تحقیقات من راجع به وام
کلا یا با سپرده گذاری میگیری یا بدون سپرده گذاری که راه دوم علنا غیر ممکنه ( باید سند خونه باشه و هزار تا کوفت دیگه)
در مورد بانکها اصلا روشون حساب نکنید به خصوص بانکهای دولتی کی گفته ثامن و کوثر و مهر اعتبار ندارن من حاضرم ههه پولمو بذارم این موسسات اما از بانک سپه یه دونه کارت شارژ هم نخرم (تجربه دارم میگم) و کشاورزی و مسکن هم همین طور
روش دوم دیگه اسمش روشه شما میری یه مبلغیو به مدت معینی که بانک مشخص میکنه توی بانک میذاری بعد ازشون وام میگیری خوبیش اینکه صد در صدیه(البته اگه بعدا دبه نیارن) و دیگه نوبت و ...... نداره
میرسیم به بحث شیرین سود وامها کلا اینکه باید چشمتو روی سودشون ببندی 25% که چیزی نیس بخوای وام بگیری
آره وام 4% داریم اما سقفش خیلی کمه در بهترین حالت دو برابر میانگین(کوثر همینو میده با سود 18% امروز دیدم) یا مهرم همچین چیزی داره اما دوره اون چهارماهه است
حالا میپرسین من چیکارکردم؟
رفتم به همه بانکا سر زدم گفتم وام میدیم اما به حالت مضاربه منم گفتم ببخشید اشتباه اومدم
آخرش به این نتیجه رسیدم وام طرح 7% موسسه ثامن ازهمشون بهتره
پولتو میذاری 35 روز بعد یک برابر سپردت وام میدن با سود 25% یا نه 5تا 35 روز (6 ماه ) صبر میکنی 5 برابر معدلت وام میدن تا 10 میلیون هم یه ضامن کافیه به سپردتم تو این مدت 7% سود روزشمار میدن بازپرداختشم 36 تا 48 ماهه است در کل درسته سودش بالاس ولی شرف داره به اینکه 120% پولم (همون طرح کوثر 5) رو بعد 5 ماه بگیرم این طرح سودش صفره اما چه فایده ای داره
من بازکردم البته به نام پدرم چون تا جاییکه فهمیدم باید متقاضی شغل داشته باشه و چونم خدارو شکر بابام کارمنده وامیم که ما میخوایم بگیریم زیر 10 تومنه یکی از همکارای بابام ضمانتشو بکنه کافیه در کل طرح کارراه اندازیه
حالا اگه سوال دارین من در خدمتم فقط تورو خدانگین من رفتم پرسیدم گفتن نداریم هم تو سایتش هس(
http://www.samen.ir/Page/387/از-محل-سپرده-7ساليانه.aspx) هم تو همه ی شعبه ها
یه چیزم بگم مطمن نیستم اما فک کنم طرح کوثر5 تموم بشه چون طرح کوثر 6 اومده جلوی موسسه کوثر شهر ما که نوشته بود طرح سما سوداشم حداقل 14 بود تا 19 البته شما هم بپرسین