پیرو حرف های دوستان
پایه هستین به تاپیک benchmark راه بندازیم و از همه نظر هر کسی گوشیش رو تست کنه و اونجا نتایج رو بزاره؟
میشه مثل حرفی که عماد هم زد عمل کرد و یک ویدیو رو با کیفیت خاص بزرایم برای دانلود و همه با اون تست کنن حالا با هر برنامه ای مثل core palyer
در ضمن بنچ مارک هایی خودمون می زاریم خیلی بیشتر میشه بهشون اعتماد کرد
اسم تاپیک هم با خودتون
در کل پایه هستین یا نه؟
ایده این کار هم از اونجایی اومده که الان سیاوش گفت رامی که الان ریخته کلی با اریجینال فرق داره
در ضمن من هم بگم که قیصر با رام dutty فرقش شدیدا با رام مزخرف ارجینال خوده شرکت احساس میشه
ایده جالبی است اما چندین مشکل اساسی داره .
اولا یک ویدئو برای دانلود عمومی حجم زیادی داره که به شخصه از عهده دانلودش بر نمیام. که البته میشه یه کیفیت عمومی رو انتخاب کرد. یا ویدئوای که در دسترس عموم هست .مثلا قسمت اول سیزن 6 سریال 24! یا ... که معمولا با یه کیفیت پخش میشه . اگر هم نشد میشه ویدئوای با رزولوشن از پیش تعیین شده و با یک چنل صدایی و یه فرمت صدا و یه فرمت تصویر و یه میزان کمپرسشن انتخاب کنیم . نتیجه زیاد متفاوت نخواهد بود.
اما ایراد اساسی به بنچ مارک ها :
حقیقت زیاد نمیشه به این بنچ مارک ها اعتماد کرد. بنچ مارک در اصل باید بر روی دستگاهی هارد ریست شده امتحان بشه . بدون هیچ برنامه اضافی بعد از هارد ریست و سافت ریست. هر برنامه یا پلاگین نصب شده باعث تغییر بنچ مارک میشه + هر گونه توییک اضافی که بنچ مارک رو به بیراهه میکشونه . و البته همه هم باید اسکیل کردن رو فراموش کنند. اگر به نظرتون در جمع مجموعه ای از افراد پیدا میشه که حاظرند دستگاهشون رو برای بنچ مارک هارد ریست کنند و بنچ مارک بگیرند و همه توییک ها رو فراموش کنند و از رام اریجینال یا توییک نشده استفاده کنند این بنچ مارک ها قابل اعتماد تر میشن.
حالا اگر فکر میکنین این ایده عملیه بریم برای اجرا. من بنچ مارک قبلا گرفتم به همین خاطر نیازی به هارد ریست ندارم پس هستم
سلام حسین جان؛
ایده خوبی است؛هر چند که علاوه بر تنوع دستگاهها ؛وضعیت مموری و برنامه های نصب شده و ... دو پاکت پی سی یکسان هم در بنچ مارکها تاثیر خواهد گذاشت؛اما به نظر می رسد با مقایسه حتی دو دستگاه یکسان که یکی بنچ مارک بهتری نسبت به دیگری دارد؛بتوان نتایج جالبی را استخراج کرد؛
پیشنهاد می شود که ابزارها و برنامه های بنچ مارکینگ هم در اینج و در ابتدای تاپیک تحت عنوان یک پست منسجم؛جهت استفاده دوستان معرفی شده و لینک دانلود آنها قرار داده شود(یا حداقل به پست معرفی آنها در ترد معرفی نرم افزار لینک داده شود).
حسین جان شما زحمت کلنگ زدن این ترد را متقبل شوید؛ضمنا" از شما عذر می خوام که پستتون را از تایپک مشاوره به اینجا منتقل کردم؛چرا که اینجا از دید من محل بهتری برای این پست بود؛
مثل اینکه جدی شد قضیه

خوب برنامه های مناسب برای بنچ مارک گیری. به نظر بنده اس بی پی خیلی قدیمی شده هرچند استاندارده.
اما میتونیم از اس کی تولز استفاده کنیم . من بنچ مارکهام رو همیشه با اس کی تولز میگیرم.
در مورد بنچ مارک های اضافی هم میتونیم به سراغ کور پلیر بریم و فرمت مخصوصی انتخاب کنیم.
اما بد نیست به سراغ یکی از بازیها و فریم ریت هم بریم . از مورف گیر میتونیم استفاده کنیم فقط بدیش اینه که 2 بعدی میتونیم باهاش چک کنیم . نظر خود بنده تونی هاوک هست فقط بدیش اینه که 28 مگ فری مموری میخواد که همه دستگاهها ندارند و مجبور به توییک هستند و شاید اصلا امکانش نباشه . فکر کنم کوک هم بنچ مارک بگیره . اگر دوستان توصیه بهتری دارند اعلام کنند.