frozenrose
Registered User
این مدل سوکت 2011 رو ساپورت نمیکنه.
چه مدلی با این ارتفاع می تونید به من معرفی کنید؟
تو سایتش که نوشته می کنه :?
این مدل سوکت 2011 رو ساپورت نمیکنه.
کدوم قسمت سایت نوشته این مدل 2011 رو ساپورت میکنه چون من که نگاه کردم نوشته 1155 و 1366 , 775 رو ساپورت میکنه.چه مدلی با این ارتفاع می تونید به من معرفی کنید؟
تو سایتش که نوشته می کنه :?
کدوم قسمت سایت نوشته این مدل 2011 رو ساپورت میکنه چون من که نگاه کردم نوشته 1155 و 1366 , 775 رو ساپورت میکنه.
FROSTWIN , NEPTWIN , ICE BLADE PRO V2.0 , ICE WARRIOR , GAMMAXX 400 سوکت 2011 رو ساپورت می کنند.
کولر کم ارتفاع برای 2011 , NOCTUA NH-L12 موجوده از لحاظ کیفیت و عملکرد هم حرف نداره 5 سال هم گارانتی داره.
Noctua.at - sound-optimised premium components "Designed in Austria"!
231 تومنحق با شماست من جای اشتباهی رو داشتم می دیدم
قیمت چنده دوست من؟
PM دادم دوست عزیز.جناب فیروزی من یدونه V90 میخوام اگه ممکنه شماره حساب و اینکه چقدر بریزم؟
تخفیف نداره؟![]()
سلامبا سلام ice wind تو کیس معمولی جا میشه؟
سلامدرود و خسته نباشید شما Fan Controler Rockmaster ندارین؟
انشاا... کی میارید؟
یا اگه میشناسید تو تهران از کجا باید تهیه کنم؟
حدوود قیمتیش چقدر هستش؟
ممنون
231 تومن
ZALMAN CNPS 10X PERFORMA 148دوست عزیز مدل ارزونتر چیزی ندارید؟
ZALMAN CNPS 10X PERFORMA 148
ZALMAN CNPS 11X PERFORMA 181
ZALMAN CNPS 14X 199
THERMALRIGHT AXP-140 RT 203ممنون ولی این مدل ها که همه ارتفاشون زیاده... منظور من همون ارتفاع قبلی بود تا تو کیس جا بشه
سپاس
سلام
خلاصه و بی دردسر :
cpu: i3 540
case:green infinity
mian:giga h55md2h
سی پی یو من فن استوک داره و صداش دیوونم کرد. اهل اورکلاک اصلا نیستم و یه فن خوب واسه بازی و دانلود کردن میخوام. میخوام وقتی سیستم تو مدت طولانی روشنه صداش بالا نیاد. یک کلام یه چیز میخوام که روشن بودنش یا خاموش بودنش یکی باشه ! تهویه و این جور چیز ها مهم نیست فقط و فطق کم نویز و بی صدا باشه !! مدل رو با قیمت بفرمایین ؟
سلام
نهایتا چه قدر می تونید هزینه کنید؟
زیر 100 تومن ICE WIND PRO , ICEEDGE 400 XT کم ترین صدا رو دارند بالای 100 تومن ICE MATRIX 400. با تیپاکس سفارشتون معمولا یک روزه میرسه.100 !!! ولی اگر یک مدل سراغ دارذید که سایلنت باشه و بیشتر چاره ای نیست !! شما یک دونه زیر 100 و یکی بالای 100 در نظر بگیرین و بگید کدوم تو سایلنت بودن بهتره !!! لطفا تنها ملاک سایلنت بودن باشه !!! من شهرستانم اگه حالا سفارش بدم تا قبل از شب عید و تعطیلات به دستم میرسه ؟؟؟