• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک کلی در مورد پی پال.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
اگر فردی همش در حال مسافرت باشه و از کشورهای مختلفی (کشورهای عضو شینگن و انگلستان) بره تو سایت پی پال و خریدهایی رو انجام بده:
1. پی پال لیمتش میکنه تو هر کشوری که میره؟
2. اگر لیمیت بشه اون طرف هر دفعه باید چجوری ثابت کنه که بابا من الان در سفرم اینجا لازم شده برم تو پی پال مثل email ؟
3. اگر پی پال گیر بده به این چیزا یک شخص میتونه 3 حساب از 3 کشور مختلف داشته باشه که هروقت لازم شد از اون کشوری که هست بره تو حساب مربوط به همون کشور؟
4. اگر جواب سوال 3 میشه سوالم اینه که میشه همون بانک و کردیت کارتها رو که تو حساب اولی هست به 2 حساب دیگه add کرد؟

rin9mast3r

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
اگر فردی همش در حال مسافرت باشه و از کشورهای مختلفی (کشورهای عضو شینگن و انگلستان) بره تو سایت پی پال و خریدهایی رو انجام بده:
1. پی پال لیمتش میکنه تو هر کشوری که میره؟
2. اگر لیمیت بشه اون طرف هر دفعه باید چجوری ثابت کنه که بابا من الان در سفرم اینجا لازم شده برم تو پی پال مثل email ؟
3. اگر پی پال گیر بده به این چیزا یک شخص میتونه 3 حساب از 3 کشور مختلف داشته باشه که هروقت لازم شد از اون کشوری که هست بره تو حساب مربوط به همون کشور؟
4. اگر جواب سوال 3 میشه سوالم اینه که میشه همون بانک و کردیت کارتها رو که تو حساب اولی هست به 2 حساب دیگه add کرد؟
1. بستگی به فاصله زمانی و اعتبار اکانت شما داره / و البته IP هایی که استفاده میکنید /
2. تماس تلفنی سریعترین راهه / اکانت قانونی باشه در این موارد ها مشکلی ندارین / بین 24 -48 ساعت مشکل حل شدنیه
3. بله ایرادی نداره / شما از هر کشوری که میتونی اکانت باز کنید ! / اما از هر آدرس قانونا 2 اکانت میشه داشت " یکی Personal _ یکی هم Premiere یا Business )
4. هر کردیت و یا بانکی فقط میشه داخل یک اکانت اضافه بشه /.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
1. بستگی به فاصله زمانی و اعتبار اکانت شما داره / و البته IP هایی که استفاده میکنید /
2. تماس تلفنی سریعترین راهه / اکانت قانونی باشه در این موارد ها مشکلی ندارین / بین 24 -48 ساعت مشکل حل شدنیه
3. بله ایرادی نداره / شما از هر کشوری که میتونی اکانت باز کنید ! / اما از هر آدرس قانونا 2 اکانت میشه داشت " یکی Personal _ یکی هم Premiere یا Business )
4. هر کردیت و یا بانکی فقط میشه داخل یک اکانت اضافه بشه /.

1. مثلا یک یا چند خرید پشت هم در کشور فرانسه انجام میشه و بعد از یک هفته در انگلستان یک یا چند خرید.
IP هم خب مثلا از هتل یا کافی شاپ در اون کشور یا محل سکونت اقوام.

2. اینکه می گید اکانت قانونی باشه یعنی اینکه وریفای شده باشه؟ اکانتی که من دارم از دبی هستش و وریفای شده هم هست، البته یکی از دوستان زحمتباز کردن حساب رو کشیدن برام ولی بنام خودم هستش.

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
بابا این قضیه آی پی رو از بس بعضی ها بزرگش کردن انگار شده بت مشکلات. شما اگه اکانتت وریفای بشه اصلا نگران این قضیه نباش فوقش لیمیت کردن سریع مدرکی که میخوان رو براشون میفرستی.

من حتی یکبار اشتباهی با آی پی ایران لاگین کردم حتی اجازه لاگین کردن هم نداد:lol:

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
سلام
اگر با پی پال خریدی رو تو فیس بوک انجام بدیم، با توجه به اینکه network ممون تو فیس بوک ایران هستش امکان لیمیت شدن اکانت هست؟ یا پی پال دیگه انقدر ها هم خفن نیست؟

Mr. Smith

Registered User
لایک‌ها
23
بابا فکر میکنید پی پل یه آدمه نشسته میلیاردها صفحه و میلیونها وب سایت رو بگرده ببینا ایرانیا چیکار دارن میکنن بعد یقشونو بگیره؟!
بابا اونا طبق یه سری قوانین مملکتی یه سری محدودیت ها رو در همون چارچوب گذاشتن. به بقیشم کار نداره کی چیکار میکنه!!!

rin9mast3r

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
1. مثلا یک یا چند خرید پشت هم در کشور فرانسه انجام میشه و بعد از یک هفته در انگلستان یک یا چند خرید.
IP هم خب مثلا از هتل یا کافی شاپ در اون کشور یا محل سکونت اقوام.

2. اینکه می گید اکانت قانونی باشه یعنی اینکه وریفای شده باشه؟ اکانتی که من دارم از دبی هستش و وریفای شده هم هست، البته یکی از دوستان زحمتباز کردن حساب رو کشیدن برام ولی بنام خودم هستش.
مشکلی نیست / منظور بنده از فاصله زمانی اینه که شما الان با IP فرانسه وارد شدید .یک ساعت بعد با IP انگلستان وارد نشید !
- منظور از قانونی هم داشتن تمامی مدارک هستش که به راحتی بتونید اکانت رو برگردونید .این وسط فقط زمان رو از دست میدید همین /.

flash_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان وقت خوش
من براي يكي از سايت هاي انگليسي ام احتياج به حساب پي پال يا مستر دارم
(بابت سرويسي كه به يوزر هام مي دم قراره كه در بخش پرداخت بتونند مبلغي رو به حسابم واريز كنند )

1. به نظر شما حساب پي پال استفاده كنم يا مستر ؟
(با توجه به سخت گيري ها و همچنين نحوه انتقال پول به ايران و غيره )

2. دوستاني كه در زمينه فروش اكانت پي پال يا مستر كارت فغاليت دارند ممنون مي شم همينجا يا پيغام خصوصي
اطلاع دهند
:)
خوش باشين

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
سلام
آقا مگه نه اینکه برای وصل شدن به paypal باید از یک IP تمیز و مطمئن اختصاصی استفاده کرد؟!!
من شنیدم که در حال حاضر در ایران و*ی پ*ی N با IP اختصاصی رو پورتهاشو مخ*ابر*ت بسته ، کسی از دوستان صحت این خبر رو میدونه؟ اگر بسته باشن پس از ایران چجوری میشه وصل شد؟
ممنون

Abuzar141592

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
اینجا گفته می توانید براحتی صاحب یک حساب مستقل در PayPal گردید. این حساب از نوع Personal بوده و بصورت Confirm شده تحویل شما می گردد.
نظر شما چیه آیا میشه روش حساب کرد؟
اگه بشه که خیلی خوبه کارمزدش فقط 14000تومنه

titanik2009

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
سلام
اینجا گفته می توانید براحتی صاحب یک حساب مستقل در PayPal گردید. این حساب از نوع Personal بوده و بصورت Confirm شده تحویل شما می گردد.

140,000 تومن ...

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
سلام

حساب پی پال رو از paradox1666 بگیر همه کاراشو برات میکنه و وریفای شده هم تحویلت میده ، اگر هم مشکلی پیش بیاد خودش ردیف می کنه، منتها الان مسافرته :rolleyes:

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
سلام

149.000 تومان http://www.parsinic.com/?action=SpecialOrder&sid=SetupPayPal

Abuzar141592

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از همه دوستان به خاطر راهنمایهایشون تشکر میکنم

در مورد این چی میگین؟

سلام
آقا مگه نه اینکه برای وصل شدن به paypal باید از یک IP تمیز و مطمئن اختصاصی استفاده کرد؟!!
من شنیدم که در حال حاضر در ایران و*ی پ*ی N با IP اختصاصی رو پورتهاشو مخ*ابر*ت بسته ، کسی از دوستان صحت این خبر رو میدونه؟ اگر بسته باشن پس از ایران چجوری میشه وصل شد؟
ممنون

rin9mast3r

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
از همه دوستان به خاطر راهنمایهایشون تشکر میکنم

در مورد این چی میگین؟
سلام دوست عزیز...

- ظاهرا مشکل V.P.N حل شده / .
- اگر هم مشکل داشته باشه بهترین راه استفاده از RDA ویندوز هستش /.

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
کسی تا بحال از طریق Mass Payment مانی سند کرده؟ چه فرقی با حالت عادی داره؟ یکبار خواستم از این طریق اقدام کنم فکر کنم میخواست یک فایل txt آپلود کنم!

rin9mast3r

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
کسی تا بحال از طریق Mass Payment مانی سند کرده؟ چه فرقی با حالت عادی داره؟ یکبار خواستم از این طریق اقدام کنم فکر کنم میخواست یک فایل txt آپلود کنم!
در این حالت گیرنده fee نمیخوره / باید داخل فایل txt ایمیل : مبلغ و کارنسی رو مشخصی کنید . به این صورت::
[email protected] 450 USD
(( فاصله ها رو باید با Tab ایجاد کنید ))

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
فرستنده چطور؟ خب چرا نمیاد یکباره فی رو برای سند مانی برداره. یعنی با این کار میخواد هنوز بعضی ها باشن که حالا از رو ناآگاهی اطلاعی از این روش پرداخت نداشته باشن و ازشون فی بگیره؟

مال سند مانی فکر کنم اگه مثلا تیک سرویس یا کالا بزنید گیرنده فی میخوره. ولی اگه بعنوان گیفت سند کنید فی از فرستنده کم میشه.

rin9mast3r

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
فرستنده چطور؟ خب چرا نمیاد یکباره فی رو برای سند مانی برداره. یعنی با این کار میخواد هنوز بعضی ها باشن که حالا از رو ناآگاهی اطلاعی از این روش پرداخت نداشته باشن و ازشون فی بگیره؟

مال سند مانی فکر کنم اگه مثلا تیک سرویس یا کالا بزنید گیرنده فی میخوره. ولی اگه بعنوان گیفت سند کنید فی از فرستنده کم میشه.
این حالت اسمش روشه بیشتر برای پرداخت کمپانی هاست ! نه فرستنده و نه گیرنده فی میخوره /.
- جدیدا آپشن هایی رو اضافه کرده برای سند مانی .اما باید به قوانین وارد باشید ! برای برنده شدن در Claim ها

بالا