سلام دوستان گرامی ازتون یه راهنمایی میخام من قصد خرید redmi note دارم از اونجا که شما تجربه ی کار با این گوشی رو دارید لطفا بدون تعصب و با رعایت انصاف در موردش یه توضیحاتی ذکر بکنید مشخصات کلی شو میدونم مثلا در مورد دوربینش ، چطوره ؟ عکسبرداریش تو شب و نور کم چطوره؟ تو روز چطوره؟ جزئیات رو نشون میده؟ دوربینش به پای گوشیهایی مثل s4 یا one و امثالش میرسه؟ کیفیت فیلمبرداری چطوره؟ کلا دوربینش چطوره؟
لطفا توضیحاتی در مورد باتریش بدین . باتریش چقدر شارژ نگه میداره؟ اگه فیلم 720p با روشنایی 50 باهاش نگاه کنیم چقدر شارژ نگه میداره؟
آپدیت 4.4 براش اومده ، میاد ، نمیاد چطوره؟
کیفیت ساخت و بدنه اش چطوره ؟ دو سیم کارت همزمان فعالن؟ راحت تو دست جا میگیره تو جیب شلوار جا میشه؟
بیزحمت کلا در مورد تجربه ی کاری که با این فبلت به ذهنتون میرسه از مزایا تا معایب لطفا بنویسید .
با تشکــــــــــــــر از تمامی شما
ببخشید میدونم که این تاپیک ، این سوالا جاش نیست ولی جایی پیدا نکردم سوالامو ازشون بپرسم بازم ممنون از شما.
سلام داداش
اول اینکه اگر اینجا جاش نیساکت پس کجا جاشه؟
و مورد دوم
شما اول به قیمتی ک داری برای این گوشی متقبل میشی باید نگاه کنی توی این رنج قیمت داری بنظر من یکی از بهترین های بازارو مورد قضاوت قرار میدی
باتریش خیلی خوبه با ویدئو ۷۲۰ حدود ۶ساعت دووم میاره
کاربر عادی با استفاده ی ۲ساعت از نت ۱ساعت مکالمه و ۱ساعت فیلم به راحتی ۲روز شارژ میده بت این از باتری
من دوربین هییییییچ گوشی ندیدم شب کیفیتش خوب باشه چه اس۴ چه...
اما دوربین قابل قبولی داره بنظر من
رام این گوشی از مجموعه دولوپرهایی ساپورت میشه که جزو بهترین ها هستند پس رامش خیلی قوی هست و آپدیتاش چندماه ۱بار رسمی و دوهفته ۱بار کاستوم میده ک قول miui6 هم دادن و کیتکت میشه براش در آینده...
پردازنده این گوشی از اس۴ قوی تره پس واقعا ارزش خرید داره
من دستام بزرگه و یک دستی باش کار میکنم اما تو دست راحته
توی جیبم دیگه هر فبلتی ممکنه این مشکل رو داشته باشه اما جیب ما خدارو شکر نداره
کیفیت صفحشم من ازش راضی ام و البته اینم بش توجه کن ک هرچی بیشتر باشه رزولیشن مصرف باتری بیشتره درحالی ک شما باچشم متوجه تفاوت نمیشی
کیفیت ساختش اگر از گوشیا سامسونگ راضی این هم راضیت میکنه
الان بیشتره گوشی ها همزمان ساپورت دارن سیمکارتو و آنتن دهیشم خیلی خوبه
سوالی رو جا ننداختم ک!