• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع Benchmarking ٠

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
سلام
خوب کلنگ این تاپیک هم زده شد البته با مشورت مجتبی جان و راهنمایی های عماد عزیز
فعلا دوستان بگن چه نرم افزارهایی برای تست بهتره لینک بدن تا من همه رو در پست اول بزارم

اولا برای کسانی که تازه اومدن بگم که اینجا قراره هرکسی گوشی هاشو یا نرم افزار هایی که در اینجا معرفی میشه تست بگیره و نتایج رو اینجا بزاره

درضمن قوانین هم باید وضع کنیم

دوستان منتظریم :blush:

--------------
این پست به کل بعدا ادیت میشه

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
من که همه رو گفتم اگر بقیه هم موافقند بریم واسه لینک دادن. اگر هم نه جایگزین بدین. اگر مجتبی جان زحمت انتقال پست ها رو هم به اینجا بدن ممنون میشم.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
موضوع تاپیک عالیه فقط من نگرانیم اینه که تازگیا بنچمارکینگ داره منسوخ میشه و ریویورا کمتر بنچ مارک ول میدن

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
من که همه رو گفتم اگر بقیه هم موافقند بریم واسه لینک دادن. اگر هم نه جایگزین بدین. اگر مجتبی جان زحمت انتقال پست ها رو هم به اینجا بدن ممنون میشم.

عماد جان؛کدام پستها؟

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
عماد جان؛کدام پستها؟

همونهایی که منتقل شد به تاپیک نظر خواهی. البته خودم گلچین میکنم میارم این طرف:D

کسی از دوستان نظری راجع به بنچ مارک تری دی با استفاده از بازی نداره؟ تونی هاوک 2 رو بگذاریم خیلی ها به مشکل میخورند. کسی نمیدونه Quake بنچ مارک داره یا نه؟

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
پیرو حرف های دوستان
پایه هستین به تاپیک benchmark راه بندازیم و از همه نظر هر کسی گوشیش رو تست کنه و اونجا نتایج رو بزاره؟
میشه مثل حرفی که عماد هم زد عمل کرد و یک ویدیو رو با کیفیت خاص بزرایم برای دانلود و همه با اون تست کنن حالا با هر برنامه ای مثل core palyer
در ضمن بنچ مارک هایی خودمون می زاریم خیلی بیشتر میشه بهشون اعتماد کرد
اسم تاپیک هم با خودتون
در کل پایه هستین یا نه؟

ایده این کار هم از اونجایی اومده که الان سیاوش گفت رامی که الان ریخته کلی با اریجینال فرق داره
در ضمن من هم بگم که قیصر با رام dutty فرقش شدیدا با رام مزخرف ارجینال خوده شرکت احساس میشه

ایده جالبی است اما چندین مشکل اساسی داره .
اولا یک ویدئو برای دانلود عمومی حجم زیادی داره که به شخصه از عهده دانلودش بر نمیام. که البته میشه یه کیفیت عمومی رو انتخاب کرد. یا ویدئوای که در دسترس عموم هست .مثلا قسمت اول سیزن 6 سریال 24! یا ... که معمولا با یه کیفیت پخش میشه . اگر هم نشد میشه ویدئوای با رزولوشن از پیش تعیین شده و با یک چنل صدایی و یه فرمت صدا و یه فرمت تصویر و یه میزان کمپرسشن انتخاب کنیم . نتیجه زیاد متفاوت نخواهد بود.

اما ایراد اساسی به بنچ مارک ها :
حقیقت زیاد نمیشه به این بنچ مارک ها اعتماد کرد. بنچ مارک در اصل باید بر روی دستگاهی هارد ریست شده امتحان بشه . بدون هیچ برنامه اضافی بعد از هارد ریست و سافت ریست. هر برنامه یا پلاگین نصب شده باعث تغییر بنچ مارک میشه + هر گونه توییک اضافی که بنچ مارک رو به بیراهه میکشونه . و البته همه هم باید اسکیل کردن رو فراموش کنند. اگر به نظرتون در جمع مجموعه ای از افراد پیدا میشه که حاظرند دستگاهشون رو برای بنچ مارک هارد ریست کنند و بنچ مارک بگیرند و همه توییک ها رو فراموش کنند و از رام اریجینال یا توییک نشده استفاده کنند این بنچ مارک ها قابل اعتماد تر میشن.

حالا اگر فکر میکنین این ایده عملیه بریم برای اجرا. من بنچ مارک قبلا گرفتم به همین خاطر نیازی به هارد ریست ندارم پس هستم:D
سلام حسین جان؛
ایده خوبی است؛هر چند که علاوه بر تنوع دستگاهها ؛وضعیت مموری و برنامه های نصب شده و ... دو پاکت پی سی یکسان هم در بنچ مارکها تاثیر خواهد گذاشت؛اما به نظر می رسد با مقایسه حتی دو دستگاه یکسان که یکی بنچ مارک بهتری نسبت به دیگری دارد؛بتوان نتایج جالبی را استخراج کرد؛
پیشنهاد می شود که ابزارها و برنامه های بنچ مارکینگ هم در اینج و در ابتدای تاپیک تحت عنوان یک پست منسجم؛جهت استفاده دوستان معرفی شده و لینک دانلود آنها قرار داده شود(یا حداقل به پست معرفی آنها در ترد معرفی نرم افزار لینک داده شود).
حسین جان شما زحمت کلنگ زدن این ترد را متقبل شوید؛ضمنا" از شما عذر می خوام که پستتون را از تایپک مشاوره به اینجا منتقل کردم؛چرا که اینجا از دید من محل بهتری برای این پست بود؛

مثل اینکه جدی شد قضیه:D
خوب برنامه های مناسب برای بنچ مارک گیری. به نظر بنده اس بی پی خیلی قدیمی شده هرچند استاندارده.
اما میتونیم از اس کی تولز استفاده کنیم . من بنچ مارکهام رو همیشه با اس کی تولز میگیرم.
در مورد بنچ مارک های اضافی هم میتونیم به سراغ کور پلیر بریم و فرمت مخصوصی انتخاب کنیم.
اما بد نیست به سراغ یکی از بازیها و فریم ریت هم بریم . از مورف گیر میتونیم استفاده کنیم فقط بدیش اینه که 2 بعدی میتونیم باهاش چک کنیم . نظر خود بنده تونی هاوک هست فقط بدیش اینه که 28 مگ فری مموری میخواد که همه دستگاهها ندارند و مجبور به توییک هستند و شاید اصلا امکانش نباشه . فکر کنم کوک هم بنچ مارک بگیره . اگر دوستان توصیه بهتری دارند اعلام کنند.

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
عماد جان چی شد پس؟
لینک ها رو بده تا راه بندازیم اینجا رو دیگه:happy:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دوستان چون تاپیگک جامع هستش پیشنهاد میدم یک روش اجرایی یا پروسجر واسه استرس تست و مولتی تسکینگ هم ارائه بشه تا مزیت های رم 128 و احیانا سی پی یو های اینتل ؟ مشخص بشه. چون به هر حال هر قدر هم که یک دیوایس وی جی ای کند باشه در این موارد ممکنه توانایی هایی داشته باشه که روشن شدنش می تونه مفید باشه.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب دوستان من نظر بدم ، مدتی مدید بود نظر نداده بودم ، دارم می ترکم:
عرض شود که به نظر من عملی نیست که درخواست کنیم هارد ریست کنند و بنچ بدهند
دوما خیلی کار ما حرفه ای نیست که چنین درخواستی بکنیم ، می توانیم یک مقدار متمرکز تر جلو برویم

من فکر می کنم ، با در راه بودن سی پی یو های نسل جدید ، در دستگاه های اچ تی سی و ایتن و از طرفی وجود شتاب دهنده گرافیکی مجزا ، این بنچ مارک ها خیلی بیهوده می شوند
ب همین دلیل ، پیشنهادم را ارایه می کنم ، یک سری سایت معتبر هست که بنچ مارک دارند ، برای دیوایس های محبوب در بازار ایران ، بگردیم ، عکس هاش رو اینجا گرد آوری کنیم .این طوری راحت تر می شه رفرنس داد
موفق باشید

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آقا ما که نفهمیدیم چرا تو بخش pocketpc دارین درباره ی benchmark صحبت می کنید. حالا اینا زیاد مهم نیست..

قربان به جرات می تونم بگم این مطلبی که گفتید از عجیب ترین چیزایی هست که تا حالا در انجمن پاکت پی سی دیده ام!

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
به نظر من نصب برنامه های زياد اونهمه نميتونه performance رو تحت تأثير بزاره!
در سانی خوب ميشه خيلی راحت اون برنامه ها يا service های اضافی رو kill task يا disable کرد بعد benchmark کنيم!
من چون چند وقت پيش که برنامه 3d alttab رو مينوشتم ديدم بعضی ها ميگفتن چقدر کنده بعضی ها هم چقدر smooth فکر ميکنم ميشه به عنوان معيار خوبی برای تست باشه!
هم خوب cpu رو تست ميکنه هم قسمت گرافيک رو تا حدی.
بهتر از همه اينها بنظر من benchmark اي هست که در coreplayer يا tcpmp وجود داره،که به علت اينکه برای انواع cpu ها هم optimize شده هم گرافيک،هم رم و هم cpu رو تست ميکنه!
رهش هم اينه که يک divx رو مثلاً اينجا بزاريم تا همه تست کنن!

در هر صورت ايده خوبی است.

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
خوب شرمنده چند وقت نبودم الان اومدم دیدم چه خبره

اولا در مورد استفاده از بنچ مارک های سایت های دیگه هدف در کل این بود که بیام یه سری بنچ مارک های جدید + بنچ مارک های قدیمی تعریف کنیم که از لحاظ بصری برامون قابل درک باشه و به علاوه اون کاربردی تر باشه.

اما در جواب روزبه جان:
بنده به شدت از نرم افزار شما اگر قابلیت بنچ مارک گیری رو داخلش بزاری حمایت میکنم ایده ی خوبیه . به علاوه با کورپلیر هم موافقم . فقط به شرطی که یکی ور نداره ویدئو کوالیتی رو مدیوم یا لو کنه یا مثلا از ایکس اسکیل استفاده کنه یا سی پی یوش رو اسکیل کنه ... (به زبون ساده هر گونه توییک و دستکاری ممنوع شه)

اما در مورد هارد ریست . آیا شما مخالف این حقیقتی که یه تغییر کوچولو در رجیستری و تغییر کش به تنهایی اختلاف قابل لمسی در بنچ مارک دو بعدی (مثلا ) بوجود میاره؟ اونم با وجود اینکه اگر بخواد کار عملی بشه مثلا مقایسه بین فلیم و آلتیمیت ها رو داریم که بنچ مارک گرافیکیشون کمتر از 5% با هم اختلاف داره!!

اگر دوستان این تغییرات براشون مهم نیست نتیجه این تاپیک حدودا از همین الان پیداست . به قول دکتر میریم سایت های خارجی. بنده با جمع آوری اینجاش هم مخالفم . یعنی به نظرم هیچگونه سودی نداره. دوستان خود دانند.

در جواب سیاوش جان . در مورد تست کرش بعید میدونم واسه همه عملی باشه . مثلا لایف خود بنده به هیچ وجه با باز کردن متوالی برنامه ها هنگ نمیکنه . تنها اتفاقی که میوفته اینه که وقتی رم به زیر مقداری خاص اگه برسه یکی از برنامه ها بسته میشه . حداکثر 1-2 ثانیه فریز صفحه وجود داره که رد میشه . البته علتش سی پی یو + رام استیبل هست. اگر مثلا در حالت اتوماتیک یا استفاده کم از باطری باشم هنگ احتمالش بیشتر میشه . اما در مورد مصرف مداوم معلومه چقدر جا داره! فری رم گفته بشه فکر کنم کفایت کنه هر کی تقریبا میدونه کدوم برنامه چقدر قورت میده ! باز خود دانید . اگر در این مورد استانداردی بگذاریم هم بنده مشکلی نمیبینم.

اما در آخر حسین :
قربان بنده در چند روز آینده یا چند هفته یا چند ماه آینده احتمالا این طرف ها بسیار کم ظاهر میشم (شاید اصلا دیگه نتونم بیام شاید هم بیشتر از همیشه بتونم، اما احتمال زیاد حداقل در 1 هفته آینده بنده رو بسیار کم خواهید دید)

چون امروز هم زیاد این جا نیستم خواستم بگم که برنامه ها به ترتیب اینها مدنظر هست اگر دوستان نرم افزار یا خودتون زحمتش رو از پی پی سی ورز بکشید ممنون میشم (لینک همه در پی پی سی ورز موجوده)
1- اس کی تولز (آخرین ورژن)
2- کور پلیر
3- کوک ورژن پاکت پی سی
4- مورف گیر با یه بازی پدر مادر دار
5-؟؟؟

شرمنده وقتش رو ندارم

بالا