• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع فروش خاص ترین و نایاب ترین تجهیزات صوتی در کشور |Westone , IFI , HiFiMAN , Woo Audio |

kalepoook

Registered User
لایک‌ها
37

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
سلام ممنون از شما،این مدل هم که معرفی کردین از کیفیت خوبی برخوردار هست؟
با اون اسپرت که معرفی کردین چقدر تو کیفیت فرق میکنه
تشکر از شما

M6P به مراتب تیون شده برای بیس بیشتر و مقاومت در برابر اب و عرق کردن و قرارگیری متفاوت و مقاوم موقع ورزش کردن و حرکات سریع
ولی M9B که بلوتوث هست , به نسبت شفافیت بیشتری داره نسبت به M6P ولی قابلیت مقاومت در برابر اب نداره و قرار گیری هم معمولی هست
هر 2 مدل در یک سطح هستن ولی با تفاوت هایی که در 2 محصول جدا عرضه شده و عملکرد صدا بیشتر از قیمت پرداختی هست

سپاسگذارم.من نمیتونم صدای BA ها رو تحمل کنم و اصلا از se535 و se846 خوشم نیومد.نمیدونم w30 از اینا متفاوت هست یا نه.
به نظرم رسید باتوجه به اون یدونه درایور داینامیکی که برای بیس توی it03 هست گرمتر و پرنشاطتر باشه.

امضا سری W وستون مشابه P1 و IT03 هست یعنی نیمه گرم نئوچرال

بله IT03 کمی بیس بیشتری داره , البته بیس P1 کاملا عالیه یعنی هیچ کم و کسری نداره مگر کسی که اولویت اولش فقط بیس باشه بهتره یه هدفون وی شیپ با تاکید زیاد روی بیس تهیه کنه , ولی قیمت / عملکرد پی 1 کلا در لیگ دیگه ای هست اگر IT03 در نهایت 10% اختلاف قیمت داشت با P1 فقط به افرادی پیشنهاد میدادم که دنبال بیس بیشترن ولی در نهایت P1 رو ایرفون بی نقص تری میدونم ولی اینکه 40 تا 50% قیمت بالاتر باشه اصلا حرفی برای گفتن در مقایسه با P1 نداره چون با همین اختلاف قیمت میشه یه هدفون دور گوش مثل Matrix 2 هم تهیه کرد که به راحتی تا 4 برابر قیمت یعنی رنج 2 میلیون به چالش کشیده و بهتر عمل کرده

535 بیس خوبی نداره , 846 هم فقط رو مقدار تمرکز شده باز به مراتب بیس UM Pro 50 کیفیتی بهتر و عمیق تره ولی اینکه یکم ایر بیشتر و کمی متمایل به بیس گرم تر سری W , یا P1 , IT03 پاسخ نیاز شماست

majiddd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام
تو ایرفون ها بهترین و قویترین بیس به همراه کیفیت و تفکیک خوب چی پیشنهاد میکنید ؟
تو اکثر رویو ها و نظرات ckr10 رو پیشنهاد دادن نظر شما چیه در مورد این ایرفون
ممنون

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
سلام
تو ایرفون ها بهترین و قویترین بیس به همراه کیفیت و تفکیک خوب چی پیشنهاد میکنید ؟
تو اکثر رویو ها و نظرات ckr10 رو پیشنهاد دادن نظر شما چیه در مورد این ایرفون
ممنون

سلام , وقت بخیر

در داینامیک درایو ها حداقل در اکثر موارد ایرفونی که بیس سنگین و مقدار زیادی داشته باشه در واقع تاکید بیشتری روی این بخش شده باشه معمولا بیس نا خواسته روی مید رنج تاثیر میزاره و موقع مید بیس ممکنه صدای خواننده با وضوح خوب شنیده نشه اودیو تکنیکا CKR10 با حجم زیاد بیس چندان بی نقص عمل نکرده , کیفیت ساخت ایرفون در این رنج قیمت معمولیه به نظر من میتونست مثل وستون ها خیلی بهتر باشه , درسته اکثر کمپانی ها از پلاستیک در ساخت استفاده میکنن ولی CKR10 حس ایرفون پریمیوم نداره و میتونست بهتر باشه , و کابل غیر قابل تعویض در این رنج قیمت انتخاب سخت میکنه , اگر صرفا بیس اولویت اول هست و موارد دیگه اهمیت کمتری داره که پیشنهاد میدم همین بگیرید ضرب بیس سنگین تر و ساب بیس بیشتری داره ولی در غیر این صورت mee audio p1 صدای کلی بهتری داره و کمی حجم بیس کمتر هست ولی مید شفاف تر و جزئیات صدا بیشتر , تریبل با جزئیات بیشتر و لول ایر بیشتر و ایمیجینگ و ساند استیج بزرگتر و ریز جزئیات بیشتر , 2 کابل قابل تعویض که یکی مس به روکش نقره هست و کیفیت ساخت خیلی بهتر و غیر قابل مقایسه با ckr10

ckr10 چون قدیمیتر هست نقد و بررسی ها در نت بیشتره , از طرفی P1 سخت درایو هست و حتما سورس خوبی نیازمنده ولی وقتی هم درایو شد صدای خیلی سرتری از هم رنج خودش و بالاتر داره ولی ckr10 با گوشی موبایل هم صدا و حجم خوبی داره

majiddd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام
شما ایرفون آدیوتکنیکا im50 رو دارید ؟
حدود 50 ذلاره
ممنون

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
سلام
درخواست سفارش هم میتونیم بدیم؟
میخواستم ببینم حدود قیمت این کیبورد چقدر میشه ؟
MasterKeys Lite L
http://www.newegg.com/Product/Produ...e=cooler_master_l_lite-_-23-129-060-_-Product
59.99$

وقت بخیر

اگر در بازار موجود نیست از طریق پیام خصوصی میتونید برای استعلام قیمت اقدام کنید

سلام
شما ایرفون آدیوتکنیکا im50 رو دارید ؟
حدود 50 ذلاره
ممنون

وقت بخیر

نسبت به قیمت ایرفون های خیلی بهتر و کاملتری هست ما قصد نداریم بیاریم

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455

Try

Registered User
لایک‌ها
466
سلام استاد خوبید؟
برای استفاده از حداکثر کیفیت و حجم صدای گوشی های ال جی مثل v10 نیاز به یک اداپتور 75 اهمی هست مثل این
http://penonaudio.com/3.5mm-Male-to-3.5mm-Female-Impedance-Adapter
شما دارید همچین چیزی ؟
الان اینو دی جی کالا داره ولی نمیدونم 75 اهمی هست یا نه؟
http://www.daiyo.com.sg/index.php?route=product/product&path=69_102&product_id=223
برای استفاده از HighGain باید حتما هدفون اهم بالا یا اداپتور استفاده بشه توی دک امپ های ال جی

Last edited:

amirfakhrian

Registered User
لایک‌ها
38
سلام
یک هدفون rs175 سنهایزر دارم که برای اون قصد خرید یک دک/آمپ دارم. یکی از دوستان ifi audio nano iDSD رو بهم معرفی کرده است و اکیدا توصیه داشتند که خروجی rca دک رو به ورودی 3.5 هدفون متصل کنم. نظر شما چیست؟ و اگر همین نظر رو دارید کابل با کیفیتی که این تبدیل رو انجام بدهد رو دارید؟
همچنین قیمت آخر این محصول رو برام می فرستید.

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
سلام استاد خوبید؟
برای استفاده از حداکثر کیفیت و حجم صدای گوشی های ال جی مثل v10 نیاز به یک اداپتور 75 اهمی هست مثل این
http://penonaudio.com/3.5mm-Male-to-3.5mm-Female-Impedance-Adapter
شما دارید همچین چیزی ؟
الان اینو دی جی کالا داره ولی نمیدونم 75 اهمی هست یا نه؟
http://www.daiyo.com.sg/index.php?route=product/product&path=69_102&product_id=223
برای استفاده از HighGain باید حتما هدفون اهم بالا یا اداپتور استفاده بشه توی دک امپ های ال جی

سلام , وقت بخیر

کیفیت یکی هست ولی ولتاژ خروجی پایینه , متاسفانه ضعف سری V ال جی همین هست به جای کواد دک باید سوئیچ گین میزاشتن
بنده خودم هم از وی 10 استفاده میکنم ولی برای ولتاژ بیشتر راه حلی که هست یه تبدیل 2 سر مادگی 3.5 بگیرید از گوشی با 3.5 به 3.5 وصل کنید به تبدیل و هدفون به تبدیل گاها کمی ولتاژ خروجی در این حالت بیشتره میشه , گوشی سورس خروجی رو دستگاهی غیر از هدفون شناسایی میکنه و ولتاژ بیشتری میده , امپدانس سوئیج نه متاسفانه نیست ولی ifi iematch هم هست که البته ما هنوز تست نکردیم با وی 10 ولی ممکنه ولتاژ خروجی بیشتر بشه ماه اینده تست میکنیم و میتونید پخ ارسال کنید تا نتیجه بگم

سلام
یک هدفون rs175 سنهایزر دارم که برای اون قصد خرید یک دک/آمپ دارم. یکی از دوستان ifi audio nano iDSD رو بهم معرفی کرده است و اکیدا توصیه داشتند که خروجی rca دک رو به ورودی 3.5 هدفون متصل کنم. نظر شما چیست؟ و اگر همین نظر رو دارید کابل با کیفیتی که این تبدیل رو انجام بدهد رو دارید؟
همچنین قیمت آخر این محصول رو برام می فرستید.

سلام , وقت بخیر
نظرم یکی هست چون اطلاعات از دک مستقیم ارسال میشه , کابل هم به صورت فوری موجود نداریم ولی میتونیم براتون تهیه کنیم از برند monoprice تبدیل 3.5 به RCA با طول 1.5 متر و خودمون هم استفاده میکنیم کابل ها ارزون با کیفیت خوبی هستن , این کالا هم اکنون در سایت ما با تخفیف فروخته میشه و موجودی هم محدود هست
http://pcmaxhw.com/product/ifi-audio-nano-idsd-dac-headphones-amplifier/

amirfakhrian

Registered User
لایک‌ها
38
سلام , وقت بخیر
نظرم یکی هست چون اطلاعات از دک مستقیم ارسال میشه , کابل هم به صورت فوری موجود نداریم ولی میتونیم براتون تهیه کنیم از برند monoprice تبدیل 3.5 به RCA با طول 1.5 متر و خودمون هم استفاده میکنیم کابل ها ارزون با کیفیت خوبی هستن , این کالا هم اکنون در سایت ما با تخفیف فروخته میشه و موجودی هم محدود هست
http://pcmaxhw.com/product/ifi-audio-nano-idsd-dac-headphones-amplifier/
ممنون از جوابتون. الان ایران هدفون 50 تومن از شما ارزونتر می ده ولی چون به کار شما اعتماد دارم قصد خرید از شما رو دارم. قیمت آخر این دک و کابل رو برام ارسال کنید.
همچنین این دک با توجه به هدفونم که حرفه ای نیست هزینه اضافی نیست؟ اگر هست مدل مدنظرتون رو هم برام ارسال کنید.

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
ممنون از جوابتون. الان ایران هدفون 50 تومن از شما ارزونتر می ده ولی چون به کار شما اعتماد دارم قصد خرید از شما رو دارم. قیمت آخر این دک و کابل رو برام ارسال کنید.
همچنین این دک با توجه به هدفونم که حرفه ای نیست هزینه اضافی نیست؟ اگر هست مدل مدنظرتون رو هم برام ارسال کنید.

ما تنها عامل فروش تایید شده IFI Audio در ایران هستیم و تمامی محصولات با گارانتی تعویض فروخته میشه , حتی جهت استعلام میتونید مستقیم با IFI در ارتباط باشید. قیمت با تخفیف در سایت هم قرار گرفته و پایینتر هم مقدور نیست.
اگر به دنبال ارتقاء صدا هستید این بهترین دک محدوده قیمتی 1 میلیون و بالاتر هست

CPU123

Registered User
لایک‌ها
966
ضمن تائید فرمایشات اقای اشوری ، به شدت پیشنهاد میکنم از محصولات ifi بصورت ست کامل اعم از کابل و اداپتور و دک و امپ استفاده بشه که بالاترین راندمان را داشته باشید .
کلا برای رسیدن از نویز به صدا مجبورید از تک تک قطعات تاپ استفاده کنید تا راندمان سیستم صدا خوب باشه و فرایند اپگرید سیستم پیشنهاد میشه همزمان باشه ، به عنوان مثال اگر شما هدفنی با قابلیت بالا تهیه کنید ناچار هستید از دک و امپ خوب استفاده کنید ، دک و امپ خوب نیاز به اتصالات خوب داره تا سیگنال ها به بهترین شکل به تجهیزات وارد بشوند ، در اخر اگه همه چی به لحاظ سخت افزاری اوکی بود نوبت به اپگرید دیتابیس ( اعم از اهنگ با کیفیت - نرم افزار و تنظیمات ) میرسه ، البته این نکته رو هم باید عرض کنم همه اینها ، یعنی همه این مخارج که چیزی حدود 4-5 میلیون در کمترین حالت اب میخوره ، برای درکش نیاز به گوش تربیت شده و اصطلاحا audiophile داره ، وگر نه این مخارج چیزی جز ریختن پول در جوی نخواهد بود .
مجموعه خوب pcmax بویژه شخص اقای اشوری بسیار برای اهالی audiophile ایران مفید و قابل احترام هست ، دیگه همه از شرایط بازار ایران خبر دارن ...
مضاف بر اون مشاوره خوب و اطلاعات عالی شخص اقای اشوری بسیار به کاربرا کمک میکنه ، بنده بارها و بارها از ایشون سوالاتی پرسیدم ، ایشون بدون هیچ مشکلی در کمال دقت و صبوری پاسخگو بودند و تجربیاتشون رو به اشتراک گذاشتند ، در صورتی که یحث خرید به شکل جدی در میون نبوده ، تا این اواخر که بنده بعد از ماه ها ( فکر کنم به یک سال بکشه ) از ایشون کابل و پاور خرید کردم . البته من نمیگم شیوه مشاوره این مجموعه کاملا 100 % بی طرف و بدون جهت هست ، اما به این نکته یقین دارم که مجموعه pcmax هرگز اطلاعات اشتباه و تعصبی و مورونی به مشتری نمیده حتی اگه به پریدن مشتریشون منتهی بشه ، بطور کلی 90-95 درصد مشاوره بی طرفی به مخاطب ارائه میدن و اون 10-5 درصد هم برمیگرده به صلیقه و مباحث حرفه ای بازار .
این نکته رو گفتم چون بنده قبلا زخم خورده این داستان هستم ، یعنی خریدی از یه مجموعه ای کردم که اینجا شاید خوب نباشه اسمش رو بیارم ، طرف به هر قیمتی ( خواسته یا ناخواسته ) میخواست جنس رو بفروشه به من ، و در این راه از هیچ تلاشی فروگذار نبود ! در نهایت ست تاپی برای بنده بست که به 3 ماه نکشید که متوجه نکات ضعفش و بطور کلی عدم بهینه سازی و تطابق کالای خریداری شده نسبت به نیاز خودم شدم ، بطور خلاصه ست تاپ مانیتورینگ رو بجای ست تاپ audiophile بهم انداختند !
تنها دلیلش هم عجله ای بود که بنده کردم ، همون موقع هم pcmax رو میشناختم اما شرایطش برای من عجول قابل تحمل نبود که بعدا فهمیدم تو این زمینه نباید عجله کرد .

amirfakhrian

Registered User
لایک‌ها
38
ما تنها عامل فروش تایید شده IFI Audio در ایران هستیم و تمامی محصولات با گارانتی تعویض فروخته میشه , حتی جهت استعلام میتونید مستقیم با IFI در ارتباط باشید. قیمت با تخفیف در سایت هم قرار گرفته و پایینتر هم مقدور نیست.
اگر به دنبال ارتقاء صدا هستید این بهترین دک محدوده قیمتی 1 میلیون و بالاتر هست
ممنون.
پس از سایت اقدام می کنم. فقط کابل مورد نظر رو کی موجود می کنید و قیمت تقریبیش چقدر میشه؟

00311-2

Registered User
لایک‌ها
73
سلام
دوست عزیز واسه lg v10 شما چه ایرفونی پیشنهاد میکنین که تفاوتش با ایرفونهای فابریکش محسوس باشه از لحاظ کیفیت صدا؟

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
ممنون.
پس از سایت اقدام می کنم. فقط کابل مورد نظر رو کی موجود می کنید و قیمت تقریبیش چقدر میشه؟

خواهش میکنم , اوایل اسفند

سلام
دوست عزیز واسه lg v10 شما چه ایرفونی پیشنهاد میکنین که تفاوتش با ایرفونهای فابریکش محسوس باشه از لحاظ کیفیت صدا؟

سلام , وقت بخیر

لطفا بودجه بفرمایید تا دقیق راهنمایی کنم ؟ ایرفون های زیادی هستن ولی بر اساس هزینه میشه دقیق تر مشخص کرد

بالا