• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روزه میگیری ؟

• خیر

• نه

• کله گنجشکی نمیگیرم

Results are only viewable after voting.

AlirezA..

Registered User
لایک‌ها
1,002
مستحب است اول ماه رمضان صورت وسرتون رو با کمی گلاب مسح کنید.
تمام خانواده حتی بچه کوچک
فایده گلاب برای اولین روز ماه رمضان مانع از فقر وذلت وبیماری سرطان میشود.
✍ از مفاتیح الجنان اعمال اولین روز ماه رمضان
فراموش نشه به همه بگید
حضرت محمد(ص)فرمود:هرکس سوره فتح رادرشب اول ماه رمضان سه باربخواند خداونددرهای رزق وروزی را تا رمضان سال بعد به روی او می گشاید .به دیگران هم بگویید.
..............................
هركسي سوره نصر و سوري يس را در روز اول ماه رمضان بخواند درطول سال خوشحال و مسرور خواهد بود. نشر كنيد و پاداش آن براي شما.
مگه کد تقلبه؟؟؟

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
آخرین و جدید ترین تحلیل در تاکسی:

‏ماه رمضونو انداختن سه شنبه تا رحلت امام با عید فطر تداخل نداشته باشه!.....:D

alone33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
438
آخرین و جدید ترین تحلیل در تاکسی:

‏ماه رمضونو انداختن سه شنبه تا رحلت امام با عید فطر تداخل نداشته باشه!.....:D
این احتمال ممکنه
آغا ازین تکنیک ها زیاد استفاده کرده
هواشناسی هم عکس هلال دو روزه رو منتشر کرده

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
استارتر را به یک مکان منحرف برده و تاپیک بن شود

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
مسخره‌ترین توجیه برای روزه گرفتن، استدلال برای سلامتی مفیده و معده و دستگاه گوارش استراحت می‌کنه هست!

مثل این می‌مونه یکی بگه برای استراحت دادن به شش ها و ریه‌تون، طولانی مدت نفس نکشید!...:D

نکته مهم:
اما هیچ جوره نمیتونی اینکه ۱۵_۱۶ساعت چیزی نخوری( مخصوصا نوشیدنی و آب ) و پدر بدن و کلیه هات رو در بیاری ، بخوای این کار رو علمی نشون بدی....:D

poorya_2

Registered User
لایک‌ها
1,014
مسخره‌ترین توجیه برای روزه گرفتن، استدلال برای سلامتی مفیده و معده و دستگاه گوارش استراحت می‌کنه هست!
مثل این می‌مونه یکی بگه برای استراحت دادن به شش ها و ریه‌تون، طولانی مدت نفس نکشید!...:D
نکته مهم:
اما هیچ جوره نمیتونی اینکه ۱۵_۱۶ساعت چیزی نخوری( مخصوصا نوشیدنی و آب ) و پدر بدن و کلیه هات رو در بیاری ، بخوای این کار رو علمی نشون بدی....:D

این روزه ای که اینا میگن من اطلاع ندارم ولی روزه متناوب یا فستینگ یک نوع **** علمی هست انواع مختلفی هم داره واسه هدف های مختلفی هم استفاده میشه یکیش وزن کم کردن هست

بین خارجی ها هم طرفدار داره

Amir_Ghost

Registered User
لایک‌ها
2,325
این روزه ای که اینا میگن من اطلاع ندارم ولی روزه متناوب یا فستینگ یک نوع **** علمی هست انواع مختلفی هم داره واسه هدف های مختلفی هم استفاده میشه یکیش وزن کم کردن هست

بین خارجی ها هم طرفدار داره
دوست من مسیحیه روزه میگیره مثلا 4ساعت

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777
روزه با آب و بدون آب برای بدن خوبه، خود من خیلی وقته **** OMAD (یک وعده در روز) میگیرم و وزنم نزدیک 15 کیلو کم شده.
روزه autophagy (خودخواری) رو تو بدن فعال میکنه، مقدار هورمون رشد هم میبره بالا، یه دانشمند ژاپنی به اسم یوشینوری اسومی درباره autophagy تحقیق کرده جایزه نوبل هم گرفته بابتش:

لینک های مرتبط:
https://siimland.com/does-dry-fasting-increase-autophagy-dry-fasting-vs-water-fasting/

18 روز بدون آب هم تست کردن، البته من که هیچوقت بیشتر از 24 ساعت نمیگیرم:
https://siimland.com/is-dry-fasting-better-than-water-fasting/

پ.ن: روزه فقط مربوط به دین اسلام و مسیحیت نیست تو خیلی فرهنگ ها هم بوده
حتی خیلی قدیم فکر میکنید مردم چه جوری غذا میخوردن؟ یخچال نبوده که میگشتن دنبال یه گیاه یا شکار معلوم نبوده چند ساعت دسترسی به آب یا غذا نداشتن
درباره **** خودت بگو چند روز گرفتی؟ چطوری 1 وعده یعنی مثلا نهار فقط؟ وزن و قدت چقدره؟

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
روزه مذهبی نیست
اسمش
آب درمانی ، گرسنگی درمانی که اونم با توجه وضعیت شخص( وزن، قد، ....) زیر نظر پزشک و متخصص برای ساعت و زمانی خاص انجام میشه

نه اینکه با علم بیکران و لدنی ;) کل جمعیت زمین مجبور کنی از زمانی که متغییر( برای بعضی ها سه ساعت و ی عده تا 22 ساعت باشه، حداقل بعنوان سازنده و خالق ، عدالت بین بندگانت رعایت کن :D)
تو گرما و سرما شدید گرسنگی و تشنگی به خودشون بدهند برای خشنودی و رضایتت، به اعضاء و جوارحشون آسیب برسه!....:D

Amir_Ghost

Registered User
لایک‌ها
2,325
روزه مذهبی نیست
اسمش
آب درمانی ، گرسنگی درمانی که اونم با توجه وضعیت شخص( وزن، قد، ....) زیر نظر پزشک و متخصص برای ساعت و زمانی خاص انجام میشه

نه اینکه با علم بیکران و لدنی ;) کل جمعیت زمین مجبور کنی از زمانی که متغییر( برای بعضی ها سه ساعت و ی عده تا 22 ساعت باشه، حداقل بعنوان سازنده و خالق ، عدالت بین بندگانت رعایت کن :D)
تو گرما و سرما شدید گرسنگی و تشنگی به خودشون بدهند برای خشنودی و رضایتت، به اعضاء و جوارحشون آسیب برسه!....:D
خیلی تو این مورد تلاش نکن چون روزه هیچ ارتباطی به دین هم نداشته باشه بازم فواید خودش رو داره هیچ جوره نمیتونی زیرش بزنی
بعضی مواقع برای مخالفت کردن با چیزی تا جایی پیش نرو که دری وری بگی:Dیا پا رو مسائل دیگه بزاری،من رفیق صمیمی مسیحیه روزای عادی روزه میگیره بقیه هم مثال زدن تو موارد دیگه هم استفاده میشه

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
ی کم خرد و عقل به کار بیندازید

دختر 9 ساله که در حال رشد
با مرد 30 تا 35 سال و قوی و ورزشکار
چرا باید هر دو باید 15 تا 16 ساعت گشنگی و تشنگی تو گرما تحمل کنند؟!

جدای از عدالت بیش از حد...:D
واقعا به علم و دانش بیکران و لدنی طرف پی میبریم;)

جالبتر از اون عده ای که تقلا میکنن دلایل علمی
و حکمت عظیم از این رسوم بدوی پیدا کنند ، نهایتش میگن در برابر حکمتش نافهیمم و فواید خوش داره....:D

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
خیلی تو این مورد تلاش نکن چون روزه هیچ ارتباطی به دین هم نداشته باشه بازم فواید خودش رو داره هیچ جوره نمیتونی زیرش بزنی
بعضی مواقع برای مخالفت کردن با چیزی تا جایی پیش نرو که دری وری بگی:Dیا پا رو مسائل دیگه بزاری،من رفیق صمیمی مسیحیه روزای عادی روزه میگیره بقیه هم مثال زدن تو موارد دیگه هم استفاده میشه
بهتربه جای روزه بگی
پرهیز
در علم پزشکی برای درمان، پرهیز از خوردن بعضی چیزها داریم نه روزه
دوست مسیحیت گاهی هم گوشت نمیخوره بعنوان روزه(پرهیز);)

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
6276433_918.jpg

6278443_563.jpg
یعنی من باید هر سال این عکس رو براتون بفرستم برای انهایی که تعقل میکنن:rolleyes:
اینجا یا ماورا واقعا نمیدونه شمال و جنوب زمینی که تو 6 روز خلقش کرده اینقدر تفاوت زمانی بین طلوع و غروب و بین شمال و جنوبش داره
یا میدونه اما دایورت کرده و هیچ عدالتی نداره :D

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
دوستان نه قصد تخریب و نه توهین
به اعتقاد دیگران کاری ندارم، چون به خودشون مربوط

از هر پزشک آگاه و طبیب واقعی سوال کنید، مخصوصا متخصص کلیه
تشنگی طولانی مدت در گرما به کلیه آسیب میزنه

خود دانید

پی نوشت:
ممکن است که من منکر چیزی باشم؛
ولی لزومی نمی بینم که آنرا به لجن بکشم یا حق اعتقاد به آنرا از دیگران سلب کنم.

poorya_2

Registered User
لایک‌ها
1,014
اصلا ربطی به اعتقاد ما نداره شوما داری از نگاه دین این روزه رو تقسیر میکنی ما از نگاه علم ، ما کاری نداریم دین چی میگه ، نون لقش

علم میگه این نوع **** یه سری پیش نیاز ها داره یه سری افراد اصلا نباید سمت همچین رژیمی برن مثل مریض های دیابتی و... مضر هست

اصلا کسی رو مجبور نمیکنه که حتما باید تا فلان ساعت لب به آب و غذا نزنی

بالا