• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک کلی در مورد مانی بوکرز

the_lord

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من ميخام بدم يكي از آشناهامون تو امريكا واسم يه حساب ماني بوكرز با مشخصات خودش و كارت اعتباريش باز كنه
مي خواستم بدونم اگه من از اين حساب تو ايران استفاده كنم مشكلي پيش نمياد
( با توجه به محدوديت هايي كه جديدن سايت ماني بوكرز ايجاد كرده )
و يا بايد از *** استفاده كنم ؟؟

iranbetting

Registered User
لایک‌ها
42
سلام
من ميخام بدم يكي از آشناهامون تو امريكا واسم يه حساب ماني بوكرز با مشخصات خودش و كارت اعتباريش باز كنه
مي خواستم بدونم اگه من از اين حساب تو ايران استفاده كنم مشكلي پيش نمياد
( با توجه به محدوديت هايي كه جديدن سايت ماني بوكرز ايجاد كرده )
و يا بايد از *** استفاده كنم ؟؟

از *** استفاده کنی بهتر ولی مانی زیاد به IP حساس نیست

E-Commerce

Registered User
لایک‌ها
1
من تمام مراحل ثبت نام انجام دادم و برای Verify یه شماره موبایل US می خواد کسی میتونه کمک کنه ؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
در مورد لاک شدن مانی بوکرز، کسی اینجا تجربهش رو داشته؟ برای در آوردنش سخت میگیرن؟ چقدر طول میکشه معمولا؟ درضمن اکنت ایرانی هست!

rasamhost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

من میخوام یه پیشنهاد بدم خدمدتون ( شاید زیاد به مانی بوکرز ربط نداشته باشه )

من به زودی اولین پک ( به نظر خودم عالی ) از امریکا براتون تهیه میکنم ( دو هفته پیش سفارش دادم و الان دبی هست و 3و 4 روزه ایرانه )

تو پک من چند مورد ببدرد بخور رو بهتون میدم

1- یک آدرس واقعی در آمریکا به نام خودتون ( مخصوص دوستانی که میخوان وریفای کنن هر سیستمی رو تو آمریکا )
با امکان پست به هرجای دنیا ( پست محصول مثلا جنسی که تو ای بی خریدید ) این سایت به شما امکان مشاهده رسیدن بسته های پستی و ... رو میده ( به صورت عکس از پاکت پستی و ....) انگار که اونجا هستین :p

2- باز کردن حساب جاری با ای چک - به نام خودتان با پاسپورت ایرانی ( یک سری فرم مخصوص میخواد که بعدا میگم)

3- مستر کارت با 3 سال تاریخ انقضا

وریفای کردن پیپل در آمریکا

و چند سرویس دیگه .

اگه خواستین به من پی ام بدبد تا رزرو کنم براتون.
در ضمن این بسته ای که من سفارش دادم 3 هفته ای طول کشیده. اگه شفارشها زیاد باشه راهکارم رو عوض میکنم

ممنون

اگه اینجا جای خوبی برا این مطلب نبود ببخشید

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
دلیل lock شدنش رو هم بگید.
مطمئن نیستم چی بوده. ولی فکر میکنم برای استفاده تجاری از اکنت بوده (شاپینگ کارت) چون همون روز هم یک تیکت اومده بود که شما برای استفاده bussiness باید اکنتتون رو ارتقا بدید. ولی بازم میگم مطمئن نیستم این بوده باشه دلیلش.
/
حالا الان مدارکی که میخواست رو فرستادم ولی الان 3 روزه هیچ ایمیلی ندادن. حتی نگفتن مدارک رسیده یا نه.

iran9win

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
سلام این سایت که لینکشو میذارم به کسانی که مانی بوکرز دارند تا 50 دلار در ابتدا و نهایتآ" تا 1000 دلار مانی بوکرز اسپانسر میشه برای اینکه بت اون شما تو پوکررومهای که خودش معرفی میکنه عضو بشید که البته میتونید نشید چون پولو میریزه به بوکر خودتون...
من گرفتم
اینم لینکش
http://www.pokerinside.com/refer/bamzy49

:lol:;)

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
یعنی هیچ کس مانی بوکرز فروشی نداره!

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
سلام بچه ها.

میشه لطفا کسانی که حسابشون رو قبلا با حساب ارزی ایران verify کردن بگن که حساب ارزی شون از کدوم بانک ایران و کدوم شعبه بوده ؟

چون جایی خوندم که مانی بوکرز با کد سویفت بانک های ایران کمی مشکل داره و اگر کد سویفت رو نشناسه حسابت رو وریفای نمی کنه

البته می دونم که الان مانی بوکرز با ایران کمی مشکل داره ولی لطفا کسانی که وریفای کردن نام بانک و شعبه شون رو بگن.

ممنون.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
قبلا بانک ملی هم قبول داشت منتها الان که خودتون میدونید...

Moein

Registered User
لایک‌ها
64
Due to a change in Moneybookers' policy, we hereby inform you that we will no longer provide our service to customers from Iran. Your Moneybookers account will therefore be closed on 12 May 2008. You should withdraw any remaining funds on your account before this date.

Please be aware that this action is in line with section 11 of our General Terms and Conditions which can be found on our website.

We hope you have enjoyed using Moneybookers and thank you for your custom.​

آبراهام_66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Due to a change in Moneybookers' policy, we hereby inform you that we will no longer provide our service to customers from Iran. Your Moneybookers account will therefore be closed on 12 May 2008. You should withdraw any remaining funds on your account before this date.

Please be aware that this action is in line with section 11 of our General Terms and Conditions which can be found on our website.

We hope you have enjoyed using Moneybookers and thank you for your custom.​
حیرون شدیم

atropat

Registered User
لایک‌ها
2
واقعا متاسفام ، همیشه باید منتظر خبر بسته شدن حسابها و ... باشیم، دیگه فکر کنم یواش یواش دیگه باید در کسب و کار الکترونیک و اینترنت و ... تخته کنیم. حسرت به دل موندم که توی یه سایتی با هویت ایرانی مشکل نداشته باشم. X#$%E@$%$%^&^^$^%$ :grrr::grrr::grrr:

آقا هرکی تو حسابش دلار داشته باشه هرچه سریعتر از حساب مانی بوکرز خارج کنه و یا اگه خرید داشته باشه انجام بده، تا بسته شدن حسابهای ایرانی 9 روز (12 MAY ) بیشتر باقی نمونده.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
از قدیم گفتن خود کرده را تدبیر نیست...
4fvgdaq_th.gif

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745