secreter
Registered User
- نوشتهها
- 577
- لایکها
- 683
اگه اون نبود بازیو نمیدیدمرفیقت گوتزه هم بودا همون که خوشت میومد ازش![]()
اگه اون نبود بازیو نمیدیدمرفیقت گوتزه هم بودا همون که خوشت میومد ازش![]()
ترکیب رسمی
ترکیب ایران:
علیرضا حقیقی، پژمان منتظری، سیدجلال حسینی، خسرو حیدری، امیرحسین صادقی،احسان حاج صفی، مهرداد پولادی، آندرانیک تیموریان، جواد نکونام، رضا قوچاننژاد و اشکان دژاگه
ترکیب نیجریه:
ونسان انییاما، افه آمبروسه، گوتفری اوبوآ بونا، کنت اومهرو، جوون اوشانیوا، احمد موسی، اوگنی اونازی، پتر اودم وینگه، ویکتور موزس، جان اوبی میکل و امانوئل آمنیکه
به امید موفقیت ....
فقط انتخاب حقیقی ریسک هستش ، شاید جواب نده
این مفت خوری که میگی تو 20 سالگی آقای گل جام جهانی شد ، الانم فقط 24 سال داره و تو رقابت های جام جهانی 8 گل زده (تا الان) ، مسی و رونالدو فک کنم هر کدوم یکی دوتا گل زدن...!پنالدو عجب اعتراضي كرد!!!خخخ
چون توپ به داور خورد و موقعيت ضد حمله آلمان واسه پرتغال موقعيت گل شد وگرنه پنالتي رو ميگرفت!يه پنالتي بدين گل بزنه،گناه داره!!!
مفت خورم هتريك كرد با يه گل مفت ديگه!!!خخخ
Sent from my iPhone using Tapatalk
به عنوانِ یه چلسی فنس ، میکل و موزس رو خیلی خوی می شانسم ، یعنی کلِ بازی شونو حفظ هستمکاش منو می بردن راحت می تونستم این دوتارو هم شده آنلایز کنم و از کار بندازمشون
اعتماد به سقفت رو !
موزس کلا ده بیست بار برا چلسی بازی نکرده اونم همش تعویض دقیقه 80 به بعد ! اونوقت شما کلا میشناسیش
پست تخصصیش تو ویگان نوک بود که چلسی بیخود و بی جهت خریدش و خرابش کرد
لیورپول هم از قرض گرفتنش وسط فصل پیشیمون شده بود و میخاست ریلیز کنه
جای سوئد واقعا خالیه..
تازه ایشون طرفدار آرژانتینم هستن این نفرتشون مضاعفم شده.. منم تیمم 2010 اونجوری جلو آلمان سوراخ میشد به مولر میگفتم مفت خور :دیاین مفت خوری که میگی تو 20 سالگی آقای گل جام جهانی شد ، الانم فقط 24 سال داره و تو رقابت های جام جهانی 8 گل زده (تا الان) ، مسی و رونالدو فک کنم هر کدوم یکی دوتا گل زدن...!
همین مفت خور حماسه 7UP رو رقم زد ، البته به بارسایی ها حق میدم ازش متنفر باشن .
در ضمن درسته گل قشنگ کم زده ولی دلیل نمیشه که بگی مفت خور، چون اینجوری خیلی از بازیکنای سرعتی - فیزیکی میشن مفت خور!
پ ن : اینزاگی هم اینجوری بود ...