• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع شیائومی ردمی نوت (xiaomi redmi note) آموزش و پرسش و پاسخ

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
یا الله سلام به همه آقا من هرکاری میکنم نمیتونم گوشی رو به MTK DROID TOOLS بشناسونم یعنی هر درایوری که نصب میکنم نمیشناستش هرکی درایورش رو داره دریغ نکنه (واسه ویندوز هفت 32 بیتی )
ماله این تاپیک رو تست کردی؟
http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=26132&extra=page=1&mobile=2

kianoush_jooon

Registered User
لایک‌ها
640
یه برنامه پی سی هست به نام mobognie
این رو دانلود کن نصب کن روی لبتاپت
گوشی رو خاموش کن به لبتاپ وصل کن بذار لود کنه preload نصب کنه بعد روشنش کن usb debug, رو فعال کرده باشی البته
باز ببین میخونه یا نه

Sent from my HM NOTE 1W

kianoush_jooon

Registered User
لایک‌ها
640
یا الله سلام به همه آقا من هرکاری میکنم نمیتونم گوشی رو به MTK DROID TOOLS بشناسونم یعنی هر درایوری که نصب میکنم نمیشناستش هرکی درایورش رو داره دریغ نکنه (واسه ویندوز هفت 32 بیتی )
عجیبه شما که میگی رام پورت میکنی درایور نتونی بشناسونی!:)

Sent from my HM NOTE 1W

reza1391

Registered User
لایک‌ها
95
سلام

کسی جایی رو سراغ داره که بشه تقاضای پورت رام برای گوشی خودش بده ؟
انجمن میویی چطور میشه ازشون خواست ؟
البته برای گوشی ردمی نوت نمیخوام
ممنون

kianoush_jooon

Registered User
لایک‌ها
640
سلام

ممنون
درخواست پورت رام منظورت چیه؟
رام یه گوشی دیگه رو برات پورت کنن یا اینکه یه رام به دلخواهت رو گوشیت پورت شه؟
شما اول باید ببینی اصلا اون رام برای گوشیت پورت نشده باشه احیانا!

Sent from my HM NOTE 1W

nafas2000

Registered User
لایک‌ها
264
عجیبه شما که میگی رام پورت میکنی درایور نتونی بشناسونی!:)

Sent from my HM NOTE 1W
ببخشید من دروغ گفتم من اصلا هیچی از کامپیوتر و برنامه نویسی و کرنل و کامپایل و دیکامپایل و لینوکس و .....سر در نمیارم حتی بلد نیستم یه درایور رو بشناسونم به کامپیوتر .

nafas2000

Registered User
لایک‌ها
264
فقط یادت باشه آقای اهل فن ودانا حتما باید درایوری باشه که بشناسونتش به کامپیوتروگرنه تا هزار سال دیگه هم هیشکی هیچکاری نمیتونه بکنه اگه به همون بخش ردمی هم بری میبینی که دوتا درایور واسش معرفی شده توی دوتا تاپیک مختلف تاپیک اول که یه ارور رو میده و نصب نمیشه و تاپیک دوم رو هم اصلا نمیشناستش کامپیوتر که فقط سه کیلو بایته حالا هم که با درایور redrice شناسوندمش. با یه نرم افزار که از طریق ADB متصل میشه به گوشی شناخته میشه و توی اون نرم افزار میشناسنش در صورتی که توی MTK DROID TOOLS شناخته نمیشه اینم بگم اخرین داریور ام تی کا و درایور های مربوط به adb , روی کامپیوتر نصبه .

nafas2000

Registered User
لایک‌ها
264
نرم افزار مبوجین هم که خودت گفتی با adbکار میکنه که کامل شناخته میشه اما مشکل اینجاست که MTK DROID Tools نمیشناستش در ضمن پرلود مربوط به اس پی فلش تولز هم نصبه و راحت میشه با اس پی فلش تولز رام نصب کرد رو گوشی فقط نمیدونم گیر کار کجاست که ام تی کا دروید تولز نمیشناستش!

nafas2000

Registered User
لایک‌ها
264
سلام

ممنون
مدل گوشیت چیه و میخوای چه رامی براش پورت بشه ؟

omidgreen2014

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوستان عزیز
دیدم دو تا تاچیک واسه خرید معرفی کردید ولی خواستم بپرسم همین فقط؟
تو نت سایت هایی هستن از 699 تا 740 هزار تومان میفروشن.قابل اعتمادند ؟
مثل سایت shop.tabletbaz.com و bestchina.ir و ....
ممنون میشم یک جای مطمئن و با قیمت خوب معرفی کنید که همین فردا بخرم

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
دوستان عزیز
دیدم دو تا تاچیک واسه خرید معرفی کردید ولی خواستم بپرسم همین فقط؟
تو نت سایت هایی هستن از 699 تا 740 هزار تومان میفروشن.قابل اعتمادند ؟
مثل سایت shop.tabletbaz.com و bestchina.ir و ....
ممنون میشم یک جای مطمئن و با قیمت خوب معرفی کنید که همین فردا بخرم
اگه منظورت اون دوتا تاپیکیه که من معرفی کردم
اگه دقت کرده بودی دوستمون پرسید کجا الآن ردمی موجود داره و سفارشی نیست، که من اونارو معرفی کردم، که الآنم دیگه تموم کردن(ولی بازم ازشون بپرس فک کنم دوباره بار دارن تو راه)
ولی برا سفارش
هم خودت میتونی از فروشنده های معتبر علی اکسپرس مثه این
www.aliexpress.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-5-5-Inch-IPS-Screen-MTK6592-Octa-Core-1-4-1-7Ghz-1GB/1804732252.html
بخری و یا توسط دوستان عزیزمون مثه داش امیر
http://forum.persiantools.com/threa...ط-چهار-هسته-ای-به-بالا-amirexpress-ir.427700/
آقا سید
http://forum.persiantools.com/threa...ت-کاملا-رقابتی-امتحان-کنید-▂▃▄▅▆▆▅▄▃▂.506248/
و اون تبلت باز هم که معرفی کردین معتبره

reza1391

Registered User
لایک‌ها
95
سلام به همه

از همه دوستانی که ردمی نوت و ابزار مورد نیاز برای تست TV DVB-T دیجیتال روی گوشی خود دارن زحمت بکشن و اینکار رو انجام بدن و نشد و شدنش رو اینجا اعلام فرمایند.
سپاس گذارم

اینم لینک اموزش

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
سلام به همه

از همه دوستانی که ردمی نوت و ابزار مورد نیاز برای تست TV DVB-T دیجیتال روی گوشی خود دارن زحمت بکشن و اینکار رو انجام بدن و نشد و شدنش رو اینجا اعلام فرمایند.
سپاس گذارم

اینم لینک اموزش
دانگل منو به عنوان کیبورد میشناسه :دی

reza1391

Registered User
لایک‌ها
95
تاپیکی که تو موبایلستان هست ، اکثرا گفتن که با گیرنده دیجیتال ایکسویژن جواب گرفتن

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
تاپیکی که تو موبایلستان هست ، اکثرا گفتن که با گیرنده دیجیتال ایکسویژن جواب گرفتن
آره
این دانگله من خیلی قدیمیه و احتمالا چیپشو نمیشناسه
شما خودتون تست کردید؟

ehsan90a

Registered User
لایک‌ها
355
نرم افزار مبوجین هم که خودت گفتی با adbکار میکنه که کامل شناخته میشه اما مشکل اینجاست که MTK DROID Tools نمیشناستش در ضمن پرلود مربوط به اس پی فلش تولز هم نصبه و راحت میشه با اس پی فلش تولز رام نصب کرد رو گوشی فقط نمیدونم گیر کار کجاست که ام تی کا دروید تولز نمیشناستش!
خودم هنوز باهاش مشل دارم.
فقط این اینطره
هرچی دیگه میزنم میشناسه

david1234d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
54
سلام به همه دوستان ، مشکلات مربوط به ژیاومی ردمی نوت زیاده و دلیلشم چینی بودن اکثر منابع هست .بنده تجربه نسبتا خوبی در رابطه با گوشیهای اندروید دارم یه 15تا گوشی عوض کردم تازه اینو گرفتم.مشکل اول کسانی که نمیتونن به برنامه mtkdroidگوشی رو بشناسونن حتما نرم افزار sony pc suite رو با آپدیتش انجام داده و برنامه فلش تولز گوشبهای سونی رو با همه دریوارهاش که بعد از نصب توی درایو c میره نصب کنن. البته برنامه عمومی adb همه که سایت مخصوص خودش رو داره نصب کنن.
با هربار نصب رام کاستوم اکثر گوشیهای ردمی نوت imei میپره که اگه یه بک آپ توی برنامه mtkdroidاز imei بگیرید حله.اگه کسی imeii پریده و بک آپ نداره آخرش با راه حل نصب ریکاوری توضیح میدم
من یه ده تایی رام نصب کردم توی سایت needrom یه رام سامسونگAir هست عالیه مثل موشک.
اما مشکل دیگه این گوشی که برام خیلی عجیبه از بین رفتن ریکاوری cwm هست که باید هر بار استفاده نصب بشه، یه روش میگم سه سوته حل بشه در آخر میگم چکار کنید
اما تلویزیون که دلیل عوض کردن گوشیم همین بود متاسفانه رامهای کاستوم که اصلا برنامه padtv hd رو نمیشناسن رام رسمی و آخرین رام خود سایت ژیامی ورژن 30 میشناسه کانال یابی هم میکنه ایکس ویژن 4100 اما فقط اولین کانال رو نشون میده و اگه کانال عوض کنی دیگه نمیاره.باید منتظر miui 6 بمونیم تا 1 ماه دیگه احتمالا مشکل برنامه نویسی پورت usb داره.

آموزش نصب راحت ریکاوری و برگرداندن imei
یه برنامه هست بنام mobileuncle tools رو نصب کنید و حتما همیشه لازمش دارید
فایل ریکاوری رو توی پستهای اول گذاشتن با اون فایل ایمیج و این برنامه میشه ریکاوری رو آپدیت کرد از داخل خود گوشی و مستقیم رفت توی cwm
اما اگه کسی imei پریده ، باید فایل MIEI.bak بسازه توی همین نرم افزار ریستور کنه حله
اینم لینک نرم افزار ساختIMEI.bak, و mobileuncle tools
http://s5.picofile.com/file/8140283984/Imei_repaier.rar.html
سوالی بود تا اونجایی که وقت کنم و بلد باشم در خدمتم
رامهای این سایتiها رو هم بعد ثبت نام میتونید دانلود کرده و نصب کنید از ریکاوریcwm
http://en.miui.com/thread-26132-1-1.html
http://www.needrom.com/category/xiaomi/redmi-note/

Last edited:

nafas2000

Registered User
لایک‌ها
264
سلام من هم گوشی چینی و تبلت زیاد داشتم و اتفاقا ردمی بهترین گوشی که دستمه و به احتمال زیاد نگهش خواهم داشت در مورد مشکلات هم اینو بگم که فضولی زیادی توی گوشی کار دست ادم میده وگرنه اگه یه کاربر ساده دنباله انگولک کردن گوشی نباشه عمرا گوشی مشکلی پیدا کنه.

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
سلام من هم گوشی چینی و تبلت زیاد داشتم و اتفاقا ردمی بهترین گوشی که دستمه و به احتمال زیاد نگهش خواهم داشت در مورد مشکلات هم اینو بگم که فضولی زیادی توی گوشی کار دست ادم میده وگرنه اگه یه کاربر ساده دنباله انگولک کردن گوشی نباشه عمرا گوشی مشکلی پیدا کنه.
سلام
داداش بالاخره تونستی به برنامه mtkdroidگوشی رو بشناسونی؟

بالا