AhangCity.CoM
Registered User
بیت شیر چقدر پول می ده؟ ننوشته بود تو سایتش!!!
برای افتتاح حساب پی پال چقدر پول لازمه؟
برای افتتاح حساب پی پال چقدر پول لازمه؟
دوستان تجربه هاتون خیلی ارزشمنده ای کاش یه جمع بندی آموزشی بذارید . باور کنید من گیج شدم نمیدونم الان باید چجوری شروع کنم![]()
دوستان نرم افزار u torrent به چه دردی میخوره؟
از کجا می تونیم حساب لیبریتی و وب مانی باز کنیم کدومش بهتره؟
برا حساب اول چقدر پول لازمه؟
ببخشید دانلود رایگان هم شامل اون 1000تا میشه؟
یعنی ما با وی پی اس فایل رو اپ کنیم.داخل فایل هاستینگ و لینکش رو بصورت پست در سایت ها و انجمن ها قرار بدیم اونوقت پول رو به ما می دن؟
با اکانت رایگان میشه؟
دستت درد نکنهدر بیت شیر می تونید با یوزر رایگان هم درآمد کسب کنید فقط سرعت آپلود محدود شده با چند چیز جزئی دیگه اما دسترسی به اف تی پی هم دارید با یوزر رایگان
دستت درد نکنه
فقط اگه میشه لینک تعرفه های پرداختی بیت شیر رو بزاری ممنون می شم.
امروز اولین پستم رو dl4all زدم![]()
باشه ولی یه چیز می گم ناراحت نشو از کجا بفهمم پستم تایید شده؟![]()
با سلام و درود
با تشکر از پستهای جالبتون
1-میشه چند تا سایت توپ با سرور قوی برای دانلود فیلم/سریال/مستند و بازی معرفی بفرمایید؟
2-میشه بفرمایید کدوم آپلود سنتر بهتره که حتی اکانت بخریم و به صورت تخصصی روی اون کار کنیم؟هم پرداخت بالا و هم معروف باشه در دنیا و پرسابقه
3-رپیدشیر و هات فایل الان پرداخت دارند؟چطوریه؟اکانتشونو بخریم خوبن؟
4-من یک مثال میزنم.فرض بفرمایید من یک فایل فیلم دارم با حجم 2 گیگ.حالا میخوام اینو توی سایتهای آپلود سنتر بگذارم.حالا بهترین تقسیم بندی و خرد کردن فایل چطوره؟هر جه تعداد تیکه ها بیشتر باشه بهتره برای استقبال دانلود کننده؟یعنی من اگر بیام 15 تا قسمت بگذارم خوبه یا اونهارو 5 تا کنم(از دید کسی که میخواد دانلود کنه فایلمو)
5-حجم های بالا بهتر استقبال میشه ازشون؟
من چند تا فایل از هات فایل گذاشتم دانلود هم شدن ولی هات فایل هیچ پولی نداده.اینم عکسش.چرا؟؟
![]()
باز هم ممنونم ازتون
![]()