• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک کلی در مورد پی پال.

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
من الان فهميدم در دو مرحله جمعا مبلغ 500 دلار به ايميلي كه اصلا تو پي پال ثبت نشده پول ريخته شده

من با سايتي كه پول رو ريخته تماس گرفتم و گفتم اون ايميل پي پال نيست و درخواست بازگشت كردم منتها اونها ميگند ما واريز كرديم و رسيد داريم و كاري نميتونيم بكنيم

حالا سوالم اينجاست

من اگه با همون ايميل يه پي پال ثبت كنم و وريفاي كنمش اون مبلغ كه قبلا ريخته شده توش هست يا نه و كلا چه پيشنهادي داريد

hadi.EST

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
25
من الان فهميدم در دو مرحله جمعا مبلغ 500 دلار به ايميلي كه اصلا تو پي پال ثبت نشده پول ريخته شده

من با سايتي كه پول رو ريخته تماس گرفتم و گفتم اون ايميل پي پال نيست و درخواست بازگشت كردم منتها اونها ميگند ما واريز كرديم و رسيد داريم و كاري نميتونيم بكنيم

حالا سوالم اينجاست

من اگه با همون ايميل يه پي پال ثبت كنم و وريفاي كنمش اون مبلغ كه قبلا ريخته شده توش هست يا نه و كلا چه پيشنهادي داريد

سلام. جسارتا" مسئله یه کم نا معقول و غیر منطقی به نظر میاد. چطور ممکنه سایتی به حسابی که اصلا"توسط پیپال ایجاد نشده پول واریز کرده باشه؟ مشخصات سایت رو میتونید بفرستید؟

به قول چیزای نشنیده؟؟!!:blink:

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44

حالا سوالم اينجاست

سلام،

وقتی میخوای به ایمیلی که تو پی پل حساب نداره پول ارسال کنی خود پی پل بهت میگه که دریافت کننده شما حساب پی پل نداره و ما ایمیلی برای اون میفرستیم و توضیح میدیم که چطور میتونه این پول رو دریافت کنه، بنابراین شما از پی پل ایمیلی دریافت میکنید که شما رو راهنمایی میکنه برای دریافت $ پس همچنان میتونید با اون ایمیل اکانت بسازید و پولتون به حسابتون بیاد(البته من پیشنهاد میکنم حتما از دوستان با تجربه کمک بگیرید برای باز کردن حساب که این پول تو حسابتون قفل نشه). و مطمئنا فرستنده پول متوجه این موضوع میشه مگر اینکه با بی توجهی به پیام پی پل مبلغ رو ارسال کرده که همونطور که توضیح دادم در این صورت نیز شما همچنان امکان دریافت دارید.
بهتره که در مرحله اول ازشون بخواید مدرکی رو که نشون میده پول رو برای شما ارسال کردن بهتون ارائه بدن و بعد اگر راهی نبود که پول رو برگشت بزنن و به حساب دیگری ارسال کنن اقدامات دیگر رو انجام بدید.

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
سايت دپوزيت فايلز هست.
اين سايت براي اين كه به داونلودهاي فايلتون پول بده بايد ايميل پي پالتون رو بفرستيد و در مرحله بعد اونو تائيد هم بكنيد

من فكر كردم اين كارو بكنم و بعد كه خواستم پول و بگيرم آدرس و عوض كنم منتها مثل اين كه هر 250 دلار پولو واريز ميكنند و چون ايميل و خودم تائييد كردم اونها هم واريز كردند و ميگند مقصر خودتونيد.

حالا از طرف پي پال هم ايميلي نيومده
اگه من با همون ايميل حساب پي پال باز كنم امكان داره اون پول تو حسابم باشه يا نه
چون خرج داره باز كردن و وريفاي كردن حساب گفتم اول يه مشورتي با دوستان بكنم بعد
ممنون از همه كه توجه كردند

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
سايت دپوزيت فايلز هست.
اين سايت براي اين كه به داونلودهاي فايلتون پول بده بايد ايميل پي پالتون رو بفرستيد و در مرحله بعد اونو تائيد هم بكنيد

من فكر كردم اين كارو بكنم و بعد كه خواستم پول و بگيرم آدرس و عوض كنم منتها مثل اين كه هر 250 دلار پولو واريز ميكنند و چون ايميل و خودم تائييد كردم اونها هم واريز كردند و ميگند مقصر خودتونيد.

حالا از طرف پي پال هم ايميلي نيومده
اگه من با همون ايميل حساب پي پال باز كنم امكان داره اون پول تو حسابم باشه يا نه
چون خرج داره باز كردن و وريفاي كردن حساب گفتم اول يه مشورتي با دوستان بكنم بعد
ممنون از همه كه توجه كردند

حتما ازشون Transaction ID بخواید که ثابت کنه براتون ارسال کردن.
و اینکه آیا ایمیلی که بهشون معرفی کردید وجود خارجی داره و ازش استفاده میکنید؟ اگر استفاده میکنید پس حتما باید از پی پل ایمیل دریافت کرده باشید و اگر نه ممکنه براتون $ رو ارسال نکرده باشن یا اشتباه دیگری رخ داده.

و ضمنا باز هم ازشون بخید که پول رو برگشت بزنن و اگر قبول نکردن ببینید میپذیرن که مبلغی از اون پول رو بردارن و پول رو برگشت بزنن و باقی مبلغ رو براتون به ایمیل دیگری بفرستن، و البته اگر قبول کردن اینجا دوستان قابل اعتمادی هستن که از این طریق دلار شما رو خریدارن.

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
ايميل وجود خارجي داره و باهاش كار ميكنم منتها تو پي پال ثبت نيست و الان يادم اومد كه يه ايميل از پي پال اومد گفته بود ايميلتون رو تو پي پال ثبت كنيد.
گفتم پي پالم ك..سخل شده و اسپم ميفرسته

حالا ببينم ميتونم اون ايميل رو پيدا كنم يا پاكش كردم

حالا فرض رو بر اين بگيريم پول واريز شده اونها هم برگشت نميزنند ( اينطور كه ميگفتند اعتبارشون ضعيف ميشه و اونها پولي رو كه واريز كنند برگشت نميزنند توجيحشون اين بود كه اگر همچين كاري بخواند بكنند روزانه بايد صدها مورد رو برگشت بزنند )
باز هم سوال اولم اگر تو پي پال ثبت كنم اون پول تو حسابم هست يا نه و كلا چكار بايد بكنم

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
ايميل وجود خارجي داره و باهاش كار ميكنم منتها تو پي پال ثبت نيست و الان يادم اومد كه يه ايميل از پي پال اومد گفته بود ايميلتون رو تو پي پال ثبت كنيد.
گفتم پي پالم ك..سخل شده و اسپم ميفرسته

حالا ببينم ميتونم اون ايميل رو پيدا كنم يا پاكش كردم

حالا فرض رو بر اين بگيريم پول واريز شده اونها هم برگشت نميزنند ( اينطور كه ميگفتند اعتبارشون ضعيف ميشه و اونها پولي رو كه واريز كنند برگشت نميزنند توجيحشون اين بود كه اگر همچين كاري بخواند بكنند روزانه بايد صدها مورد رو برگشت بزنند )
باز هم سوال اولم اگر تو پي پال ثبت كنم اون پول تو حسابم هست يا نه و كلا چكار بايد بكنم

بله اگه ایمیل رو پیدا کنید و ثبت کنید انشاء... پول تو حسابتونه اما تضمینی نیست که بتونید برداشت کنید یا خرج کنید، با دوستانی که به این شکل دلار شما رو میخرن مشورت کنید شاید بتونن ایمیل شما رو به حساب خودشون اضافه کنن و از اون به بعد $ رو اونا دریافت میکنن و به شما ریال پرداخت میکنن، اما حتما حسابشون معتبر و بدون نقص باشه که برای شما بعد ها مشکلی پیش نیاد.

mehdidesigner

Registered User
لایک‌ها
978
سلام دوستان
یه سوال داشتم :
تو سایت ارتباط نوین که خدمات پرداخت با پی پال انجام می ده نوشته که:
پرداخت به حسابهای PayPal شخصی و تمامی اکانتهایی که کمتر از 3 ماه از ایجاد آنها گذشته است امکان پذیر نمیباشد (به دلیل ریسک بالا).
می خواستم بدونم برای چی؟ و منظورشون چه ریسک هایی هست؟

ممنون

hadi.EST

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
25
سلام دوستان
یه سوال داشتم :
تو سایت ارتباط نوین که خدمات پرداخت با پی پال انجام می ده نوشته که:
پرداخت به حسابهای PayPal شخصی و تمامی اکانتهایی که کمتر از 3 ماه از ایجاد آنها گذشته است امکان پذیر نمیباشد (به دلیل ریسک بالا).
می خواستم بدونم برای چی؟ و منظورشون چه ریسک هایی هست؟

ممنون

دوست عزیز این به این خاطر هست که هم اکنون در پیپال و ایبی دزدی و حسابهای غیر قانونی زیاد ایجاد شده و خود پیپال تا 3 ماه که چه عرض شود تا 6 ماه و بیشتر حساب شما رو به صورت آزمایشی مانیتور خواهد نمود و به این خاطر و جلوگیری از وارد شدن هر گونه خسارت از طرف حساب شما به حسابهای معتبر کمتر کسی حاضر به دریافت و یا ارسال پول به حسابهای جدید میشه. اخیرا" قوانین پیپال خیلی شدیدتر شده و در صورت دریافت و یا پرداخت هر مبلغی از طرف حسابهای جدید و مشکوک به پولشویی احتمال لیمیت هر دو حساب خواهد بود.

میتونید مقررات جدی پیپال رو مطالعه بفرمایید . موفق باشید.

elnaz85

Registered User
لایک‌ها
1
من اکانت پیپالم لیمیت شده، نوشته بود 3کار باید انجام بدم تا از لیمیت خارج بشه:
1- تغییر پسورد
2- تغییر سوال امنیتی
3- کانفیرم کاردن کارت اعتباری

خب، کارت اعتباری قبلی که 3 سال پیش اد کرده بودم چون اکسپایر شده بود اتوماتیک حذف شده از اکانتم. الان که می خوام یکی دیگه اد کنم میگه اکانت شما لیمیته! خب تا اد نکنم که نمیتونم کانفیرم کنم تا از لیمیت در بیاد. چیکار باید کرد؟!

elnaz85

Registered User
لایک‌ها
1
پی پال، فروم رسمی نداره برم سوالم رو اونجا بپرسم؟

hadi.EST

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
25
من اکانت پیپالم لیمیت شده، نوشته بود 3کار باید انجام بدم تا از لیمیت خارج بشه:
1- تغییر پسورد
2- تغییر سوال امنیتی
3- کانفیرم کاردن کارت اعتباری

خب، کارت اعتباری قبلی که 3 سال پیش اد کرده بودم چون اکسپایر شده بود اتوماتیک حذف شده از اکانتم. الان که می خوام یکی دیگه اد کنم میگه اکانت شما لیمیته! خب تا اد نکنم که نمیتونم کانفیرم کنم تا از لیمیت در بیاد. چیکار باید کرد؟!

سلام. میشه دلیل لیمیت شدنتون رو خیلی شفاف بیان کنید؟ اونوقت میتونیم بهتر راهنماییتون کنیم.

راه حلها به ترتیب اولویت:

1- تماس تلفنی با پشتیبانی پیپال
2- ایمیل زدن به پیپال
3- گشتن در انجمن پرسش و پاسخ پیپال
4- گشتن در اینترنت برای موقعیت مشابه

اگه موفق نشدید با ما تماس بگیرید . در حد ممکن کمکتون میکنیم موفق باشید.

elnaz85

Registered User
لایک‌ها
1
سلام. میشه دلیل لیمیت شدنتون رو خیلی شفاف بیان کنید؟ اونوقت میتونیم بهتر راهنماییتون کنیم.

راه حلها به ترتیب اولویت:

1- تماس تلفنی با پشتیبانی پیپال
2- ایمیل زدن به پیپال
3- گشتن در انجمن پرسش و پاسخ پیپال
4- گشتن در اینترنت برای موقعیت مشابه

اگه موفق نشدید با ما تماس بگیرید . در حد ممکن کمکتون میکنیم موفق باشید.

نوشته یکی وارد اکانتت شده احتمالا بخاطر آی پی شیری که استفاده کردم هستش البته همیشه آی پی شیر استقاده میکردم.
تماس از ایران که نمیتونم بگیرم تازه انگلیسی بلد نیستم
ایمیل زدم گفتن مراحل گفته شده رو انجام بده انگار نفهمیدن چی گفتم.
هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم :(

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
نوشته یکی وارد اکانتت شده احتمالا بخاطر آی پی شیری که استفاده کردم هستش البته همیشه آی پی شیر استقاده میکردم.

فقط کافیه یه کپی از گزارش حساب کارت اعتباری یا کپی پاسپورت صاحب حساب پی پل که صاحب کارت هم هست براشون ارسال کنید و رمز و سوال امنیتی رو هم عوض کنید.

Last edited:

hadi.EST

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
25

دوست عزیز این لیمیتیشن میتونه به یکی از دلایل زیر باشه:

1- استفاده از پراکسی سرور بجای وی پی ان ( پیپال اصلا" از پراکسی خوشش نمیاد.) :f34r:
2- عوض شدن آی پی شما
3- پاک شدن کلیه اطلاعات شناسایی صاحب حساب که ( cookies ) نامیده میشه ودر قسمتی از مرورگر
شما واقع شده و این کوکیها در سرور پیپال هم ذخیره میشه.
4- ورود به حساب از یک سیستم و یا کامپیوتر دیگر.
اگر هر کدام از این موارد به دلایلی تغییر یا از بین بروند پیپال قادر به شناسایی صاحب حساب نیست و حسابتون تا زمانی که مدارک مستدل بر صاحب حساب بودن رو نفرستید لیمیت خواهد موند. :wacko:

اگه مدارکی رو که خواستند مثل صورتحساب کارت اعتباری یا حساب بانکی دارید باید بهشون بفرستید . اگر مشکلتون حل نشد ،باید کلیه اطلاعات حساب رو به یکی بدید که با پیپال تماس بگیره احتمالا" مشکل رو حل بکنه.
اگر نیاز به راهنمایی بیشتر دارید تماس بگیرید موفق باشید.:cool:

Last edited:

elnaz85

Registered User
لایک‌ها
1
مشکل اینجاست که من الان در اکانتم کردیت کارد ندارم که بخوام کانفیرمش کنم یا صورتحسابش رو واسشون بفرستم و نمیتونم کارت جدیدی اد کنم چون لیمیتم!

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
مشکل اینجاست که من الان در اکانتم کردیت کارد ندارم که بخوام کانفیرمش کنم یا صورتحسابش رو واسشون بفرستم و نمیتونم کارت جدیدی اد کنم چون لیمیتم!

راهش اینه که کپی پاسپورتتون رو براشون ارسال کنید که مشخصات صاحب پاسپورت با اطلاعات وارد شده در پی پل باید یکی باشه(نام، فامیل و تاریخ تولد).

elnaz85

Registered User
لایک‌ها
1
توی عکس بالا ، گزینه Provide copy of photo ID یعنی چی؟ میشه با انتخاب این گزینه عکس پاسپورت رو فرستاد؟

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
توی عکس بالا ، گزینه Provide copy of photo ID یعنی چی؟ میشه با انتخاب این گزینه عکس پاسپورت رو فرستاد؟

بله به همین خاطر عرض کردم باید کپی پاسپورت براشون ارسال کنید و منظور از این پیام این هست که مدرکی ارائه بدید که عکس شما هم توی اون باشه مثل پاسپورت یا گواهی نامه.

بالا