعصب چشمارو كم سو ميكنه

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
فرانسه قهرمانه.شکی در این نیست.تایپیک قفل و استارتر بن می شه :D

ariya-123

Registered User
لایک‌ها
140
فرانسه در بهترین حالت تا یک هشتم بیشتر نمیاد

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
خبرگزاري ها رو بذاريم كنار
دو نيم ميليون بيننده تلويزيوني اشتباه نميكنه
ولي خب آره
تعصب چشمارو كم سو ميكنه

نه به خدا مساله تعصب نیست میگم بهرحال داور شاید اشتباهم بکنه ولی این که انقدر کشش میدن برایه اینه روحیه برزیلیارو خراب کنن و ایناهم بخاطر اینه که خب بخاطر میزبانی برزیل یه جورایی شانس اول قهرمانیه.من که مبدونم حالا چه شما باشین و چه دوستایه دیگه طرفدار کرواسی که نیستین شما حتما طرفدار یه تیمه دیگه این و برزیل برایه قهرمانیه تیمه مورد علاقتون رقیبه.

بالا