Mohsen_14
مدیربازنشسته پاتوق
چیزی برای VGA به جز مورد اول نداری ؟
برای 6870 میخوام .
برای 6870 میخوام .
برای 6870 باید zalman vf3000a بگیرید قیمتش 182 تومنه.چیزی برای VGA به جز مورد اول نداری ؟
برای 6870 میخوام .
سلاممهندس برا 8800GT چی دارین؟
مبارکتون باشه امین جان ان شاء الله فنش برات بچرخه.کار محمد جان 20 ،من ازشون GAMMAXX300خریدم و رسید دستم ...
با تشکر .
مبارکتون باشه امین جان ان شاء الله فنش برات بچرخه.
تشکر ،کم زحمت ندادیم:blush: ،دوستان توجه کنن که هیشکی بهتر از محمد جان برای خرید ومشاوره عالی نمیتونین پیدا کنین...
الان با این کولر که خریدم دمای CPUکه روی 45تا47درجه بود الان دوربر 30 هست ...
خلاصه در خرید شک نکنید![]()
مشابه فن 400XT از برند ZALMAN موجوده دوست عزیز.کاشکی فن مشابه فن کولر 400XT هم موجود بود ...
فوق العاده هست DEEPcool هر اورکلاکری یا کسی که میگه بدرد نمیخوره قطعا بدونید چیزی حالیش نیست
من ICEWIND دارم دمای سی پیوم در حد کولر های 250 هزار تومانی هست دمای سی پی یو 2500 کا من روی 30 هست در حالت لود کامل 45
آقای فیروزی هم که کلا کارش حرف نداره
خواهش می کنم کاری نکردم امین جان انجام وظیفه بود.
::: Zalman, leading the world of Quiet Computing Solutions :::باتشکر از راهنماییتون . قیمت چنده
http://images.x2tek.co.uk/product_images/large/ZM-F2-FDB.jpg
این مدل هستش؟
سلامسلام
5 تا فن 8*8 و یه 16*16 با این مشخصات چیزی سراغ دارید؟
صداش زیر 20db سرعش حدود 2000rpm باشه اگه شفاف باشه هم بهتر
قیمت هم هرچه کمتر بهتر
ممنون
برای پاور 330 به نظر من همین فن های DEEPCOOL مناسبه هزینه بیش تر از این به نظر من نمیصرفه بهتر از DEEPCOOL هم بخوای ZALMAN ZM-F3 موجوده قیمتش حدود 26 تومنه.آقا محمد برای فن پاور چی رو پیشنهاد میدی(330wGREEN)؟
یکی هم 120MMفن پاور که خوب جواب بده
برای پاور 330 به نظر من همین فن های DEEPCOOL مناسبه هزینه بیش تر از این به نظر من نمیصرفه بهتر از DEEPCOOL هم بخوای ZALMAN ZM-F3 موجوده قیمتش حدود 26 تومنه.
COUGAR رو قیمت ندارم.تشکر
راستی از فنهای کوگار یا ترمال رایت قیمتی داری؟