• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع کسب درآمد از طریق Pay Per Download And Pay Per Sale

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
بیت شیر چقدر پول می ده؟ ننوشته بود تو سایتش!!!

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
برای افتتاح حساب پی پال چقدر پول لازمه؟

igame

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
برای افتتاح حساب پی پال چقدر پول لازمه؟

سلام با توجه به نرخ ارز حدود 200 تا 230 تومان!
البته اگر برای دریافت پول احتیاج دارید بهترین کار استفاده از وب مانی هست که هم رایگان هست و بیشتر آپلودسنتر ها از این استفاده می کنند ولی در حال حاضر پی پال توسط تعداد خیلی کمی از آپلود سنتر ها پذیرفته میشه.
موفق باشید

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59
آموزش بیت شیر :

1- بیت شیر یک سیستم بسیار عالی برای کسب درآمد می باشد به این صورت که اگر شما یوزر توسط شما عضو سیستم شده باشه حتی رایگان هم باشه یوزرش هر چی درآمد کسب کنه بدون اینکه از یوزر مبلغی کسر کنه به ازای هر درآمد اون تقریبا یک چهارم درآمدش رو به شما اضافه می کنه.

2- سیستم های لیچی که رپید لیچ هستند معمولا هنگام دانلود فایل site.com:2080/ file لینک دانلود می دهند که در بسیاری از سیستم ها به صورت ریموت آپلود عمل نمی کنه اما بیت شیر به راحتی عمل می کنه

3- یوزر رایگان بیت شیر هم امگان آپلود اف تی پی داره و هر فایل تا 600 کیلوبایت سرعت آپلود داره یعنی اگه 10 فایل همزمان توسط cute ftp بذارید و همه تو یک لحظه استارت آپلود بزنید 6 مگ در ثانیه سرعت آپلود خواهید داشت

4- سیستم بیت شیر یوزر های رایگان هم می تونن کسب درآمد داشته باشند.

نکته مهم : بیت شیر کلیک خور برای دانلود بسیار مناسب هستش.

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59
دوستان تجربه هاتون خیلی ارزشمنده ای کاش یه جمع بندی آموزشی بذارید . باور کنید من گیج شدم نمیدونم الان باید چجوری شروع کنم:D

دوست عزیز امروز تاپیک پست اول تمام نکات کامل توش قرار می گیره

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59
دوستان نرم افزار u torrent به چه دردی میخوره؟

این نرم افزار برای دانلود فایل از تورنت های عمومی بعضی خصوصی ها کاربرد داره.

نکته : همیشه هنگام دانلود از تورنت شما آپلود هم دارید توسط نرم افزار یو تورنت سرعت آپلود رو له 3 کیلوبایت لیمیت کنید تا پهنای باند کمتری مصرف کنید

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59
از کجا می تونیم حساب لیبریتی و وب مانی باز کنیم کدومش بهتره؟
برا حساب اول چقدر پول لازمه؟

می تونید از طریق سایتشون این کارها رو انجام بدید وب مانی با موبایل فعال میشه با ایران هم مشکلی نداره. امکانات زیادی هم داره. خواستید شماره موبایل و ایمیل و نام و ... بدید تو پیام خصوصی براتون بسازم وب مانی رو.

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59
ببخشید دانلود رایگان هم شامل اون 1000تا میشه؟
یعنی ما با وی پی اس فایل رو اپ کنیم.داخل فایل هاستینگ و لینکش رو بصورت پست در سایت ها و انجمن ها قرار بدیم اونوقت پول رو به ما می دن؟
با اکانت رایگان میشه؟

در بیت شیر می تونید با یوزر رایگان هم درآمد کسب کنید فقط سرعت آپلود محدود شده با چند چیز جزئی دیگه اما دسترسی به اف تی پی هم دارید با یوزر رایگان

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
در بیت شیر می تونید با یوزر رایگان هم درآمد کسب کنید فقط سرعت آپلود محدود شده با چند چیز جزئی دیگه اما دسترسی به اف تی پی هم دارید با یوزر رایگان
دستت درد نکنه
فقط اگه میشه لینک تعرفه های پرداختی بیت شیر رو بزاری ممنون می شم.
امروز اولین پستم رو dl4all زدم:D

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
ببخشید اگه اسپمه ولی یه سوال الان فروم برای شما بدون قندشکن باز می شه؟
من بدون قندشکن نمی تونم بیام این جا

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59
دستت درد نکنه
فقط اگه میشه لینک تعرفه های پرداختی بیت شیر رو بزاری ممنون می شم.
امروز اولین پستم رو dl4all زدم:D

چشم تا چند ساعت دیگه می ذارم.
پستتون رو فعال کردن لینک پستتون رو می دید تا ببینمش.

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
باشه ولی یه چیز می گم ناراحت نشو از کجا بفهمم پستم تایید شده؟:D

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
با سلام و درود
با تشکر از پستهای جالبتون
1-میشه چند تا سایت توپ با سرور قوی برای دانلود فیلم/سریال/مستند و بازی معرفی بفرمایید؟
2-میشه بفرمایید کدوم آپلود سنتر بهتره که حتی اکانت بخریم و به صورت تخصصی روی اون کار کنیم؟هم پرداخت بالا و هم معروف باشه در دنیا و پرسابقه
3-رپیدشیر و هات فایل الان پرداخت دارند؟چطوریه؟اکانتشونو بخریم خوبن؟
4-من یک مثال میزنم.فرض بفرمایید من یک فایل فیلم دارم با حجم 2 گیگ.حالا میخوام اینو توی سایتهای آپلود سنتر بگذارم.حالا بهترین تقسیم بندی و خرد کردن فایل چطوره؟هر جه تعداد تیکه ها بیشتر باشه بهتره برای استقبال دانلود کننده؟یعنی من اگر بیام 15 تا قسمت بگذارم خوبه یا اونهارو 5 تا کنم(از دید کسی که میخواد دانلود کنه فایلمو)
5-حجم های بالا بهتر استقبال میشه ازشون؟
من چند تا فایل از هات فایل گذاشتم دانلود هم شدن ولی هات فایل هیچ پولی نداده.اینم عکسش.چرا؟؟
z504eaq50otrlvzxzyzp.jpg

باز هم ممنونم ازتون
:):):)

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
سایت فیلم که ایران فیلم هست این هم یه خارجیDownload Free Movies Games MP3 Albums and Softwares!
در مورد سوال دوم زیاد تخصص ندارم ولی از لحاظ پرداخت ای فایل بیشترین پرداخت رو داره ولی سرعت اپلودش بنظر من پایینه ولی سیکیور اپلود درسته پرداختش کمتره اما سرعت اپلودش حدود 60 مگ هست!!!

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
اگه اشتباه نکنم رپیدشیر وهات فایل و خیلی از سایت های اپلودسنتر دیگه پرداخت ندارن.البته استارت میاد جواب صددرصد رو می ده بهت
سوال اخر هم از نظر یوزر هر چه حجم در پارت کم تری باشه بهتر چون باید چند بار 60 ثانیه انتظار و وراد کردن کد امنیتی رو انجام بده حالا بماند بعضی از اپلودسنتر ها بین هر دانلود 12 ساعت فاصله می زارن!!!
اما فکر کنم حجم 1 گیگ خوب باشه

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
دوستان من تو سایت dl4all تو پروفایلم 3 تا پست بود ولی الان 1 هست یعنی اونا رو پاک کرده؟

baha2rnezhad

Registered User
لایک‌ها
31
دوستان يه سوال ؟ ممنون ميشم يكي يك گزينه خوب معرفي كنه؟
من 2 هفته پيش يك وبلاگ با يك موضوع خاص زدم كه الان بازديدش به حدوده 3000 رسيده.ولي مشكل بزگ من اينه كه كاربراي ايراني از اين اپلود هايي كه شما معرفي كرديد نميتونند دانلود كنند( يعني گيج ميشند از كجا به كجا دانلود كنند) بعضي هام كه معرفي كرديد شيلترن و كاربراي كه قند شكن ندارند نمي تونند از اون سايت دانلود كنند وifile.ws اينم امتحان كردم معلوم بود از كجا بازديد كننده بايد دانلود كنه ولي واسه دانلود به مرورگر اتقال ميداد و از نرم افزار دانلود پشتيباني نميكرد. من واسه امتحان يك روز يك اپلود سنتر كه كار باهاش راحت بود وكاربرا براحتي مي تونستند دانلودكنند ولي در امد زايي واسه من نداشت گذاشتم تعداد دانلودم به 2000 رسيد در روز .
حالا سوالم يك 1/اپلود سنتري كه كاربراي ايراني سردرگم نشند و2/ پولي خوبي بابت دانلود بده3/بابت هر دانلود پول بده نه يك دانلود با يك اي پي در 24 ساعت(يعني هر چند تا فايل كه بزارم هر دانلودش رو حساب كنه.اخه بعضي اپلود سنترها فقط يكي رو در روز مي شمارند) اگه معرفي كنيد ممنون ميشم ؟

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59
با سلام و درود
با تشکر از پستهای جالبتون
1-میشه چند تا سایت توپ با سرور قوی برای دانلود فیلم/سریال/مستند و بازی معرفی بفرمایید؟
2-میشه بفرمایید کدوم آپلود سنتر بهتره که حتی اکانت بخریم و به صورت تخصصی روی اون کار کنیم؟هم پرداخت بالا و هم معروف باشه در دنیا و پرسابقه
3-رپیدشیر و هات فایل الان پرداخت دارند؟چطوریه؟اکانتشونو بخریم خوبن؟
4-من یک مثال میزنم.فرض بفرمایید من یک فایل فیلم دارم با حجم 2 گیگ.حالا میخوام اینو توی سایتهای آپلود سنتر بگذارم.حالا بهترین تقسیم بندی و خرد کردن فایل چطوره؟هر جه تعداد تیکه ها بیشتر باشه بهتره برای استقبال دانلود کننده؟یعنی من اگر بیام 15 تا قسمت بگذارم خوبه یا اونهارو 5 تا کنم(از دید کسی که میخواد دانلود کنه فایلمو)
5-حجم های بالا بهتر استقبال میشه ازشون؟
من چند تا فایل از هات فایل گذاشتم دانلود هم شدن ولی هات فایل هیچ پولی نداده.اینم عکسش.چرا؟؟
z504eaq50otrlvzxzyzp.jpg

باز هم ممنونم ازتون
:):):)

1-http://www.vnarchive.com/ , http://www.rlslog.net/ , Ganool.com | Free Download Movie and Game

2- بیت شیر و سکیور آپلود

3- خیر توسیه نمیشه بخاطر سخت گیری کپی رایت و اینکه سیستم رپیشیر کاملا عوض شده

4- بهترین تقسیم بندی به این صورت هستش که ببینید یکی مونده به بیشترین پرداخت چقدره یعنی اگه برای فایل های 1 گیگ 25 دلار و 500 مگ 20 دلار میده شما فایلات رو تقسیم کن روی 505 مگ اینطوری درآمد سعودی بالا میره به صورتی که اگه فایلو عادی بذاری 1 سنت درآمد داری اینطوری 3 سنت.

5- همیشه سعی کن روی فیلم 3 کیفیت کار کنی دی وی دی ریپ با حجم زیر 400 مگ و 720 با حجم زیر 800 مگ و 1080 حجم های بالا تا چند گیگ اما گزینه 1 و 2 مساعد تر هستند

6 مهم : اسم فایلاتون و سایت هایی که توشون گذاشتید رو بدید تا بررسی کنم

بالا