• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع کسب درآمد از طریق Pay Per Download And Pay Per Sale

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59
دوستان که تجربه کار بالا دارن سوال برام پیش اومده هنوزم این کار درامد داره منظورم از در امد همین قدر که بشه ماهی 20 دلار دراورد که هزینه vps در بیاد کافیه و روزیه چه حجم فایل اپلود و چه قدر زمان صرف کرد که بشه این هزینه رو دراورد

درآمد داره این مبلغ حداقل درامد یک روزه افراد نیمه حرفه هستش این کار به سادگی اینکه شما فایل بگیرید و بعد آپلود و بعد تو انجمن بذارید نیستش خیالتون راحت به این سادگی نیستش بلکه کلی نکته داره برای دانلود خور بودن و .... که اگه خواستید در خدمتم تو تاپیک زیر کلاس اموزشی

forum.persiantools.com/t369550.html

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,908
دوستان سایت BitShare.com - Free File Hosting and Cloud Storage و FreakShare - Easy One-Click File Hosting کجاش در مورد ppd توضیح داده.هر چش گشتم پیدا نکردم
و یه سوال دیگه این pps دقیقا چه جوری کار میکنه
pps مخفف Pay per sale هست یعنی اگر کسی از طریق لینک دانلود شما وارد سایت بشه و اکانت بخره یه مقدار از اون پول اکانت رو که در سایت نوشته به شما می ده.

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
دوستان توصیه میکنم حتما از مشاوره های این دوست عزیزمون بهره ببرین واقعا کسب درامد رو عالی بلدن در مدت زیر یک ماه 20 ملیون به جیب زدن .با کلاهبرداری از امثال بنده و خیلی از دوستان دیگه حتما در دوره های آموزشی ایشون شرکت کنید خیلی حرفه ای هستن

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
دوستان توصیه میکنم حتما از مشاوره های این دوست عزیزمون بهره ببرین واقعا کسب درامد رو عالی بلدن در مدت زیر یک ماه 20 ملیون به جیب زدن .با کلاهبرداری از امثال بنده و خیلی از دوستان دیگه حتما در دوره های آموزشی ایشون شرکت کنید خیلی حرفه ای هستن
میشه بیشتر توضیح بدید؟ایشون سر شما رو کلاه گذاشتن؟

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
نه تنها من بلکه حدود 10 نفر رو داداش تو فیدبک هاش میتونی ببینی .تو تایپیکی هم که زدن واسه خرید از خارج کشور هم میتونی نظرات همه رو ببینی این اقا کلاه بردار هست اونم حرفه ای الان هم همه شکایت کردن و منتظریم ببینیم چی میشه

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
نه تنها من بلکه حدود 10 نفر رو داداش تو فیدبک هاش میتونی ببینی .تو تایپیکی هم که زدن واسه خرید از خارج کشور هم میتونی نظرات همه رو ببینی این اقا کلاه بردار هست اونم حرفه ای الان هم همه شکایت کردن و منتظریم ببینیم چی میشه
عجب "فروشنده معتبر"یه پس :hmm:

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
داداشم جدیدا دزدا بیشتر فروشنده معتبرن با همون بی اعتبارها معامله کنی بهتره

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261

چکار کرده مگه؟

بالا