• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع جام جهانی

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
اگه بازی نیجریه - بوسنی مساوی بشه
و ما هم بوسنی رو ببریم میری مبالا:D

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
این دو تا از خداشونم باشه که توی یه تیم ملی دارن بازی میکنن.مگه اون یکی ملیتشون تو تیم ملی راشون میدن؟؟
چه ربطی داره؟
دیوار دوره ازم اگه نه سرم رو میکوبیدم!!
برادر طرف از جون و دل داره مایه میزاره! حالا اصلاً افغانی باشه! (نژادپرستی از جملم میباره)

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
به شیپور کار ندارم! ولی این تیم ملی ضعیف نتیجه ی تلاش مسئولان هست!!
وقتی هم که تیم ضعیف باشه باید دفاعی بازی کنه!
وقتی هم که بخواد دفاعی بازی کنه باید توپ رو بده تیم حریف تا خسته بشن!!
وقتی هم که توپ رو بده تیم حریف آمارهایی که گفتی رقم میخوره!!
اگر کسی تو ایران باشه که از سبک بازی ایران بناله، هیچ نمی فهمه از فوتبال!!
باید بین این 2 انتخاب کنه، یا کیسه گل بشه، یا گل نخوره و روی ضربات آزاد و اشتباه حریف موقعیت ایجاد کنه!!
من حاضرم کیسه گل بشیم ولی فوتبال بازی کنیم.ما هیچ کدوم از بازیکنامون حتی نمیتونن یار مقابلشونو جا بذارن.هیچ کدوم یه پاس صحیح نمیتونن بدن.هیچ کدوم حتی یه استوپ ساده بلد نیستن.اینجوری دفاعی هم که داریم بازی میکنیم!خب دیگه دنیای فوتبال میفهمه که تو زمینه بازیکن سازی تو ایران چی داره میگذره.ولی اگه ریسکی بازی کنیم مطمعن باش کمتر مسخره ی مردم دنیا میشیم

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
اگر کسی تو ایران باشه که از سبک بازی ایران بناله، هیچ نمی فهمه از فوتبال!!
باید بین این 2 انتخاب کنه، یا کیسه گل بشه، یا گل نخوره و روی ضربات آزاد و اشتباه حریف موقعیت ایجاد کنه!!
دقیقا..منطقی ترین شکل بازی واسه لوله نشدن همینی بود که ارائه کردن...نیمه اول ترس تو بازیکنامون کاملا مشهود بود بدجوری استرس داشتن...از نظر بدنی نسبت به 2006 که دقیقه 70 به بعد کم میوردنو سوراخ میشدن خیلی پیشرفت کردن...اگه خوش شانس باشیم صعود هم دور از دسترس نیس...جلو آرژانتین با انگیزه بازی کنن و جو بگیرتشون مساوی میشه گرفت..دیشب خوب مصدوم میکردن حریفو :دی راضی بودم ازشون..الان یه کعبی لازمه یه یکتاپرنده نثار مسی و دیماریا و آگوئرو کنه. :D که دیگه شخم نکنن دریبل بزن.

Sent from my GT-I9300

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
چه ربطی داره؟
برادر طرف از جون و دل داره مایه میزاره! حالا اصلاً افغانی باشه! (نژادپرستی از جملم میباره)
شما گفتی به چه امیدی اومدن منم گفتم از خداشونم باشه.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
چه ربطی داره؟
زمین که هست بزن به زمین! من تجربه دارم از دیوار هم بهتر جواب میده!
(هدفم صرفا کمک خالصانه بود نه اسپم)

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
دیروز رونالدو هیچ گ هی نخورد.یدونه شوت محکم زده فردوسی پور آنچنان جو داد و گفت اوه اوه اوه که انگار چی کار کرده.گفت حتما درباره این شوت و قدرتش بحث خواهیم کرد! اونوقت روبنی که هم رکورد سرعت جابجا کرد هم قشنگ ترین گل های این چند دوره اخیر جام جهانیو زد به چشم فردوسی پور نمیاد.
دیگه خیلی دارن از بعضی بازیکنا طرفداری میکنن.تو اروپا دیگه اینجوریم نیست!
تازه اگه به قدرت شوت باشه اون شوت سر ضربی که روبن زد و کاسیاس دفع کرد قدرتش1000000 برابر شوت رونالدو بود

Last edited:
  • Like
Reactions: al2

startToday

Registered User
لایک‌ها
323
بازی دلچسبی که نبود از ایران. ولی خب بضاعت ایران همین هست دیگه و نباید انتظار دیگه ای داشته باشیم با این روند آماده سازی که تیم داشت.

دیشب من خیلی به دژاگه امید داشتم اما امیدم رو ناامید کرد تقریبا. پایین از سطح خودش بازی میکرد. توی دو تا موقعیت هم میتونست با دو تا پاس هوشمندانه یکی دیگه (فکر کنم حفتش هم گوچی بود) رو تو موقعیت عالی قرار بده که با حرکتای بی دلیل عرضی موقعیت رو کشت.

ایشالا بازی های بعدی این استرس رو کمتر داشته باشن و بهتر بتونن بازی کنن و حداقل توی ضدحمله هامون بتونیم خطرای جدی تری ایجاد کنیم.

---------------------------

آلمانِ ما چه کرد .:cool:

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
من حاضرم کیسه گل بشیم ولی فوتبال بازی کنیم.ما هیچ کدوم از بازیکنامون حتی نمیتونن یار مقابلشونو جا بذارن.هیچ کدوم یه پاس صحیح نمیتونن بدن.هیچ کدوم حتی یه استوپ ساده بلد نیستن.اینجوری دفاعی هم که داریم بازی میکنیم!خب دیگه دنیای فوتبال میفهمه که تو زمینه بازیکن سازی تو ایران چی داره میگذره.ولی اگه ریسکی بازی کنیم مطمعن باش کمتر مسخره ی مردم دنیا میشیم
مشکل شما اینه نظر خودتو به مردم دنیا هم میبندی!! برادر ما کجا مسخره ی مردم دنیا شدیم؟؟! تنها نکته ی منفی که اشاره کردن عزیزان اونور آبی، به خسته کننده بودن ایران بوده نه چیز دیگه!!!
شما برو بازخوردهای شکست هندوراس رو با تساوی ایران مساوی کن!!

دقیقا..منطقی ترین شکل بازی واسه لوله نشدن همینی بود که ارائه کردن...نیمه اول ترس تو بازیکنامون کاملا مشهود بود بدجوری استرس داشتن...از نظر بدنی نسبت به 2006 که دقیقه 70 به بعد کم میوردنو سوراخ میشدن خیلی پیشرفت کردن...اگه خوش شانس باشیم صعود هم دور از دسترس نیس...جلو آرژانتین با انگیزه بازی کنن و جو بگیرتشون مساوی میشه گرفت..دیشب خوب مصدوم میکردن حریفو :دی راضی بودم ازشون..الان یه کعبی لازمه یه یکتاپرنده نثار مسی و دیماریا و آگوئرو کنه. :D که دیگه شخم نکنن دریبل بزن.
Sent from my GT-I9300
همین آندو میتونه نقش کعبی رو ایفا کنه!!

شما گفتی به چه امیدی اومدن منم گفتم از خداشونم باشه.
برادر من و با کی اشتباه گرفتی؟

زمین که هست بزن به زمین! من تجربه دارم از دیوار هم بهتر جواب میده!
(هدفم صرفا کمک خالصانه بود نه اسپم)
متشکر از کمک خالصانه ات!!

∑!sЂ

Registered User
لایک‌ها
376
اگر کسی تو ایران باشه که از سبک بازی ایران بناله، هیچ نمی فهمه از فوتبال!! با احترام به همه نظر شخصیه!!
باید بین این 2 یکی رو انتخاب کنیم، یا کیسه گل بشیم، یا گل نخوریم و روی ضربات آزاد و اشتباه حریف موقعیت ایجاد کنیم!!
حرف شما حق منطقی
حالا بیا از این ور ببین
گیرم ارژانتینم مساوی کردیم اونیکی رو هم بردیم با همین بازی دفاعی تخیلیک شانسیک (حمله اخر یاد ایشیزاکی افتادم صورتش کبود میشد از گل دفاع میکرد)
بعدش چی ؟
بعدش که ابروریزی های بزرگتری در کمینه
اصلا لیاقت جام جهانی رو نداشت ایران این نظر من این بازی هم کلا مسخره بود همه دنیا هم مسخره میکردن چهار تا شبکه خارجی و تحلیلشونو بشنوین دقیقا میبینی چی میگم(درمورد حمله اول میگفتن سه تا دفاع اینقد حول بودن که نتونستن یه توپ ساده رو دور کنن اخرشم زدن به تاق دروازه)
ما مقایسه میشیم با سایر تیم ها وقتی وارد جام جهانی میشیم این یه اصله غیر قابل انکاره و وقت مقایسه هیچ بود بازی دیشب
ضعیفه لا اقل یه تیم میومد بالا ابرو اسیا رو نمیبرد :D

Last edited:

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
یه حرف خیلی قشنگ از یه نفر:
این نیجریه بود که نتونست گل بزنه بوسنی و آرژانتین اگه همه بازیکنا تو دروازمون بخوابنن باز گل میزنن پس در نتیجه 2 بازی بعدی رو میبازیم و حذف میشیم، اما اگه هجومی بازی میکردیم ممکن بود ببازیم که با تساوی الان فرقی نمیکرد باز حذف میشیدم اگرم میبردیم که امیدمون به صعود خیلی زیاد میشد، پس در نتیجه این تساوی فقط به درد کیروش خورد که حسابی منت بزاره سر ایرانو دلار دلار از اینا پول بیگیره.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
حرف شما حق منطقی
حالا بیا از این ور ببین
گیرم ارژانتینم مساوی کردیم اونیکی رو هم بردیم با همین بازی دفاعی تخیلیک شانسیک (حمله اخر یاد ایشیزاکی افتادم صورتش کبود میشد از گل دفاع میکرد)
بعدش چی ؟
اصلا لیاقت جام جهانی رو نداشت ایران این نظر من این بازی هم کلا مسخره بود همه دنیا هم مسخره میکردن چهار تا شبکه خارجی و تحلیلشونو بشنوین دقیقا میبینی چی میگم(درمورد حمله اول میگفتن سه تا دفاع اینقد حول بودن که نتونستن یه توپ ساده رو دور کنن اخرشم زدن به تاق دروازه)
ما مقایسه میشیم با سایر تیم ها وقتی وارد جام جهانی میشیم این یه اصله غیر قابل انکاره و وقت مقایسه هیچ بود بازی دیشب
اگه این گیری که گفتی" گیرم آرژانتینو مساوی کردیم و.... "اتفاق بیفته که کل دنیا به به چه چه میکنن با همچین صعودی..ضمنا تیمی که از گرونترین خط حمله جام (آرژانتین ) مساوی بگیره عمرا بره بالا مفتضحانه ببازه.
الانم اگه سوراخ میشدیم انتقاد رسانه های خارجی بیشتر بود.

Sent from my GT-I9300

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
حرف شما حق منطقی
حالا بیا از این ور ببین
بعدش چی ؟
اصلا لیاقت جام جهانی رو نداشت ایران این نظر من این بازی هم کلا مسخره بود همه دنیا هم مسخره میکردن چهار تا شبکه خارجی و تحلیلشونو بشنوین دقیقا میبینی چی میگم
آها یعنی ایران از گروه بره بالا! از فرانسه 10 تا بخوره آبروریزیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کلاً از گروه که احتمالش کمه بریم بالا!! ولی با این تیم جور دیگری نمیشه بازی کرد!!
این دفعه دیگه سرم رو میکوبم زمین!:general208::general208::general208::general208::general208:

forums

Registered User
لایک‌ها
243
مگه ایران دیشب بازی داشت؟!
خخخ شما هم مث من خوافی

اره داش اولین بازی فوتبال جام جهانی بود 0-0 شد ایران و نیجریه

بازی بعدی شنبه ایران و ارژانتینه فک کنم ساعت 18 و نیم

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
مشکل شما اینه نظر خودتو به مردم دنیا هم میبندی!! برادر ما کجا مسخره ی مردم دنیا شدیم؟؟! تنها نکته ی منفی که اشاره کردن عزیزان اونور آبی، به خسته کننده بودن ایران بوده نه چیز دیگه!!!
شما برو بازخوردهای شکست هندوراس رو با تساوی ایران مساوی کن!!

برادر من و با کی اشتباه گرفتی؟
بحث من فقط دفاع و گرفتن مساوی نیست.ما بازیکنامون هیچ کاری حتی استوپ هم نمیتونن بکنن. مردم دنیا این بازیو دیدن.واقعا با خودشون نمیگن که تو فوتبال ایران چی داره میگذره؟تیمای دیگه گلبارون شدن ولی بازیکناشون بازی کردن.مشکل اینه که بازیکنای ایران اصلا نمیدونن فوتبال یعنی چی!حالا کیروش هم اومده سیستمو تدافعی مطلق گذاشته دیگه نور الی نور!

ببخشید راست میگید شما رو تو نقل قول اشتباه گرفتم

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
بحث من فقط دفاع و گرفتن مساوی نیست.ما بازیکنامون هیچ کاری حتی استوپ هم نمیتونن بکنن. مردم دنیا این بازیو دیدن.واقعا با خودشون نمیگن که تو فوتبال ایران چی داره میگذره؟تیمای دیگه گلبارون شدن ولی بازیکناشون بازی کردن.مشکل اینه که بازیکنای ایران اصلا نمیدونن فوتبال یعنی چی!حالا کیروش هم اومده سیستمو تدافعی مطلق گذاشته دیگه نور الی نور!

ببخشید راست میگید شما رو تو نقل قول اشتباه گرفتم
قربونت برم مردم دنیا(!!!) قبل از جام اصلاً ایران رو جزو تیم ها حساب نمی کردن!!
تیمایی که گلبارون شدن کدومشون فوتبال بازی کردن؟؟؟
پرتغال یا هندوراس یا اسپانیا؟ کدومشون فوتبال بازی کردن؟؟؟

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
دوستانی که توی طرفداری عضون! رده بندی از پیش بینی ها نیست ببینیم چندمیم با 1000 امتیاز؟؟؟

بالا