kianoush_jooon
Registered User
یک سری script هست که روی گوشی فلش میشه واسه تغییر توی نحوه ی بکارگیریه سخت افزار و نرم افزار گوشی واسه بهینه سازیTweak یعنی چی؟!!!
زیر دیپلم حرف بزن ما هم بفهمیم
Sent from my HM NOTE 1W
یک سری script هست که روی گوشی فلش میشه واسه تغییر توی نحوه ی بکارگیریه سخت افزار و نرم افزار گوشی واسه بهینه سازیTweak یعنی چی؟!!!
زیر دیپلم حرف بزن ما هم بفهمیم
میشه یه لینکه منبع بدید ؟یک سری script هست که روی گوشی فلش میشه واسه تغییر توی نحوه ی بکارگیریه سخت افزار و نرم افزار گوشی واسه بهینه سازی
Sent from my HM NOTE 1W
احتمالا کش کامل سیو نشده بود... یک ساعتی طول کشید تا سرعت خوب شهیه اسکرین شات از قسمت about گوشیت بگیر ببینم
نه نداره خیلی هم روونه
Sent from my HM NOTE 1W
شما یه سرچ بزن این برنامه رومیشه یه لینکه منبع بدید ؟
ممنون
واسه من که یکسانهیه سوال دارم آیا IMEI گوشی های شما دوعدد متفاوت هست (برای سیم کارت 1 و سیم کارت 2) یا واسه جفتشون یه عدد یکسانه؟
واسه همه توی گوشی یکسانه اما با برنامه ی mtk droid که وصل کنی دو عدد متفاوت نشون میدهواسه من که یکسانه
Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
رام فابریکی که روش از اول هستاهوم دمت گرم دادا راستی بنچمارک 32000 با کدوم رام بود و چه نسخه ای .
برای کاربرای غیر عادی ک از گوشی سر در میارن باید از ime بکاپ گرفت ک اینجوری نشهمن خودم توی چند تا گوشی دیگه دیدم که دو تا عدد مختلفه پشت سرهم هستش گفتم شاید ردمی نوت هم این طوره اخه ماله من ای ام ای پاک شد دوباره برش گردوندم دوتاش رو به همون برچسب زیر باتری .
مگه دوربین خودش چشه؟؟؟؟؟؟؟؟برنامه دوربین خوب معرفی می کنین؟
برنامه دوربین شیایومی جالب نیستمگه دوربین خودش چشه؟؟؟؟؟؟؟؟
Sent from my HM NOTE 1W
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2706350برنامه دوربین شیایومی جالب نیست