kianoush_jooon
Registered User
توی پی وی پیام بدیدبا سلام تاچ گوشی xiaomi redmi note بنده شکسته چند تا تعیرکار موبایل بردم گفتند نداریبم از کجا میشه پیدا کرد .
Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
توی پی وی پیام بدیدبا سلام تاچ گوشی xiaomi redmi note بنده شکسته چند تا تعیرکار موبایل بردم گفتند نداریبم از کجا میشه پیدا کرد .
چند ضربه به پایین گوشی بزنید ببینید تاثیری داره؟سلام دوستان من ردمی نوت 2 دارم
الان مشکلی پیدا کردم با گوشی اینه که وقتی اپدیت میکنم به ورژن روز وقتی میخام با گوشی صحبت کنم با کسی روی آیفون میزارم صدا میره ولی در حالت معمولی صدا میاد ولی نمیره از سمت من !!!!!!!!!!!!!!
IME رو هم میزنم دارند هر دو سیم کارت ولی اینجوریه نمیدونممممممممممممم چرا ! کسی میدونم چه باید کرد؟ روت هم نمیشه نمیدونم چرا از اموزش های همین تاپیک استفاده میکنم ولی نمیشه
نسخه ی گوشی منظورت ورژنه رامه دولوپره؟جریان نسخه روت شده گوشی به نام Developer چیه ؟
این نسخه Developer پیش فرض روت شده مطمئن هست یا خودمون روت کنیم بهتره ؟
نسخه ی گوشی منظورت ورژنه رامه دولوپره؟
یا گوشی جدا ریلیز شده بااین اسم ک البته اینو من نشنیدم!
قربانت عزیزچاکر داداش کیانوش
خوبی داداش ؟
نمیدونم کیانوش جان من از یک بنده خدایی پرسیدم چطور یک برنامه رو به خورد گوشی شیائومی بدم جوری که جزو برنامه های سیستمی گوشی بشه و با ریست فکتوری پاک نشه گفت باید گوشی روت باشه
بنده خدا گفت میتونی از نسخه Developer استفاده کنی که روت شده است یا اینکه گوشی رو روت کنی .
در همین حد اطلاعات دارم
شما بی زحمت راهنمایی کن داداش
قربانت عزیز
گوشیای شیا با رام میوی توی دو نسخه ریلیز میشه
یه نسخه استوکه و بدون هیچ برنامه اضافی
یه نسخه هم دولوپره که کمی توییک شده و پیری روت هستش
نسخه دولوپر به درد کسی میخوره ک بخواد ایکسپوز نصب کنه و...
توی هر رام به نسبت نیازها متفاوته برنامه هااوووف بابا این که خیلی مهندسی شد
ایکسپوز چیه ؟
این نسخ دولوپر چه برنامه هایی روش نصبه ؟ از کجا باید برنامه های نصب شده اش رو بفهم چیه ؟ سایتی چیزی اگه داره بی زحمت بزار
راستی کیانوش جان سایت sohatrade مال شماست ؟
گوشیتون رو از کجا خریدید؟سلام دوستان
من گوشی Xiaomi Redmi Note 3G دارم.
چند وقتی هست دوربین اصلی گوشی کار نمیکنه.
وقتی وارد دوربین میشم فقط دوربین جلو کار میکنه هیچ گزینه ای هم نیست که بشه وارد دوربین اصلی شد.گوشی رو ریسیت فکتوری کردم برام درست نشد.
یه مشکل دیگم دارم اینکه گوشی پیغام آپدیت میده ولی موقع آپدیت ارور میده وآپدیت نمیشه.
چجوری میشه آپدیتش کرد؟
پشت کارتنش یه کد 20رقمی داره اون رو توی سایت شناسایی شیائومی بزنین ببینین چند بار چک شدهمن فک میکنم گوشی احتیاج به فلش داره.
وقتی وارد دوربین میشم ایکن تعویض دوربین جلو با عقب یه لحظه میاد ولی سریع نا پدید میشه.
به خاطر همین هست که نمیشه وارد دوربین اصلی شد.
پشت کارتنش کد 15 رقمی هست.آیا منظورتون همون هست؟چجوری باید کدو وارد سایت شناسایی شیامی کنم؟پشت کارتنش یه کد 20رقمی داره اون رو توی سایت شناسایی شیائومی بزنین ببینین چند بار چک شده
برنامه antifake هم نصب کنین ببینین سبز میشه!
به لبتاپ هم بزنین و با برنامه mtkdroid چک کنین مدل گوشی رو فیک نزنه!
هرسه روشو انجام بدین چون هرکدوم یه باگایی دارن
اینکه دوربینش کیفیتش پایینه شک اوره چون من داشتم راضی بودم
اگر فیک باشه و رام عوض کنین گوشیتون دیگه قابل استفاده نخواهد بود
ورژن رامش هم یه اسکرین شات بفرست ببینم چیه
دوست عزیز فکر کنم متوجه سوال من نشدیدچند ضربه به پایین گوشی بزنید ببینید تاثیری داره؟
شما هده پایینیه گوشیت مشکل پیدا کرده و باید قطعه عوض کنی
توی سایت www.needrom.com ورژن 40رام گوشیتون رو بگیرید ابدیتش و نحوه ی فلشش هم هست داخل سایتش کمکی خواستید بپرسید مقدور بود دریغ نمیشهبردم یه موبایل فروشی گفت احتمالا باید فلش بشه ولی خودش فایل فلششو نداشت
راستی یه مشکل دیگه هم هست اونم اینکه چراغ قوه گوشی هم چند وقتی هست کلا از کار افتاده.
گوشیش دیگه خستم کرده هر روز یه گیری میده.
سرعتش و سخت افزاریش خوبه ولی نرم افزاری واقعا اذیت میکنه این مشکل دوربینشو که حل کنم ردش میکنم بره:general210:
فقط خواهشا اگه کسی میتونه کمک کنه مشکلشو رفع کنم.
ممنون داداش خیلی منتظر موندم جواب بدینتوی سایت www.needrom.com ورژن 40رام گوشیتون رو بگیرید ابدیتش و نحوه ی فلشش هم هست داخل سایتش کمکی خواستید بپرسید مقدور بود دریغ نمیشه
ورژن رامتون خیلی پایینه عزیز
بله اما رام رسمی بزنید بنظرم بهتره