• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع جام جهانی

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
دمپایی میزاشتن جای کاسیاس کمتر گل میخورد تو این جام :confused:

آره مقصر کاسیاس بود که مدافع قهرمانی نتوست یه گل سالم بزنه .
اینقدر پاسکاری کنن تا جونشون دربیاد .
دقیقاً همون کاری که الان خود گواردیولا داره تو بایرن می‌کنه... :)
گواردیولا که بایرن رو به گاج برد .
مسی هرچی باشه آمارش تو آرژانتین بهتر از سلطان:general304: بوده
اینا تسکین نمیده:general304:

رونالدو یک تنه تیم رو برد جام جهانی . کاری که مسی برای انجام دادنش باید از ژاوی و رفقای خارجی کمک بگیره :general304:

secreter

Registered User
لایک‌ها
683
مسی؟؟؟؟؟
مسی اگه مسی بود با آرژانتین باید توی این 500 ساعت حداقل 20 تا گل میزد نه 2 تا به زور.
همونو رونالدو نتونسته بزنه:general304::general304::general304::general304:
آره مقصر کاسیاس بود که مدافع قهرمانی نتوست یه گل سالم بزنه .
اینقدر پاسکاری کنن تا جونشون دربیاد .

گواردیولا که بایرن رو به گاج برد .

رونالدو یک تنه تیم رو برد جام جهانی . کاری که مسی برای انجام دادنش باید از ژاوی و رفقای خارجی کمک بگیره :general304:

یعنی پرتغال میخواست جام جهانی هم نیاد:general304::general304::general304::general304:
با شاهکارهایی مثل آلونسو اسپانیا پاسکاری هم کرد؟:general304::general304::general304::general304::general304::general304:

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
همونو رونالدو نتونسته بزنه:general304::general304::general304::general304:

یعنی پرتغال میخواست جام جهانی هم نیاد:general304::general304::general304::general304:
با شاهکارهایی مثل آلونسو اسپانیا پاسکاری هم کرد؟:general304::general304::general304::general304::general304::general304:
ببخشید که پرتقال در قعر جهان و آرژانتین در صدر جهان با بهترین بازکناس.
پرتقال برای رسیدن به جام جهانی پدرش دراومد.

tab_pad_shop

Registered User
لایک‌ها
11
تو رو خدا حرف از آرژانتین نزن که بوسنی کاملا نابودش کرده بود چه برسه به تیم های دیگه.
قهرمانی آلمان یا ایتالیا
عشق هم فقط باید عشق رونالدو باشه.
دوست عزیز من گفتم امیدوارم ارژانتین ببره
پیش بینی نکردم که !
در مورد قسمت دوم هم بحث میره روی کل کل بین ریال بارسا و بعد چند صفحه پست نامربوط تاپیک هیچ کدوممون دست از طرفداریش برنمی داه
پس همون بهتر که بحث نکنیم
بهرحال شما طرفدار رونالدو هستید و این هم خودش عقیده ای هست و برا من محترمه
شب خوش

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
اسپانیا که بد رفت کنار از رقابت ها!!! دومین شانس قهرمانی بود مثلاً!!!
دقت کردین سرگروه های گروه های سخت به چپم شدن!!! اون از اروگوئه که از کاستاریکا خورد اینم از اسپانیا که تو 2بازی 7 تا خورد و رفت کنار!!! ((البته دل بوسکه با بردن و بازی دادن یه مشت بازی کنی که توی سال اخیر هیچی نبودن حقش همینه!!!))
این شماره 20 رو من حواسم بهش بود، 6 بار هتریک کرد!! رکورد آقای گل جام جهانی چندتاست؟

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
@Benchmarker ایشالا فینال مانشافت - آتزوری ;)
باوو شوما که همیشه به ما باختین میخواین ستاره های ما 5 تا بشه :D
شوخی کردم المان همیشه قابل احترامه المان و ایتالیا یه سر و گردن از بقیه تیمهای اروپا بالاترن
اما با عرض معذرت خععلی دوز دارم فینال ایتالیا - آرژانتین باشه خیلی وقته با ارژانتین بازی نکردیم

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
دقت کردین سرگروه های گروه های سخت به چپم شدن!!! اون از اروگوئه که از کاستاریکا خورد اینم از اسپانیا که تو 2بازی 7 تا خورد و رفت کنار!!! ((البته دل بوسکه با بردن و بازی دادن یه مشت بازی کنی که توی سال اخیر هیچی نبودن حقش همینه!!!))
این شماره 20 رو من حواسم بهش بود، 6 بار هتریک کرد!! رکورد آقای گل جام جهانی چندتاست؟
اینا بهترین ها بودن ولی خب همین کلمه نزاشت برن بالا.
پرتقال هم نابود شد.

secreter

Registered User
لایک‌ها
683
ببخشید که پرتقال در قعر جهان و آرژانتین در صدر جهان با بهترین بازکناس.
پرتقال برای رسیدن به جام جهانی پدرش دراومد.
آرژانتین کجا در صدره
خط حمله آرژانتین بهتر از پرتقاله بجاش خط دفاع پرتقال و دروازه بانشون بهتر از آرژانتینه

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
آرژانتین کجا در صدره
خط حمله آرژانتین بهتر از پرتقاله بجاش خط دفاع پرتقال و دروازه بارنشون بهتر از آرژانتینه
خدایی 4 یا 5 جهان بودن بهتر از 15 جهان نیست؟؟؟
حالا البته دقیقش رو نمیدونم.
البته فقط از ننظر اسمی خط ذفاع بهتر هست البته بود چون پپه و کونترائو خدانگهدار شدن.

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
شوخی کردم المان همیشه قابل احترامه المان و ایتالیا یه سر و گردن از بقیه تیمهای اروپا بالاترن
اما با عرض معذرت خععلی دوز دارم فینال ایتالیا - آرژانتین باشه خیلی وقته با ارژانتین بازی نکردیم
تیمتون بترکونه تا نیمه نهایی بیاد !
هنوز مطمءن نیستم فینال رو با کی بازی میکنیم ؛ قبل از شروع جام احتمال برزیل رو میدادم ولی اونم ضعیف ظاهر شده

Obaydok

Registered User
لایک‌ها
969
به قول عادل، با اسپانیا هم گروه میشدیم، عالی بود!!!

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
هنوز مطمءن نیستم فینال رو با کی بازی میکنیم ؛ قبل از شروع جام احتمال برزیل رو میدادم ولی اونم ضعیف ظاهر شده
البته تیمشون امسال همرو نابود میکنه .
همه جوره آمادس از دروازه بان نویر بگیر تا بدترین بازیکنشون اوزیل.

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
کاسیاس: از مردم عذر می خواهیم

سایت رسمی ویژه برنامه جام جهانی- ایکر کاسیاس ، کاپیتان تیم ملی اسپانیا از هواداران این تیم به خاطر حذف از جام جهانی عذرخواهی کرد.

به گزارش بیست چهارده، وی پس از شکست به شیلی گفت :" حذف در جام جهانی مقابل تیمهایی نظیر استرالیا و شیلی گویای خیلی چیزهاست . بایذ عذرخواهی کنیم . همه تلاشمان را کردیم اما موفق نشدیم. ما مقصران اصلی هستیم و خیلی ناراحتیم. این یک ضربه سنگین بود."

وی افزود:" فکر نمی کنم که فعلا وقت صحبت از ناکامی باشد . امروز روزی نیست که بخواهیم به دنبال مقصر بگردیم و بگوییم که نیازی به تغییر هست یا خیر. برخی بازیکنان ما بالای ۳۰ سال دارند ، مربی ما را انتخاب کرده و احترام می گذاریم. این آخرین بازی من بود؟ نمی دانم . ببینیم چه می شود. این گروه لیاقت چنین پایانی را نداشتند."

کاسیاس گفت" حالا می خواهیم که به بهترین شکل بازی با استرالیا را تمام کنیم . فعلا نیازی نیست که به آینده فکر کنیم .به شیلی تبریک می گوییم که خیلی خوب کار کرد. وقتی خوب نیستی و در جام جهانی خوب کار نمی کنی ، این اتفاقات رخ می دهد. هیچ کس انتظار چنین عملکردی را نداشت اما فوتبال همین است. چهار سال فوتبال روی مثبتش را به ما نشان داده بود و حالا روی منفی را ."

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
15 گل رونالدو ، 14 گل گرد مولر و میروسلاو کلوزه
شماره 20؟
نع نمیشه قرار تعداد گل هامون رو تو بازی با آرژانتین زیاد کنیم

Last edited:

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
نه باوو ما که ادعایی نداریم پیشبینی هم نکردیم فقط گفتیم دوز داریم فینال ایتالیا - ارژانتین باشه
شوما ارجانتینی هستی جواتی ؟

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
البته تیمشون امسال همرو نابود میکنه .
همه جوره آمادس از دروازه بان نویر بگیر تا بدترین بازیکنشون اوزیل.
حاجی فکر کنم اشتباه گرفتی!
آلمان تیم ماست ؛ ایشون طرفدار ایتالیاست

بالا