شما داری به همه زنا خطاب میکنی
درصورتی که من خیلیرو میشناسم واقعا زن زندگین
من گفتم اکثرا اینا هم گفتم به چشم دیدم هم خودم هم رفقا
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
خب تعریف کنید
این که عشق نمی شه عشق یه رابطه دو طرفسعشق!!! جالبه این واژه یه واژه ی زیباس ولی چه وقتی وقتی همه چی مطابق میل معشوق باشه وقتی کوچکترین مشکلی پیش میاد میبینی ای بابا خودت تنهایی و یارو یه پیام بازرگانی بوده به قول شاعر به هر باغی رسیدی گلی بچینو برو البته اگه توی دوره ی خودمون گل مونده باشه اکثرا شدن خار
این که عشق نمی شه عشق یه رابطه دو طرفس
جدیدا شدم.خیلی خوشحالم..
چه حسی داره؟
تایید میشهخیلی حال میده!
شاد میشی
با انگیزه میشی
مهربون میشی
میخندی
در کل معجزه میکنه
یه بار در سن 13 سالگی عاشق یه دختری شدم و تا 16 ، 17 سالگی باهاش بودم و الان ارتباطم باهاش درحد یه دوست خیلی خیلی عادی ، و الان که 20 سالمه فهمیدم که یه حس بچگانه بود و عشق نبود ، وابستگی بود !! دوستان عزیز عشق و وابستگی رو باهم اشتباه نگیرید ، نصف دختر و پسرای ایرانی این دوتارو باهم اشتباه میگیرند که وضع مملکتمون اینجوری شده .
من زیاد دوست دختر داشتم ولی هنوز عشق واقعیم رو پیدا نکردم و اعتقادم اینه که انقدر باید گشت و با این و آن دختر دوست شد تا عشق واقیت رو پیدا کنی !!!
یه بار در سن 13 سالگی عاشق یه دختری شدم و تا 16 ، 17 سالگی باهاش بودم و الان ارتباطم باهاش درحد یه دوست خیلی خیلی عادی ، و الان که 20 سالمه فهمیدم که یه حس بچگانه بود و عشق نبود ، وابستگی بود !! دوستان عزیز عشق و وابستگی رو باهم اشتباه نگیرید ، نصف دختر و پسرای ایرانی این دوتارو باهم اشتباه میگیرند که وضع مملکتمون اینجوری شده .
من زیاد دوست دختر داشتم ولی هنوز عشق واقعیم رو پیدا نکردم و اعتقادم اینه که انقدر باید گشت و با این و آن دختر دوست شد تا عشق واقیت رو پیدا کنی !!!
ربطی نداره که یا دختری دوس بشیم