aryamehr1368
Registered User
در این تایپیک در مورد روغن موتور ماشینهای مختلف بحث میشه بیاید بگید از کدوم روغن واسه چ ماشینی راضی هستید از کدوم ناراضی
من واسه پراید ایرانول 7000 ریختم با فیلتر روغن و هوا شد 40 گرون حساب نکرده؟من تقریبا سه ساله اسپیدی طلایی میریزم
مشاهده پیوست 775662
راضی هستم هم با صرفه ست هم بنظرم نسبت به قیمتش از کیفیت خوبی برخورداره همین 10 روز پیش روغن عوض کردم سه تا 1 لیتری ریختم با فیلتر هوا شد 27 تومن :general707:
البته 2 بار هم ایرانول 8000 ریختم کیفتش خوب بود اما کمی گرونتر بود :general601:
یه بار هم روغن موتور بهران ریختم که نه از نظر کیفیت خوب بود نه قیمت :general602:
نه فکر نکنممن واسه پراید ایرانول 7000 ریختم با فیلتر روغن و هوا شد 40 گرون حساب نکرده؟
نوع روغن موتور, کارکرد و ماشین رو هم بگو دوست منکَمِل؟؟؟؟؟؟؟؟ خوراکمه
نوع روغن موتور, کارکرد و ماشین رو هم بگو دوست من
نه خوشبختانه آنتن و در آوردیم چند سال نگاه نمیکنمتبلیغ صدا و سیما رو ندیدی؟؟
گرون نمیخری؟من واسه 405 توتال ایران میریزم پلاستیکی 50 تومن کارکرد 10000 کیلومتر مفیدش 7500 از تعویض روغنی سوال کردم گفت توتال فرانسه تو ایران نداریم توتال فلزی ساخت امارات با آشغال نفت مثل مازوت میسازن توتال ایران ب پای فرانسه نیست ولی از اون چیزی کم ندارهمن 206 تیپ 5 ...
همیشه TOTAL فرانسوی فلزی میریزم - 80,000 تومن ..هر 6,000 کیلومتر تعویض میکنم.
هر نعویض روغنی یه چیزی میگه!!!گرون نمیخری؟من واسه 405 توتال ایران میریزم پلاستیکی 50 تومن کارکرد 10000 کیلومتر مفیدش 7500 از تعویض روغنی سوال کردم گفت توتال فرانسه تو ایران نداریم توتال فلزی ساخت امارات با آشغال نفت مثل مازوت میسازن توتال ایران ب پای فرانسه نیست ولی از اون چیزی کم نداره
از بین روغن موتورهای تولید داخل،ایرانول و بهران برای انواع خودرو و سطح کیفیتی متفاوت تولید روغن موتور دارند،روغن پارس و اسپیدی هم در رتبه های پایین تر هستند.
روغن موتور با تکنولوژی نانو هم تولید میشه که 2 شرکت معتبر تولید کننده هستند.
اگر میخایی حداقل استاندارد را بریزی بهران سوپر پیشتاز10-40 و برای کیفیت بالاتر بهران رانا و سوپررانا،ولی بنظرم روی روغن پارس مانور بدهی بهتره،بعدش ایرانولدرود بر دوستان
از محصولات بهران مناسب ترین روغن برای موتور EF7 بنزینی کدوم هست؟
اگر میخایی حداقل استاندارد را بریزی بهران سوپر پیشتاز10-40 و برای کیفیت بالاتر بهران رانا و سوپررانا،ولی بنظرم روی روغن پارس مانور بدهی بهتره،بعدش ایرانول
واقعا تاپیک مفیدیه حیف که استارتر محترم را بن کردن