دمپایی میزاشتن جای کاسیاس کمتر گل میخورد تو این جام![]()
گواردیولا که بایرن رو به گاج برد .دقیقاً همون کاری که الان خود گواردیولا داره تو بایرن میکنه...![]()
مسی هرچی باشه آمارش تو آرژانتین بهتر از سلطان:general304: بوده
اینا تسکین نمیده:general304:
البته سوء تفاهمی رویایی اونم با بازیکنای بسیار بزرگ.اسپانیا یک سوء تفاهم 6 ساله بود که برطرف شد.
همونو رونالدو نتونسته بزنه:general304::general304::general304::general304:مسی؟؟؟؟؟
مسی اگه مسی بود با آرژانتین باید توی این 500 ساعت حداقل 20 تا گل میزد نه 2 تا به زور.
آره مقصر کاسیاس بود که مدافع قهرمانی نتوست یه گل سالم بزنه .
اینقدر پاسکاری کنن تا جونشون دربیاد .
گواردیولا که بایرن رو به گاج برد .
رونالدو یک تنه تیم رو برد جام جهانی . کاری که مسی برای انجام دادنش باید از ژاوی و رفقای خارجی کمک بگیره :general304:
ببخشید که پرتقال در قعر جهان و آرژانتین در صدر جهان با بهترین بازکناس.همونو رونالدو نتونسته بزنه:general304::general304::general304::general304:
یعنی پرتغال میخواست جام جهانی هم نیاد:general304::general304::general304::general304:
با شاهکارهایی مثل آلونسو اسپانیا پاسکاری هم کرد؟:general304::general304::general304::general304::general304::general304:
دوست عزیز من گفتم امیدوارم ارژانتین ببرهتو رو خدا حرف از آرژانتین نزن که بوسنی کاملا نابودش کرده بود چه برسه به تیم های دیگه.
قهرمانی آلمان یا ایتالیا
عشق هم فقط باید عشق رونالدو باشه.
باوو شوما که همیشه به ما باختین میخواین ستاره های ما 5 تا بشه@Benchmarker ایشالا فینال مانشافت - آتزوری![]()
اینا بهترین ها بودن ولی خب همین کلمه نزاشت برن بالا.اسپانیا که بد رفت کنار از رقابت ها!!! دومین شانس قهرمانی بود مثلاً!!!
دقت کردین سرگروه های گروه های سخت به چپم شدن!!! اون از اروگوئه که از کاستاریکا خورد اینم از اسپانیا که تو 2بازی 7 تا خورد و رفت کنار!!! ((البته دل بوسکه با بردن و بازی دادن یه مشت بازی کنی که توی سال اخیر هیچی نبودن حقش همینه!!!))
این شماره 20 رو من حواسم بهش بود، 6 بار هتریک کرد!! رکورد آقای گل جام جهانی چندتاست؟
آرژانتین کجا در صدرهببخشید که پرتقال در قعر جهان و آرژانتین در صدر جهان با بهترین بازکناس.
پرتقال برای رسیدن به جام جهانی پدرش دراومد.
خدایی 4 یا 5 جهان بودن بهتر از 15 جهان نیست؟؟؟آرژانتین کجا در صدره
خط حمله آرژانتین بهتر از پرتقاله بجاش خط دفاع پرتقال و دروازه بارنشون بهتر از آرژانتینه
تیمتون بترکونه تا نیمه نهایی بیاد !باوو شوما که همیشه به ما باختین میخواین ستاره های ما 5 تا بشه
شوخی کردم المان همیشه قابل احترامه المان و ایتالیا یه سر و گردن از بقیه تیمهای اروپا بالاترن
اما با عرض معذرت خععلی دوز دارم فینال ایتالیا - آرژانتین باشه خیلی وقته با ارژانتین بازی نکردیم
البته تیمشون امسال همرو نابود میکنه .تیمتون بترکونه تا نیمه نهایی بیاد !
هنوز مطمءن نیستم فینال رو با کی بازی میکنیم ؛ قبل از شروع جام احتمال برزیل رو میدادم ولی اونم ضعیف ظاهر شده
دیگر یک گزارشگر ساده هم به بهترین ها تیکه می اندازد.به قول عادل، با اسپانیا هم گروه میشدیم، عالی بود!!!
15 گل رونالدو ، 14 گل گرد مولر و میروسلاو کلوزهاسپانیا که بد رفت کنار از رقابت ها!!! دومین شانس قهرمانی بود مثلاً!!!
دقت کردین سرگروه های گروه های سخت به چپم شدن!!! اون از اروگوئه که از کاستاریکا خورد اینم از اسپانیا که تو 2بازی 7 تا خورد و رفت کنار!!! ((البته دل بوسکه با بردن و بازی دادن یه مشت بازی کنی که توی سال اخیر هیچی نبودن حقش همینه!!!))
این شماره 20 رو من حواسم بهش بود، 6 بار هتریک کرد!! رکورد آقای گل جام جهانی چندتاست؟
نع نمیشه قرار تعداد گل هامون رو تو بازی با آرژانتین زیاد کنیمباوو شوما که همیشه به ما باختین میخواین ستاره های ما 5 تا بشه
شوخی کردم المان همیشه قابل احترامه المان و ایتالیا یه سر و گردن از بقیه تیمهای اروپا بالاترن
اما با عرض معذرت خععلی دوز دارم فینال ایتالیا - آرژانتین باشه خیلی وقته با ارژانتین بازی نکردیم
نه باوو ما که ادعایی نداریم پیشبینی هم نکردیم فقط گفتیم دوز داریم فینال ایتالیا - ارژانتین باشهتیمتون بترکونه تا نیمه نهایی بیاد !
هنوز مطمءن نیستم فینال رو با کی بازی میکنیم ؛ قبل از شروع جام احتمال برزیل رو میدادم ولی اونم ضعیف ظاهر شده
حاجی فکر کنم اشتباه گرفتی!البته تیمشون امسال همرو نابود میکنه .
همه جوره آمادس از دروازه بان نویر بگیر تا بدترین بازیکنشون اوزیل.