• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک وام : وام بدون سرده گذاری و فوری ؛ وام با سپرده گذاری و فوری و .....

belak24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
430
ممنون از توضیحاتتون.
فقط اون قسمت آخر خود شخص میتونه وام بگیره و همچنین قابلیت انتقال امتیاز به بستگان درجه یک رو داره.
اون پنج ماهی که پولو میگیرن بهش سود نمیدن؟

Sent from my C5303 using Tapatalk
لازم به توضیح است در طرح کوثر5، دریافت وام از سوی افتتاح کننده حساب امکان پذیر نخواهد بود، لذا صاحب حساب ضمن انعقاد قرارداد می تواند به معرفی 1 یا چند نفر از بستگان درجه 1جهت دریافت وام جمعاً به مبلغ 120% میانگین حساب اقدام نماید.
نه دیگه به پولتون سود تعلق نمیگیره

شیب منفی

Registered User
لایک‌ها
239
تحقیقات من راجع به وام
کلا یا با سپرده گذاری میگیری یا بدون سپرده گذاری که راه دوم علنا غیر ممکنه ( باید سند خونه باشه و هزار تا کوفت دیگه)
در مورد بانکها اصلا روشون حساب نکنید به خصوص بانکهای دولتی کی گفته ثامن و کوثر و مهر اعتبار ندارن من حاضرم ههه پولمو بذارم این موسسات اما از بانک سپه یه دونه کارت شارژ هم نخرم (تجربه دارم میگم) و کشاورزی و مسکن هم همین طور
روش دوم دیگه اسمش روشه شما میری یه مبلغیو به مدت معینی که بانک مشخص میکنه توی بانک میذاری بعد ازشون وام میگیری خوبیش اینکه صد در صدیه(البته اگه بعدا دبه نیارن) و دیگه نوبت و ...... نداره
میرسیم به بحث شیرین سود وامها کلا اینکه باید چشمتو روی سودشون ببندی 25% که چیزی نیس بخوای وام بگیری
آره وام 4% داریم اما سقفش خیلی کمه در بهترین حالت دو برابر میانگین(کوثر همینو میده با سود 18% امروز دیدم) یا مهرم همچین چیزی داره اما دوره اون چهارماهه است
حالا میپرسین من چیکارکردم؟
رفتم به همه بانکا سر زدم گفتم وام میدیم اما به حالت مضاربه منم گفتم ببخشید اشتباه اومدم
آخرش به این نتیجه رسیدم وام طرح 7% موسسه ثامن ازهمشون بهتره
پولتو میذاری 35 روز بعد یک برابر سپردت وام میدن با سود 25% یا نه 5تا 35 روز (6 ماه ) صبر میکنی 5 برابر معدلت وام میدن تا 10 میلیون هم یه ضامن کافیه به سپردتم تو این مدت 7% سود روزشمار میدن بازپرداختشم 36 تا 48 ماهه است در کل درسته سودش بالاس ولی شرف داره به اینکه 120% پولم (همون طرح کوثر 5) رو بعد 5 ماه بگیرم این طرح سودش صفره اما چه فایده ای داره
من بازکردم البته به نام پدرم چون تا جاییکه فهمیدم باید متقاضی شغل داشته باشه و چونم خدارو شکر بابام کارمنده وامیم که ما میخوایم بگیریم زیر 10 تومنه یکی از همکارای بابام ضمانتشو بکنه کافیه در کل طرح کارراه اندازیه
حالا اگه سوال دارین من در خدمتم فقط تورو خدانگین من رفتم پرسیدم گفتن نداریم هم تو سایتش هس( http://www.samen.ir/Page/387/از-محل-سپرده-7ساليانه.aspx) هم تو همه ی شعبه ها
یه چیزم بگم مطمن نیستم اما فک کنم طرح کوثر5 تموم بشه چون طرح کوثر 6 اومده جلوی موسسه کوثر شهر ما که نوشته بود طرح سما سوداشم حداقل 14 بود تا 19 البته شما هم بپرسین

m0jt@ba

Registered User
لایک‌ها
26
بانک ملت بدون سپرده گذاری کارت اعتباری میده با سود 22 درصد و 3 ساله
من 10 تومن گرفتم

belak24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
430
بانک ملت بدون سپرده گذاری کارت اعتباری میده با سود 22 درصد و 3 ساله
من 10 تومن گرفتم
سلام
کارت اعتباری یا وامی که در قالب کارت اعتباری؟؟
مدارک و ضامن چی میخاد؟

m0jt@ba

Registered User
لایک‌ها
26
وام در قالب کارت اعتباری
دو ضامن چک دار ملت یا یک ضامن با کسر حقوق یا یک کاسب با گردش قوی

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343

m0jt@ba

Registered User
لایک‌ها
26
اصلاح می کنم سودش 25 درصد هست
اقساطش هم ماه اول نداره و گفتن 50 روز دیگه برم بهم می گن

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
نظر شخصی من وام طرح کوثر 5 سمتش نرید.
من 7 ماه پولم خوابید میخوام وام بگیرم

شرایطش رو بگم بدونید..

وام گیرنده باید شاغل باشد.یعنی کسی که شغل نداشته باشه بهش وام نمیدن.(کلا شغل نداری برو بمیر ... وام بهت نمیدیم....تو هیچ بانکی من ندیدم این شرایط رو...بانکی هست اشاره کنید.
چک وام گیرنده یا ضامن باید بده + یک ضامن کارمند باشه(ولی خیلی از ارگان ها رو قبول نمیکنن)ضامن گواهی کسر حقوق بیاره.
---
کلا خیلی اذیت میکنن هرکسی رو مبیرم واسه ضامن میگه قبول نداریم.فلان اداره رو میبرم میگه زور ما با اینا نمیرسه نمیتونیم کسر حقوق کنیم.،یه اداره دیگه رو میبرم میگه این اداره باهاش مشکل داریم و ...
کلا پشیمون شدم از گرفتن وام.

Last edited:

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
نکته برای کسانی کارت اعتباری ازبانک سامان یا پاسارگاد و.... میگیرن
تو قرار داد و شرایط برای باز پرداخت و تسویه کردن ، دو حالت تسویه نقدی و یا تبدیل شدن به وام و تسهیلات وجود داره
سعی کنید گزینه تبدیل به وام و تسهیلات رو علامت بزنید، تا اگه تو سررسید برای تسویه به مشکل مالی برخورید، زیاد بهتون فشار وارد نشه

Last edited:

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
سامانه الکترونیکی درخواست تسهیلات و وام در بانک ملی ایران عملیاتی شد
مشتریان بانک ملی ایران از این پس برای درخواست و دریافت تسهیلات و وام علاوه بر مراجعه حضوری به شعب این بانک، می‌توانند به نشانی اینترنتی https://tashilat.bmi.ir مراجعه یا از طریق سایت این بانک و انتخاب گزینه «خدمات الکترونیک» و سپس «ثبت درخواست تسهیلات» وارد این سامانه شوند.
تمامی مشتریان بانک ملی ایران با ثبت نام در سامانه مذکور و دریافت نام کاربری و رمز عبور می‌توانند درخواست تسهیلات مورد نظر خود را برای هر یک از شعب این بانک در سراسر کشور ارسال نمایند.

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
یه طرحی داره بانک مهر که 15 تومن بخوابونی 50 تومن میدن کسی اطلاعی داره هنوز هست ؟

ProEngineer

Registered User
لایک‌ها
2
یه طرحی داره بانک مهر که 15 تومن بخوابونی 50 تومن میدن کسی اطلاعی داره هنوز هست ؟

منم دنبال یه همچین وامی هستم. البته 100 دارم میخوام یه 300 هم وام بگیرم. جمعا با پول خودم بشه 400
کسی هست راهی بلد باشه؟
اقساطش حداقل دیگه 4 ساله باشه که بتونم از عهدش بر بیام. سند هم دارم

Interuniversal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
بانك ملت قسطش حدود ٤٠٠ هستش

Sent from my iPad using Tapatalk

ProEngineer

Registered User
لایک‌ها
2
منم دنبال یه همچین وامی هستم. البته 100 دارم میخوام یه 300 هم وام بگیرم. جمعا با پول خودم بشه 400
کسی هست راهی بلد باشه؟
اقساطش حداقل دیگه 4 ساله باشه که بتونم از عهدش بر بیام. سند هم دارم

کسی نیست جواب بده ؟؟؟

Interuniversal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
بانك رسالت يه سر بزن،تا ١٠٠ ت ميدونم وام ميده ولي بيشترشو خبر دارم،البته همه بانكها علاوه بر ضامن سفت و سخت مبالغ بالا رو اكثرا رو سند وام ميدن!مثلا يكي از دوستان از ملت ١٢٠م گرفته بود رو سند ولي هم سودش بالاس هم قسطاش،اگه اشتباه نكنم قسطاش ماهي ٤م و خورده اي بود با باز پرداخت دو ساله

ProEngineer

Registered User
لایک‌ها
2
بانك رسالت يه سر بزن،تا ١٠٠ ت ميدونم وام ميده ولي بيشترشو خبر دارم،البته همه بانكها علاوه بر ضامن سفت و سخت مبالغ بالا رو اكثرا رو سند وام ميدن!مثلا يكي از دوستان از ملت ١٢٠م گرفته بود رو سند ولي هم سودش بالاس هم قسطاش،اگه اشتباه نكنم قسطاش ماهي ٤م و خورده اي بود با باز پرداخت دو ساله

سند دارم. دوتا شیش دنگ. من دنبال وامی هستم که اقساطش دیگه 60 ماهه رو باشه + اینکه یه 300 400 ی دستمو بگیره!!!
و مهمتر اینکه بانک نگه باید یه گردش حساب خوب داشته باشی. ( منم مجبور بشم چند ماه هی با حسابم صوری کار کنم) آخه هرچی باشه 300 تومنه 60 ماهه یه چیزی حدود 9 تومن ماهی قسطاش میشه.
بانک سند زمینی که 500 600 تومن میرزه رو از من بگیره، یه 400 تومن بهم وام بده. دیگه ضامنو و گردش حسابو این مزخفاتم نخواد!!!!
حقیقت اینکه که نمیدونم کدوم بانکی رو میشه پیدا کرد که تا 70 80 درصد ارزش ملک وام بده البته بدون سقف. که این روزا همه سقف 100 میلیون گذاشتن.
من هدفم ساختن یکی از این زمیناس. سر سال ساخته میشه. یه سالی هم نهایتشو بگیرم میزارم واحدارو واسه فروش سر دوسال تصفیه میکنم کل وامو.

Interuniversal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
اين شرايطي رو كه ميگي تو بانكداري اسلامي فكر نكنم بتوني پيدا كني يا لااقل راحت پيدا كني ولي ملت و پارسيان و يه سر بزن!البته ناگفته نماند كه اگه اين وسط يه بند پ هم پيدا كني كه دگ حله [emoji12][emoji39]

بالا