این که تایید نشده [emoji12][emoji12][emoji12][emoji12]
اينم بنچمارکه من واسه آب کردنه دله werty
خخخخ
البته برنامه نصبيش 3صفحست و خالى نيست رمشم 700مگ خاليه
برو برو
هرموقع تایید شد بیا[emoji23]
Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
این که تایید نشده [emoji12][emoji12][emoji12][emoji12]
اينم بنچمارکه من واسه آب کردنه دله werty
خخخخ
البته برنامه نصبيش 3صفحست و خالى نيست رمشم 700مگ خاليه
خخخاین که تایید نشده [emoji12][emoji12][emoji12][emoji12]
برو برو
هرموقع تایید شد بیا[emoji23]
Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
دادا رام، نه برنامهسلام گوشی من برنامه اش از این مولتی لنگویچ ها است که فارسی داره من از این ادرس برنامه را دانلود کردم یه لطفی بکنین بصورت کاملا ابتدایی بگین من چکار باید بکنم من هیچی از گوشی واپدیت ونرم افزار خدا وکیلی سر در نمیارم خواهش می کنم کمک کنید
http://en.miui.com/extra.php?mod=rom/download&r=218&mobile=no
از همون لینکی که خودت تو پستِ قبلیت دادی دانلود کن دیگهسلام گوشی فکر نکنم روت باشه یعنی از وقتی اومده دست نزدم این رام که می فرمایی از کجا دانلود کنم وچطوری بریزم من که هر چی خوندم متوجه نشدم خواهش می کنم کاملا ابتدایی توضیح بده
فروشگاه های بارثا شاپ، تبلت باز، امیر اکسپرس، به صورتِ سفارش از چین میارن برات، میتونی بری تو سایتشون قیمتها رو ببینیسلام
قيمت اين گوشي چنده؟
فروشگاهي هست كه موجودي داشته باشه؟
سايت shemshad.com موجودى داره 2روزه ارسال ميکنه برات کلا مياد به 910تومنسلام
قيمت اين گوشي چنده؟
فروشگاهي هست كه موجودي داشته باشه؟
840 تومان با گارد و لیبل.
اول اينکه رام رسمى خوده شوئامى از بقيه رام ها يه سرو گردن(بنچمارکش 2000تا) بالاتره و آپشن هاش بيشترهچه کاستوم رام هایی رو تایید می می کنید؟
سلام. کیانوش الآن رامه گوشیه شما اینه؟
سلام داداشمسلام. کیانوش الآن رامه گوشیه شما اینه؟
بعد خودش از قبل روته؟
بعد چطری آپدیتش میکنی اگه ورژنه جدیدترش بیاد؟
دوباره باید از اول رام رو دانلود کنیم یا فایل آپدیت هست براش که از طریقه آپدیتر آپدیت بشه؟؟؟
از این تاپیک استفاده کردی برا فلش رام رسمی با فلش تولز؟سلام داداشم
نه عزيز رام رسمى با فلش تولز فلش زدم که بنچمارکم شده 33000
اون رام کاستوم هم رام خوبى بود اما من عشق بنچمارکم
ورژن جديده کاستوم که مياد همون 360مگ رو دانلود ميکنه با آپديتر و بعد بوت ميشه تو ريکاورى و...
اره روت مياد
والا داداش من تجربى ياد گزرفتم فلش زدن رو با گوشيا قبليم...از این تاپیک استفاده کردی برا فلش رام رسمی با فلش تولز؟
http://en.miui.com/thread-23259-1-1.html
Sent from my HM NOTE 1W
نه داداش توى رام کاستوم که روت هست آپديتر يه کانورتر هست جورى که شما وقتى بازش ميکنيد از سايتاى مرجع لينک ميگيره چک ميکنه و اعلام اپديت ميکنه بعدش خودش دانلود ميکنه مثل دانلود منيجر و بعد بوت ميکنه توى ريکاورىراستی این کاستوم رامه گلوباله یا چینه؟
بعد شما الآن گوشیتون روته؟
میخام اینو بدونم که وقتی آپدیت میاد برا ota تو رام رسمی نباید گوشیتون روت باشه دیگه،
حالا اگه از شما روته چطوری آپدیت میکنید؟
دوباره آنروت میکنید و آپدیت و بعد روت؟
Sent from my HM NOTE 1W
نه، منظورمو نگرفتی،نه داداش توى رام کاستوم که روت هست آپديتر يه کانورتر هست جورى که شما وقتى بازش ميکنيد از سايتاى مرجع لينک ميگيره چک ميکنه و اعلام اپديت ميکنه بعدش خودش دانلود ميکنه مثل دانلود منيجر و بعد بوت ميکنه توى ريکاورى
همه چيش محيط کارش مثل رام اصلى هست ؛)
رامشم فکر ميکنم روسى باشه اما خب براى ايران اوکى هست و مشکلى نداره