kiavash661
Registered User
یعنی دیگه نیست ؟
مبلغ رو پرداخت می کنید روز بعد از واریز می تونید تشریف بیارید بازار ایران تحویل بگیرید.واسه خمیرها میشه اتو تهران حضوری گرفت؟
هزینه پست خریدش رو غیر منطقی میکنه
ممنون
نه دیگه همه موجودی فعلا همینه.یعنی دیگه نیست ؟
سلامسلام
ببخشید فرق این XFAN 120U B/B باXFAN 120 L/B در چیه؟
ممنون
خمیر داخل پکشون هست.آقا اینا خمیر اضافی دارن با حودشون ؟یا اینکه باید بخریم؟
خمیر داخل پکشون هست.
همه مدلها دارن ؟مثلGAMMAXX 200 ؟
خوبه این مدل برای سوکت775میخوام؟ چون از صبح تا شب روشنه دمای CPUمعمولا 45تا47هستجواب میده برای ما ؟
سلام.
من یه خنک کننده خوب و خوش قیمت برای سی پی یو 2500k میخوام. میخوام تا 4.1ghz اوور کنم. هم کار سنگین انجام میدم و هم سیستم خیلی اوقات روشنه. دوستان مطلع لطفاً راهنمایی کنند.
چند تا سوال دیگه هم دارم اگه کسی جواب بده ممنون میشم. خمیر چقدر تاثیر داره؟ آیا حتماً باید چیز خاصی بگیریم یا همینا که تو پکش هست جواب میده؟ چند روز توربو بوست رو روشن کردم. وسط کار سیستم خاموش شد که فک کنم دماش رفته بود بالا. الان سیستمم با فن استوک و توربو بوست خاموش توی لود کامل، خیلی راحت دماش تا 80 میره. دور فن هم زیاد تغییر نمیکنه. مادربردم msi z77-g43 هست و تنظیمات بایوسش که مربوط به فن پردازنده هست به نظر میاد اصلاً کار نمیکنه.دوستان تو فروم های دیگه پیشنهاد دادن خمیر سی پی یو و اگه نشد خنک کننده رو عوض کنم. مگه فن استوک با تنظیمات پیشفرض نباید جواب بده؟
کیسم که خیلی بده ولی 2 تا فن داره. در ضمن در کیس هم همیشه بازه! قیمت خاصی مد نظرم نیست. دنبال یه فنی میگردم که خیلی معمول هستش و همه میبندن (مثل همون v8 یا v10 که صفحات قبل حرفش بود). خلاصه بهترین pp رو داشته باشه. و بشه یه اوورکلاک متوسط و 24/7 هم انجام داد.با عذرخواهی از استارتر محترم که وسط تاپیکشون ......
دوست عزیز کیست تهویه درستی داره؟
میزان هزینه ای که میخاید کنید رو بفرمایید
خمیر هم تاثیر داره ولی معمولا وقتی کولر خوب میخرید خمیر متوسط حداقل داره
کیسم که خیلی بده ولی 2 تا فن داره. در ضمن در کیس هم همیشه بازه! قیمت خاصی مد نظرم نیست. دنبال یه فنی میگردم که خیلی معمول هستش و همه میبندن (مثل همون v8 یا v10 که صفحات قبل حرفش بود). خلاصه بهترین pp رو داشته باشه. و بشه یه اوورکلاک متوسط و 24/7 هم انجام داد.
زیر 100 تومن GAMMAXX 400 , ICEWIND PROدوستان یه کولر خوب برای Core i5 3570 Socket 1155 میخوام زیر 100 تومن
برای گیمینگ مدت زیاد و متوالی , صداش هم کم باشه
زیاد جاگیرم نباشه
جناب فیروزی شما کدوم مدلو پیشنهاد می کنید؟
سلامسلام برای cpu 8400 intel کولر با قیمت مناسب کدوم رو پیشنهاد میکنی؟
تو رنج 50-60 تومن GAMMAXX 300 بهترین انتخابه.من حدود 50-60 رو در نظر داشتم حالا شما چندتا مدل با قیمت متفاوت بگین ببینیم چی میشه