• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع جام جهانی

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
آرزوت برابره با تحقیر ما:3-4تایی میخوریم راحت اگه بیشتر نخوریم
اتفاقا همیشه تیمای ضعیف جلوی قویا خوب بازی میکنن .ثابت شده.

Sent from my Xperia Live with Walkman using Tapatalk 2

حرف هیچکدومتون برام مهم نیست آرزوم همونه یه بار تو تاریخ با محبوب ترین تیمم بازی نداشتیم رویای من اینه که باهاشون همگروه بشیم نه برام مهمه ایران ببره یا ببازه اونم با هر نتیجه ای

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
حرف هیچکدومتون برام مهم نیست آرزوم همونه یه بار تو تاریخ با محبوب ترین تیمم بازی نداشتیم رویای من اینه که باهاشون همگروه بشیم نه برام مهمه ایران ببره یا ببازه اونم با هر نتیجه ای

اخه اونا اگه با ما بازی داشته باشن که اون ترکیب اصلی رو نمیارن که برای همین اون لذت کامل رو نداره هرچند همینم من دوست دارم .
یادم نمیره دو دوره پیش بود جام جهانی , بازی ارژانتین و نمیدونم کجا بود .. دوربین رفت روی نیمکت نشینا , گزارشگر گفت اگه همه اینایی که تو زمینن یهو برن خونه و اینایی که نشستن بیان جاشون بازیکنن بازم احتمال قهرمانی ارژانتین زیاده !!
اینجور تیمیه ارژانتین ! ولی چه کنم که. دل من پیش یار قدیمی برزیله بابا !! اصلا دلم میخواد شیرینی دانمارکی بگیرم برم تو رختکن تقسیم کنم بینشون باهم بخوریم بخندیم !!:D
ای خدا یعنی میشه این جام جهانی رو ما بریم از نزدیک ببینیم !!

from Lg

Piman

Registered User
لایک‌ها
78
  
برزیل

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
صددرصد اسراییل قهرمان

راستی اسراییل صعود نکرده ؟ :D

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
وای وای من واقعاً پیش بینی اتفاقات خنده داریو خیلی وقته که کردم !!
فکرشو بکنید اسرائیل بیاد جام جهانی! بیفته تو گروه ما ما هم طبق معمول جلوی تیمشون بازی نکنیم ! برای اولین بار همچیتن اتفاقی میفته و کلی روی تیممون مانور میدن نتیجشم این میشه که فقط دوتا بازی میکنیم که احتمال زیاد دوتاشم میبازیمو تیم برمیگرده ! یعنی این بار دوتا بازی ناقابل انجام دادیم بعد این همه جون کندن برای صعود !
خیلی مسخره خواهیم شد :blink:
...

باز هم میگم فقط آرزومه کل جام جهانی هم از دست دادیم یه بازی حتی دوستانه با آرژانتین انجام بدیم دیدن مربیشونم یه دنیا ارزش داره چه برسد به قرار گرفتن جلوی 11 مرد آبی راه راه پوش :blush:
شاید آرمانی ترین گروه برای ما گروهی باشه که همراه ما و آرژانتین مثلاً تیمهای جامائیکا و کرواسی باشن(بر فرض صعودشون)

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
وای وای من واقعاً پیش بینی اتفاقات خنده داریو خیلی وقته که کردم !!
فکرشو بکنید اسرائیل بیاد جام جهانی! بیفته تو گروه ما ما هم طبق معمول جلوی تیمشون بازی نکنیم ! برای اولین بار همچیتن اتفاقی میفته و کلی روی تیممون مانور میدن نتیجشم این میشه که فقط دوتا بازی میکنیم که احتمال زیاد دوتاشم میبازیمو تیم برمیگرده ! یعنی این بار دوتا بازی ناقابل انجام دادیم بعد این همه جون کندن برای صعود !
خیلی مسخره خواهیم شد :blink:
...

باز هم میگم فقط آرزومه کل جام جهانی هم از دست دادیم یه بازی حتی دوستانه با آرژانتین انجام بدیم دیدن مربیشونم یه دنیا ارزش داره چه برسد به قرار گرفتن جلوی 11 مرد آبی راه راه پوش :blush:
شاید آرمانی ترین گروه برای ما گروهی باشه که همراه ما و آرژانتین مثلاً تیمهای جامائیکا و کرواسی باشن(بر فرض صعودشون)
کرواسی خیلی قویه حداقل بگو جامائیکا و یه تیم آسیایی

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
این حقیقت رو باید قبول کرد که نسل طلایی فوتبال اسپانیا پا به سن گذاشته، ژآوی، پویول، کاسیاس، ویا، و ... همه اون طراوت سابق رو ندارند.

اما این بین ایتالیا امیدوار کنندست، آلمان، برزیل و آرژانتین ، 4 تیم اصلیه جام جهانی آینده خواهند بود، انگلیس هم به نسبت سالهای قبل اندکی غیر قابل پیش بینی شده و بعید نیست تا مراحل بالا برسه
لابد ایتالیا تما بازیکن هاشون جوون هستن و تیم خیلی با طراوتیه؟

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
کرواسی خیلی قویه حداقل بگو جامائیکا و یه تیم آسیایی
نمیشه که
من خواستم چیزی که احتمالش هستو بگم دو تیم آسیایی هم امکانش کمه تو یه گروه بیفتن
به نظر من ما جلوی کشورای اروپای شرقی موفق تریم خصوصاً اونهایی که قبلاً مقام آوردن چون سابقه نشون داده اینا فقط یه بار اوج میگیرنو بعد در حد متوسط ظاهر میشن مثل صربستان یونان ترکیه بلغارستان کرواسی ...
به هرحال از اروپا باشه خیلی بهتره تا آفریقا

s.reza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
728
من بیشترین شانس رو برای برزیل قائلم

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
حالا راجبع قهرمان خیلی حرف زدیم به نظرتون از اخر کی اول میشه :lol:
من فکر میکنم شانس نیوزلند پاناما کاستاریکا و هندوراس که از بین اینا لااقل دوتاشونو تو جام جهانی میبینیم زیاده

mehdig20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
83
به نظرم احتمال زیاد فینال جام کنفدراسیونها تکرار میشه و بازم برزیل قهرمان!

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

docomid

Registered User
لایک‌ها
299
نمی دونم چرا هر وقت بحث جام جهانی میشه یاد اون جواب دوستم توی دوران مدرسه می افتم که خیلی جدی ازش پرسیدم به نظرت امسال کی قهرمان جام جهانی میشه ؟ (فکر کنم همون سالی بود که ایران و پرتقال توی یه گروه شده بودن) اونم با جدیت و قاطعیت تمام جواب داد : ایران ! گفتم جدی ؟ گفت : آره
:D

ولی واقعا امیدوارم یه روز قهرمانی جام جهانی هم نصیبمون نشد نایب قهرمان که بشیم :دی

بالا