• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع فروش انواع کیس (فروش ویژه کیس و واترکولینگ DEEPCOOL GENOME)

AZAZEL

Registered User
لایک‌ها
341
سلام اقای فیروزی برای سوکت 775 تو این کولر های ارزون زیر 30 تومن کدوم مدل رو پیشنهاد می دید . ممنون راستی نصبش راحت باشه که من اصلا استعداد نصب کولر ندارم :D

sarvmk

Registered User
لایک‌ها
112
جناب فیروزی بنده اولین باره این تاپیک رو میبینم
قیمت هاتون فوق العادس استاد
ان شالله بیشتر آشنا خواهیم شد

mfirouzi1989

Registered User
لایک‌ها
610
سلام اقای فیروزی برای سوکت 775 تو این کولر های ارزون زیر 30 تومن کدوم مدل رو پیشنهاد می دید . ممنون راستی نصبش راحت باشه که من اصلا استعداد نصب کولر ندارم :D
سلام
تا زیر 30 تومن gamma blade رو پیشنهاد می کنم اگر کمی بیش تر هم هزینه کنید gamma 200 رو پیشنهاد میدم نصبشون هم زیاد سخت نیست راهنمای مصور داره راحت می تونید نصب کنید.
جناب فیروزی بنده اولین باره این تاپیک رو میبینم
قیمت هاتون فوق العادس استاد
ان شالله بیشتر آشنا خواهیم شد
ممنون عزیز ما در خدمتیم.

AZAZEL

Registered User
لایک‌ها
341
سلام
تا زیر 30 تومن gamma blade رو پیشنهاد می کنم اگر کمی بیش تر هم هزینه کنید gamma 200 رو پیشنهاد میدم نصبشون هم زیاد سخت نیست راهنمای مصور داره راحت می تونید نصب کنید.

اقا اوکی همون گاما 200 رو برای من کنار بزارید راستی خمیر که داخلش داره اگر نداره یه خمیر خوش قیمت و خوبم برام کنار بگذارید حضوری خدمت برسم برای خرید // راستی یه دونه هم برای 2500k می خوام زیر 100 ت چی پیشنهاد می دید البته الان پول ندارم بعدا خدمت میرسم :Dچ

لطفا ادرس و یه تلفن رو برام ارسال بفرمایید :)

mfirouzi1989

Registered User
لایک‌ها
610
اقا اوکی همون گاما 200 رو برای من کنار بزارید راستی خمیر که داخلش داره اگر نداره یه خمیر خوش قیمت و خوبم برام کنار بگذارید حضوری خدمت برسم برای خرید // راستی یه دونه هم برای 2500k می خوام زیر 100 ت چی پیشنهاد می دید البته الان پول ندارم بعدا خدمت میرسم :Dچ

لطفا ادرس و یه تلفن رو برام ارسال بفرمایید :)

تا 100 تومن gammaxx 400 رو پیشنهاد میدم.
اسم شریفتون و تاریخ مراجعه تون رو pm کنید تا آدرس رو براتون بفرستم.

ارسال شده از GT-I9070 با استفاده از تپاتالک 2

AZAZEL

Registered User
لایک‌ها
341
تا 100 تومن gammaxx 400 رو پیشنهاد میدم.
اسم شریفتون و تاریخ مراجعه تون رو pm کنید تا آدرس رو براتون بفرستم.

ارسال شده از GT-I9070 با استفاده از تپاتالک 2

ارسال شد .

pinar

Registered User
لایک‌ها
369
سلام
آقای فیروزی قضیه این سری assassin به کجا رسید ؟ تولید شده یا دیدن به صرفه نیست متوقفش کردن ؟:)

mfirouzi1989

Registered User
لایک‌ها
610
DEEPCOOL - CPU Cooler - ICEEDGE MINI FS با ارسال چند در میاد؟
سلام
ICEEDGE MINI FS 36
هزینه ارسال با تیپاکس حدود 9 تومن میشه.
سلام
آقای فیروزی قضیه این سری assassin به کجا رسید ؟ تولید شده یا دیدن به صرفه نیست متوقفش کردن ؟:)

سلام
تولید شده عزیز.

DEEPCOOL - GAMER STORM - ASSASSIN - Design

farshid200851

Registered User
لایک‌ها
64
سلام
اقای فیروزی برای 3770 کا از کولرهای دیپ کول چه مدلی پیشنهاد میدین؟رمهام شانه بلنده میخوام به اونا هم برخورد نکنه

mfirouzi1989

Registered User
لایک‌ها
610
سلام
اقای فیروزی برای 3770 کا از کولرهای دیپ کول چه مدلی پیشنهاد میدین؟رمهام شانه بلنده میخوام به اونا هم برخورد نکنه
سلام
بودجه تون چه قدره؟
وارد نشده از اینا؟ چنده؟
هنوز نه ولی احتمالا تو بار جدیدی که قراره بیاد باید باشه.

hex198

Registered User
لایک‌ها
100
درود

محمد جان خمیر چیزی داری ؟
قیمت روز ؟

با تشکر

jowhar

Registered User
لایک‌ها
90
سلام عزیز این کولر داری ؟ اگه داری قیمتش چنده؟ CPU Cooler Deepcool Ice Matrix 400 XT باتشکر

mfirouzi1989

Registered User
لایک‌ها
610
سلام عزیز این کولر داری ؟ اگه داری قیمتش چنده؟ CPU Cooler Deepcool Ice Matrix 400 XT باتشکر
سلام
نه متاسفانه موجود نیست دنبالش هم نباشید دیگه تولید نمیشه.

زیر 150 تومن برای 3770 کا از کولرهای دیپ کول چه مدلی پیشنهاد میدین؟رمهام شانه بلنده میخوام به اونا هم برخورد نکنه[/QUOTE]
زیر 150 تومن ICE WARRIOR رو پیشنهاد میدم.

shm744

Registered User
لایک‌ها
168
واتر کولر موجود دارین جناب فیروزی ؟
لطف می کنین مدل و قیمت بدین ...
ممنون ...

mfirouzi1989

Registered User
لایک‌ها
610

Navid_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقای فیروزی
این مدل ها رو دارید ؟
DeepCool NeptWin
NOCTUA NH-D14
Be Quiet! Dark Rock Pro2

اگه دارید قیمت بدید لطفاً.

من از این فن ها برای خنک کردن المان خنک کننده ( T.E.C ) توی دمای هوای حدود 40 تا 50 درجه سانتی گراد میخوام استفاده کنم، میخواستم بدونم این خنک کننده ها تحمل چنین هوایی رو دارن و اینکه کاراییشون چطور میشه ؟

$(KGrHqF,!ikE5erjTlPMBOcYf7fGq!~~60_35.JPG1292047869-peltier01.jpg

ممنون میشم اگه سریع بهم حواب بدین.

manamnanam

Registered User
لایک‌ها
2
سلام آقای فیروزی
این مدل ها رو دارید ؟
DeepCool NeptWin
NOCTUA NH-D14
Be Quiet! Dark Rock Pro2

اگه دارید قیمت بدید لطفاً.

من از این فن ها برای خنک کردن المان خنک کننده ( T.E.C ) توی دمای هوای حدود 40 تا 50 درجه سانتی گراد میخوام استفاده کنم، میخواستم بدونم این خنک کننده ها تحمل چنین هوایی رو دارن و اینکه کاراییشون چطور میشه ؟

مشاهده پیوست 412206مشاهده پیوست 412207

ممنون میشم اگه سریع بهم حواب بدین.

اصلا استفاده نکن من خودم یه 50 واتشو داشتم . این فن ها اصلا نمیتونن کنترل کنن حرارت این قطعه رو . اولش خوبه تو حدود 15 ثانیه دمای cpu رو 10 درجه یا کمتره اما یهو تو کمتر از 30 ثانیه دما از 70 درجه هم میگذره .
اگر از کول های واتر استفاده کنی هم نمیشه چون دمای این قطعه به قدری پایین میاد که برفک میزنه و وقتی برفک آب بشه سیستمت رو تعطیل میکنه . راستی اینم بگم هر کی گفته قطعه tec کم مصرفه الکی گفته . مصرف برق قطعه 50 واتی tec معادل 12 آمپره . ببین اشتباه ننوشتم واقعا 12 آمپر برق میخوره و نمونه 120 واتی این قطعه 18 آمپر مصرف برق داره . ینی باید یه ترانس 15 آمپر یا 20 آمپر که سایزی در حدود 20*20 یا 30*30 سانتی متر داره با یه مدار پل دیود 30 آمپری تهیه کنی . میگم 30 آمپر واسه اینه که مدار پل دیودت داغ نکنه . من خودم 20 آمپری خریدم تا حدود 80 درجه داغ کرد . بعد این همه داستان تازه قطعه روشن میشه اما مشکل اینجاست این قطعه حالت نرمال نداره . ینی یا داغ میکنه یا یخ میزنه . اگه داغ کنه میپوکه اگه یخ کنه برفک میزنه . با همه اینها من با کلی هزینه الان انداختمش تو انباری بلااستفاده . حالا هم برادرانه میگم دوره tec رو خط بکش یه کول واتر بگیر خیال خودتو راحت کن . راستی اینم بگم به عکسی که گذاشتی نگاه نکن که برق فن هیتسینک رو با برق این قطعه موازی کرده . مصرف برق این قطعه به قدری زیاده که کاملا دور گردش فن رو تا 80 درصد کاهش میده ینی برق فن از یک منبع جدا باید باشه تا درست کار کنه .

بالا