• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع Upgrade & Downgrade ٠

joshaghani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یک k-jam دارم و تا بحال upgrade نکردمش.
Rom upgrade مخصوص خودشو از clubimate دانلود کردم .ولی نمیدونم upgrade کنم یا نه.
می ترسم مشکلی پیش بیاد یا سرعتش کم شه.
کس میتونه کمکم کنه ؟
آیا کسی k-jam رو upgrade کرده؟و چه نسخه ای رو؟ نسخه ی من
K-JAM_Arabic_2160901_21609102_20710_ship
هست؟نصبش کنم؟

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
من یک k-jam دارم و تا بحال upgrade نکردمش.
Rom upgrade مخصوص خودشو از clubimate دانلود کردم .ولی نمیدونم upgrade کنم یا نه.
می ترسم مشکلی پیش بیاد یا سرعتش کم شه.
کس میتونه کمکم کنه ؟
آیا کسی k-jam رو upgrade کرده؟و چه نسخه ای رو؟ نسخه ی من
K-JAM_Arabic_2160901_21609102_20710_ship
هست؟نصبش کنم؟

سلام دوست عزيزم. من هم همين ROM رو دانلود كرده بودم. Update كردم. مشكلي نشداشت. فقط يه مشكل تو تنظيمات Regional Setting داره. اونم اينه كه شما هر چقدر تنظيمات رو انتجام بدي، خاموش روشن كني همه چي به حالت اول بر مي گرده... در كل مشكلي نداشت. به امتحانش مي ارزه...

joshaghani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
کسی wm6 روی k-jam ریخته؟وراضیه؟
اگه اینطوره لطفا لینکشو بزاره.
ممنون.

drbijan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من هم شديدا دنبال رام win6 براي k-Jam هستم.
چند تا لينك ديدم كه از RapidShare بود و به چندين دليل نتونستم بگيرم.
چند تا لينك هم از جاهاي ديگه بود كه چندين تا فايل داشت و متوجه نشدم كدوم رو بگيرم.

ممنون ميشم اگه لينك قرار بديد

adsl2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه اساتید اهل فن
من یک گوشی جمین جی 4 دارم که تا حالا هیچ رامی روی آن نریختم یعنی همان رام اصلی خود آیمیت هست
حالا من می تونم بدون اینکه رام پست اول(NVID ROM)را بریزم دستگاهم را به ویندوز موبایل 6(PDAVIET 4.0.0.4)تبدیل کنم
ممنون می شم جوابم و بدید

adsl2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی که جواب سوال من و نداد
من گوشیم و به ویندوز موبایل 6 ارتقاع دادم اما حالا وقتی می خوام رام اصلی خود آیمیت و روش بریزم ارور296 میده که فکر کنم از پایین بودن ورژن باشه تو سایت خود آیمیت هم ورژن بالا تر نبود میشه لطفا راهنمایی کنید
ممنون

hamedana

Registered User
لایک‌ها
0
سوالی داشتم.
من می خوام یک pda2k ویندوزش رو نصب کنم
1. روش نصب؟
2. لینک رام (لطفا 6)

در مورد روش نصب جالب بود که چیزی در فروم xda-developers پیدا نکردم

SBS1343

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب برای شروع هم طریقه ROM Upgrade جمین (کلا prophet)
174.gif
رو خدمتتون عرض میکنم!
بطور کلی:
نکته 1:ریسک عوض کردن ROM بر عهده خودتان میباشد لذا سعی کنید اطلاعاتتون کافی باشد بعد دست به انجام این عمل بزنید!
98.gif

نکته 2: همیشه یک نسخه از ROM اوریجینال گوشیتون رو داشته باشید که در هر حالتی بتونید برگردین به حالت اولیه گوشیتون!

اول از همه این ROM یکی از بهترینROM های موجود برای prophetهست که از خصوصیات جالبش این هست که vendor ID ندارد و به عبارتی CID LOCK را چک نمیکند
263.gif

مراحل:
1.اول از همه ROM را از سایت زیر دریافت نمائید!
http://www.sharebigfile.com/file/109203/RUU-Prophet-220734-2207114-024721-NVID-exe.html
ویا(لینک کمکی)
http://rapidshare.com/files/22972927/RUU_Prophet_220734_2207114_024721_NVID.exe.html

2.گوشی خود را هارد ریست کنید(camera+comm+soft reset
3.وقتی صفحه مشکی با نوشته های سفید نمایان شد با زدن دکمه سبز رنگcallگوشی را فرمت کنید!
نکته:(تمامی اطلاعات و برنامه هاتون پاک میشود لذا مواظب باشید!)
4.گوشی پس از ریستارت شدن به حالت اولین روزی که روشنش کردید می افتد و در قسمت tap a screen مشخص میشود برای align کردن صفحه شما در این موقع هیچ کاری انجام ندهید و گوشی را به کامپیوتر متصل کنید!
5.در اینجا ACTIVE SYNC پیغامی را مبنی بر partnership کردن شما به شما میدهد این قسمت را CANCEL کنید تا active sync شما را بهعنوان guest بشناسد!
6.تمامی فایل های درون فایل exe رام را در یکجا extract کنید!(در اصل این فایل یک zip-selfextracter هست و شما با نرمافزارwinzipیا مشابه آن میتونید اون رو extract کنید!)
7.حال بر روی فایل ROMUpdateUtility_No_VenderID.exe کلیک کنید و مراحل را ادامه بدهید تا قسمتی که progress bar در کامپیوتر و گوشی نمایان میشود و به جلو مرود تا 100% شود!
8.وقتی این مرحله تمام شد یک سافت ریست انجام دهید
9.بعد از آن یک هارد ریست انجام دهید و پس از ریستارن ویندوز با ROM جدید بالا می آید!
10.ویندوز جدید خودتون لذت ببرید!:p
302.gif

نکته:فقط splash screen این رام مال QTEK هست و اگر تا قبلا صفحه IMATE بوده از الان Qtek هست:blink:
167.gif

سلام يك سوال
گوشي من qtek s200 با مشخصات زير است
rom ver: 2.20.7.34
rom date:7/10/2006
radio version:02.61.21
protocol ver:4.1.13.28
extrom ver:2.20.7.114
حالا آيا نيازي به update rom هست يا نه؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام يك سوال
گوشي من qtek s200 با مشخصات زير است
rom ver: 2.20.7.34
rom date:7/10/2006
radio version:02.61.21
protocol ver:4.1.13.28
extrom ver:2.20.7.114
حالا آيا نيازي به update rom هست يا نه؟

date rom شما نشون میده که رام شما wm5 هست برای اس200 رام wm6 آمده :blush:

دیگه هر جور که خودتون صلاح بدونید:rolleyes:

vahshat2

Registered User
لایک‌ها
0
کسی که کمکم نکرد
ولی خب تونستم درستش کنم
اول از همه کلیدهای پاور و دوربین رو با هم زدم تا صفحه ای که سه رنگ ابی قرمز سبز و سفید توش هست! باز بشه و بعد گوشی رو به usb کانپیوتر وصل کردم و بعد دوباره برنامه موبایل 6 رو باز کردم و گذاشتم تا نصب کنه وقتی error داد کلید recovery رو زدم و و مراحلی که خود برنامه برام گفته بود رو انجام دادم و گوشیم یه بار خاموش کردم و دوباره کلید دوربین و پاور رو زدم تا اون صفحه دوباره باز شد و دوباره گوشی رو به کامپیتر وصل کردم و برنامه نصب ویتدوز رو اجرا کردم و ویندوز رو به سلامتی! نصب کردم
راستی تو هیچ کدوم از مراحل بالا که گفتم برنامه میکروساف active synce گوشیمو نشناخت! ولی مراحل به خوبی طی شد

تو که نزدیک بود خوار مادر گوشی رو صلوات بدی که... وقتی فکر میکنم که چیجوری دستپاچه شدی و چیکار کردی، از خنده رو ده بر میشم... خوشحالم که درست شد.... اگه نمگفتم تو دلم میموند....

crazy_in_like

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من ROM گوشیم را از xda-developerدانلود کردم که یک تک فایل با اسم diskimage_Ver.nb0است.Device Software Update Utility را هم دانلود کردم وقتی می ریزم تو C:\WINDOWS\Temp و اجرا می کنم پیغام create file failed مدهد. چی کار کنم؟
گوشیم: O2 atom exeا

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Somewhere I Belong PocketPC: HTC Advantage X7
مشکل از شما نیست مشکل از رامی که دانلود کردید... فایل را باید با برنامه Good NBH Tools به فایل NBH عوض کنید ولی ای کار اصلاً توصیه نمی شه و من 90% احتمال میدم دستگاتون رو بریک میکنید.... بهتری برید یک رام کامل بگیرید اصلاً به فکر فلش کردن این رام نباشید.....

crazy_in_like

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تو آپگرید کردن با DSUU مشکل دارم . موقع آپگرید کردن CONNECTION ERRORمیدهد. کسی می تونه راهنماییم کنه که چه جوری میشه از روی( MEMORY CARD(SDآپگرید کرد؟ ویا فایلهای زیر را چجوری از رام اصلی EXTRACکنم یا از کجا دانلود کنم؟
diskimg.nb0 ,
eboot.nb0 ,
dm.nbo ,
flash.img ,
agent.mot ,
mot.mot ,
CPLD.img ,
assetInf.img ,
extended.img ,
Mdoc.img

mojtabanabavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام من يه کيو تک 9100 دارم آقا من با لا ی 10 بر تبديلش کردم به ويندوز 6 دوربينش کار نميکنه از کنار گوشی همون جا کدکمشه ميزنم ارور ميده چی کار کنم الان دوربينم از کار افتاده تو گوشيم قسمت ويندزش نيست اصلاً تو buton نميتونم asign کنم اصلاً قيبش زده
با سلام من يه کيو تک 9100 دارم آقا من با لا ی 10 بر تبديلش کردم به ويندوز 6 دوربينش کار نميکنه از کنار گوشی همون جا کدکمشه ميزنم ارور ميده چی کار کنم الان دوربينم از کار افتاده تو گوشيم قسمت ويندزش نيست اصلاً تو بتونم نميتونم اسينش کنم اصلاً قيبش زده در ضمن من انواع را م واسه ويزارد ريختم اصلنا انگار قيب شد فايلش موقع اپگردم جلو ايمیج ورژن هيچی نمينويسه

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
با سلام من يه کيو تک 9100 دارم آقا من با لا ی 10 بر تبديلش کردم به ويندوز 6 دوربينش کار نميکنه از کنار گوشی همون جا کدکمشه ميزنم ارور ميده چی کار کنم الان دوربينم از کار افتاده تو گوشيم قسمت ويندزش نيست اصلاً تو buton نميتونم asign کنم اصلاً قيبش زده
با سلام من يه کيو تک 9100 دارم آقا من با لا ی 10 بر تبديلش کردم به ويندوز 6 دوربينش کار نميکنه از کنار گوشی همون جا کدکمشه ميزنم ارور ميده چی کار کنم الان دوربينم از کار افتاده تو گوشيم قسمت ويندزش نيست اصلاً تو بتونم نميتونم اسينش کنم اصلاً قيبش زده در ضمن من انواع را م واسه ويزارد ريختم اصلنا انگار قيب شد فايلش موقع اپگردم جلو ايمیج ورژن هيچی نمينويسه
نوشته نشدن ایمیج ورژن مال آشپزه که نخواسنه بنویسه !!!
منم به شما گفتم windows\start menu\program رو برید. حالا اینجا هیراد جان واردن از ایشون بپرسین ...

mojtabanabavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا هيراد سلام من کلی سؤال کردم در مورد گوشيم ولی به جوابی نرسيدم لطفاً شما کمکم کنيد من يه کيوتک 9100 دارم بعده اينکه رامشو به ويندوز 6 ارتقا دادم ديگه دوربينش کار نميکنه اصلاً شورتکاتيام نداره که بخوام اساينش کنم بالايه 10 بارم رام عوض کردم نميشه اينترنت اکسپلوررو وا نميکنه فايلايه تصويريم نميخونه مشکلم گفتن به دسته شما حل ميشه کمکم کنيد لطفاً من گوشيمو دوست دارم

mojtabanabavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای بابا جيگر شما که همه جا هستيد جوابمو ميديد خواستم ترفند بزنم جوابه تازه بگيرم نشد ولی جونه من کمکم کنيد

hossein1244

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نوشته اي از Simpson
اگه قشنگي و سرعت ميخوايد اين رام:

Quote:
PDAViet 4.0.0.0.6 Touch (Password: PDAVIET) (TouchFLO)
خودم آپلودش کردم.

سلام
ببخشيد من يه اشتباه بزرگ کردم و لينک بالا رو برا گوشي i-mate k-jam استفاده کردم
حالا گوشيم ديگه بالا نمي ياد چند بار هم هارد ريست کردم اما گوشي رو همون صفحه ابي اولش با اين مشخصات
IPL : 2.16.0001
SPL : 2.16.0001
GSM : 02.07.10
هست و چون بالا نمي ياد Activesync رو وصل نميشه که فايلهايي که براي k-jam گذاشته شده رو نصب کنه
خواهش ميکنم راه حل مشکل من رو اگه ميدونيد توضيح بديد
تو این فروم کسی میتونه جواب من رو بده

mojtabanabavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا این مسیولین کجان چرا هیچکی جوابمو نمیده گوسیم مونده رو دستم اقا هیرادددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد به دادم برسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Somewhere I Belong PocketPC: HTC Advantage X7
آقا هيراد سلام من کلی سؤال کردم در مورد گوشيم ولی به جوابی نرسيدم لطفاً شما کمکم کنيد من يه کيوتک 9100 دارم بعده اينکه رامشو به ويندوز 6 ارتقا دادم ديگه دوربينش کار نميکنه اصلاً شورتکاتيام نداره که بخوام اساينش کنم بالايه 10 بارم رام عوض کردم نميشه اينترنت اکسپلوررو وا نميکنه فايلايه تصويريم نميخونه مشکلم گفتن به دسته شما حل ميشه کمکم کنيد لطفاً من گوشيمو دوست دارم
عزیز شما تو این 10 باری که فلش کردی هر بار یک رام رو فلش کردی یا رام های مختلف بوده؟ چون ممکنه مشکل اصلی از رامی که گرفتین باشه... در ضمن یبار به WM5.0 داونگرید کنید ببینید اینبار کار میکنه یا نه (به احتمال 100% کار میکنه) اگر واقعا میخواید یه رام خوب داشته باشید به سایت forum.xda-developers.com برید و به بخش Wizard مراجعه کنید و بر اساس کامنت ها و ریویو های کاربران بهترین رام رو دانلود کنید.... امیدوارم کمک کرده باشم
http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=Wizard_New

بالا