• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روزه میگیری ؟

• خیر

• نه

• کله گنجشکی نمیگیرم

Results are only viewable after voting.

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
پرویز پاره شد
بی پرویز شدیم

gone girl

Registered User
لایک‌ها
2,129
این روزه ای که اینا میگن من اطلاع ندارم ولی روزه متناوب یا فستینگ یک نوع **** علمی هست انواع مختلفی هم داره واسه هدف های مختلفی هم استفاده میشه یکیش وزن کم کردن هست

بین خارجی ها هم طرفدار داره
دقیقا فستینگ استفاده میشه و تو بدنسازیم طرفدارای زیادی داره خیلیام قبولش ندارن!
نمیخوام توش ریز بشم چون باید تا ی ساعت بنویسم
فقط اینو بگم تو هیچ رژیمی تو دنیا اب قطع نمیشه !
حتی تا ۳/۴ روز قبل از آب گیری تو بدنسازی مقداری حدودا برابر ۱۰ لیتر اب استفاده میشه و نهایتا روز اخر اب قطع میشه
ولی رو چ حسابی میان ب مردم میگن ۱۵/۱۶ ساعت اب نخوریدo_O

gone girl

Registered User
لایک‌ها
2,129
روزه با آب و بدون آب برای بدن خوبه، خود من خیلی وقته **** OMAD (یک وعده در روز) میگیرم و وزنم نزدیک 15 کیلو کم شده.
روزه autophagy (خودخواری) رو تو بدن فعال میکنه، مقدار هورمون رشد هم میبره بالا، یه دانشمند ژاپنی به اسم یوشینوری اسومی درباره autophagy تحقیق کرده جایزه نوبل هم گرفته بابتش.

لینک های مرتبط:
https://siimland.com/does-dry-fasting-increase-autophagy-dry-fasting-vs-water-fasting/

18 روز بدون آب هم تست کردن، البته من که هیچوقت بیشتر از 24 ساعت نمیگیرم:
https://siimland.com/is-dry-fasting-better-than-water-fasting/

پ.ن: روزه فقط مربوط به دین اسلام و مسیحیت نیست تو خیلی فرهنگ ها هم بوده
حتی خیلی قدیم فکر میکنید مردم چه جوری غذا میخوردن؟ یخچال نبوده که میگشتن دنبال یه گیاه یا شکار معلوم نبوده چند ساعت دسترسی به آب یا غذا نداشتن
۶۰/۷۰ درصد بدن آبه رو چه حسابی آب نخورم؟
یه کیلو عضله ایی که تو بدنه ۶۰/۷۰ درصدش ابه و بقیه اش امینو اسید و گلیکوژن ذخیره شده تو عضله
چربی هم مقدار کالری ذخیر شده زیر پوست برای بقاس..
کلا آدمیزاد جوری طراحی شده که بدن کلا بفکر بقاس .
اونوقت hydration vs dehydration رو کجای دلم بزارم
زمانی مغز خوب کار میکنه که hydration باشه (اصطلاح فارسیشو واقعا نمیدونم کسی میدونه بگه هیدرات .ابدار شده .ووو)

اون کسیم که ادعا کرده ۱۸ روز اب نخورده طبق معلوم مثل مجعزات پیا م برانه:D هیچ مدرکی ازش نیست:D شایدم بنده خدا صنعتی و سنتی باهم زده
[Our brain needs to be hydrated too. Even a 2% drop in required hydration can lead to difficulties with short-term memory, basic math and reading, and staying focused? So a little dehydration can have a big impact.]
کافیه دو درصد از این hydration کم بشه باعث اختلال در حافظه کوتاه مدت و خواندن وووو خیلی کوفت و زهرمار میشه
تو اینترنت تا دلت بخواد مطالب عجیب و غریب زیاده:eek:
هرچیزی تو هر مذهبی باشه که خوب نیست تو همین مسیحیتم ی عالمه ایراده:general408: قرار نیست هرچیزیو رو براحتی تو این دنیای مدرن قبول کنیم که فرقمون با نسل قبلمون چیه پس؟!:rolleyes:

gone girl

Registered User
لایک‌ها
2,129
قد 178
وزنم موقع شروع نزدیک 100 بود الان 85-86 (تا 82 رسیده بودم عید یه مقدارش برگشت)
60-70 روزه اینقدر کم کردم
1 وعده میتونه ناهار یا شام باشه من شام میخورم ساعت 7 تا 8
البته وزن بیشتر هم میتونستم کم کنم ولی مصرف قندم به خاطر چای یه کم بالاست :D
اولا تبریک بخاطر پشت کارت خیلیا جون ندارن وزن کم کنن
ولی خب در هر صورت شما تو کالری منفی قرار میگیرفتی همین وزنو کم میکردی
برای هر نیم کیلو چربی که قرار اب بشه ۳۵۰۰ کالری نیازه پس اگه شما ۱۵ کیلو کم کردی حدودا ۱۰۵۰۰۰ کالری منفی داشتی که بدنت مجبور شده از چربیا بسوزنه
خب حالا بر اساس اینکه نخوایم به بدنمون ضرر نزنیم ایده ال ترین حالت اینه روزانه -۵۰۰ کالری باشیم
ینی توی ۶۰ روز مجموعا -۳۰۰۰۰ کالری برسیم شما ۳ برابرش تو منفی بودی تبریک میگم زدی پدر بدنتو دراوردی:eek:
متابولیسمو ترکدونی
فشار بیش از حد ب بدن اوردی
lean body mass یا توده عضلانیتم نابود کردی و مطمئنا در اینده ب ضررت تموم میشه

Last edited:

Amir_Ghost

Registered User
لایک‌ها
2,325
حتی تا ۳/۴ روز قبل از آب گیری تو بدنسازی مقداری حدودا برابر ۱۰ لیتر اب استفاده میشه و نهایتا روز اخر اب قطع میشه

رو حساب اودین:D

gone girl

Registered User
لایک‌ها
2,129
اتفاقا روزه با پرهیز خیلی فرق داره.
محدود کردن زمان خیلی مهمه، یه دکتری هست اسمش jason fung (تو یوتیوب سرچ کنی میاره) درباره روزه گرفتن کلی تحقیقات کرده روی بیمارای مختلف هم تست انجام داده. خیلی از بیمارا هم سن بالا 70-80 ساله بودن و نتیجه مثبت گرفته.
همین دکتر میگه **** های معمولی (همون پرهیز) متابولیسم رو میاره پایین و برای وزن کم کردن خوب نیست چون 90 و خورده ای درصد وزنشون برمیگرده. ولی روزه متابولیسم رو نمیاره پایین.
اینارو فقط تئوری هم نمیگم خودم تست کردم وزنم اونقدر برنگشت.
بحثم اینه که کلمه "روزه" کلمه ساخته‌ی دین نیست. کاربرد‌های دیگه هم داره.
یوتیوب منبع مناسبی برای یادگیریه و خودمم خیلی چیزا یاد گرفتم ولی وقتی پای تحقیق علمی میرسه باد با سند و مدرک و شواهد باشه تازه بعدش بری درباره شرایط ازمایشگاهیش تحقیق کنی !(خیلی از کسایی که میان تحقیقات رو انجام میدن از شرکتها و کمپانی های بزرگ مبالغ هنگفت دریافتن میکنن و تو شرایطی ازمایش رو انجام میدن که نتیجه ازمایش به نفع ماده X تغییر میکنه و همه به به چه میکنن عجب چیزیه بریم از اینا بخریم:D
اینارو گفتم که ببینیم داریم از چه منبعی اطلاعات دریافت میکنیم :general606:
خودش شما میگی خیلی از بیمارآ سنشون بالای ۷۰/۸۰سال بوده خوب ممکنه واسه ی ادم ۳۰ سال تاثیرش معکوس باشه:general705:
تو سن ۷۰/۸۰سالگی خیلی چیزا عوض میشه :general705:
تو اون سن همه به تست درمانی یا Trt نیاز دارن ولی تو ۲۰ سالگی خیلییی بصورت کم و غیرطبیعی نیاز دارن :general311:
هیچ رژیمی تو دنیا متابولیسم رو پایین نمیاره تمام دنیا رو این اساس و پایه **** میگیرن که ی روز رو ب عنوان Refuel در نظر میگیرن و تو اون روز کربوهیدرات و کالری بیشتریو رو مصرف میکنن که متابولیسم پایین نیاد:general206:
اگه ی نفری یرخی بیاد **** بگیره و بشینه فقط خیار و‌ گوجه بخوره معلومه بفاک میره:general304:
برگشتن وزنم فقط بخاطر رعایت نکردنه‌ وگرنه هیچ ربطی به **** نداره

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
یوتیوب منبع مناسبی برای یادگیریه و خودمم خیلی چیزا یاد گرفتم ولی وقتی پای تحقیق علمی میرسه باد با سند و مدرک و شواهد باشه تازه بعدش بری درباره شرایط ازمایشگاهیش تحقیق کنی !(خیلی از کسایی که میان تحقیقات رو انجام میدن از شرکتها و کمپانی های بزرگ مبالغ هنگفت دریافتن میکنن و تو شرایطی ازمایش رو انجام میدن که نتیجه ازمایش به نفع ماده X تغییر میکنه و همه به به چه میکنن عجب چیزیه بریم از اینا بخریم:D
اینارو گفتم که ببینیم داریم از چه منبعی اطلاعات دریافت میکنیم :general606:
خودش شما میگی خیلی از بیمارآ سنشون بالای ۷۰/۸۰سال بوده خوب ممکنه واسه ی ادم ۳۰ سال تاثیرش معکوس باشه:general705:
تو سن ۷۰/۸۰سالگی خیلی چیزا عوض میشه :general705:
تو اون سن همه به تست درمانی یا Trt نیاز دارن ولی تو ۲۰ سالگی خیلییی بصورت کم و غیرطبیعی نیاز دارن :general311:
هیچ رژیمی تو دنیا متابولیسم رو پایین نمیاره تمام دنیا رو این اساس و پایه **** میگیرن که ی روز رو ب عنوان Refuel در نظر میگیرن و تو اون روز کربوهیدرات و کالری بیشتریو رو مصرف میکنن که متابولیسم پایین نیاد:general206:
اگه ی نفری یرخی بیاد **** بگیره و بشینه فقط خیار و‌ گوجه بخوره معلومه بفاک میره:general304:
برگشتن وزنم فقط بخاطر رعایت نکردنه‌ وگرنه هیچ ربطی به **** نداره
ساکت شو کافر
اگه روزه میگرفتی که انقدر حرف نمیزدی

در اخر باید بگم زیاد بود نخوندم

بی ادب:general605:

gone girl

Registered User
لایک‌ها
2,129
ساکت شو کافر
اگه روزه میگرفتی که انقدر حرف نمیزدی

در اخر باید بگم زیاد بود نخوندم

بی ادب:general605:
کافر تویی که با این تایپکات مجبورم میکنی بیام پست بزارم:D

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
ماه رمضان برکاتی داره که فقط با روزه گرفتن میشه بهش رسید.
همه ی ماه های خدا رنگ و بویی داره
محرم، رمضان، شعبان و ...
روزه گرفتن برای تزکیه ی نفس عالیه البته اگر به درک درستی ازش برسیم

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
کافر تویی که با این تایپکات مجبورم میکنی بیام پست بزارم:D
من منظورم روزه داران بود اون نون اشتباهی تایپ شده :general602:

ماه رمضان برکاتی داره که فقط با روزه گرفتن میشه بهش رسید.
همه ی ماه های خدا رنگ و بویی داره
محرم، رمضان، شعبان و ...
روزه گرفتن برای تزکیه ی نفس عالیه البته اگر به درک درستی ازش برسیم
احسنت:general712:

poorya_2

Registered User
لایک‌ها
1,014

منم اصلا روزه بدون آب قبول ندارم

فستینگ میشه به شکل ها مختلف اجرا کرد ، این جوری نیست که حتما 15-16 ساعت نه آب نه غذا نخورید ، قاعده ای به اون شکل نداره ، هر کسی متناسب با وضعیت خودش اونو میتونه اجرا کنه

کلا بحث **** گرفتن گستردس ای کاش تخصص کافی داشتم اما و اگرش رو دقیق جواب میدادم ، حدود 5-6 سال پیش وسواس وزن کم کردن داشتم و موفقم شدم ، هر چقدر هم مطالعه میکردی بازم سوال بی جواب داشتی :general505:

gone girl

Registered User
لایک‌ها
2,129
منم اصلا روزه بدون آب قبول ندارم

فستینگ میشه به شکل ها مختلف اجرا کرد ، این جوری نیست که حتما 15-16 ساعت نه آب نه غذا بخورید ، قاعده ای به اون شکل نداره ، هر کسی متناسب با وضعیت خودش اونو میتونه اجرا کنه

کلا بحث **** گرفتن گستردس ای کاش تخصص کافی داشتم اما و اگرش رو دقیق جواب میدادم ، حدود 5-6 سال پیش وسواس وزن کم کردن داشتم و موفقم شدم ، هر چقدر هم مطالعه میکردی بازم سوال بی جواب داشتی :general505:
کلا این قضیه **** یه زمانی طولانی رو میخواد تا بفهمی واقعا بدنت با چی بهتر مچ میشه
همین که بدونی چند درصد کربو یا چربی مصرف بشه خودش ۶/۷ ماه طول میکشه تا بدونی چیکار کنی
یکی با **** چربی کم حال میکنه یکی با کربو کم تمامش سلیقه اییه تو همین بحث تا ی شال میهش بحث کرد که فلان چیزو بیشتر بخوری ب نفعته بعد یکی دیگه میان خلافشو میگه:android06:
بعدش اینکه بخوای تو چند وعده بخوری ووو:android06:
راحت میشه ی دهه خودتو با اینا درگیر کنی:android06:

hadi_bnd

Registered User
لایک‌ها
873
يكي ميخواد خودشو بكشه خب بكشه الان طرح مبارزه با روزه خاري كذاشتن خب به تو جه كه من جيزي ميخورم نميتوني جلو خودتو بكيري خب روزه نكير ، اقا راحتت كنم اعتقادي به اين جيزا ندارم اصن به تو جه !
ببخشيد طولاني شد ولي كاش درك بشه و ازادي نسبي در ايرانستان برقرار باشه

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
روای میگه در ماه مبارک رمضان در اندرونی مغازه
در محضر و خدمت شیخ و **** تواب دبوی( ن.س) بودیم
دیدم جمعی از یاران پاتوقی و امیر و زگ جلوتر از دیگران در مقابل شیخ دو زانو ادب نشستن
سراپا گوش تا جرعه ای از حکمت و دانش او را فراگیرند
دی بوی(ن.س) ، قدعی پر آب کرده و نوشید
آنگاه رو به جماعت و آن دو نواب و شاگرد خاص کرد
گفت: بدانید و آگاه باشید، نوشیدن آب باعث رفع تشنگی میشود!....:D

شاگردان از دیدن این همه دانش و معرفت و حکمت دبوی(ن.س)
سر به جزیره نهادند...:D

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
يكي ميخواد خودشو بكشه خب بكشه الان طرح مبارزه با روزه خاري كذاشتن خب به تو جه كه من جيزي ميخورم نميتوني جلو خودتو بكيري خب روزه نكير ، اقا راحتت كنم اعتقادي به اين جيزا ندارم اصن به تو جه !
مختصر بود:general709:

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
بخاطره اینکه روزه دار و روزه خوار هر دو در یک کشتی قرار دارند و روزه خوار نمی تواند با میخ کشتی رو سولاخ کند :D

بالا