• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع Upgrade & Downgrade ٠

reza_masoom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام جناب لرد من چندتا سوال دارم خواهش می کنم به طور کامل جوابمو بدید چون من الان 3 هفتس که می خوام wm6 نصب کنم اما هنوز مطمئن نیستم

1)برای نصب PDAviet 4.0.0.0.5 که تازه اومده من Pdaviet Temp نصب کنم بهتره یا wm5 NVID (گوشیم جمینه) چون شنیدم wm5 NVID که نصب می کنی صفحه اول به QTEk تغییر می کنه

2)من اگه خواستم بعدا به wm5 Imate اصل برگردونم ممکنه و چطوری؟:(

لطفا جوابمو بدین چون بد جوری سردرگم شدم:wacko:

Ali-Koochaki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا سلام لطفا یکی برای من لینک دانلود رام 06 برای جسجم اگه هست بزارید :( متشکرم:p

Sub 0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان من تازه عضو شدم و میخام اینشالا از این به بعد از مطالب سودمند شما استفاده کنم .

امروز من تو نت میگشتم که به این برخورده .

STATEMENT: HTC unveils official Windows Mobile 6 upgrade strategy [UPDATE]
Posted by Arne Hess - at Thursday, 19.04.07 - 23:06:03 CET under 01 - General News - Viewed 5853x
Tagged under: [HTC] [HTC_Advantage] [HTC_TyTN] [HTC_S620] [HTC_P3300] [HTC_P4350] [Windows_Mobile_6]

HTC Europe recently published an announcement about its Windows Mobile device upgrade strategy for its currently available Windows Mobile 5.0 Pocket PC Phone Editions and Smartphones. Microsoft's recently unveiled Windows Mobile 6 operating system offers improved usability and more PC-like functionality than previously available. Enhancements include the ability to view E-Mail in rich HTML format and to manage E-Mail quickly and easily through new shortcuts and new calendar views.
The also recently announced HTC S710 is one of the first Windows Mobile 6 devices to ship and will be followed by a range of products based on the new operating system in the coming months.

However, HTC is also committed to offer Windows Mobile 6 upgrades for the most recent and popular devices in its current range. This includes recently launched "messaging" products, which will enjoy the greatest benefits of Windows Mobile 6, including the HTC Advantage (aka HTC Athena), the HTC TyTN (aka HTC Hermes), the HTC S620 (aka HTC Excalibur) and the HTC P4350 (aka HTC Herald). The upgrade will also be available for the award-winning HTC P3300, plus some of the operator-branded devices. The upgrades will be rolled out from June, in line with the operator partners' strategies. You'll be able to find the latest HTC-related releases as they're made available at: http://downloads.europe.htc.com

http://rapidshare.com/files/40593234/HTC_WM6_Official.rar.html

حالا سوال من از خدمت شما دوستان اینه که این روم به ایمت جمین میخوره و به اصطلاح اونو اپگرید میکنه یا نه

hamedana

Registered User
لایک‌ها
0
چند سوال : من الان یک qtec s200 دارم
می خوام ویندوز رو ارتقاع بدم.

1. چطور می تونم به آخرین ورژن ویندوز 5 دسترسی داشته باشم

2. ایا با نصب ویندوز 6 . امکان این که خیلی از برنامه ها بر روش اجرا نشه هست؟

amin_65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام
می خواستم بدونم چه جوری می شه از
rom اصلی گوشی backup بگیرم.:lol:
گوشی :qtek s200

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چند سوال : من الان یک qtec s200 دارم
می خوام ویندوز رو ارتقاع بدم.

1. چطور می تونم به آخرین ورژن ویندوز 5 دسترسی داشته باشم

2. ایا با نصب ویندوز 6 . امکان این که خیلی از برنامه ها بر روش اجرا نشه هست؟

1.آخرین ورژن رام official را با کمی گشتن در سایت i-mate میتوانید بدست آورید
2.خیر معمولا تمامی نرم افزار ها جواب میدهد!

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام
می خواستم بدونم چه جوری می شه از
rom اصلی گوشی backup بگیرم.

تا آنجایی که من مطلع هستم این کار بسیار دشوار بوده و برای کاربران عادی غیر ممکن و توسط coocker ها انجام میگیره

9019

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب برای شروع هم طریقه ROM Upgrade جمین (کلا prophet)
174.gif
رو خدمتتون عرض میکنم!
بطور کلی:
نکته 1:ریسک عوض کردن ROM بر عهده خودتان میباشد لذا سعی کنید اطلاعاتتون کافی باشد بعد دست به انجام این عمل بزنید!
98.gif

نکته 2: همیشه یک نسخه از ROM اوریجینال گوشیتون رو داشته باشید که در هر حالتی بتونید برگردین به حالت اولیه گوشیتون!

اول از همه این ROM یکی از بهترینROM های موجود برای prophetهست که از خصوصیات جالبش این هست که vendor ID ندارد و به عبارتی CID LOCK را چک نمیکند
263.gif

مراحل:
1.اول از همه ROM را از سایت زیر دریافت نمائید!
http://www.sharebigfile.com/file/109203/RUU-Prophet-220734-2207114-024721-NVID-exe.html
ویا(لینک کمکی)
http://rapidshare.com/files/22972927/RUU_Prophet_220734_2207114_024721_NVID.exe.html

2.گوشی خود را هارد ریست کنید(camera+comm+soft reset
3.وقتی صفحه مشکی با نوشته های سفید نمایان شد با زدن دکمه سبز رنگcallگوشی را فرمت کنید!
نکته:(تمامی اطلاعات و برنامه هاتون پاک میشود لذا مواظب باشید!)
4.گوشی پس از ریستارت شدن به حالت اولین روزی که روشنش کردید می افتد و در قسمت tap a screen مشخص میشود برای align کردن صفحه شما در این موقع هیچ کاری انجام ندهید و گوشی را به کامپیوتر متصل کنید!
5.در اینجا ACTIVE SYNC پیغامی را مبنی بر partnership کردن شما به شما میدهد این قسمت را CANCEL کنید تا active sync شما را بهعنوان guest بشناسد!
6.تمامی فایل های درون فایل exe رام را در یکجا extract کنید!(در اصل این فایل یک zip-selfextracter هست و شما با نرمافزارwinzipیا مشابه آن میتونید اون رو extract کنید!)
7.حال بر روی فایل ROMUpdateUtility_No_VenderID.exe کلیک کنید و مراحل را ادامه بدهید تا قسمتی که progress bar در کامپیوتر و گوشی نمایان میشود و به جلو مرود تا 100% شود!
8.وقتی این مرحله تمام شد یک سافت ریست انجام دهید
9.بعد از آن یک هارد ریست انجام دهید و پس از ریستارن ویندوز با ROM جدید بالا می آید!
10.ویندوز جدید خودتون لذت ببرید!:p
302.gif

نکته:فقط splash screen این رام مال QTEK هست و اگر تا قبلا صفحه IMATE بوده از الان Qtek هست:blink:
167.gif

برای K-Jam چطوره ؟

shahinSssS

Registered User
لایک‌ها
66
سلام من يه گوشي Gsmart-I120
دارم مي خوام بدونم مي تونم ويندوز موبايل 6 روش نصب كنم. آيا روم جديد براش اومده؟
مرسي

Operating Sys. Microsoft Windows Mobile 5.0 for Pocket PC Phone Edition (AKU3.3)
CPU Intel PXA272, 416 MHz
Memory NOR 256MB + SDRAM 64MB

http://www.gigabytecm.com/eng/gbc_product.spec.aspx?pid=35&tid=&tabIndex=2&Num=

اينجا يه چيزهاي نوشته و نمي دونم و مال مالزي ؟منظور از اسم كشور را نوشته چيه؟

Firmware Upgrade - GSmart i120 V1.14.84 English Version for Malaysia

http://www.gigabytecm.com/eng/gbc_product.sup.aspx?pid=35&tid=&tabIndex=2&Num=

GIGA-BYTE announces new Windows Mobile 6 GPS-enabled Smartphone
http://www.gigabytecm.com/eng/gbc_newsdetails.aspx?itemid=5&newid=100

the game

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی rom wm5 برای eten m500نداره بزاره اگه بود میشه روش نصبشو هم بگی ممنون از همه دوستای خوب توی این فروم

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4

siakhan

Registered User
لایک‌ها
423
سلام دوستان آخرين رام WM5 يا WM6 براي i-mate JasJam ميخوام.ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
Rom version: 1.31.305.2
Rom date: 09/08/2006
Radio Version: 1.20.31.10
Protocol version: 32.52.7020
ExRom Version: 1.31.305.103

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
با عرض سلام خدمت اساتید محترم. من 1 تایتن که رام اون به زبان سوئدی هست دارم و میخواستم اون رو انگلیسی کنم. این اولین ppc من هست و چون از سوئدخریداری شده اینمشکل رو داره:( در سایت htc ثبت نام کردم ولی فقط 1 رام wm6 به زبان سوئدی بهم ارایه داد. در این خصوص هم من تجربه ای ندارم و البته 5 wm یا wm6 هم برام مهم نیست فقط زبان انگلیسی بودن رام مهمه. خواهشمندم در این موردراهنمایی دقیق کنید که دقیقا چه کارکنم و چی رو از کجا بگیرم . حتی اکتیو سینک من هم سوئدیه! ممنون میشم که سریع جواب بدید.

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
و حالا نوبت به نصب ویندوز جدید crossbow بر روی جمین و کلا برای بروبچ prophet دار میرسه!

نکته : قبل از نصب ویندوز, آپگرید به رام بالایی شدیدا پیشنهاد میشود! (NVID ROM)

1.دانلود رام SMART1 v2 که بهترین و stable ترینwm6 rom برای prophet هست!
http://www.sharebigfile.com/file/114703/smart1-wm6-pp8mb-NEW-new-exe.html
ویا
http://www.meerman.speedxs.nl/files/smart1_wm6_pp8mb_NEW.v2.exe
2. بالا مراحل 2-3-4-5-6 رو انجام دهید!(هارد ریست-فرمت-دست نگه داشتن در align screen-اتصال به کامپییوتر-guest mode-کپی فایهای درون زیپ در یکجا!)
3.حال فایل UPGRADE_ROM.bat را اجرا کنید(بهتر هست مستقیم از command prompt اجراش کنید!)
4.در صفحه dos ای که باز میشود بگذارید مراحل رو ادامه دهد و به گوشی خود هیچ کاری نداشته باشید!(مراحل ممکن است در بعضی اوقات ثابت باشد لذا اشتباه نکید و پنجره را نبندید و صبور باشید:D !این کار حدود 9 تا 20 دقیقه طول میکشد پس حوصله کنید!)
5.در پایان پس از نشان دادن پیغام حاوی کامل شدن نصب مراحل 8-9 و بخصوص 10
15.gif
رو انجام دهید!(سافت ریست-هارد ریست-ENJOY!)

من خودم این ورژن رو نصب کردمو خوب جوتب دارد اابته bug داره ولی باز در کل خوبه برای امتحان!:p
سلام
چند وقت بود که میخواستم سیستممو آپگرید کنم و امروز این کارو کردم ولی به مشکل برخوردم اونم چه مشکلیپ!
من از rom ی که تو تو تاپیک پایینی هست استفاده کردم
http://forum.persiantools.com/t88246.html
مرحله اول یعنی:Step1: Prophet_PV_Temp به خوبی پیش رفت و تا 100% رفت ولی مرحله بعدی یعنی:Step2: PV_4.0.0.0.6_Touch وقتی Upgrade_ROM.bat رو باز کرده بودم و داشت کارش رو میکرد حواسم اصلا نبود و پنجره رو بستم بعدش دست و پاچه ! شدم و گوشی رو ریست کردم و بعدشم هارد ریست حالا روی صفحه qtek مونده و تکون نمیخوره باید چی کار کنم
نکنه مین برد گوشیم استاد شده باشه
قبلا os گوشیم 2.9.7.24 بود (فکر کنم؟!) و حالا شده 4.0.0.0
کمکم کنید:(

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
یادم رفت گوشیم qtek s200 و g4

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
کسی که کمکم نکرد
ولی خب تونستم درستش کنم
اول از همه کلیدهای پاور و دوربین رو با هم زدم تا صفحه ای که سه رنگ ابی قرمز سبز و سفید توش هست! باز بشه و بعد گوشی رو به usb کانپیوتر وصل کردم و بعد دوباره برنامه موبایل 6 رو باز کردم و گذاشتم تا نصب کنه وقتی error داد کلید recovery رو زدم و و مراحلی که خود برنامه برام گفته بود رو انجام دادم و گوشیم یه بار خاموش کردم و دوباره کلید دوربین و پاور رو زدم تا اون صفحه دوباره باز شد و دوباره گوشی رو به کامپیتر وصل کردم و برنامه نصب ویتدوز رو اجرا کردم و ویندوز رو به سلامتی! نصب کردم
راستی تو هیچ کدوم از مراحل بالا که گفتم برنامه میکروساف active synce گوشیمو نشناخت! ولی مراحل به خوبی طی شد

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام دوستان عزيز. من يه سوال داشتم.
مشخصات فعلي دستگاه من اينه:
IMate - K-Jam
ROM Version : 1.1.9.3
ROM Date: 9/16/05
Protocol Version: 4.0.13.16
ExtROM Version : 1.1.9.105

تو سايت خود Imate يه آپديت رام واسه اين گوشي گذاشته. حالا من نمي دونم كه اگه دانلودش كنم و نصبش كنم مشكلي واسه گوشي من پيش نخواهد اومد. يه سوال ديگه اينكه بعد از آپگريد كردن، برنامه ها و فايلها از بين ميره؟ يعني از SMS ها و Contact ها بايد Backup بگيرم، يا لازم نيست؟

بالا