• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع کسب درآمد از طریق Pay Per Download And Pay Per Sale

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59
با سلام

دوستان قصد از ایجاد این تاپیک این هستش که از سال جدید میلادی به بعد قوانین جدید مشکلات جدید خوبی ها و درامد ها و نکات در زمینه کسب درامد از طریق فایل شیرینگ ها رو بین همدیگه به اشتراک بذاریم.

و اما برای شروع :

پیش زمینه : استفاده از این تاپیک می باشد

برای شروع چندین نکته و نیاز رو به دوستان بگم

فاز اول :
سایت هایی که بهترین پرداخت رو دارند و خودم بررسی کردم و مشکلات و ... کاربرا رو دیدم و تقریبا درصد افراد راضی بیش از ناراضیان هستش.

1- بیت شیر

2- آپلوکینگ

3- سکیور آپلود

4- آی فایل

5- آپلودد

6- رپیدگیتور

2 سیستم که به تازگی شروع به کار باهاشون کردم و خروجی مبلغ هم داشتم و بسیار بسیار راضی هستم فریک شیر خوبیش به این هستش که رفرال های شما هم پولی که در بیارن بدون اینکه از اونها پولی کم کنه به شما هم پول میده ریموت آپلود و اف تی پی و همه چی برای یوزر رایگان هم بازه به عبارتی برای کسب درآمد اصلا نیاز به خرید اکانت پرمیوم هم ندارید

فریک شیر فایل پارادوکس

فاز دوم :

سایت هایی که باید مطالب رو در آنها به اشتراک بگذاریم

Full Software Downloads - Download For All
SoftArchive
Index :: Warez-BB.org
Download , Rapidshare , Megaupload , Filesonic, Torrent, Fileserve, Wupload , Extabit , Hotfile , 4shared, Oron, Netload Single Link Download - Powered by vBulletin

فاز سوم :
پیش نیاز ها :

1- وی پی اس ویندوز ( هارد 50 گیگ و رم 1 گیگ )
2-نرم افزار هی (Winrar,CuteFtp,Idman)
3-اکانت لیچ
4-حساب وب مانی و لیبرتی

فاز چهارم :

نکات مهم.

1-از آپلود سنترهای غیر معتبر استفاده نکنید
2-بلافاصله بعد از رسیدن به سقف درامد درخواست برداشت رو بدید
3-همه روز پست های قبلی رو بروزکنید
4-همه روزه پست های جدید بذارید
5-هر پست رو تو چندین سایت و انجمن بذارید
6-در پست های سنگین سعی کنید فایل ها رو چند پارتی کنید این تعداد پارت بستگی به میزان ضرداخت وجه داره همیشه سعی کنید ببینید آپلود سنتر یکی مانده به بیشترین پولی که میده چقدر حجم لازم داره همیشه اندازه اون بذارید فایل رو

مثال نکته 6 : وقتی آپلود سنتر برای فایل 1 گیگ 15 دلار و برای 2 گیگ 20 دلار می دهد و شما قصد دارید بازی بگذارید که اون بازی 2 گیگ هستش اگه اون بازی رو تو 1 پارت بذارید شما 20 دلار می گیرید بعد 1000 دانلود اما اگه تو 2 پارت 1 گیگ بذارید 2*15 می شود 30 دلار بعد 1000 دانلود دریافت می کنید

یک سری ترفند های خاص دیگه هستند که باید رعایت کنید.

7-سعی کنید ببینید آپلود سنتر به کدوم کشور ها پول بیشتری میده بعد از گوگل فارسی انجمن یا سایت های وارز اون کشور ها رو پیدا و اقدام به شیر کردن یدتا کنید
8-اگر فیلم می خوایید پست بذارید همیشه چندین کیفیت رو بذارید مثلا 480 و 720 و 1080 و سه بعدی .
9حدال امکان سعی کنید فایل هاتون بیش از 1 پارت تقسیم کنید
10-از سیتسم های تبلیغات و کوتاه سازی لینک استفاده کنید تا درامدتون رو بالا تر ببرید اما هر کز چند سیستم رو با هم مخلوط نکنید.
11-هرگز از یک سایت برای آپلود و لینک دادن استفاده نکنید
12- شش سایت عالی در بالا معرفی شده برای آپلود عضو رایگان بشید فایل آپلود کنید تا اون حجم ها پر بشوند شما به درآمد می رسید و با پولی که در آوردید اقدام به تمدید اکانت کنید.
13- تو امضا خودتون بسته به نوی سایت بنر یا لینک رفرال بذارید
14-رفرال لاینکی از سایت آپلود سنتر شما می باشد که اگر شخصی روی اون کلیک کنه و بره تو سایت بعد عضو اون سایت بشه سیستم سایت بدون اینکه از اون طرف مبلغی اضافه بگیره درصدی از سوده خودش رو میده به شما.

توضیح کلی :

در فاز اول تو تمام سایت عضو می شید به صورت رایگان سپس فاز دوم رو هم عضو می شید رایگان و بعد فاز سوم تهیه میشه و اقدام به ارسال مطلب می کنید.

این تاپیک بروز میشه با دادن لینک سایت های معتبر و غیر معتبر و اموزش های دیگه.

Last edited:

baha2rnezhad

Registered User
لایک‌ها
31
با سلام

دوستان قصد از ایجاد این تاپیک این هستش که از سال جدید میلادی به بعد قوانین جدید مشکلات جدید خوبی ها و درامد ها و نکات در زمینه کسب درامد از طریق فایل شیرینگ ها رو بین همدیگه به اشتراک بذاریم.

و اما برای شروع :

پیش زمینه : استفاده از این تاپیک می باشد

برای شروع چندین نکته و نیاز رو به دوستان بگم

فاز اول :
سایت هایی که بهترین پرداخت رو دارند و خودم بررسی کردم و مشکلات و ... کاربرا رو دیدم و تقریبا درصد افراد راضی بیش از ناراضیان هستش.

1- بیت شیر

2- آپلوکینگ

3- سکیور آپلود

4- آی فایل

5- آپلودد

6- رپیدگیتور

فاز دوم :

سایت هایی که باید مطالب رو در آنها به اشتراک بگذاریم

Full Software Downloads - Download For All
SoftArchive
Index :: Warez-BB.org
Download , Rapidshare , Megaupload , Filesonic, Torrent, Fileserve, Wupload , Extabit , Hotfile , 4shared, Oron, Netload Single Link Download - Powered by vBulletin

فاز سوم :
پیش نیاز ها :

1- وی پی اس ویندوز ( هارد 50 گیگ و رم 1 گیگ )
2-نرم افزار هی (Winrar,CuteFtp,Idman)
3-اکانت لیچ
4-حساب وب مانی و لیبرتی

فاز چهارم :

نکات مهم.

1-از آپلود سنترهای غیر معتبر استفاده نکنید
2-بلافاصله بعد از رسیدن به سقف درامد درخواست برداشت رو بدید
3-همه روز پست های قبلی رو بروزکنید
4-همه روزه پست های جدید بذارید
5-هر پست رو تو چندین سایت و انجمن بذارید
6-در پست های سنگین سعی کنید فایل ها رو چند پارتی کنید این تعداد پارت بستگی به میزان ضرداخت وجه داره همیشه سعی کنید ببینید آپلود سنتر یکی مانده به بیشترین پولی که میده چقدر حجم لازم داره همیشه اندازه اون بذارید فایل رو

مثال نکته 6 : وقتی آپلود سنتر برای فایل 1 گیگ 15 دلار و برای 2 گیگ 20 دلار می دهد و شما قصد دارید بازی بگذارید که اون بازی 2 گیگ هستش اگه اون بازی رو تو 1 پارت بذارید شما 20 دلار می گیرید بعد 1000 دانلود اما اگه تو 2 پارت 1 گیگ بذارید 2*15 می شود 30 دلار بعد 1000 دانلود دریافت می کنید

یک سری ترفند های خاص دیگه هستند که باید رعایت کنید.

7-سعی کنید ببینید آپلود سنتر به کدوم کشور ها پول بیشتری میده بعد از گوگل فارسی انجمن یا سایت های وارز اون کشور ها رو پیدا و اقدام به شیر کردن یدتا کنید
8-اگر فیلم می خوایید پست بذارید همیشه چندین کیفیت رو بذارید مثلا 480 و 720 و 1080 و سه بعدی .
9حدال امکان سعی کنید فایل هاتون بیش از 1 پارت تقسیم کنید
10-از سیتسم های تبلیغات و کوتاه سازی لینک استفاده کنید تا درامدتون رو بالا تر ببرید اما هر کز چند سیستم رو با هم مخلوط نکنید.
11-هرگز از یک سایت برای آپلود و لینک دادن استفاده نکنید
12- شش سایت عالی در بالا معرفی شده برای آپلود عضو رایگان بشید فایل آپلود کنید تا اون حجم ها پر بشوند شما به درآمد می رسید و با پولی که در آوردید اقدام به تمدید اکانت کنید.
13- تو امضا خودتون بسته به نوی سایت بنر یا لینک رفرال بذارید
14-رفرال لاینکی از سایت آپلود سنتر شما می باشد که اگر شخصی روی اون کلیک کنه و بره تو سایت بعد عضو اون سایت بشه سیستم سایت بدون اینکه از اون طرف مبلغی اضافه بگیره درصدی از سوده خودش رو میده به شما.

توضیح کلی :

در فاز اول تو تمام سایت عضو می شید به صورت رایگان سپس فاز دوم رو هم عضو می شید رایگان و بعد فاز سوم تهیه میشه و اقدام به ارسال مطلب می کنید.

این تاپیک بروز میشه با دادن لینک سایت های معتبر و غیر معتبر و اموزش های دیگه.

مرسي خيلي تاپيك خوبي اين طوري دچار سردرگمي نميشيم

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59
خواهش می کنم دوست عزیز.

دوستان هر سوالی مشکلی هست بپرسید در خدمت هستم

نکته : امکانات جدید علاوه بر این پست جدید میشه تو تاپیک در پست اول هم قرار داده میشه تا یک پست کامل بشه. پس زمانی که تاپیک شلوغ شد می تونید با خوندن پست اول همه چیز رو متوجه بشید به سادگی

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
یه همچین تاپیکی تو سایت بود

یادش بخیر فایل سونیک و غیره وقتی اونها جمع شدن کمتر کسی میره تو این کارها دیگه

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59
کار بسیار پر درآمدی هستش به شریط اینکه میرور تعداد بالا بزنید که اگه یک سایت نداد از دیگری بگیرید و نهایت ضرر هم اینه که یک سری پول نده میرید سایت دیگه البته سایت های معتبری هستند که دائمی پول میدن بدون هیچ دغدغه ای.

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
داداش اگر میشه روشه تهیه پیش نیازهارو هم بفرما.

نمیشه به صورت مجانی گیرشون اورد؟

در مورد لیچ کردن هم یه توضییحی بفرمایی ممنون میشم

jahan654

Registered User
لایک‌ها
46
من دنبال یک آپلود سنتری می گردم که به ازای هر 1000 دانلود بیشترین پول را بدهد
و برای کاربران مهمان آن آپلود سنتر دانلود راحت باشد (حداقل یک کاربر فارسی زبان دچار سردرگمی نشود)
با این شرایط شما کدام را معرفی می کنید

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59
داداش اگر میشه روشه تهیه پیش نیازهارو هم بفرما.

نمیشه به صورت مجانی گیرشون اورد؟

در مورد لیچ کردن هم یه توضییحی بفرمایی ممنون میشم

دوست عزیز پیش نیاز های پولی وی پی اس هستش که می تونید از انجمن وب هاستینگ تالک که مخصوص این کار هستش تهیه کنید و نیاز به اکانت آپلودسنتر ها دارید که می تونید از سایت رپیدها تهیه کنید و نیاز به حساب وب مانی و لیبرتی دارید که بنده می تونم رایگان براتون افتتاح کنم و وریفای کنمش. نرم افزار های هم تو سایت های دانلود هستند.

اگه لینک مستقیم برای خرید جز به جز خواستی با راهنمایی جزئی تر باز هم در خدمت هستم

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59
من دنبال یک آپلود سنتری می گردم که به ازای هر 1000 دانلود بیشترین پول را بدهد
و برای کاربران مهمان آن آپلود سنتر دانلود راحت باشد (حداقل یک کاربر فارسی زبان دچار سردرگمی نشود)
با این شرایط شما کدام را معرفی می کنید

در مورد مبلغ باید بگم دوست عزیز بیشترین مبلغ همیشه مطمئن ترین نیست بهتره شما مبلغ کمتر بگیرید و همیشگی تا اینکه طرف بگه بابت 1000 دانلود 1 میلیون دلار می دم اما نده اون وقت اون سایتی که برای 1000 دانلود 5 دلار می داد ارزشش بیشتره . در نتیجه سعی کنید همیشه بروز باشید و اگر آپلودسنتری وجه شما رو بعد از درخواست پرداخت نکرد تا زمان پرداخت وجه قبلی لینک ازش نذارید جایی.

ترتیبی که نوشتم از هر نظر بهترین ها رو لحظا کردم خیالتون راحت هم کارایی راحتی دارند هم مبلغ خوب هم تسویه منظم.

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59
این تایپیک مشکلش چی بود که شما تایپیک مجزا زدی؟
http://forum.persiantools.com/t163308.html

• پاسخ ها: 5,441
  • نمایش ها: 237,014

با تشکر

1- اون تاپیک تو در تو و سنگین بود
2- اون تاپیک اینقدر راحت توضیح نداد این تاپیک تو 1 پست با کمترین میزان اتلاف وقت طرف کلیات کار رو کامل یاد می گیره
3-نکات این تاپیک به هیچ وجه تو اون تاپیک گفته نشد
4-این تاپیک شخصی بنده هستش و خودم جواب بوزر ها رو تو کمترین زمان می دم و راهنمایی می کنم
و 5 و نکته مهم از نظر شما اشکالی داره ؟ فکر نمی کنید صحیح نیست که این انتقاد شما این تاپیک آموزشی زده شده بجای اینکه حمایت کنید قصد ***** رو دارید بهترین این تاپیک رو بخونید اون رو بخونید تا متوجه بشید که این تاپیک اصلا مشابه اون نیست تاریخ اون تاپیک گذشته سایت هایی که معرفی شده اند دیگه از کار نمی کنند برای همین سردرگمی شدید میاره.

چه خوب بود می گفتید تاپیکی خوبی یا چیزی نمی گفتید تا اینکه اینطوری نظر خودتون رو برسونید. الان این تاپیک ایجاد شده باعث ناراحتی شخصی شده ؟

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوست من تو کدوم از این فروم ها میشه لینک ادفلای به کار برد؟

adfly.468x60.3.gif

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
ممنون از استارتر عزیز.خیلی عالی
فقط میشه یک توضیح بیشتری بفرمایید؟
چرا باید از وی پی اس استفاده کنیم؟حتما میخواد ریموت دیسکتاپ؟من الان یک دونه 256 مگ دارم ولی خیلی کنده و هنگ داره
میشه از اول بفرمایید چی کار باید بکنیم؟مرحله به مرحله؟
از کجا شروع کنیم و دقیقا وظیفه ی ما چیه؟
ممنون اگر توضیح کامل بفرمایید
سپاس

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59
دوست عزیز

1- وی پی اس + لیچر خریداری میشه رم وی پی اس ها 2 و 4 گیگ
2-اکانت وی آی پی بعضی وارزها خریداری میشه تا مطالب پولی رو بگیریم و بلافاصله رایگان درج کنیم.
3-از سیستم های تبلیغاتی کلیکی و گوگل ادز و کوتاه کننده لینک و ... استفاده میشه برای کسب درآمد
4-مطالب ما تماما فیلم ها ریلیز اختصاصی کم حجم 300 مگ وارز سایت می کنیم البته اوایل تنها فیلم های جدید رو کم حجم می کنیم قدیمی ها فعلا می زنیم چون باید تعداد پست بالا بره
5- آموزش کار با نرم افزار های خاص جهت کم کردن حجم فیلم و سریال بدون افت کیفیت رو به دوستان می دیم.هر یک رندر اگه حجم فایل 1 گیگ رو 350 مگ کنیم بدون افت کیفیت بسته به رم و سی پی یو از 20 دقیقه تا 1 ساعت زمان می بره در ضمن تبلیغات خودمون هم تو فیلم قرار می گیره

در کل کار های قرار انجام بشه که اگه عده زیادی از دوستان خبره در زمینه درامد دانلودی وارد کار بشوند بزرگترین می شیم و قول اینو می دم کار خوب انجام بدیم تو کمتر از 6 ماه الکسای جهانی حدود 10000 میرسه

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
دوست عزیز

1- وی پی اس + لیچر خریداری میشه رم وی پی اس ها 2 و 4 گیگ
2-اکانت وی آی پی بعضی وارزها خریداری میشه تا مطالب پولی رو بگیریم و بلافاصله رایگان درج کنیم.
3-از سیستم های تبلیغاتی کلیکی و گوگل ادز و کوتاه کننده لینک و ... استفاده میشه برای کسب درآمد
4-مطالب ما تماما فیلم ها ریلیز اختصاصی کم حجم 300 مگ وارز سایت می کنیم البته اوایل تنها فیلم های جدید رو کم حجم می کنیم قدیمی ها فعلا می زنیم چون باید تعداد پست بالا بره
5- آموزش کار با نرم افزار های خاص جهت کم کردن حجم فیلم و سریال بدون افت کیفیت رو به دوستان می دیم.هر یک رندر اگه حجم فایل 1 گیگ رو 350 مگ کنیم بدون افت کیفیت بسته به رم و سی پی یو از 20 دقیقه تا 1 ساعت زمان می بره در ضمن تبلیغات خودمون هم تو فیلم قرار می گیره

در کل کار های قرار انجام بشه که اگه عده زیادی از دوستان خبره در زمینه درامد دانلودی وارد کار بشوند بزرگترین می شیم و قول اینو می دم کار خوب انجام بدیم تو کمتر از 6 ماه الکسای جهانی حدود 10000 میرسه

سلام دوست عزیز.
ممنون از مطلبتون
ولی من متوجه نشدم درست ، شما خودت میخوای یه سایت بزنی که چند نفر رو واردش کنی تا اینکار ها رو انجام بدن ؟
یا داری آموزش میدی که بچه ها برن تو وارز ها و لیچ و دانلود کنن و بعد تو آپلود سنترها آپلود کنن و لینکها رو تو انجمن ها و سایت های مختلف بذارن؟

موفق باشید:D

vela

Registered User
لایک‌ها
4
1- بیت شیر

2- آپلوکینگ

3- سکیور آپلود

4- آی فایل

5- آپلودد

6- رپیدگیتور

الان این سایتها من هر جا نگاه کردم جایی تعرفه هاشون رو نزده بود که به ازای 1000 دانلود چقدر میدن
فق یه قسمت برای زیرمجموعه گیری داشت

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59
الان این سایتها من هر جا نگاه کردم جایی تعرفه هاشون رو نزده بود که به ازای 1000 دانلود چقدر میدن
فق یه قسمت برای زیرمجموعه گیری داشت

دارند دوست عزیز یا تو خود سایت هستش یا تو انجمن wj می تونید ببینید.

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59
سلام دوست عزیز.
ممنون از مطلبتون
ولی من متوجه نشدم درست ، شما خودت میخوای یه سایت بزنی که چند نفر رو واردش کنی تا اینکار ها رو انجام بدن ؟
یا داری آموزش میدی که بچه ها برن تو وارز ها و لیچ و دانلود کنن و بعد تو آپلود سنترها آپلود کنن و لینکها رو تو انجمن ها و سایت های مختلف بذارن؟

موفق باشید:D

دوست عزیز این تاپیک آموزشی هستش و تو یک تاپیک مجزی با لینک زیر تقاضا کردم تا شراکتی کار انجام بشه.

نیازمند چند همکار دائمی به صورت شراکتی در زمینه وارز انگلیسی زبان

بالا