• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک کلی در مورد پی پال.

mahyjooon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
شما پی پال دادی دیگه ؟
یکم دردسرت زیاده اگه بخوای پس بگیری !
البته منظور من خود دلار هستا
برای پس گرفتن برو تو همون اکانت پی پال و بزن که مثلا محصولی خریدی و تحویل ندادن بهت
یا بزن خودت این تراکنش را انجام ندادی
یا گزینه های دیگه اش
بعد که زدی (نسبت به هر کودوم یه سری مدارک باید ارائه کنیو دردسر هم همینه) بعدشم طرف مقابلت باید پاسخگو باشه که تا اونجایی که من میدونم ایرانیا جرات جواب دادن ندارن (و مشکلشون همینه که همیشه سرشون کلاه میره ) و نهایتا پول به حساب خودت برگشت میخوره
ولی اگه پی پال ازت مدارک بخواد که حرفت را اثبات کنی و نتونی احتمال لیمیت شدنتون هست :)
دیگه حالا هرجور صلاح میدونی ولی از طریق خود پی پال اقدام کنی راحت میتونی پس بگیری (نه چندان راحت برای شما)
ولی سعیت را میتونی بکنی ! ریسکه برات ولی من چشمم روشنه میتونی پس بگیری چون خودم قبلا اون اوایل که ما هم سرمون نمیشد این بالا سرمون اومد و تونستم پس بگیرم
از این به بعدم همینجوری نرو واریز کن به اقای ایکس که هیچی ازش نداری من همه چیز از طرف دارم ولی سرم کلاه گذاشته و نیستش ، شکایت هم کردم حالا شما چجوری همینجوری اعتماد کردی واقعا ؟
پی پال خیلی بده تو ایران همه دز د و کلاهبردار شدن متاسفانه !

درود بر همگی، میخواستم اطلاع بدم که پیپال چند روزیست که پولمو کامل برگردونده اما چون ایمیلی برام نیومده بود نفهمیده بودم :rolleyes: با تشکر از دوستانی که راهنمایی کردن.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
دوستان شرایط تبدیل حساب به بیزنس چی هست و چه مزایایی و معایبی داره ؟
سوال دیگه اینکه ایا امکان داره پیپال تو کشوری که اکانتش قابلیت دریافت پول نداره این قابلیت رو بعدا فعال کنه ؟

morteza0919

Registered User
لایک‌ها
14
دوستان از این به بعد فقط و فقط در این تاپیک در مورد پی پال سوال و جواب کنید.

سوالات میتونه مثل باز کردن آکانت پی پال و نحوه کار با پی پال باشه.

خرید و فروش پی پال هم در >>این<< تاپیک صورت پذیرد.

تاپیک های سابق در مورد پی پال هم همگی بایگانی خواهد شد و البته اینجا هم لینک اون تاپیک ها را قرار میدهم.

انتقال پول از كرديت به پي پال
یکی از بزرگترین مشکلات پی پال
باز کردن حساب و وریفای کردن paypal
کمک در رابطه با افتتاح حساب پی پال
هشدار برای متقاضیان Verified Paypal
چرا Paypal ویزا کارت من را لغو کرد راهنمائی کنید ...
در خواست راهنمایی در مورد امکان شارژ بک در پی پال
paypal اد کردن حساب بانکی به
همه چیز درباره PayPal
روش ایجاد اکانت Paypal
سوال خیلی مهم در مورد پی پال
روش واریز شدن پول به اکانت paypal
کمک در مورد paypal

قبل از سوال پرسیدن،تاپیک های بایگانی شده را مرور کنید.
در مورد پی پال هم بهیچ وجه به بنده پی ام ندید...تاپیک زدم اینجا و اینجا اگه کسی بود پاسخ میده.

با سلام
من در پی پال عضو شدم ولی الان نمیدونم چه کدی بزارم که مشتری بعد از کلیک کردن بر روی کالا به صفحه پرداخت انلاین منتقل شود
تمام اطلاعات من هم تایید شده
لطفا راهنمایی کنید

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
با سلام
من در پی پال عضو شدم ولی الان نمیدونم چه کدی بزارم که مشتری بعد از کلیک کردن بر روی کالا به صفحه پرداخت انلاین منتقل شود
تمام اطلاعات من هم تایید شده
لطفا راهنمایی کنید

یک دکمه بساز با مبلغی که میخوای و بعد کدی که بهت میده را یا ایمیل کن یا تو سایتت بزار (برا هر دوتا کد میده) بعد تا کلیک میکنه میره صفحه پرداخت
میتونی هم اینویس بسازی برا مشتریت و دستی ارسال کنی براش
حسابت اگه بیزینس باشه امکانات بیشتری برای اینویس و.... داره
ولی اصولا برای سایت یک دکمه تعریف میکنن و قرار میدن

morteza0919

Registered User
لایک‌ها
14
یک دکمه بساز با مبلغی که میخوای و بعد کدی که بهت میده را یا ایمیل کن یا تو سایتت بزار (برا هر دوتا کد میده) بعد تا کلیک میکنه میره صفحه پرداخت
میتونی هم اینویس بسازی برا مشتریت و دستی ارسال کنی براش
حسابت اگه بیزینس باشه امکانات بیشتری برای اینویس و.... داره
ولی اصولا برای سایت یک دکمه تعریف میکنن و قرار میدن

خوب باید چه کدی بدم که مثلا روی دکمه سفارش کلیک کرد برود برای پرداخت؟؟؟؟؟

Last edited:

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
آقا پي پال به چقدر تغيير حساسه؟ آيا بايد از يك آي پي 100%% فيكس استفاده كنيم؟ مثلا اگر آي پي من 102.156.48.44 باشه و كشور ژاپن باشه و دفعه بعدي 102.156.11.34 باشه ولي بازم كشور ژاپن باشه گير ميده؟ خيلي به جوابتون نياز دارم...ممنون ميشم جوابم رو بدين...

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
آقا پي پال به چقدر تغيير حساسه؟ آيا بايد از يك آي پي 100%% فيكس استفاده كنيم؟ مثلا اگر آي پي من 102.156.48.44 باشه و كشور ژاپن باشه و دفعه بعدي 102.156.11.34 باشه ولي بازم كشور ژاپن باشه گير ميده؟ خيلي به جوابتون نياز دارم...ممنون ميشم جوابم رو بدين...

سلام
بستگی به نحوه ی استفاده تون داره و نحوه ی تغییر ای پی
مثلا من خودم با ایپی امریکا انگلیس فرانسه کانادا امارات و... وارد اکانتم شدم و مشکلی هم ندارم
ولی پی پال به ای پی هم همچنین بیخود نیست که حساس نباشه
انقدر حساس میتونه باشه که مثلا ای پی شما این باشه
0.0.0.1
و دفعه ی بعد با ای پی
0.0.0.2
وارد حساب بشین بهتون گیر بدهد (دیدم این مورد را)
به خاطر این که از یک کشور باشه مهم نیست کلا به تغییر ای پی گیر میده ولی نه لزوما و فقط به تغییر ای پی چون همونطور که گفتم خودم با همه ای پی وارد حسابم شدم

پس نتیجه این که اگه بلد نیستین ای پی را تغییر بدین و مدارک ندارین که حساب لیمیت شد لیمیت را رفع کنید 2 راه حل منطقی دارید
1 - تنها از یک ای پی استفاده کنید
2 - هنگام تعویض ای پی ، درخواست این کار را به یه نفر بدید براتون انجام بده که بلد باشه و شما به مشکل نخورید

موفق باشید

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
خوب باید چه کدی بدم که مثلا روی دکمه سفارش کلیک کرد برود برای پرداخت؟؟؟؟؟

بابا تا دکمه را میسازی کد دکمه را پی پال میده بهت میزاری تو سایتت دیگه
کاریش نباید بکنی که خودش یه لینکه تا روش کلیک کنن میره تو پی پال و مبلغی که زدی را نشون میده و...... و پرداخت انجام میدن دیگه

mehrdad840

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من یه اکانت از کشور تایلند داشتم که لیمیت شده بود و مدارک هم ندادم و الان دو سه روزی میشه ایمیل زدند که میتونم پول رو از حساب برداشت کنم. دیدم برای برداشت فقط حساب بانکی تو تایلند یا امریکا میخواد و کارت ویزا قبول نمیکنه.
کسی هست که کمک کنه دلار رو خارج کنم؟ نمیشه به یه پی پال دیگه منتقل کنم؟

Last edited:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
دوستان می خوام حدود 300 دلار به اکانت پیپال وارد کنم می خوام بدونم
اگر این پول رو در یک زمان واریز کنم ممکنه پیپال حسابم رو لیمیت کنه
اگر در چند مرحله انتقال بدم چطور ؟

mehrdad840

Registered User
لایک‌ها
0
با صحبت با برخی دوستان متوجه شدم این کار تقریبا سخت و نشدنی هست.
کسی از دوستان میتونه در تهیه آدرس پروف از کشور تایلند کمک کنه؟

hamidyek

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان دقت فرمایید
در موردیوزر almasghoo90

دوستان گرامی و ریاست فرم دقت فرمایید این یوزر مبلغ چهار صد هزار تومان بابت باز کردن حساب در بت 365 از بنده توسط حساب اینترنتی بانک دو روز پیش گرفت ومتاسفانه با زبان بازی و گرفتن مشخصات من که یعنی نمایده هستم کلاه بردار از اب درامد مشخصات خودش را فرخی مینامید اما نام حساب و شماره حساب که بنده پول را به ان ریختم بشرح زیر است
به حساب شماره : 0329272571007 و شماره کارت صادات 60307691133861104
به نام : وحيد شمس ايلى
به شرح : بابت بت
واريز گرديد.
شماره تلفن های که داده بود سه شماره بود که یکیش در شبکه موجود نیست دوتای دیگه این سات 09366725172 و 09353464436
ناگفته نماند که بنده خودم یوزر قدیمی این فروم هستم یک بار دیگه هم تو خرید وبمانی همچین مشکلی برام پیش امد اما متاسفانه باز گول خوردم
هم اکنون هم تلفنش را یا خاموش کرده یا قطع میکند تو روز بدی اینکار را کرد انشالا ه که خرج سرطان خودش و خانودهاش بشه

ویرایش/حذف پیام ویرایش نوشته ارسال پاسخ سریع به این پیام پاسخ پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول نقل قول چندگانه این پیام

groupnima

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه من پولو از حساب پی پل به کارت اعتباریم (ویزا) انتقال بدم و بعدا (مثلا یک ساعت بعد یا چند روز بعد) پی پل حسابم رو لیمیت کنه، آیا میتونم از حساب ویزا در خارج از کشور پول برداشت کنم یا اونم کلا با پی پل لیمیت میشه؟در ضمن هزینه کارمزد انتقال اعتبار از پی پل به ویزا چقده؟
یه سوال دیگه اینکه سقف موجودی تو حساب ویزا چقده و چقد میشه ازش برداشت کرد؟
مرسی

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
اگه من پولو از حساب پی پل به کارت اعتباریم (ویزا) انتقال بدم و بعدا (مثلا یک ساعت بعد یا چند روز بعد) پی پل حسابم رو لیمیت کنه، آیا میتونم از حساب ویزا در خارج از کشور پول برداشت کنم یا اونم کلا با پی پل لیمیت میشه؟در ضمن هزینه کارمزد انتقال اعتبار از پی پل به ویزا چقده؟
یه سوال دیگه اینکه سقف موجودی تو حساب ویزا چقده و چقد میشه ازش برداشت کرد؟
مرسی

سلام،

بله حتی بعد از اینکه حسابتون هم لیمیت بشه میتونید با کارتتون خرید کنید، مجزا از هم کار میکنن.
$5 فی بابت انتقال به کارت و بین 5 تا 7 روز کاری زمان میبره.
سقف موجودیه کارت اعتباری رو بانکی که کارت رو براتون صادر میکنه تایین میکنه(نسبت به اعتبارتون نزد بانک)
و اگر کارت دبیت باشه، مثل کارت هایی که ما در ایران استفاده میکنیم هست و موجودیش رو از موجودیه حساب بانکی متصل به کارت تامیین میکنه.

• Like
Reactions: DDL

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
من شخصا یک سوال دارم
کسی اینجا میدونه پی پال واریز به کارت اعتباری دقت کنید دارم میگم کارت نه حساب داره اصلا !
اگه داره در کودوم کشور این امکان فعال هست ؟
نهیتا منظور من کارت خود پی پال که از خود پی پال دریافت میکنیم هم نیست منظورم کارت اعتباری هست که به پی پال متصل میکنیم و میتونیم از موجودیش در خرید ها و... استفاده کنیم

ایا امکان واریز به کارت اعتباری هست ؟ در کودوم کشور این امکان فعال هست ؟

(حساب بانکی و حساب کارت هم ممکنه هر دو به هم متصل باشن و بعد از واریز به حساب بانکی بتونیم از کارت برای استفاده از موجودی استفاده کنیم ولی منظور من انتقال وجه مستقیم به کارت هست نه هیچ حساب بانکی ای )
(خودم از امریکا پی پال دارم پی پال به کارت و حساب بانکیم متصل هست ولی فقط امکان واریز به حساب بانکی هست در چند کشور دیگه هم من چک کردم فقط به حساب بانکی میشه واریز کرد به کارت من ندیدم بشه کسی میدونه به کارت میشه واریز کرد یا نه ؟ اگه میهش کودوم کشوره)

سپاس

groupnima

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از پاسختون
کارتی وجود داره که سقف نداشته باشه؟شما جایی رو سراغ دارین تا کارتو ازش بگیرم؟چه کشوری واسه ما ایرانیا از همه بهتره تا ویزا رو ازش بگیریم؟میشه دو تا کارت مختلف رو به پی پل افزود؟(مثلا یه ویزا یه مستر)
بعد شنیدم که میگن اگه ویزا رو از هر کشوری بگیری بعد از اینکه پولو از پی پل به ویزا انتقال بدی به واحد پولی اون کشور تبدیل میشه؛این درسته؟در مورد پی پل چی؟واحد پولیش چیه؟
باز مرسی

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
ممنون از پاسختون
کارتی وجود داره که سقف نداشته باشه؟شما جایی رو سراغ دارین تا کارتو ازش بگیرم؟چه کشوری واسه ما ایرانیا از همه بهتره تا ویزا رو ازش بگیریم؟میشه دو تا کارت مختلف رو به پی پل افزود؟(مثلا یه ویزا یه مستر)
بعد شنیدم که میگن اگه ویزا رو از هر کشوری بگیری بعد از اینکه پولو از پی پل به ویزا انتقال بدی به واحد پولی اون کشور تبدیل میشه؛این درسته؟در مورد پی پل چی؟واحد پولیش چیه؟
باز مرسی

خیر کارت بدون سقف نداریم ! ولی بسته به نوع کارت سقف بالاتر میره همینجور که نوع کارت هم به میزان فعالیت و موجودی حساب شما بستگی داره و....
جایی که کارت ازش بگیرین فکر نمیکنم توی اینترنت غیر از گیفت - تراول و نهایتا دبیت کارت چیز دیگه ای گیرتون بیاد که همشون هم مدارک میخوان ازتون برای صدور و من شخصا جایی را معرفی نمیکنم چون ممکنه یه موقع سرت کلاه بره! ولی تو همین فروم هستن کساییی که ویزا کارت ارائه میدن یکم دقت کنید میبینیدشون ولی بازم به نوع ویزا کارت دقت کنید که چیه و به کارت میاد یا نه !
کشور برای دریافت ویزا فرقی ندارد از نظر من مهم اینه که کجا بهت چه نوعی را میدن اصلا !!!
تعداد کارت ویزا یا مستر هر چند که بخواهید میتونید اضافه کنید در قسمت کارت برید ادد میزنید و اضافه میکنید فرقی هم نداره چه مدلی باشه ویزا مستر و...
نه خیر به واحد پولی اون کشور تبدیل نمیشه ! به واحد پولی کارت تبدیل میشه ( واحد پول کارت را میتونید انتخاب کنید هنگام سفارش)
واحد پول پی پال به صورت پیش فرض همون واحد کشوری هست که اکانت را ازش باز میکنی ولی میتونی هر واحدی که خواستی اضافه کنی و واحد پیش فرض برگزینی و..... (مثال کشور اکانت اگه تایلند باشه واحد پول هم میشه واحد کشور تایلند ولی من میام واحد دلار امریکا و یورو را مثلا به حسابم اضافه میکنم و مثلا واحد اصلی را از واحد کشور تایلند به دلار تغییر میدهم )

بازم من به این نکته اشاره کنم که ظاهرا نمیشه از پی پال به کارت اعتباری پول منتقل کرد فقط به حساب بانکی میشه اونم نه همه حسابی و از هر کشوری (در پست قبل به نوعی توضیح داده ام)

امیدوارم پاسختون را دریافت کرده باشید !
موفق باشید

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
ممنون از پاسختون
باز مرسی

خیر کارت بدون سقف نداریم ! ولی بسته به نوع کارت سقف بالاتر میره همینجور که نوع کارت هم به میزان فعالیت و موجودی حساب شما بستگی داره و....
جایی که کارت ازش بگیرین فکر نمیکنم توی اینترنت غیر از گیفت - تراول و نهایتا دبیت کارت چیز دیگه ای گیرتون بیاد که همشون هم مدارک میخوان ازتون برای صدور و من شخصا جایی را معرفی نمیکنم چون ممکنه یه موقع سرت کلاه بره! ولی تو همین فروم هستن کساییی که ویزا کارت ارائه میدن یکم دقت کنید میبینیدشون ولی بازم به نوع ویزا کارت دقت کنید که چیه و به کارت میاد یا نه !
کشور برای دریافت ویزا فرقی ندارد از نظر من مهم اینه که کجا بهت چه نوعی را میدن اصلا !!!
تعداد کارت ویزا یا مستر هر چند که بخواهید میتونید اضافه کنید در قسمت کارت برید ادد میزنید و اضافه میکنید فرقی هم نداره چه مدلی باشه ویزا مستر و...
نه خیر به واحد پولی اون کشور تبدیل نمیشه ! به واحد پولی کارت تبدیل میشه ( واحد پول کارت را میتونید انتخاب کنید هنگام سفارش)
واحد پول پی پال به صورت پیش فرض همون واحد کشوری هست که اکانت را ازش باز میکنی ولی میتونی هر واحدی که خواستی اضافه کنی و واحد پیش فرض برگزینی و..... (مثال کشور اکانت اگه تایلند باشه واحد پول هم میشه واحد کشور تایلند ولی من میام واحد دلار امریکا و یورو را مثلا به حسابم اضافه میکنم و مثلا واحد اصلی را از واحد کشور تایلند به دلار تغییر میدهم )

بازم من به این نکته اشاره کنم که ظاهرا نمیشه از پی پال به کارت اعتباری پول منتقل کرد فقط به حساب بانکی میشه اونم نه همه حسابی و از هر کشوری (در پست قبل به نوعی توضیح داده ام)

امیدوارم پاسختون را دریافت کرده باشید !
موفق باشید

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
دوستان با سابقه: من اکانتم دو هفته دیگه میشه 180 روز که لیمیته. یعنی بعد 180 روز میشه پول داخل اکانتو به یه حساب بانکی انتقال داد؟
از دوستان کسی هست که حساب بانکی داشته باشه و من پول پیپالمو بهش بفرستم و اون هم ریالیشو بهم واریز کنه؟
مبلغ 200 دلاره که پایینتر از نرخ روز حساب میکنم. اول هم پول رو دریافت میکنید و بعد پول منو میدید :)

groupnima

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی از پاسختون
اگه نمیشه از پی پل به ویزا پول انتقال داد پس اضافه کردنش به پی پل به چه دردی میخوره؟
ما نمیتونیم حساب باز کنیم؟
چطور بایدپول موجود در پی پل رو نقد کرد؟

بالا