• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع کسب درآمد از طریق Pay Per Download And Pay Per Sale

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59
من با http://www.secureupload.eu کار میکنم پرداختاش منظم هست.

دوست عزیز لطفا میزان کسب درامد رو در چند ماه اخیر می فرستید تا بدونیم کلیک خورش چقدر هستش یعنی آپلودسنتر در چه حدی طرفدار داره و در کجا ها اشتراک گذاری می کنید

baha2rnezhad

Registered User
لایک‌ها
31
يه خورده هم ما رو ياري كنيد ما هم به 1/10 درامد شما برسيم راضي هستيم خرج خورده خوراك زندگي دانشجويي مون در بياد.مرديم بي پولي
نوچه زير دست حمال خواستي من هستم
ولي خدايي حال كردم پرداختياتو ديدم
تا الان فكر مي كردم با كامپيوترم فقط مي تونم پول اينترنت و قليون و....زندگي دانشجويي در اوورد
ولي شما ما رو اميد وار كرديد.

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59
در اصل بله باید بشه چون عکس و هر چیزی که تماشا می کنید ابتدا باید دانلود بشه توسط مرورگر اما اینکه شمارش میشه یا خیر دیگه باید تست بشه در هر آپلودسنتر خاص.

شاید آپلودسنتری استارت محاسبه مالی رو از 10 مگ یا 5 مگ بذاره یعنی زیر اون حد شمارش میشن اما مبلغی ارائه نمیشه.

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
با سلام و درود
ممنونم از مطالب خوبتون.استفاده میکنیم.
راستش من مبتدی هستم و اول راه:)
میشه بهترین سایت آپلودسنتر رو برای آغاز کار بفرمایید؟با بیشترین پرداخت
طریقه ی پخش مطالب چطوری است؟و کجاها
چه موضوعاتی مناسبه؟فیلم؟موسیقی؟بازی
حجم آپلود تاثیر داره؟هر چه بیشتر باشه بهتره؟
اگر ممکنه یک استراتزی خوب بفرمایید برای شروع کار
سپاس

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59
با سلام و درود
ممنونم از مطالب خوبتون.استفاده میکنیم.
راستش من مبتدی هستم و اول راه:)
میشه بهترین سایت آپلودسنتر رو برای آغاز کار بفرمایید؟با بیشترین پرداخت
طریقه ی پخش مطالب چطوری است؟و کجاها
چه موضوعاتی مناسبه؟فیلم؟موسیقی؟بازی
حجم آپلود تاثیر داره؟هر چه بیشتر باشه بهتره؟
اگر ممکنه یک استراتزی خوب بفرمایید برای شروع کار
سپاس

دوست عزیز بنده در خدمتم اما در بعضی ضمینه ها پوزش می طلبم زیرا یکسری مطالب هستند که تنها برای اعضا تیم قصد افشا سازی دارم اگر شما تمایل به همکاری گروهی دارید که بزودی استارت می زنیم و کار به بهترین نحو انجام میشه اما اگر قصد ندارید و می خواهید به تنها اقدام کنید بنده تا حد امکان دریغ آموزش نمی کنم.

آموزش مهم دقت کنید :

به طور مثال آپلود سنتر سکیو آپلود برای فایل های 400 مگ تا 2 گیگ 20 دلار برای هر 1000 دانلود و برای 2 گیگ به بالا 25 دلار پرداخت می کنه. حال شما چیکار باید بکنید 1 فایل 900 مگی دارید بهترین راه اینه فایل رو اسپلیت کنید توسط وین رر به این صورت که بگید هر 401 مگ رو 1 پارت کنه براتون حالا اینطوری 3 پارت فایل دارید که 2 پارتش 20 دلاری و 1 پارتش احتمالا 10 دلاری هستش به ازای 1000 دانلود حالا اگه شما همینطوری فایلاتون 800 مگ به بالا باشند و شما هر 401 مگ رو 3 پارت کنید بعد 1000 بار دانلود شما 2 بار 20 دلار و 1 بار 10 دلار می گیرید یعنی 50 دلار ه ازای هر 1000 دانلود و اما اگر اقدام به قسمت بندی فایل نکنید بعد 1000 دانلود شما تنها 25 دلار می گیرید.

نکته بعدی اگه شما تعداد پارت فایلاتون 3 پارت باشه بعد از گذاشتن 335 پست اگر هر پستتون 1 بار دانلود بشه شما به سقف برداشت رسیده اید اما اگر تک پارتی باشه شما باید 1000 پست بذارید و اگه هر پست 1 بار دانلود بشه شما به سقف پرداخت می رسید.

این تکنیک ها رو رعایت کنید که بنده ندیدم هیچ کسی توضیح بده چون اکثر دوستان در علم خشکی به خرج می دن.

حالا بحث اشتراک گذاشتن برید تو آپلود سنتر ببینید به چه آی پی هایی بهترین پولو می ده حالا از طریق گوگل پیدا کنید وارز فروم هایی که از اون کشور هستند بعدش تو اونها عضو بشید و بعد ببینید تقاضای بیشتر روی چی هستش تعداد آنلاین بیشتر تو کدوم بخش انجمن هستش چه پست هایی بازدید بالاتری دارند به عبارتی اقدام به آنالیز کنید اینطوری دستتون میاد چه پستی بهترین هستش و دیگه از اون مدل پست ها می ذارید.

روی فایل های کم حجم مانور ندید چون وقت تلف کردن هستش . دقت کنید اگه نمی تونید وب سایت بالا بیارید یک وبلاگ توی سیتسم های معروف خارجی بالا بیارید همون پست هایی که تو انجمن می دید رو اونجا هم بذارید بعد لینک وبلاگتون رو تو امضا اگه می ذارن اگه نه یک جوری جا کنید دیگه مثل رمز گذاشتن و ... اینطوری اگه طرف 1 پستتون خوشش بیاد میگه پیش خودش عالیه پس احتمالا تو سایتش خیلی بهتر از اینها هستش و میاد تو سایتتون اما تو انجمن حوصله گشتن تاپیک و غیره ... کمتر هستش .

انشالله سری بعدی توضیحات هم امشب می فرستم تو همین پست

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
این screen از مقداری از درامدم

Download png

سلام دست عزیز
شما لینکات رو تو انجمنا و سایتای وارز میذازی یا خودت سایت داری؟

به نظر منم چیز جالبی میاد ، حالا باید امتحانش کنم:cowboy:
موفق باشید:D

barni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دست عزیز
شما لینکات رو تو انجمنا و سایتای وارز میذازی یا خودت سایت داری؟

به نظر منم چیز جالبی میاد ، حالا باید امتحانش کنم:cowboy:

سلام.لینک هام رو تو سایت ها میزارم..

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
سلام.لینک هام رو تو سایت ها میزارم..

ممنون.
میشه چند تا از سایت هاتون رو بهم معرفی کنید؟ من چند تا سایت میشناسم ولی برای نویسندگی توشون میگن باید یوزر خاص باشی و...

barni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون.
میشه چند تا از سایت هاتون رو بهم معرفی کنید؟ من چند تا سایت میشناسم ولی برای نویسندگی توشون میگن باید یوزر خاص باشی و...

متعصفانه سایت هایی که کار میکنم همش خاص هستند.

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
ممنونم دوست عزیز
خیلی لطف کردید
فقط یک چیزی
وارز چیه؟؟!!
پس اینجور که من متوجه شدم وی پی اس برای این است که با سرعت بالایی دانلود و آپلود کنیم...درسته؟
دوست عزیز بنده در خدمتم اما در بعضی ضمینه ها پوزش می طلبم زیرا یکسری مطالب هستند که تنها برای اعضا تیم قصد افشا سازی دارم اگر شما تمایل به همکاری گروهی دارید که بزودی استارت می زنیم و کار به بهترین نحو انجام میشه اما اگر قصد ندارید و می خواهید به تنها اقدام کنید بنده تا حد امکان دریغ آموزش نمی کنم.

آموزش مهم دقت کنید :

به طور مثال آپلود سنتر سکیو آپلود برای فایل های 400 مگ تا 2 گیگ 20 دلار برای هر 1000 دانلود و برای 2 گیگ به بالا 25 دلار پرداخت می کنه. حال شما چیکار باید بکنید 1 فایل 900 مگی دارید بهترین راه اینه فایل رو اسپلیت کنید توسط وین رر به این صورت که بگید هر 401 مگ رو 1 پارت کنه براتون حالا اینطوری 3 پارت فایل دارید که 2 پارتش 20 دلاری و 1 پارتش احتمالا 10 دلاری هستش به ازای 1000 دانلود حالا اگه شما همینطوری فایلاتون 800 مگ به بالا باشند و شما هر 401 مگ رو 3 پارت کنید بعد 1000 بار دانلود شما 2 بار 20 دلار و 1 بار 10 دلار می گیرید یعنی 50 دلار ه ازای هر 1000 دانلود و اما اگر اقدام به قسمت بندی فایل نکنید بعد 1000 دانلود شما تنها 25 دلار می گیرید.

نکته بعدی اگه شما تعداد پارت فایلاتون 3 پارت باشه بعد از گذاشتن 335 پست اگر هر پستتون 1 بار دانلود بشه شما به سقف برداشت رسیده اید اما اگر تک پارتی باشه شما باید 1000 پست بذارید و اگه هر پست 1 بار دانلود بشه شما به سقف پرداخت می رسید.

این تکنیک ها رو رعایت کنید که بنده ندیدم هیچ کسی توضیح بده چون اکثر دوستان در علم خشکی به خرج می دن.

حالا بحث اشتراک گذاشتن برید تو آپلود سنتر ببینید به چه آی پی هایی بهترین پولو می ده حالا از طریق گوگل پیدا کنید وارز فروم هایی که از اون کشور هستند بعدش تو اونها عضو بشید و بعد ببینید تقاضای بیشتر روی چی هستش تعداد آنلاین بیشتر تو کدوم بخش انجمن هستش چه پست هایی بازدید بالاتری دارند به عبارتی اقدام به آنالیز کنید اینطوری دستتون میاد چه پستی بهترین هستش و دیگه از اون مدل پست ها می ذارید.

روی فایل های کم حجم مانور ندید چون وقت تلف کردن هستش . دقت کنید اگه نمی تونید وب سایت بالا بیارید یک وبلاگ توی سیتسم های معروف خارجی بالا بیارید همون پست هایی که تو انجمن می دید رو اونجا هم بذارید بعد لینک وبلاگتون رو تو امضا اگه می ذارن اگه نه یک جوری جا کنید دیگه مثل رمز گذاشتن و ... اینطوری اگه طرف 1 پستتون خوشش بیاد میگه پیش خودش عالیه پس احتمالا تو سایتش خیلی بهتر از اینها هستش و میاد تو سایتتون اما تو انجمن حوصله گشتن تاپیک و غیره ... کمتر هستش .

انشالله سری بعدی توضیحات هم امشب می فرستم تو همین پست

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان چه نوع فایلهایی بیشتر مورد پسند هستندو برای این کار نیاز به اینترنتی با چه سرعتی و با چه حجم خاصی داریم؟

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان چه نوع فایلهایی بیشتر مورد پسند هستندو برای این کار نیاز به اینترنتی با چه سرعتی و با چه حجم خاصی داریم؟

سرمایه اولیه برای شروع کار چه مقدار میباشد؟

و از کجا اسمی فرمهارو گیر بیاریم؟

1408

Registered User
لایک‌ها
57
50-1 انجمن واسه پخش لینک ها :
warez-bb.org
final4ever.com
forum-maximus.net
lamky.net
dl4all.net
bayw.org