A.Alizade
Registered User
- نوشتهها
- 339
- لایکها
- 59
دوستان يه سوال ؟ ممنون ميشم يكي يك گزينه خوب معرفي كنه؟
من 2 هفته پيش يك وبلاگ با يك موضوع خاص زدم كه الان بازديدش به حدوده 3000 رسيده.ولي مشكل بزگ من اينه كه كاربراي ايراني از اين اپلود هايي كه شما معرفي كرديد نميتونند دانلود كنند( يعني گيج ميشند از كجا به كجا دانلود كنند) بعضي هام كه معرفي كرديد شيلترن و كاربراي كه قند شكن ندارند نمي تونند از اون سايت دانلود كنند وifile.ws اينم امتحان كردم معلوم بود از كجا بازديد كننده بايد دانلود كنه ولي واسه دانلود به مرورگر اتقال ميداد و از نرم افزار دانلود پشتيباني نميكرد. من واسه امتحان يك روز يك اپلود سنتر كه كار باهاش راحت بود وكاربرا براحتي مي تونستند دانلودكنند ولي در امد زايي واسه من نداشت گذاشتم تعداد دانلودم به 2000 رسيد در روز .
حالا سوالم يك 1/اپلود سنتري كه كاربراي ايراني سردرگم نشند و2/ پولي خوبي بابت دانلود بده3/بابت هر دانلود پول بده نه يك دانلود با يك اي پي در 24 ساعت(يعني هر چند تا فايل كه بزارم هر دانلودش رو حساب كنه.اخه بعضي اپلود سنترها فقط يكي رو در روز مي شمارند) اگه معرفي كنيد ممنون ميشم ؟
دوست عزیز موضوع کاریتون چیه حجم فایلاتون در چه حد هستش میزان حجم مورد نیازتون در چه حدی هستش.
موارد بالا رو یا تو پست یا پخ برام بفرستید تا براتون بهترین آپلودسنتر رو انتخاب کنم.