بانک آینده فعلا وامهاشون مسدوده و گفت معلوم کی باز بشه و شرایط جدیدشون چظوری باشه...اما قبلا 50 میلیوم وام میداده رو سند بدون ضامن با بازپرداخت 5 سالهیعنی برای صد و بیست تومن باید ماهی 5200 بدی؟؟؟
فک کنم بانک آینده شرایطش بهتر باشه !پرسیدی خبر بده؟
بدون سپرده که اصلا من ندیدم تقریبا ظرف یک ماه من همه بانکها رو سر زدم.......امامثلا دیدم که با سپرده یک ماهه یا دوماهه دوبرابر مبلغ سپرده بدن....جایی هست تا 10 ت بدون سپرده و سند بدن ؟
منم میخوام بدونم این آگهی ها معتبرن ؟چون میخوام ازشون وام بخرم اما می ترسم کلاه برداری باشندوستان یه مدته آگهی تبلیغاتی تو نیازمندی های اصفهان چاپ میشه با این مضمون:
"وام فلان
(بدون سپرده,سراسر کشور)
با مدرک فنی حرفه ای,کاردانش,هنرستان
وام 80 و 100 میلیونی
شماره تماس فلان"
کسی مطلع هست دقیقا کارشون چیه؟با چه عنوانی میخوان وام بگیرن؟تنها چیزی که من حدس میزنم وام خوداشتغالی هست که واسه گرفتنش احتمالا مدرک سازی می کنند.به نظرتون ساز و کارشون چطوره؟ریسک داره؟
ممنون میشم نظرتون رو بدونم
اینطوری حیلی ناجوره مثلا بخوای 10 ت بگیری 2 تومنم داشته باشی باید 5 ماه صبر کنیبدون سپرده که اصلا من ندیدم تقریبا ظرف یک ماه من همه بانکها رو سر زدم.......امامثلا دیدم که با سپرده یک ماهه یا دوماهه دوبرابر مبلغ سپرده بدن....
وام جعاله روسند خونه بدون سپرده گزاری میدناینطوری حیلی ناجوره مثلا بخوای 10 ت بگیری 2 تومنم داشته باشی باید 5 ماه صبر کنی
نمیشه وام بدون بهره هیچ رقمه گرفت؟ جایی هست که بشه مثل این وام های خونگی که زنا میزارن ثبت نام کرد؟
صندوق های قرض الحسنه مثل رسالت و صندوق قرض الحسنه مهر ایران و موسسه کوثر و بعضی از بانکها و موسسات وامهای قرض الحسنه می دن اما سودشون 2 درصد یا 4 درصد هست که به عنوان کارمزد برمیدارن.....نمیشه وام بدون بهره هیچ رقمه گرفت؟ جایی هست که بشه مثل این وام های خونگی که زنا میزارن ثبت نام کرد؟
شرایط دریافت این وام ها به چه شکله؟ یعنی من باید یه مدت پول بزارم توی بانک بعد روی همون پول وام بگیرم؟ ضامن و چک و اینا که نمیخواد دیگه؟صندوق های قرض الحسنه مثل رسالت و صندوق قرض الحسنه مهر ایران و موسسه کوثر و بعضی از بانکها و موسسات وامهای قرض الحسنه می دن اما سودشون 2 درصد یا 4 درصد هست که به عنوان کارمزد برمیدارن.....
متاسفانه اکثرا مدت بازپرداختشون کمه مگر اینکه مدت طولانی تری پولتون رو اونجاها بخوابونید.....
مگه میشه بانیک وام بدون ضامن و چک و اینا بده؟!شرایط دریافت این وام ها به چه شکله؟ یعنی من باید یه مدت پول بزارم توی بانک بعد روی همون پول وام بگیرم؟ ضامن و چک و اینا که نمیخواد دیگه؟
می تونی از یکی دو تومن بگیری بزاری موسسه ثامن دو ماهه دیگه 4 تومن وام بگیری و اصل پولتو هم بگیری و پسشون بدی ضامنم باید داشته باشی بدون پول پیش و بدون ضامن هیج وام نمی تونی بگیریبچه ها سلام
کسی میدونی چطور میشه یه وام ۴ تومنی بگیرم تا ۱ ماهو نیمه دیگه؟
دهنم سرویس شد بس که ازین اون رو زدم
هیچی هم ندارم به جز یه مدرک داشنگاهی که به درد عمه دولت میخوره
چیکار کنم ؟
ناراحت نباش خدا رو که داری...بچه ها سلام
کسی میدونی چطور میشه یه وام ۴ تومنی بگیرم تا ۱ ماهو نیمه دیگه؟
دهنم سرویس شد بس که ازین اون رو زدم
هیچی هم ندارم به جز یه مدرک داشنگاهی که به درد عمه دولت میخوره
چیکار کنم ؟
ممنون دوست عزیزمی تونی از یکی دو تومن بگیری بزاری موسسه ثامن دو ماهه دیگه 4 تومن وام بگیری و اصل پولتو هم بگیری و پسشون بدی ضامنم باید داشته باشی بدون پول پیش و بدون ضامن هیج وام نمی تونی بگیری
ممنون رفیقناراحت نباش خدا رو که داری...
درکت میکنم دوست عزیز...چون من خودم یه همچین روزهایی رو گذروندم...