نهداداشبه طور عادی بازیها دیتا روی رم دارن یا شما برنامه ای برای اینکار نصب کردید؟ (هنوز بازی سنگین روی گوشی خودم نصب نکردم ببینم چه جوری هست)
در مورد فیک و اصل بودن گوشی هم شما مشخصات بنچمارکی که گرفتی را نگاه کن گوشی فیک باید یکجایی ازش دزدی شده باشه! (اگر قرار باشه فیک بزنند و مشخصات فنی اش عین اصلی باشه که میشن ملای تخم رنگ کن!) مهم ترین چیزها صفحه تصویر 1280x720 هست که تیو فیک ها پایینتره و مشخصات پردازنده بخصوص پردازنده گرافیکی که توی نسخه های تقلبی mali 400 هست و توی اصلی mali 450 هست! شما با CPU-Z هم مشخصات فنی را چک کن ببین چه میگه
در کل حتی اگر خود گوشی هم زبون باز کرد و قسم خورد که فیک هست باز هم باید گفت ایول به متقلبی که گوشی تقلبی میسازه و بنچمارکش بالای 30000 هست!
خیلی از گوشی های برند که پرچمدار نامیده میشدند خواب چنین بنچمارکی هم نمی بینند!
پ.ن
دوست عزیز شما از ترازوی که گوشی را وزن کردی مطمئن هستی؟
ترازویی که شما بخواهید اختلاف وزن 12 گرمی را باهاش تست کنید باید ترازوی دقیق و کالیبره ای باشه توی شرایط مناسب کاریش نصب شده باشه! ترازوی آشپزخونه و مغازه بقالی و میوه فروشی به درد اینکار نمیخوره!
اگه در مورد dpi و ppi یه سرچ انجام بدید متوجه فرقشون خواهی شدخب اون density ک نباید همه رو یه عدد بزنه
Ppi ماله چیشه
Sent from my HM NOTE 1W
مال من ۱۸۷ گرم وزنشه و با برنامه خود شیاومی این عکسو داد :
Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
ممنون از راهنماییتوناگه در مورد dpi و ppi یه سرچ انجام بدید متوجه فرقشون خواهی شد
گوشیت روته؟رامی من MIUI-JHDCNBA97.0 هست.آپدیت رو که می زنم می پره به home
کسی به این مشکل برخورده؟
گلپسر رام اصلی رو با فلش تولز فلش میزنن نه با TWRPحله. TWRP فلش کردم که رام رسمی فلش کنم
موقعی که گوشی رو تازه روشن کردم تست گرفتم، که فک کنم حدود ۱۳۵۰ تا ۱۴۰۰ مگ بودچقدر از رم گوشیت خالیه وقتی کلید هوم رو نگه میداری؟
Sent from my HM NOTE 1W
من گوشیم رو با برنامه ای Tweak کردمموقعی که گوشی رو تازه روشن کردم تست گرفتم، که فک کنم حدود ۱۳۵۰ تا ۱۴۰۰ مگ بود
یه اسکرین شات از قسمت about گوشیت بگیر ببینمرام گلوبال شما هم لگ داره؟
Tweak یعنی چی؟!!!من گوشیم رو با برنامه ای Tweak کردم
الان ۴گیگ روش برنامه ریختم ک اتواستارت هست بعضیاش بااین حال ۱۲۵۰مگ خالی داره رم سرعتشم بهتر و روون تر شده اما بنچمارکش شده ۳۰هزار
Sent from my HM NOTE 1W