نه تنها افسرده نیستن بلکه الکی شادن الکی شاد بودن از افسردگی هم بدتره ک فقط با مرور خاطرات مردم ب گذشته شون متوجه این میشن
شادی که حالا همچین شادی نیست! آخرش توسط گشت ارشاد و ب30یج ملت هدایت میشن ! رییس جمهور انتخاب میشه فرطی میریزن بیرون همشونم از دَم پشت سرش حرف میزنن !
در کل جز آبروریزی چیزی نداره! همین ملت بودن وقتی ایران ب عربستان باخت 100هزار نفر یک دل و یک صدا فحش خاویار مادر میدادن ب علی دایی ! واز این دست موارد زیاد . . . . حالا تیم مییاد 11نفره دفاع میکنه بدترین بازیهای ممکن رو نمایش میذاره ملت کیف میکنن!
کدوم شادی آخه عزیز من؟ شما دلیل شادی رو بگو من همینجا اسلام مییارم!
دفاعی ترین بازی رو تیم ما تو این بازی ها انجام داده از ترس گل خردن حجوم نمییاره بعد ب این افتخار کنیم که جلو مسی بازی میکنیم؟×! یه کاستاریکایی چه بگه پَ! تازه شدیم کره و ژاپن دهه 80 میلادی !
چرا سوییس دفاعی بازی نمیکرد! سوییس بر عکس ما فوتبال بازی کرد . . . .
نیمه اول که بازی کولن دست ـه آرژانتین بود . (البته آرژانتین رو همیشه تو جامجهانی بزرگ میکنن بعضی موقع ها هم از گروه ش صعود نمیکنه امسال با این تیمش میخرد به یه تیم اروپایی خوب بالا نمییومد)
چه ربطی داره آیه یاس من ب تیم ملی! بره این ملت باید نماز وحشت خوند
نتیجه میگیرم جلوی مسی و دیماریا بازی کردن بَسی یاعث افتخارــــــــه برای مردمی با 2500سال تمدن!
یه نیگاه ب گذشته کن ببین چجوری اومدیم جام جهانی ببین حق ما بود یا ازبکستان بعد راجع ب داوری حرف بزنید . . . .
خجالت بکشید باوو دلایل رو!