- نوشتهها
- 4,254
- لایکها
- 18,051
پاره کردی خودتو
به خود شخص ماوراء میپیوندی....اینو اتفاقا میخواستم تست کنم ولی 40 روز واقعا ترسناک به نظر میاد. هنوز به اون درجه نرسیدم
از خنده پاره شدم....پاره کردی خودتو
دقیقا فستینگ استفاده میشه و تو بدنسازیم طرفدارای زیادی داره خیلیام قبولش ندارن!این روزه ای که اینا میگن من اطلاع ندارم ولی روزه متناوب یا فستینگ یک نوع **** علمی هست انواع مختلفی هم داره واسه هدف های مختلفی هم استفاده میشه یکیش وزن کم کردن هست
بین خارجی ها هم طرفدار داره
۶۰/۷۰ درصد بدن آبه رو چه حسابی آب نخورم؟روزه با آب و بدون آب برای بدن خوبه، خود من خیلی وقته **** OMAD (یک وعده در روز) میگیرم و وزنم نزدیک 15 کیلو کم شده.
روزه autophagy (خودخواری) رو تو بدن فعال میکنه، مقدار هورمون رشد هم میبره بالا، یه دانشمند ژاپنی به اسم یوشینوری اسومی درباره autophagy تحقیق کرده جایزه نوبل هم گرفته بابتش.
لینک های مرتبط:
https://siimland.com/does-dry-fasting-increase-autophagy-dry-fasting-vs-water-fasting/
18 روز بدون آب هم تست کردن، البته من که هیچوقت بیشتر از 24 ساعت نمیگیرم:
https://siimland.com/is-dry-fasting-better-than-water-fasting/
پ.ن: روزه فقط مربوط به دین اسلام و مسیحیت نیست تو خیلی فرهنگ ها هم بوده
حتی خیلی قدیم فکر میکنید مردم چه جوری غذا میخوردن؟ یخچال نبوده که میگشتن دنبال یه گیاه یا شکار معلوم نبوده چند ساعت دسترسی به آب یا غذا نداشتن
اولا تبریک بخاطر پشت کارت خیلیا جون ندارن وزن کم کننقد 178
وزنم موقع شروع نزدیک 100 بود الان 85-86 (تا 82 رسیده بودم عید یه مقدارش برگشت)
60-70 روزه اینقدر کم کردم
1 وعده میتونه ناهار یا شام باشه من شام میخورم ساعت 7 تا 8
البته وزن بیشتر هم میتونستم کم کنم ولی مصرف قندم به خاطر چای یه کم بالاست
دقیقا فستینگ استفاده میشه و تو بدنسازیم طرفدارای زیادی داره خیلیام قبولش ندارن!
نمیخوام توش ریز بشم چون باید تا ی ساعت بنویسم
فقط اینو بگم تو هیچ رژیمی تو دنیا اب قطع نمیشه !
حتی تا ۳/۴ روز قبل از آب گیری تو بدنسازی مقداری حدودا برابر ۱۰ لیتر اب استفاده میشه و نهایتا روز اخر اب قطع میشه
ولی رو چ حسابی میان ب مردم میگن ۱۵/۱۶ ساعت اب نخورید
یوتیوب منبع مناسبی برای یادگیریه و خودمم خیلی چیزا یاد گرفتم ولی وقتی پای تحقیق علمی میرسه باد با سند و مدرک و شواهد باشه تازه بعدش بری درباره شرایط ازمایشگاهیش تحقیق کنی !(خیلی از کسایی که میان تحقیقات رو انجام میدن از شرکتها و کمپانی های بزرگ مبالغ هنگفت دریافتن میکنن و تو شرایطی ازمایش رو انجام میدن که نتیجه ازمایش به نفع ماده X تغییر میکنه و همه به به چه میکنن عجب چیزیه بریم از اینا بخریماتفاقا روزه با پرهیز خیلی فرق داره.
محدود کردن زمان خیلی مهمه، یه دکتری هست اسمش jason fung (تو یوتیوب سرچ کنی میاره) درباره روزه گرفتن کلی تحقیقات کرده روی بیمارای مختلف هم تست انجام داده. خیلی از بیمارا هم سن بالا 70-80 ساله بودن و نتیجه مثبت گرفته.
همین دکتر میگه **** های معمولی (همون پرهیز) متابولیسم رو میاره پایین و برای وزن کم کردن خوب نیست چون 90 و خورده ای درصد وزنشون برمیگرده. ولی روزه متابولیسم رو نمیاره پایین.
اینارو فقط تئوری هم نمیگم خودم تست کردم وزنم اونقدر برنگشت.
بحثم اینه که کلمه "روزه" کلمه ساختهی دین نیست. کاربردهای دیگه هم داره.
ساکت شو کافریوتیوب منبع مناسبی برای یادگیریه و خودمم خیلی چیزا یاد گرفتم ولی وقتی پای تحقیق علمی میرسه باد با سند و مدرک و شواهد باشه تازه بعدش بری درباره شرایط ازمایشگاهیش تحقیق کنی !(خیلی از کسایی که میان تحقیقات رو انجام میدن از شرکتها و کمپانی های بزرگ مبالغ هنگفت دریافتن میکنن و تو شرایطی ازمایش رو انجام میدن که نتیجه ازمایش به نفع ماده X تغییر میکنه و همه به به چه میکنن عجب چیزیه بریم از اینا بخریم
اینارو گفتم که ببینیم داریم از چه منبعی اطلاعات دریافت میکنیم :general606:
خودش شما میگی خیلی از بیمارآ سنشون بالای ۷۰/۸۰سال بوده خوب ممکنه واسه ی ادم ۳۰ سال تاثیرش معکوس باشه:general705:
تو سن ۷۰/۸۰سالگی خیلی چیزا عوض میشه :general705:
تو اون سن همه به تست درمانی یا Trt نیاز دارن ولی تو ۲۰ سالگی خیلییی بصورت کم و غیرطبیعی نیاز دارن :general311:
هیچ رژیمی تو دنیا متابولیسم رو پایین نمیاره تمام دنیا رو این اساس و پایه **** میگیرن که ی روز رو ب عنوان Refuel در نظر میگیرن و تو اون روز کربوهیدرات و کالری بیشتریو رو مصرف میکنن که متابولیسم پایین نیاد:general206:
اگه ی نفری یرخی بیاد **** بگیره و بشینه فقط خیار و گوجه بخوره معلومه بفاک میره:general304:
برگشتن وزنم فقط بخاطر رعایت نکردنه وگرنه هیچ ربطی به **** نداره
کافر تویی که با این تایپکات مجبورم میکنی بیام پست بزارمساکت شو کافر
اگه روزه میگرفتی که انقدر حرف نمیزدی
در اخر باید بگم زیاد بود نخوندم
بی ادب:general605:
من منظورم روزه داران بود اون نون اشتباهی تایپ شده :general602:کافر تویی که با این تایپکات مجبورم میکنی بیام پست بزارم
احسنت:general712:ماه رمضان برکاتی داره که فقط با روزه گرفتن میشه بهش رسید.
همه ی ماه های خدا رنگ و بویی داره
محرم، رمضان، شعبان و ...
روزه گرفتن برای تزکیه ی نفس عالیه البته اگر به درک درستی ازش برسیم
دقیقا فستینگ استفاده میشه و تو بدنسازیم طرفدارای زیادی داره خیلیام قبولش ندارن!
نمیخوام توش ریز بشم چون باید تا ی ساعت بنویسم
فقط اینو بگم تو هیچ رژیمی تو دنیا اب قطع نمیشه !
حتی تا ۳/۴ روز قبل از آب گیری تو بدنسازی مقداری حدودا برابر ۱۰ لیتر اب استفاده میشه و نهایتا روز اخر اب قطع میشه
ولی رو چ حسابی میان ب مردم میگن ۱۵/۱۶ ساعت اب نخورید
کلا این قضیه **** یه زمانی طولانی رو میخواد تا بفهمی واقعا بدنت با چی بهتر مچ میشهمنم اصلا روزه بدون آب قبول ندارم
فستینگ میشه به شکل ها مختلف اجرا کرد ، این جوری نیست که حتما 15-16 ساعت نه آب نه غذا بخورید ، قاعده ای به اون شکل نداره ، هر کسی متناسب با وضعیت خودش اونو میتونه اجرا کنه
کلا بحث **** گرفتن گستردس ای کاش تخصص کافی داشتم اما و اگرش رو دقیق جواب میدادم ، حدود 5-6 سال پیش وسواس وزن کم کردن داشتم و موفقم شدم ، هر چقدر هم مطالعه میکردی بازم سوال بی جواب داشتی :general505:
مختصر بود:general709:يكي ميخواد خودشو بكشه خب بكشه الان طرح مبارزه با روزه خاري كذاشتن خب به تو جه كه من جيزي ميخورم نميتوني جلو خودتو بكيري خب روزه نكير ، اقا راحتت كنم اعتقادي به اين جيزا ندارم اصن به تو جه !
ببخشيد طولاني شد ولي كاش درك بشه و ازادي نسبي در ايرانستان برقرار باشه
بخاطره اینکه روزه دار و روزه خوار هر دو در یک کشتی قرار دارند و روزه خوار نمی تواند با میخ کشتی رو سولاخ کنديكي ميخواد خودشو بكشه خب بكشه الان طرح مبارزه با روزه خاري كذاشتن خب به تو جه كه من جيزي ميخورم نميتوني جلو خودتو بكيري خب روزه نكير ، اقا راحتت كنم اعتقادي به اين جيزا ندارم اصن به تو جه !
ببخشيد طولاني شد ولي كاش درك بشه و ازادي نسبي در ايرانستان برقرار باشه