• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع فروش انواع کیس (فروش ویژه کیس و واترکولینگ DEEPCOOL GENOME)

mfirouzi1989

Registered User
لایک‌ها
610
سلام آقای فیروزی
این مدل ها رو دارید ؟
DeepCool NeptWin
NOCTUA NH-D14
Be Quiet! Dark Rock Pro2

اگه دارید قیمت بدید لطفاً.

من از این فن ها برای خنک کردن المان خنک کننده ( T.E.C ) توی دمای هوای حدود 40 تا 50 درجه سانتی گراد میخوام استفاده کنم، میخواستم بدونم این خنک کننده ها تحمل چنین هوایی رو دارن و اینکه کاراییشون چطور میشه ؟

مشاهده پیوست 412206مشاهده پیوست 412207

ممنون میشم اگه سریع بهم حواب بدین.

سلام
d-14 موجوده 321 تومن ولی اطلاع ندارم پاسخ گوی کار شما هست یا خیر.

Navid_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقای manamnanam ، ممنون از پاسخی که دادید.

ببخشید من درست توضیح ندادم، من از TEC برای خنک کردن CPU استفاده نمیکنم بلکه میخوام یه استفاده دیگه ازش بکنم. اگه ساده بخوام بگم میخوام یه چیزی شبیه کولر باهاش درست کنم، یعنی شما یه قطعه TEC رو در نظر بگیرید که در دو سمت آن فن و هیتسینک متصل می باشد و یک طرف گرمای TEC رو مهار میکنه و باعث میشه طرف سرد اون سردتر و فن و هیتسینک اون هوای خنک تولید کنه، برای همین به یک فن و هیت سینک قوی برای سمت گرم TEC نیاز دارم. بعد از کمی جستجو به این نتیجه رسیدم که این سه مدل خنک کننده کارایی خوبی دارن البته نسبت به قیمتشون.

من تازه با این قطعه TEC آشنا شدم و در مورد مصرف بالای این قطعه با خبر هستم ولی چون تجربه عملی ندارم ممنون میشم که یه مقدار از تجاربتون رو در اختیار بنده قرار بدین.

توی دیتاشیت های TEC نمودار ولتاژ بر حسب جریان که نتیجش اختلاف دمای دو طرف قطعه است رو نشون میده، این نمودار باعث شد که این سوال رو مطرح کنم که آیا یک TEC که با 15 ولت و 12 آمپر کار میکنه میتونه با 8 ولت و 4 آمپر هم کار کنه ؟ و اینکه کاراییش تو این ولتاژ و آمپر که برای مثال نوشتم چقدر کاهش پیدا میکنه ؟ آخه توی دیتاشیت برای مثال ولتاژ ماکزیمم رو 15 و آمپر ماکزیمم رو 12 مینویسه و این با توجه به اون نموداری که توضیح دادم یعنی توی ولتاژ و آمپر پایین تر هم باید کار کنه و فقط توان پایین تری رو تولید کنه !

اگه آقای فیروزی هم در مورد داشتن این سه مدل خنک کننده و قیمتشون بهم پاسخ بدن ممنون میشم.
DeepCool NeptWin
NOCTUA NH-D14
Be Quiet! Dark Rock Pro2

ممنون از لطفتون.

ممنون آقای فیروزی که پاسخ دادید.

manamnanam

Registered User
لایک‌ها
2
سلام آقای manamnanam ، ممنون از پاسخی که دادید.

ببخشید من درست توضیح ندادم، من از TEC برای خنک کردن CPU استفاده نمیکنم بلکه میخوام یه استفاده دیگه ازش بکنم. اگه ساده بخوام بگم میخوام یه چیزی شبیه کولر باهاش درست کنم، یعنی شما یه قطعه TEC رو در نظر بگیرید که در دو سمت آن فن و هیتسینک متصل می باشد و یک طرف گرمای TEC رو مهار میکنه و باعث میشه طرف سرد اون سردتر و فن و هیتسینک اون هوای خنک تولید کنه، برای همین به یک فن و هیت سینک قوی برای سمت گرم TEC نیاز دارم. بعد از کمی جستجو به این نتیجه رسیدم که این سه مدل خنک کننده کارایی خوبی دارن البته نسبت به قیمتشون.

من تازه با این قطعه TEC آشنا شدم و در مورد مصرف بالای این قطعه با خبر هستم ولی چون تجربه عملی ندارم ممنون میشم که یه مقدار از تجاربتون رو در اختیار بنده قرار بدین.

توی دیتاشیت های TEC نمودار ولتاژ بر حسب جریان که نتیجش اختلاف دمای دو طرف قطعه است رو نشون میده، این نمودار باعث شد که این سوال رو مطرح کنم که آیا یک TEC که با 15 ولت و 12 آمپر کار میکنه میتونه با 8 ولت و 4 آمپر هم کار کنه ؟ و اینکه کاراییش تو این ولتاژ و آمپر که برای مثال نوشتم چقدر کاهش پیدا میکنه ؟ آخه توی دیتاشیت برای مثال ولتاژ ماکزیمم رو 15 و آمپر ماکزیمم رو 12 مینویسه و این با توجه به اون نموداری که توضیح دادم یعنی توی ولتاژ و آمپر پایین تر هم باید کار کنه و فقط توان پایین تری رو تولید کنه !

اگه آقای فیروزی هم در مورد داشتن این سه مدل خنک کننده و قیمتشون بهم پاسخ بدن ممنون میشم.
DeepCool NeptWin
NOCTUA NH-D14
Be Quiet! Dark Rock Pro2

ممنون از لطفتون.

ممنون آقای فیروزی که پاسخ دادید.

خواهش میکنم . ببین این که میگی بله درسته تو ولتاژ 8 ولت 4 آمپر مصرف داره ولی اصلا کارایی خودش رو از دست میده . طرف گرم این قطعه گرمای جهنمی خودش رو در هر ولتاژی نشون میده و باید با یک سری خنک کننده های بسیار قوی کنترل بشه . سیستم کاری این قطعه هم مثل مسابقه طناب کشی هست . ینی اگر طرف گرم هر حرارتی داشته باشه طرف سرد 67 درجه حرارتش کمتره که توی اصطلاح میگن 70 درجه . ینی اگر طرف گرم 67 درجه باشه دمای طرف سرد 0 درجه هست . اما این کارایی زمانی به شما داده میشه که شما بتونی دمای سمت گرم رو کنترل کنی . با توجه به این که قراره این وسیله کولر بشه پس حتما تو محیط گرمی قراره کار کنه پس دمای محیط درحدود 40 تا 50 درجه هست و با تولید حرارت بسیار بسیار بالا در قسمت گرم این قطعه دما به راحتی به بالا ی 100 درجه میرسه پس دمای سمت سرد میشه در حدود کمتر از 40 درجه . من خودم از یک هیتسینک بسیار عالی از جنس مس برای آزمایش استفاده کردم و فن روش قرار ندادم به جاش هیتسینک رو توی ظرفی گذاشتم که توش آب یخ ریخته بودم و توی آب یخ از تکه های یخ هم استفاده کردم ینی هیتسینک تا جایی که میشد رفت توی آب یخ و حدودا نیم سانتی متر فضا هم گذاشتم تا آب به قطعه نرسه ینی دمای هیتسینک تقریبا 4 درجه شد . پس باید تو قسمت طرف سرد دمایی در حدود منفی 63 بگیرم . با ولتاژ‌ 15 ولت و قطعه مدل 60 واتی کار و شروع کردم و دمای منفی:rolleyes: 63 رو با دماسنج دیجیتالی گرفتم . اما دوست عزیز داستان فقط چند دقیقه ادامه داشت بعد از حدود 10 دقیقه نه تنها یخ های آب از بین رفتن بلکه آب شروع کرد به جوشیدن!!! به نظر من بهتر با این قطعه چای ساز درست کنی تا کولر !!! ببین کمپانی سازنده این قطعه که فنلاندی هم هست به شما در مورد میزان حرارت تولیدیه قطعه چیزی نمیگه . تمام اون 12 آمپر برق به صورت گرما تولید میشه و شاید فقط 1 آمپر صرف تولید سرما بشه . با توجه به مصرف برق فوق العاده بالای این قطعه هم اصلا صرفه اقتصادی نداره که بخوای ازش استفاده کنی . به عنوان مثال حتی اگر شما با ولتاژ‌ 8 ولت و 4 آمپر کار کنی این ینی هدر رفتن پولت چرا که یک ماشین لباس شویی در زمانی که المت هاش روشن هستن فقط 2.5 تا 4 آمپر مصرف برق داره . اگه بخوای به این قطعه برچسب انرژی بزنی باور کن نمره z رو میگیره . حالا اینها یک مورده . مورد بعدی اینه که اگر به هر دلیلی سیستم خنک کننده شما کار نکنه به خاطر تولید دمای فوق بالا این قطعه ظرف کمتر از 30 ثانیه میسوزه . البته میتونی از همین فنی که بهت معرفی شد استفاده کنی اما تا حدود نیم ساعت بعدش دیگه نمیتونی به هیتسینک این فن دست بزنی چون دماش به بالای 70 درجه میرسه . بازم میگم به خیال اینکه 8 ولت 4 آمپر مصرف داره خوشحال نباش چون طرف گرم کاره خودش رو میکنه و این طرف سرده که خیلی دیر شروع به کار میکنه . پس باید از 15 ولت 12 آمپر استفاده کنی که اون موقع سر برج باید 200 هزار تومن پول برق بدی .

manmardam

Registered User
لایک‌ها
10
البته ماشین لباسشویی تو ولتاژ220 ولت اون آمپر رو میکشه . اینجا بحث از ولتاژ 8ولت هست
لازم دونستم یادآور بشم

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

AZAZEL

Registered User
لایک‌ها
341
سلام اقای فیروزی امروز کولر رو تحول گرفتم ممنون از لطف شما کولر خوب و خوش قیمتی هستش :blush:

mfirouzi1989

Registered User
لایک‌ها
610
سلام اقای فیروزی امروز کولر رو تحول گرفتم ممنون از لطف شما کولر خوب و خوش قیمتی هستش :blush:
سلام
مبارکتون باشه عزیز.

دوستان گرامی محصولات جدید به لیست اضافه شد.

poorya_2

Registered User
لایک‌ها
1,014
سلام

آقای فیروزی فن 14cm LED Blue چیزی موجود ندارید ؟؟

این کولر DEEPCOOL FIEND SHARK توی بار جدید هم هست ؟؟

شما اطلاع دارید که عقیق رایانه قصد وارد کردن محصولات جدید زالمان داره یا نه ؟؟ یا محصولات جدید انرمکس ؟؟؟

یه لیست قیمت داشتید قدیما ؟؟!؟!!؟ اگه دوباره زحمت بکشید اون لیست توی امضاتون بزارید خیلی عالی میشه :دی

manamnanam

Registered User
لایک‌ها
2
البته ماشین لباسشویی تو ولتاژ220 ولت اون آمپر رو میکشه . اینجا بحث از ولتاژ 8ولت هست
لازم دونستم یادآور بشم

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

بله دقیقا بحث تو همینه . این قطعه تو ولتاژ 8 ولت 4 آمپر برق میخوره و تو 15 ولت 12 آمپر !!! حساب کن اگه این قطعه بتونه تو ولتاژ 220 کار کنه یه چیزی تو مایه های 120 تا 150 آمپر برق میخوره . هر چی کنتور برق جلو راهش باشه در جا کباب میشه

mfirouzi1989

Registered User
لایک‌ها
610
سلام

آقای فیروزی فن 14cm LED Blue چیزی موجود ندارید ؟؟

این کولر DEEPCOOL FIEND SHARK توی بار جدید هم هست ؟؟

شما اطلاع دارید که عقیق رایانه قصد وارد کردن محصولات جدید زالمان داره یا نه ؟؟ یا محصولات جدید انرمکس ؟؟؟

یه لیست قیمت داشتید قدیما ؟؟!؟!!؟ اگه دوباره زحمت بکشید اون لیست توی امضاتون بزارید خیلی عالی میشه :دی
سلام
14 سانت LED موجود نیست.
FIEND SHARK توی بار جدید باید باشه.
محصولات زالمن فعلا تا یک ماه آینده چیزی نمیاد انرمکس هم فعلا هر 2 ماه پاور فقط میاد.
لیست قیمت فعلا فرصت نمی کنم آپدیت کنم ان شاء الله بعد از ماه رمضان دوباره تاپیک جامع خواهم داشت اگر محصول خاصی مد نظرتون هست بفرمایید تا قیمت رو براتون بپرسم.

Navid_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقای manamnanam
ممنون از اطلاعاتی که در اختیارم قرار دادید.

چند تا سوال دیگه هم داشتم اگه بتونید پاسخ بدید ممنون میشم :rolleyes:
اگه برای سمت گرم TEC از یه فن و هیتسینک خوب مثل عکس زیر استفاده کنم امکان داره دمای TEC بطور مثال توی دمای 50 درجه یا کمتر ثابت بمونه ؟ ( البته بصورت حدودی بین مثلا 47 تا 53 درجه ) :(

frostwin-intel-amd-.jpg

راستی میشه از پاور کامپیوتر بعنوان منبع تغذیه قطعه TEC استفاده کرد ؟:eh:
پاور های کامپوتر ولتاژ 12 ولت و جریان حداقل 15 تا 20 آمپری رو توی خروجیشون میدن !

manamnanam

Registered User
لایک‌ها
2
سلام آقای manamnanam
ممنون از اطلاعاتی که در اختیارم قرار دادید.

چند تا سوال دیگه هم داشتم اگه بتونید پاسخ بدید ممنون میشم :rolleyes:
اگه برای سمت گرم TEC از یه فن و هیتسینک خوب مثل عکس زیر استفاده کنم امکان داره دمای TEC بطور مثال توی دمای 50 درجه یا کمتر ثابت بمونه ؟ ( البته بصورت حدودی بین مثلا 47 تا 53 درجه ) :(

مشاهده پیوست 413076

راستی میشه از پاور کامپیوتر بعنوان منبع تغذیه قطعه TEC استفاده کرد ؟:eh:
پاور های کامپوتر ولتاژ 12 ولت و جریان حداقل 15 تا 20 آمپری رو توی خروجیشون میدن !

خواهش میکنم . ببین امکانش هست که از این فن استفاده کنی اما شرط مهم دمای محیط هست . اگر دمای محیط در حالت معمول بین 20 تا 30 درجه باشه شما با یک فن عالی میتونی دمای tec رو روی 50 الی 60 تنظیم کنی . ولی اگر محیط شما دمای بالاتر از 30 درجه داشته باشه نه . دمای tec روی 60 به بالا قرار میگیره و طرف سرد تنها بین 0 تا 10 درجه رو بهت میده . مسئله دیگه هم مصرف برق هست با پاور کامپیوتر نمیتونی این قطعه رو تغذیه کنی . پاور های کامپیوتر توانایی خروجی 10 تا 15 آمپر رو دارن اما نه برای ولتاژ کاری 8 الی 12 ! . به عنوان مثال یک cpu با توان 125 وات فقط با ولتاژ‌ 1.5 ولت کار میکنه پس جریان این cpu کمی بالاتر از 10 آمپر هست . و خروجی های وات بالای یک پاور خروجی cpu و برق مادر بورد و گرافیک هست که همگی ولتاژ بالا رو نمیتونن تحمل کنن . قسمت های 12 ولتی پاور هم به dvd rom و یا hard متصل میشن که همگی مصرفی معادل 20 وات دارن . شما برای تغذیه مدل 60 واتی tec نیاز به ترانس 15 آمپر و برای تغذیه مدل 120 واتی tec نیاز به ترانس 20 تا 24 آمپری داری که باید سر مسیر خروجی این ترانس ها از پل دیود های 30 آمپری برای dc کردن برق استفاده کنی . دلیل 30 آمپری بودن پل دیود هم مهار حرارت خود پل دیود هست چون با گذر جریان بسیار بالا از قطعه پل دیود این قطعه شدیدا داغ میکنه و دمای اون به 80 درجه هم میرسه و این قطعه طوری طراحی شده که بدنه فلزی داره و به صورت مربع هست که یک سوراخ در وسط اون قرار گرفته که محل بستن هیتسینک و پیچ کردن اونه . در کل tec با توجه به مصرف بالایی که داره و کارایی پایین رو من اصلا توصیه نمیکنم . چون خودم عید سال 91 تمام مدت داشتم روی Tec کار میکردم و هیچ نتیجه ای نگرفتم .

Last edited:

farshid200851

Registered User
لایک‌ها
64
سلام اقاي فيروزي
كولر gamer storm سوكت 2011 رو ساپورت ميكنه؟

تو بار جديد مدلهاي جديد موجوده؟و كي ميرسه؟

mfirouzi1989

Registered User
لایک‌ها
610
سلام اقاي فيروزي
كولر gamer storm سوكت 2011 رو ساپورت ميكنه؟

تو بار جديد مدلهاي جديد موجوده؟و كي ميرسه؟

سلام
بله 2011 رو ساپورت می کنه.
بار جدید کولرهای نوت بوک ان شاء الله تا هفته آینده و کولرهای سی پی یو تا یک ماه دیگه میرسه و مدل های جدیدی مثل ASSASSIN هم داخلش هست.

Last edited:

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
جناب فیروزی کدومیک از این فنها برای سوکت 775 مناسبند ؟

Sent From My Sony Xperia Z Using Tapatalk 4

mfirouzi1989

Registered User
لایک‌ها
610
بین 50 تومن تا 150 تومن چه مدلایی هست برای سوکت مربوطه ؟

Sent From My Sony Xperia Z Using Tapatalk 4

اکثر مدل ها به 775 میخوره تا 150 تومن بهترین گزینه ICE WARRIOR هست و از برند THERMALRIGHT هم مدل MACHO بسیار خوبه اون هم قیمتش 155 تومنه.

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
درود، شبتون بخیر. برای لپتاپ هم فن دارید؟ منظورم از اون کول پد ها نیست ، فن خود لپتاپ. ایسوس

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
چیزی برا سکوت 1150 اومده

Sent from my LT26i using Tapatalk 2

mfirouzi1989

Registered User
لایک‌ها
610
درود، شبتون بخیر. برای لپتاپ هم فن دارید؟ منظورم از اون کول پد ها نیست ، فن خود لپتاپ. ایسوس
سلام
نه متاسفانه باید تو مراکز تعمیر لپ تاپ دنبالش باشید.
چیزی برا سکوت 1150 اومده

Sent from my LT26i using Tapatalk 2

فن های سوکت 1150 با 1155 و 1156 فرقی نداره هر سه براکت مشترک دارند.

بالا