پراید - پجو 405 موتور xu7 - پجو 206 موتور tu3a - اینا 20/50 میخوانMobil1 , ACDelco (Dexus) , Ford Genuine Oil
نکته دوست داشتنی: روغن فورد خیلی ارزونه
20-50 تقریبا منسوخ شده و موتور جدیدی ندیدم که این ویسکوزیته رو بخواد
من یه بار 10-40 بهران سوپر پیشتاز ریختم هیچ فرقی نداشتالان من 206 تیپ دو دارم فقط 50-20 روغن میگیرم براش
بهتر کار می کنه
درست میفرماییدپراید سال ۱۹۸۷ و پژو ۴۰۵ سال ۱۹۸۷~۱۹۸۸ راهی بازارهای جهانی شدن من گفتم موتورهای جدید
منم 206 تیپ 2 دارمدوستان من به تازگی ۲۰۶ تیپ ۲ تحویل گرفتم موتور TU3 مدل ۹۹پیش تعویض روغنیا که میرم(چنتا از قدیمی ترینا و معروف ترین تعویض روغنیای شهر)همه میگن ۲۰-۵۰ باید بریزی ولی امروز رفتم نمایندگی برای تعویض روغن اونجا تاکید کردن که بایستی ۱۰-۴۰ بریزم!چونکه خودمم وارد نیستم تماس گرفتم با ایران خودرو و اون ها هم گفتن ۱۰-۴۰ مناسبه!
حالا من نمیدونم کدوم مناسبتره
اساتیدی که مطلع هستن منو راهنمایی کنید ممنون میشم
پیشنهاد می کنم اگر گفتن ۱۰-۴۰ مناسب هست چون ماشین تازه ساختهدوستان من به تازگی ۲۰۶ تیپ ۲ تحویل گرفتم موتور TU3 مدل ۹۹پیش تعویض روغنیا که میرم(چنتا از قدیمی ترینا و معروف ترین تعویض روغنیای شهر)همه میگن ۲۰-۵۰ باید بریزی ولی امروز رفتم نمایندگی برای تعویض روغن اونجا تاکید کردن که بایستی ۱۰-۴۰ بریزم!چونکه خودمم وارد نیستم تماس گرفتم با ایران خودرو و اون ها هم گفتن ۱۰-۴۰ مناسبه!
من 20-50 میریزم. 206 تیپ دو موتور TU3Aدوستان من به تازگی ۲۰۶ تیپ ۲ تحویل گرفتم موتور TU3 مدل ۹۹پیش تعویض روغنیا که میرم(چنتا از قدیمی ترینا و معروف ترین تعویض روغنیای شهر)همه میگن ۲۰-۵۰ باید بریزی ولی امروز رفتم نمایندگی برای تعویض روغن اونجا تاکید کردن که بایستی ۱۰-۴۰ بریزم!چونکه خودمم وارد نیستم تماس گرفتم با ایران خودرو و اون ها هم گفتن ۱۰-۴۰ مناسبه!
مراقب فیک هم باشمن 20-50 میریزم. 206 تیپ دو موتور TU3A
البته 10-40 هم ریختم
بهران سوپر پیشتاز
امیر چندهزارتا عوض می کنی؟من 20-50 میریزم. 206 تیپ دو موتور TU3A
البته 10-40 هم ریختم
بهران سوپر پیشتاز
تعویض روغنی مطمئن میرممراقب فیک هم باش
هر 6500 عوض میکنم. ولی همراهش فیلتر روغن + فیلتر بنزین + فیلتر هوا هم عوض میکنم.امیر چندهزارتا عوض می کنی؟
اینو بببینتعویض روغنی مطمئن میرم
هر 6500 عوض میکنم. ولی همراهش فیلتر روغن + فیلتر بنزین + فیلتر هوا هم عوض میکنم.
کلا هر 7-8 ماه یک بار عوض میکنم. زیاد با ماشین جایی نمیرم. الان تو کارتم 150 لیتر سهمیه هست