این برنامه رو نصب کن http://soft98.ir/software/recovery-data/2455-EASEUS-Data-Recovery-Wizard-Professional.html
شروع کن به ریکاوری
اگر ویندوز ریختی یعنی به اندازه حجم ویندوز نصب شده فایلهای رو اورایت کردی و بر نمیگردن . ولی بقیه فایلها برمیگردهآره ویندوز ریختم! این برنامه فایلا رو برمیگردونه؟
اگر ویندوز ریختی یعنی به اندازه حجم ویندوز نصب شده فایلهای رو اورایت کردی و بر نمیگردن . ولی بقیه فایلها برمیگرده
بله deep scan . ممکنه با اسم خودشون یا نام ها تغییر کنه .خب من اسکن کردم هیچی جز چنتا فولدر بدرد نخور پیدا نکرد! باید Deep Scan رو بزنم؟
بعد فایلا و فولدرا به اسم قبلیشون برمیگردن؟
بله deep scan . ممکنه با اسم خودشون یا نام ها تغییر کنه .
صبر داشته باشید تا اسکنش تمام بشه .من الان دارم سرچ میکنم تنها چیزی که پیدا کرده و حدود 80000 فایل هست فایلایی هستن که همین الان تو درایو هستن! امیدارم تا پایان اسکن چیز بدردبخوری پیدا کنه! مرسی
اگر این جواب نداد امید دیگه ای هست یا بیخیال شم؟
بله امکان پذیرهسلام می خواستم بپرسم آیا میشه اطلاعات حافظه ی داخلیه گوشیه تلفن همراه (اندرود) رو ریکاوری کرد ؟ ممنون میشم یکی جواب بده
میشه بیشتر کمک کنید مثلا برنامه خاصی مد نشر دارین ؟ ممنون میشم کمک کنید .بله امکان پذیره
سلام به همگی خسته نباشید
یه نرم افزار خوب ریکاوری میخواستم که بتونه همه اطلاعات را با کیفیت خوبی ریکاور کنه
برای آگاهی از آخرین اخبار و اطلاعات ورزشی، به سایت ما سر بزنید
پایگاه خبری ورزش 5
www.varzeshe5.ir
minitool پارتشین ویزارد . پارتشین ریکاوریهاردم یه مشکلی داره. کسی میتونه راهنمایی کنه؟
یه هارد لپتابی دارم که با استفاده از تبدیل یو اس بی بعنوان هارد اکسترنال استفاده میکنم.
الان به سیستم وصل میکنم ، یکی از درایوام این ارور رو میده
برنامه پارتیشن نصب کردم. درایو موردنظر رو مینویسه unformated
برنامه ریکاوری هم زیاد بدرد بخور نبود.
ممنون از راهنماییتminitool پارتشین ویزارد . پارتشین ریکاوری