• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک کلی در مورد پی پال.

hamidyakoza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال دارم فقط خدایی مسخره نکنید.من تو پی پل حساب باز کردم بعد

0842-7459-4130-7317-4850 این عدد رو به میلم فرستاد.خواستم ببینم این همون شماره حسابه یا نه؟

pinklove1367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزيز پي پال شماره حساب نداره همون ميلي كه باهاش ثبت نام كردين ميشه شماره حسابتون و به سايتها واسه پرداخت كافيه همون ميل ثبت ناميتون در پي پال رو بدين اون ميلي هم واستون اومده كد وريفاي كردن ايميلتونه كه اثبات بشه اين ايميل واسه خودتون هست يا نه:cool:

hamidyakoza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزيز پي پال شماره حساب نداره همون ميلي كه باهاش ثبت نام كردين ميشه شماره حسابتون و به سايتها واسه پرداخت كافيه همون ميل ثبت ناميتون در پي پال رو بدين اون ميلي هم واستون اومده كد وريفاي كردن ايميلتونه كه اثبات بشه اين ايميل واسه خودتون هست يا نه:cool:

دمت گرم مرسی.یه سوال دیگه این وریفای کردن چیه؟آخه تازه وارد شدم اطلاعات ندارم شرمنده.این عدد به چه دردی میخوره؟

rin9mast3r

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
دمت گرم مرسی.یه سوال دیگه این وریفای کردن چیه؟آخه تازه وارد شدم اطلاعات ندارم شرمنده.این عدد به چه دردی میخوره؟
شما سرچ کن داخل همین فروم " تاپیک کلی در مورد پی پال" همه جواب ها پاسخ داده شده /.

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
این حالت اسمش روشه بیشتر برای پرداخت کمپانی هاست ! نه فرستنده و نه گیرنده فی میخوره /.
- جدیدا آپشن هایی رو اضافه کرده برای سند مانی .اما باید به قوانین وارد باشید ! برای برنده شدن در Claim ها
من طبق همون روشی که فرمودین عمل کردم ولی متاسفانه ارور زیر رو داد.

You cannot send a mass payment until you have lifted your sending limit. Please link and confirm a debit or credit card to lift your sending limit.

rin9mast3r

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
من طبق همون روشی که فرمودین عمل کردم ولی متاسفانه ارور زیر رو داد.
این مشکل مربوط به محدودیت شما در ارسال پول هستش نه Mass Payment ! اکانت شما از چه کشوری هستش ؟
برای رفع محدودیت VCC اد کنید مشکلتون حل میشه !

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
اکانت کانادا هست و از طریق حساب بانکی وریفای شده. بعید میدونم از محدودیت باشه چون بصورت تست 20 دلار بیشتر نخواستم سند کنم.

hamed_m

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

شرح داستان برای اینکه بهتر بفهمید قضیه رو :

1 ماه و نیم پیش پول ریختم به حساب یه آقایی که از طریق پی پالش پول بریزه به حساب پی پال دوستم ، این آقا هفته بعدش پول رو ریخت تو حساب دوستم تا اینجاش هیچ مشکلی نبود

تا این که ، بعد از 7 8 روز دوستم زنگ زد شاکی بودو گفت : "این پول برگشت خورده و وقتی زنگ زدم به پی پال گفتن دلیلش اینه که ما این پول رو مشکوک دیدیم برگشت دادیم "

بعدش ایمیل پی پال رو برام فوروارد کرد منم حسابی جا خوردم و به اون آقاهه ایمیل زدم حدود چند روز طولش داد تا بعد قبول کرد که این پول برگشت خورده

خلاصه این آقا قرار شد پول من رو ریالی بر گردونه ولی این کار رو نکرد و تا 1 ماه کشوند و بالاخره پول من رو ریخت به حساب پی پال خودم اون هم تازه چند دلار کمتر

کل داستان مفصله و از حد این تاپیک خارجه در حدی گفتم که بتونید به سوالم کاملتر جواب بدید

حالا اصل سوال : من از کجا بفهمم این پول مطمئنه ؟ یا از راه مطمئن ارسال شده و باز مثل قبل پی پال برگشت نمی زنه یا این که طرف شارج بک نمی کنه
چطوری می شه فهمید خطری برای پی پالم ایجاد نمی کنه ؟ و یا جی کار می شه کرد که بی خطر بشه؟

rin9mast3r

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
اکانت کانادا هست و از طریق حساب بانکی وریفای شده. بعید میدونم از محدودیت باشه چون بصورت تست 20 دلار بیشتر نخواستم سند کنم.
شاید Send Money بتونید انجام بدید ! اما برای Mass Payment محدودیت دارید..از قسمت Limitation ببینید چی گفته !

You cannot send a mass payment until you have lifted your sending limit. Please link and confirm a debit or credit card to lift your sending limit.

معنیه این جمله کاملا مشخصه :)

rin9mast3r

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
سلام

شرح داستان برای اینکه بهتر بفهمید قضیه رو :

1 ماه و نیم پیش پول ریختم به حساب یه آقایی که از طریق پی پالش پول بریزه به حساب پی پال دوستم ، این آقا هفته بعدش پول رو ریخت تو حساب دوستم تا اینجاش هیچ مشکلی نبود

تا این که ، بعد از 7 8 روز دوستم زنگ زد شاکی بودو گفت : "این پول برگشت خورده و وقتی زنگ زدم به پی پال گفتن دلیلش اینه که ما این پول رو مشکوک دیدیم برگشت دادیم "

بعدش ایمیل پی پال رو برام فوروارد کرد منم حسابی جا خوردم و به اون آقاهه ایمیل زدم حدود چند روز طولش داد تا بعد قبول کرد که این پول برگشت خورده

خلاصه این آقا قرار شد پول من رو ریالی بر گردونه ولی این کار رو نکرد و تا 1 ماه کشوند و بالاخره پول من رو ریخت به حساب پی پال خودم اون هم تازه چند دلار کمتر

کل داستان مفصله و از حد این تاپیک خارجه در حدی گفتم که بتونید به سوالم کاملتر جواب بدید

حالا اصل سوال : من از کجا بفهمم این پول مطمئنه ؟ یا از راه مطمئن ارسال شده و باز مثل قبل پی پال برگشت نمی زنه یا این که طرف شارج بک نمی کنه
چطوری می شه فهمید خطری برای پی پالم ایجاد نمی کنه ؟ و یا جی کار می شه کرد که بی خطر بشه؟

- اینکه از کجا بفهمید سورس پول مطمئنه راهی نیست ! بر میگرده به شناخت شما از صاحب پی پال ...;)
- در مورد مبالغی که خود پی پال Held میکنه مثل همین موردی که برای شما اتفاق افتاده ..نمونش زیاده / تقریبا مسئله دو طرفه "ست ! مبلغ / جابجایی بین کشورها / نحوه ارسال / .....
- مثلا خود بنده از شرکتی مثل Clicksor دیافتی داشتم که از طریق PP Held شده !:blink: برگشت خورده و دوباره برام ارسال کردند !:D

hamed_m

Registered User
لایک‌ها
0
- اینکه از کجا بفهمید سورس پول مطمئنه راهی نیست ! بر میگرده به شناخت شما از صاحب پی پال ...;)
- در مورد مبالغی که خود پی پال Held میکنه مثل همین موردی که برای شما اتفاق افتاده ..نمونش زیاده / تقریبا مسئله دو طرفه "ست ! مبلغ / جابجایی بین کشورها / نحوه ارسال / .....
- مثلا خود بنده از شرکتی مثل Clicksor دیافتی داشتم که از طریق PP Held شده !:blink: برگشت خورده و دوباره برام ارسال کردند !:D

من نمی خوام چون به ریال نداده طرف رو بندازم تو حلف دونی و معلوم نیست این پولی که فرستاده برگشت می خوره یا نه چون با اون طرز برخوردش هیچ انتظاری نمی شه ازش داشت

سوال دیگه من اینه :
حتی اگر یه زمان طولانی هم بگذره مثلا 2 هفته الی 3 هفته باز هم ممکنه برگشت بخوره ؟ یا راهی هست که هم اکانت به خطر نیفته هم مثلا بعد از مدتی دیگه مطمئن بشیم این پول برنمی گرده و فرستنده دیگه نمی تونه شارج بک کنه ؟
یا راهی مشابه این؟

rin9mast3r

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
من نمی خوام چون به ریال نداده طرف رو بندازم تو حلف دونی و معلوم نیست این پولی که فرستاده برگشت می خوره یا نه چون با اون طرز برخوردش هیچ انتظاری نمی شه ازش داشت

سوال دیگه من اینه :
حتی اگر یه زمان طولانی هم بگذره مثلا 2 هفته الی 3 هفته باز هم ممکنه برگشت بخوره ؟ یا راهی هست که هم اکانت به خطر نیفته هم مثلا بعد از مدتی دیگه مطمئن بشیم این پول برنمی گرده و فرستنده دیگه نمی تونه شارج بک کنه ؟
یا راهی مشابه این؟
45 روز مهلت داره برای درخواست برگشت پول ! بعد از اون PP رسیدگی نمیکنه /.

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
يك سوال داشتم خدمت دوستان .

اين سايت هاي شرط بندي عموما كشور آمريكا رو براي ثبت نام قبول نميكنن واسه همين هم من انگليس رو انتخاب ميكنم . حتي اگر با آي پي آمريكا وارد بشم اخطار ميده كه ما كاربر از امريكا قبول نميكنيم . بعد ميخوام بدونم اگر من با پي پال تو اين سايت هاي شرطبندي پول وارد كنم ممكنه پي پال حسابم رو ببنده ؟ با توجه به اينكه تو پي پال با مشخصات يك فرد آمريكايي ثبت نام كردم ؟ اصلا پي پال به اين چيزها گير ميده ؟

vahid67

Registered User
لایک‌ها
26
سلام دوستان
من میخوام به یکی از اشنایان که توی کانادا هستش بگم برام یه حساب پی پال باز کنه ولی خودم اطلاعات کاملی از پی پال ندارم فقط در حد خوندن چند صفحه از همین تاپیک ... حالا باید بگم که برام دقیقاً چه کاری انجام بده و چه چیزهایی رو باید بهش بگم ... خودمم هم میخوام یه vp-n کانادا بگیرم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
من میخوام به یکی از اشنایان که توی کانادا هستش بگم برام یه حساب پی پال باز کنه ولی خودم اطلاعات کاملی از پی پال ندارم فقط در حد خوندن چند صفحه از همین تاپیک ... حالا باید بگم که برام دقیقاً چه کاری انجام بده و چه چیزهایی رو باید بهش بگم ... خودمم هم میخوام یه vp-n کانادا بگیرم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
غیر از verify کردن حساب بانکی و آدرس
هیچ کاری تا وقتی که لیمیت بشه

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42

اين سايت هاي شرط بندي عموما كشور آمريكا رو براي ثبت نام قبول نميكنن واسه همين هم من انگليس رو انتخاب ميكنم . حتي اگر با آي پي آمريكا وارد بشم اخطار ميده كه ما كاربر از امريكا قبول نميكنيم . بعد ميخوام بدونم اگر من با پي پال تو اين سايت هاي شرطبندي پول وارد كنم ممكنه پي پال حسابم رو ببنده ؟ با توجه به اينكه تو پي پال با مشخصات يك فرد آمريكايي ثبت نام كردم ؟ اصلا پي پال به اين چيزها گير ميده ؟
بله
http://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=p/gen/ua/use/index_frame-outside&ed=gambling

vahid67

Registered User
لایک‌ها
26
غیر از verify کردن حساب بانکی و آدرس
هیچ کاری تا وقتی که لیمیت بشه

یعنی بهش بگم بره توی سایت pay pal ثبت نام کنه تمومه؟؟؟؟ به نام خودم میتونه باز کنه؟

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
یعنی بهش بگم بره توی سایت pay pal ثبت نام کنه تمومه؟؟؟؟ به نام خودم میتونه باز کنه؟

خودتون هم ميتونيد ثبت نام كنيد با آدرس منزل اون شخص و و اسمش . بعد از اون فرد بخوايد كه براتون حساب بانكي باز كنه و اطلاعات حساب رو به شما بده .

Mohamad26

Registered User
لایک‌ها
35
سلام
خسته نباشيد
سوالي داشتم كه ازتون خواهش دارم راهنماييم كنيد.
فقط خواهشن كمكم كنيد چون خيلي گير افتادم.
سوالم در مورد حساب پي پال هست.
من قصد دارم يك فروشگاه اينترنتي بسازم كه با زبان انگليسي و با مشخصاتي خارجي ميسازمش. يعني فروشگاهم هم مخصوص افراد خارج از كشور هستش
ميخواستم ببينم چه نوع حساب پي پالي به درد من ميخوره
ميدونم كه حساب پي پال وريفاي شده كامل گرون در مياد و واسه منم در حال حاظر نميارزه. چون اگه يه موقع ليميتش كردن ديگه نميتونم كاريش بكنم چون هيچ آشنايي ندارم.
ولي يكي از دوستام كه خارج از كشور آشنا داره يك حساب وريفاي شده كامل داره.
ميخوام بدونم كه آيا من ميتونم يك حساب معمولي در پي پال باز كنم و هر پولي مشتري به اون حسابم ريخت به حساب دوستم انتقال بدم و نقدش كنم يا نه؟
يعني ميشه توي حساب معمولي از مشتريها پول گرفت و پول رو به يك حساب وريفاي شده انتقال داد و تحويل گرفت؟
اگه جواب منفيه پس بايد چيكار كنم؟
در ضمن ميخوام كاري كنم كه مشتريها بتونن پول جنس رو با انواع كارت ها مثل كرديت يا ويستا يا ويزا واريز كنن. آيا ميتونن به اين حساب پي پال من پول واريز كنن و من پول رو به حساب وريفاي شده انتقال بدم؟؟؟؟
خواهشن راهنماييم كنيد. چون خيلي گير افتادم و مشكل واسم پيش اومده
با تشكر
يا علي
ايميل:
[email protected]

babak999

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
دوستان عزیزی که هم راجب پی پال و هم راجب آلرت پی آشنایی دارند.برای کسایی که تو ایران هستن کدوم رو از لحاظ امنیت و ثبات پیشنهاد میدن (منظورم دریافت و ارسال پول تو خود همون حساب های آلرت پی یا پی پال-فروختن دلاراشون تو ایران-مسدود شدن و یا لیمیت شدن... یا چیزایی شبیه این موارد)
ممنون میشم جواب بدیدن

بالا