• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک کلی در مورد پی پال.

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
پی پل وریفای شده! چطوری میشه گرفت؟!

هر جوری کار کنیم آی پی و ی پ ی ان عوض میشه! آیا اکانت رو سریعا بلاک میکنن؟!

راهنمایی کنید!

پی پال وریفای شده توسط کردیت کارت یا حساب بانکی یا ... وریفای میشود
پی پال آماده اگه خواستید به بنده اطلاع بدید براتون میتونم اماده کنم

در پی پال مسئله ی اصلی تعویض ای پی نیست ، نحوه ی استفاده مهمه !
ولی از اونجا که خیلی از کاربران مخصوصا ایرانی ها مدرک احراز حویت و ادرس ندارند
جهت جلوگیری از شک های احتمالی پیشنهاد به استفاده از ای پی ثابت می شود ولی با این حال مثلا خود بنده تا الان از همه نوع ای پی استفاده کرد م و مشکل هم نداشتم

به هر حال با توجه به تجربه ام میتونم بگم برا تعویض ای پی نیز راه هایی هست که توسط پی پال به عنوان فرد مشکوک (استفاده کننده ی ناشناس از حساب) قلمداد نشوید و تغییر ای پی مشکل ساز نشود
موفق باشید

awi1369

Registered User
لایک‌ها
14
پی پال وریفای شده توسط کردیت کارت یا حساب بانکی یا ... وریفای میشود
پی پال آماده اگه خواستید به بنده اطلاع بدید براتون میتونم اماده کنم

در پی پال مسئله ی اصلی تعویض ای پی نیست ، نحوه ی استفاده مهمه !
ولی از اونجا که خیلی از کاربران مخصوصا ایرانی ها مدرک احراز حویت و ادرس ندارند
جهت جلوگیری از شک های احتمالی پیشنهاد به استفاده از ای پی ثابت می شود ولی با این حال مثلا خود بنده تا الان از همه نوع ای پی استفاده کرد م و مشکل هم نداشتم

به هر حال با توجه به تجربه ام میتونم بگم برا تعویض ای پی نیز راه هایی هست که توسط پی پال به عنوان فرد مشکوک (استفاده کننده ی ناشناس از حساب) قلمداد نشوید و تغییر ای پی مشکل ساز نشود
موفق باشید

اگر کسى مى خواد مدرک احراز حوىت براى پىپال من دارم

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
از کجا میشه فهمید فی یه انتقا چقدر میشه؟ چون هیچ چیزی نشون نمیده و از دریافت کننده کم میکنه.

amir13900

Registered User
لایک‌ها
94
سلام دوستان.

اگه نياز به مدارك براي وريفاي كردن الرت پاي ، پي پيال ، اي باي و يا گوگل ادورد داريد درخدمتتون هستم...

فروش ويژه كارت اعتباري مجازي vccبراي وريفاي حسابهاي الرت پاي ، پي ال، اي باي و گوگل ادورد

فقط يادتون باشه در ايميل ذكركنيد از طرف امير هستيد تا 5000هزار تومان تخفيف بگيريد.

بارهم سوال داشتيد پ. خ كنيد درخدمتم.

Dr.Web

Registered User
لایک‌ها
65
من اگر یه حساب پیپال بخرم میتونم از طریق صرافی ها به نرخ دلار حواله اکانتم رو به روز شارژ کنم ؟

جای معتبری میشناسید ؟
تنها زمانی از طریق صرافی امکان شارژ حساب پیپال رو خواهید داشت، که حساب شما به حساب بانکی معتبر لینک شده باشه ،

در واقع صرافی حواله رو به حساب بانکی متصل به پیپال ارسال خواهد کرد و بعد از دریافت حواله می تونید مستقیما از سورس بانکی و یا با انتقال مبلغ حواله از حساب بانکی به بالانس پیپال، از موجودی استفاده کنید

موفق باشید

hadi.EST

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
25
پی پل وریفای شده! چطوری میشه گرفت؟!هر جوری کار کنیم آی پی و ی پ ی ان عوض میشه! آیا اکانت رو سریعا بلاک میکنن؟!راهنمایی کنید!
دوست عزیز تهیه پی پال ورفای شده شاید مشکل خاصی نداشته باشه مسئله اصلی اینه که پی پال بر اساس NYC کار میکنه و شما مطمئن باشید در یک بازه مشخص حساب شما بدلایل مختلف مسدود خواهد شد.طریقه عملکرد سیستم هم از آسیا گرفته تا خود آمریکا خیلی تفاوت داره. به دلیل تقسیم بار شبکه فروشندگان وی پی ان معمولا از آی پی دینامیک استفاده میکنند لذا شما باید به دنبال یک سرویس استاتیک باشید .ولی باز هم همه این مشکلات برای حسابهای جدید پیش میاد و معمولا" بعد ار گذشت 1 سال و سابقه خوب حساب شما و بخصوص تایید شدن هویت شما توسط سیستم خیلی کمتر به این مشکلات بر خواهید خورد.

موفق باشید

• Like
Reactions: cms

hadi.EST

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
25
موفق باشید

وخداوند cookie را آفرید تا شاید آسایش خاطری باشد جهت قصر در رفتن از دست پی پال :f34r: ولی باز ممکنه گیر بده و در خواست اطلاعات بیشتر بکنه مخصوصا" برای حسابهای آمریکا!:)

سپاس

Last edited:

cms

Registered User
لایک‌ها
1,237
دوست عزیز تهیه پی پال ورفای شده شاید مشکل خاصی نداشته باشه مسئله اصلی اینه که پی پال بر اساس NYC کار میکنه و شما مطمئن باشید در یک بازه مشخص حساب شما بدلایل مختلف مسدود خواهد شد.طریقه عملکرد سیستم هم از آسیا گرفته تا خود آمریکا خیلی تفاوت داره. به دلیل تقسیم بار شبکه فروشندگان وی پی ان معمولا از آی پی دینامیک استفاده میکنند لذا شما باید به دنبال یک سرویس استاتیک باشید .ولی باز هم همه این مشکلات برای حسابهای جدید پیش میاد و معمولا" بعد ار گذشت 1 سال و سابقه خوب حساب شما و بخصوص تایید شدن هویت شما توسط سیستم خیلی کمتر به این مشکلات بر خواهید خورد.

موفق باشید

تایید میشه پی پال هر سال که میگذره سختگیرتر میشه امسال و پارسال 3 حساب پی پالمو بخاطر قوانین سختگیرانه پی پال از دست دادم

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
وخداوند cookie را آفرید تا شاید آسایش خاطری باشد جهت قصر در رفتن (عشق آسان نمود اول) :f34r: ولی باز پی پال ممکنه گیر بده (افتاد مشکلها) :) ببخشد یکم با مزه شد.

سپاس

با کوکی فکر نمیکنم بتونید تو پی پال کار کنید
چون مدام چک میکنه ، دیگه یعنی اینقدر بی در و پیکره که با کوکی بشه ؟!!! ( البته من تست نکردم ولی شایدهم شدنی باشد ! ولی فکر نمیکنم بشه....!!!!)

hadi.EST

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
25
با کوکی فکر نمیکنم بتونید تو پی پال کار کنید
چون مدام چک میکنه ، دیگه یعنی اینقدر بی در و پیکره که با کوکی بشه ؟!!! ( البته من تست نکردم ولی شایدهم شدنی باشد ! ولی فکر نمیکنم بشه....!!!!)

cookie ابزار کار نیست دوست عزیز صرفا" راهیست برای اهراز هویت اولیه نه برای همیشه و نه تنها برای پی پال برای میلیونها وب سایت و سیستم پرداخت آنلاین نظیر بانکها که مسلما"جلوی خیلی از مشکلات رو میگیره. ممکنه 10 نفر از یک آی پی برای پی پال استفاده کنند و مشکلی پیش نیاد که دلیلش cookie - java-flash object... هست . میبخشید ولی سیستمهای بی در و پیکر از cookie استفاده نمیکنند.

با سپاس

ehsan49

Registered User
لایک‌ها
24
از کجا می شه گیفت کارت ویزا با پی پال خرید ؟

amin5153

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
من می خوام که از طریق اینترنت سفارش و خرید آنلاین بکنم
قصدم این بود که از paypal استفاده کنم منتها با توجه به داستان هایی که داره مثل وریفای و لیمت شدن حساب و تحریم و استفاده از vps ,remoot یه جورایی بیخیال شدم
حالا می خوام ببینم حساب های معتبر دیگه مثل visa ,mastercard هم دقیقا همین داستان های لیمیت شدن و وریفای کردن و استفاده از vps در هنگام استفاده از حساب رو دارند یا خیر؟
و اینکه دلار توی کدوم ارزون تر هستش؟

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
سلام
من می خوام که از طریق اینترنت سفارش و خرید آنلاین بکنم
قصدم این بود که از paypal استفاده کنم منتها با توجه به داستان هایی که داره مثل وریفای و لیمت شدن حساب و تحریم و استفاده از vps ,remoot یه جورایی بیخیال شدم
حالا می خوام ببینم حساب های معتبر دیگه مثل visa ,mastercard هم دقیقا همین داستان های لیمیت شدن و وریفای کردن و استفاده از vps در هنگام استفاده از حساب رو دارند یا خیر؟
و اینکه دلار توی کدوم ارزون تر هستش؟

سلام،

Mastercard و Visa حساب نیستند، کارت اعتباری هستن که تهیه از نوع معتبر اونا هم هزینه بردار هست و توی همه خرید هاتون نمیتونید ازش استفاده کنید(در اکثر سایت ها امکان خرید با حساب پی پل وریفای شده هست) و گاهی پیش میاد که سایت هایی که با کارت میخواید ازشون خرید کنید ازتون مدارک معتبر میخوان البته در اکثر مواقع برای کسی که حساب پی پل معتبر نداره خرید با کارت راه مناسبیه.
اگر از کارت برای خرید هاتون استفاده کنید استفاده از وی پی اس و ابزار مانند اون میتونه مثل استفاده در پی پل ضروری نباشه به این جهت که خیلی از کشور ها ایران رو تحریم نکردن و با آی پی ایران هم میتونید وارد حسابتون توی اون سایتها بشید.

اگر حساب تایید شده پی پل داشته باشید میتونید گاهی دلار با قیمت تمام شده پایین تر نسبت به دلاری که به کارتتون حواله میکنید تهیه کنید.

amin5153

Registered User
لایک‌ها
3
ببخشید منظورتون رو متوجه نشدم
یعنی master ,visa مثل همین کارت های هدیه که بانک های خودمون صادر می کنند هستند(بی نام)؟خوب با این حساب که چطور به فروشنده مدرک ارائه می دیم که کارت اعتباری به نام هست؟
من بیشتر می خوام از سایت های چینی خرید بکنم
یه سوال دیگه موقع خرید پول از کارت اعتباری کم می شه بعدا می گن مدرک شناسایی ارائه کن؟اگه ارائه نشه پول یعنی برنمی گرده به حساب خودمون؟
این مدرک ارائه کردن فقط برای paypal اعمال می شه یا برای کارت های اعتباری دیگه مثل visa و master هم می خواند؟

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
ببخشید منظورتون رو متوجه نشدم
یعنی master ,visa مثل همین کارت های هدیه که بانک های خودمون صادر می کنند هستند(بی نام)؟خوب با این حساب که چطور به فروشنده مدرک ارائه می دیم که کارت اعتباری به نام هست؟
من بیشتر می خوام از سایت های چینی خرید بکنم
یه سوال دیگه موقع خرید پول از کارت اعتباری کم می شه بعدا می گن مدرک شناسایی ارائه کن؟اگه ارائه نشه پول یعنی برنمی گرده به حساب خودمون؟
این مدرک ارائه کردن فقط برای paypal اعمال می شه یا برای کارت های اعتباری دیگه مثل visa و master هم می خواند؟

کارت اعتباری با کارت هدیه کاملا متفاوته. کارت اعتباری معتبر که عرض کردم با نام هست. یه کپی از پاسپورت و یه کپی از کارت نشون میده کارت بنام شماست.
گاهی بله بعد از پرداخت مدرک میخوان. برگشت پول هم به کارت امکان پذیره.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
دوستان کسی می دونه پیپال در تاجیکستان اگر باز کنیم و با حساب بانکی وریفای کنیم ایا احتیاج به مشخصات مثل تلفن و قبض تلفن تاجیکستان داره یا همون حساب بانکی کافیه ؟

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
دوستان کسی می دونه پیپال در تاجیکستان اگر باز کنیم و با حساب بانکی وریفای کنیم ایا احتیاج به مشخصات مثل تلفن و قبض تلفن تاجیکستان داره یا همون حساب بانکی کافیه ؟

برا ثبت نام هر جا که باشه باید یه شماره تلفن بدی ...
قبض تلفن و مدارک برا وقتی کاربرد داره که لیمیت شده باشه و ازتون مدرک بخواد (برا ثبت نام مدرک نمیخواد)

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
برا ثبت نام هر جا که باشه باید یه شماره تلفن بدی ...
قبض تلفن و مدارک برا وقتی کاربرد داره که لیمیت شده باشه و ازتون مدرک بخواد (برا ثبت نام مدرک نمیخواد)
ممنون! پس فقط ادرس و تلفن رو باید بدیم درسته ؟

بالا