saeid_2001
کاربر تازه وارد
این کار اصلا توی یه فروم جواب نمیده چون هر کسی یه نظری داره شما شاید از نوکیا بدت بیاد بخوای امتیاز پایین بدی بهش
خیلی ساده میگم: فرض میکنیم یک دوست عزیز تایپکی رو با این عنوان باز کرده که نظرتون در مورد نوکیا 6600 چیست؟ در خوشبینانه ترین حالت که تایپک بسته نشه و جنگ و دعوا صورت نگیره و ... حداکثر چیزی که اون شخص گیرش میآد نظرات ناقص(از جهت اینکه هیچ کس در یکی دو تا پست نمیآد همه مشخصات یک گوشی رو بگه) و البته شخصی دوستانه. به عنوان مثال اون کسی که از نوکیا بدش میآد، در پستهاش بیطرفه؟!!!به نقل از saeid_2001 :این کار اصلا توی یه فروم جواب نمیده چون هر کسی یه نظری داره شما شاید از نوکیا بدت بیاد بخوای امتیاز پایین بدی بهش
بله من هم موافقم .. اینکار عملی نیس در جایی که بهر حال باید قبول کنیم مثه بقیه مکانهایی مورد بحث جانبداری یک طرفه بیشترین تاثیر تو نظرات و آرا رو داره تا منطق .. شما کاری نداره که همین 6600 رو بذار من از الان واست امتیازهای دوستای سونی اریکسونی! رو میگم چیه از بس که متعصب نظر میدن! و در مقابل هم نوکیایی ها واسه اینکه امتیاز پایین نمونه میان ماکزیمم امتیزو میدن .. همین میشه که اگه 10 نفر اینکارو بکنن(که بیشتر از اینها هم خواهند بود) اون نظر سنجی و آرا بیشتر به جک تبدیل میشه تا چیزی که بشه بهش استناد کرد .. با اینکه طرح خوبیه ولی نه اینجا بلکه در هیچکجای ایران اسلامی! همچین طرحایی عملی نیمتونه باشه ..به نقل از saeid_2001 :این کار اصلا توی یه فروم جواب نمیده چون هر کسی یه نظری داره شما شاید از نوکیا بدت بیاد بخوای امتیاز پایین بدی بهش
اول اینکه: امتحان کنید.به نقل از alireza_juve :بله من هم موافقم .. اینکار عملی نیس در جایی که بهر حال باید قبول کنیم مثه بقیه مکانهایی مورد بحث جانبداری یک طرفه بیشترین تاثیر تو نظرات و آرا رو داره تا منطق .. شما کاری نداره که همین 6600 رو بذار من از الان واست امتیازهای دوستای سونی اریکسونی! رو میگم چیه از بس که متعصب نظر میدن! و در مقابل هم نوکیایی ها واسه اینکه امتیاز پایین نمونه میان ماکزیمم امتیزو میدن .. همین میشه که اگه 10 نفر اینکارو بکنن(که بیشتر از اینها هم خواهند بود) اون نظر سنجی و آرا بیشتر به جک تبدیل میشه تا چیزی که بشه بهش استناد کرد .. با اینکه طرح خوبیه ولی نه اینجا بلکه در هیچکجای ایران اسلامی! همچین طرحایی عملی نیمتونه باشه ..