خوب بازی میکنه اما المان قهرمان هفرانسه قهرمانه.قبل شروع جام جهانی هم گفتم.
کلا بین اون صحنه پنالتی گرفته نشده و گل کاستاریکا 2 دقیقه هم فاصله نبود.متاسفانه اون یک پنالتی که داور برای کاستاریکا نگرفت شاید باعث بشه تیم دوم صعود کننده از این گروه تغییر کنه
چون اگر اون پنالتی رو می گرفت کاستاریکا 2 - 0 می برد و تفاضل گل ایتالیا میشد -1 و باعث میشد اگر بازی ایتالیا-اروگوئه مساوی بشه اروگوئه به خاطر یک گل زده بیشتر صعود کنه
ولی الان تفاضل گل ایتالیا 0 هست و تفاضل اروگوئه -1 و در صورت تساوی این دو تیم ایتالیا میره بالا
ایتالیا به اصل خودش برگشت
صعود های ناپلئونی با چاشنی شانس و داوری
آقا بازی با اروگوئه اگه کیه لینی تو زمین باشه مطمئن باش پنالتی+اخراج میدهناراحت نیستم حدس میزدم اینطوری بشه همیشه روبرو این تیم ضعیفا به مشکل خوردیم بازی با اروگوئه جنگه این اروگوئه خیلی جانانه و فیزیکی بازی میکنه پوستمونو میکنه سوارز هم هر توپی بهش برسه خطرناکه
ایتالیا - اروگوئه = جنگ :general306:
تيم دوست داشتني و يك دستي هستن!فرانسه قهرمانه.قبل شروع جام جهانی هم گفتم.
داورش داغون بود اصلا آوانتاژم بلد نبود بده بعضی جاها باس حتما میدادگل به اون زیبایی بنزما حساب نشد! داور احمق وقتی که فرانسه در موقعیت حمله قرار داشت نباید سوت می زد
یه زمانی کاناوارو نستا رو داشتیم خیالمون راحت بود از دفاع و از سوتیهای ماتراتزی که دفاع تعویضی بود میترسیدیم الان باید از دفاع اصلیمون بترسیمآقا بازی با اروگوئه اگه کیه لینی تو زمین باشه مطمئن باش پنالتی+اخراج میده![]()
حالا آلمان قهرمان نشه چیش به تو میرسه انقدر مشتاق قهرمان نشدنشون هستی؟گربه سياه هاي آلمان يكي يكي دارن حذف ميشن(اگه ايتاليا هم حذف شه!) ولي بازم قهرمان نميشن و گربه سياه جديد پيدا ميكنن،اين خط اينم نشون
Sent from my iPhone using Tapatalk
اینکه ایتالیا یه مساوی میخواد منو یاد اون چند باری میندازه که یوونتوس هم فقط مساوی میخواست اما همه رو باخت!!!یه زمانی کاناوارو نستا رو داشتیم خیالمون راحت بود از دفاع و از سوتیهای ماتراتزی که دفاع تعویضی بود میترسیدیم الان باید از دفاع اصلیمون بترسیم
معادلات ریخت به هم ایتالیا یه مساوی میخواد که امیدوارم برا مساوی نره که کارش زاره
عجب شانسی داری تو که هنوز بن نشدی و هستی،من بودم الان خیلی وقته بن شده بودم!!!حالا آلمان قهرمان نشه چیش به تو میرسه انقدر مشتاق قهرمان نشدنشون هستی؟
انقدم خط و نشون نکش قبلنم زیاد از این خطو نشونا کشیدی همشون برعکس دراومد ضایع شدی
خوشبختانه ریپورتهات بی اثر بود و روسیاهی موند به زغالعجب شانسی داری تو که هنوز بن نشدی و هستی،من بودم الان خیلی وقته بن شده بودم!!!
من با یوزر خودم نمیتونم جوابتو بدم ولی حالا که مدیریت اعتقادی به بن نداره اگه بار دیگه فحاشی کنی با یوزر برادرم از خجالتت درمیام...
وقتی جنبشو نداری بحث و کل کل نکن،خودت میای پست منو نقل قول میکنی و بحثو باز میکنی خودتم آخرش فحش میدی!!!؟
حرفی با بی جنبه ها ندارم،موفق باشی...![]()
همینکه 2 3 تا پستت پشت سر هم پاک شد بدترین توهین بود بهت!!!خوشبختانه ریپورتهات بی اثر بود و روسیاهی موند به زغال
دیگه مدیریت اینقدرم بی عقل نیست
هه
مگه الان فحش دادم که میخوای جوابمو ندی؟
بیا اینم ریپورت بده
هموطنو خوب اومدیهمینکه 2 3 تا پستت پشت سر هم پاک شد بدترین توهین بود بهت!!!
رو مدیریت هم عقل میزاری؟عوض ریپورت جواب فحشاتو میدادم بهتر بود و سبک میشدی؟!؟
نه ولی با بی جنبه بحث نکنی بهتره!!!کسی که به خاطر یه تیم خارجی(تازه داخلی هم نه!) به هم وطنش فحش میده ارزش بحث کردنو نداره،خوش باشی...![]()
اون یکی که دیگه انصافا گل به خودی بود2 تا گل بنزما حروم شد! یکی مقابل هندوراس که گل به خودی اعلام کردن یکی هم این گل! الان باید با 5 گل در صدر گلزنان قرار می گرفت
اگه اون پنالتی رو هم گل می کرد ....
ما هم زدیم 3-1 اما نشدعاغا ما زدیم 3_1 اکوادور میزنه
از شانس بد ما هندوراس داره خوب بازی میکنه
فک نکنم قسمت بشه ده امتیازی بعدیو بگیرم