• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تا حالا چقدر پول توی تجارت الکترونیک از دست دادید؟

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
خدا را شکر تا الان که بیش از چهار سال در این زمینه فعالیت می کنم هنوز یک قرن از دست نداده ام یا همان سرمان کلاه نرفته است .
ولی این ها همش تجربه هستند .
در ضمن به همه دوستان عزیز عید را تبریک می گویم .

mad50

Registered User
لایک‌ها
83
ما با یکیی تو نت اشنا شدیم که از درگاه بانکی خودش برای فروشگاه هم استفاده کنم من خودم وقت نمیکردم درگاه بیگرم وبعد دیم چقدر میهش راحت گرفت اشتباه من این بود که نمیشه به هیچ کس اعتماد کرد و بعد موجودی توی فروشگاهم توی یک ماه یک میلیون و هفتد هزارتومان فروش کردم و بعد به طرف گفتم تسویه کن بهت 300 تومن کم کن برای خودت یارو هوس کرد کل پول ها کشید و خیلی حالم گرفته شد و بعد ما حالش گرفتیم کل درگه بانمی اش گزارش دادم انداختمش جایی که فکرش نمیکرد وبیشتر این باید الان بده

این گفتم که بی خودش دیگه نمیشه به کسی اعتماد کرد ما یه اشتباهی کردیم و تجربه ای شد بکبار خوب بود و بار دوم چپ کرد طرف دیگه بود

Last edited:

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
50 تومن واسه تبلیغ تو گوگل.
50 تومن واسه فروم.
50 تومن واسه ایمیل مارکتینگ.(بی ناموس)
50 هاست و دامین.
500 تومن هم غیره.(چیزهای مختلف مثل سایت و سیستمهای تبلیغاتی و کالاهای اینترنتی و غیره)
و همینها هم برام تجربه شد که وقتمو بزارم توی دنیای واقعی نه دنیای مجازی.:)

50 تومن واسه فروم ?؟؟ چطور ؟

پ.ن: این اسپمها چیه تو فرومت ؟

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
50 تومن واسه تبلیغ تو گوگل.
50 تومن واسه فروم.
50 تومن واسه ایمیل مارکتینگ.(بی ناموس)
50 هاست و دامین.
500 تومن هم غیره.(چیزهای مختلف مثل سایت و سیستمهای تبلیغاتی و کالاهای اینترنتی و غیره)
و همینها هم برام تجربه شد که وقتمو بزارم توی دنیای واقعی نه دنیای مجازی.:)

آره داداش درستش هم همینه توی جایی مثل اینجا که ما داریم زندگی میکنیم انجام کار در دنیای مجازی همش ریسک هست و هرلحظه امکان داری فرو بریزی.. معمولا بچه هایی که در ایران از این کارها میکنن دانشگاه میرن و سواد لازم رو دارن ، من که خودم بشخصه با لیسانس عمرانی که دارم نمیام صبح تا شب پشت سیستم بشینم و بفکر تجارت در دنیای الکترونیک باشم.

E110

Registered User
لایک‌ها
13
آره داداش درستش هم همینه توی جایی مثل اینجا که ما داریم زندگی میکنیم انجام کار در دنیای مجازی همش ریسک هست و هرلحظه امکان داری فرو بریزی.. معمولا بچه هایی که در ایران از این کارها میکنن دانشگاه میرن و سواد لازم رو دارن ، من که خودم بشخصه با لیسانس عمرانی که دارم نمیام صبح تا شب پشت سیستم بشینم و بفکر تجارت در دنیای الکترونیک باشم.

دوست گلم میشه آواتارنو عوض کنی؟
اصلا حس خوبی نمیده

من وقتی پست های شما رو میبینم تمام سعیمو میکنم نگام به آواتارت نخوره
کلا آواتاری به این شکل ندیده بودم که چندش آور باشه برام!
البته پست های خوبت رو منکرش نیستم :)

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
50 تومن واسه فروم ?؟؟ چطور ؟

پ.ن: این اسپمها چیه تو فرومت ؟

آره واسه فرومم خرج کردم و دیدم اون چیزی که فکرشو میکردم از آب درنیومد و کلا این مبلغ رو ضرر کردم!!(یعنی یه چیز دیگه فکر میکردم میشه ولی یه جور دیگه شد و نقشه ام بهم خورد!!:D)

جریان این اسپم ها رو هم نمیدونم چیه همینطوری عضو میشن خارجیها و اسپم میدن و نمیدونم جریان چیه شما میدونی جریانش چیه؟

داداش قضیه اینجاست که توی نت ایران سرمایه آن چنانی نیست و نت توی ایران که یک جامعه جهان سومی هست و و با موج منفی هایی هم که از سوی این مملکت و صدا و سیما و غیره جاری میشه و همچنین محدودیت ها و طرحهایی مثل نت ملی و غیره پس کلا اینها محدودیت ایجاد میکنه توی تجارت نتی ایرانی و فکر نمیکنم با این سیاستها موفق از آب دربیاد.

بعدشم کار و پول توی دنیای واقعی هست و همین دنیای واقعی داره دنیای مجازی رو میسازه یعنی پول خود آدمها و کالاهای واقعی داره نت رو میچرخونه حالا ما بیایم تمرکزمون رو بزاریم مثلا روی یک فروشگاه اینترنتی؟ که چندین میلیون کالا بخریم پرتال بخریم و تبلیغات کنیم و چند تا مشتری گیر بیاد؟؟ خوب همون پول رو یه مغازه توی محله اجاره میکنی و توش جنس میریزی و راحت کسب درآمد خودتو داری ثباتش هم ده ها برابر فروشگاه مجازی هست که مثلا یکهو فیلتر بشه و غیره ولی وقتی مغازه و مجوز داشته باشی و جنسهای خوب بیاری اون محله ازتون میخره و مثلا میتونید ماهی 1 تومن سود کنید و سودش رو بزنید به یک کار دیگه و دومینو وار پیش بری!!!

خلاصه کلامم اینه که جوونای مارو الاف این نت بی صاحاب کردن و طرف نشسته پای سیستم آرزوی میلیاردر شدن داره و به فکر کار و تلاش واقعی نیست اگه بخوای میلیاردر بشی باید توی دنیای واقعی تمرکز کنی!! و اگر هم توی نت تخصص داری باید بری خارج و روی نت اونجا کار کنی که محدودیت نداره نه نت ایران که همش ضرر و بدبختیه!!!

™ASUS

Registered User
لایک‌ها
175
20 تومن بابت بیدفا !!

ParsPatogh

Registered User
لایک‌ها
2,032
خلاصه کلامم اینه که جوونای مارو الاف این نت بی صاحاب کردن و طرف نشسته پای سیستم آرزوی میلیاردر شدن داره و به فکر کار و تلاش واقعی نیست اگه بخوای میلیاردر بشی باید توی دنیای واقعی تمرکز کنی!! و اگر هم توی نت تخصص داری باید بری خارج و روی نت اونجا کار کنی که محدودیت نداره نه نت ایران که همش ضرر و بدبختیه!!!

خب نمیشه همینجا بمونیم و تو سایت های خارجی فعالیت کنیم؟؟؟

boy67

Registered User
لایک‌ها
7
من تا به حال جرات ریسک بزرگ نکردم اگر هم کردم حساب شده رفتم جلو و تا به حال ضرر آنچنانی در دنیای مجازی بر سر تجارت ندیدم
البته اون اولا که in (اینترنت هوشمند ) اومده بود یه ضرری به خانواده یه چند ماهی زدم و از بابتش هم الانم پشیمونم اینکه بیشترین پول تلفن100 تومن اومده بود بابت استفاده از in اون
حالا الان adsl دارم خیلیم راضیم
یه فکرایی در سر دارم که یه چند تا ریسک بزرگ تو نت بکنم البته یکیش امکان داره از خارج حمایت بشم ..... نمی دونم هنوز دارم سرمایه جمع میکنم
به نظر من اینجا تلاش کردن و رسیدن به موفقیت در دنیای مجازی اشتباهه چرا؟ چون اینجا محدودیت هست چون باید پاتو اندازه پتوت بلند کنی چون اینجا هر کی هر کس به فکر برداشتن کلاه همدیگه هست
اگه به یه پیستون فشار بیاری هوای درنوش به کف و دیواره های پیستون فشار میاره تا از این فشار رها بشه بره!

از موضوع تاپیک دور شدم :d
10 تومن در 1shop3پرید
100$ در یک سایت تقلبی ptc صاحب شدم درخواست واریز کردم نریختن( اولای استفاده کردنم از اینترنت بود)
یه دامین ثبت کردم راه اندازی کردم بعد بی خیالش شدم 10تومن
همینا بودن ....

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
دوست گلم میشه آواتارنو عوض کنی؟
اصلا حس خوبی نمیده

من وقتی پست های شما رو میبینم تمام سعیمو میکنم نگام به آواتارت نخوره
کلا آواتاری به این شکل ندیده بودم که چندش آور باشه برام!
البته پست های خوبت رو منکرش نیستم :)

آواتارم رو عوض کردم ان شاء الله حست بیاد سر جاش :lol:

™ASUS

Registered User
لایک‌ها
175
میلیون؟
ریال؟
تومن؟
دلار؟

20 هزار تومن

اما مالی که به تو پند بده از دستت نرفته .

نتیجه اخلاقی اینکه کلا بیدفا و اینجور سیستم ها و مزایده ها یه دزدیه و صاحبان سایتشون یه مشت کلاه بردای مفعول !!!!

VIP Webmasters

Registered User
لایک‌ها
240
والا من شماره تلفنش رو دارم 6 خط موبایل ک یکی در میون خاموش میشه و (از کلا بردارای اسمیه اینترنته و 4 نفرِ دیگه ازش شکایت کردن توی سایتای مختلف و اینقدر زِپِرتیه ک همه جا ی نام کاربری داره) ی شماره تلفن ثابت هم ازش دارم. چی کار میتونم بکنم؟ البته نه برای 18000 تومنم. فقط برای اینکه پایان بدم ب این منبعِ درامدِ سریال فروشی و عطر فروشی و موبایل فروشیِ خیالیش. البته با چند باری ک باهاش صحبت کردم دیدم طرف بیمارِ روانیِ و مثل بچه هاست. ک اگر اینو تحویلِ پلیسش هم بدم فکر کنم میگن کم داره و آزادش میکنن.

البته اینجا سایتش رو گذارش دادم با چند تا مدرکِ دیگه از مالباخته های دیگه و شماره حسابشو اسم و فامیلو .....
پلیس فتا - پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران |

طرف کی هست حالا ؟

balatarin_mard

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همگی 1میلیون سر شرطبندی فوتبال یعنی باختم از پول برده ولی در در کل اشتباهی نکردم که توی اینترنت باعث بشه پولو از دست بدم

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
2 سال پیش برای برنامه نویسی و قالب سایت دانلود rapidleech هاست resume رو ساپورت نمی کرد طرف هم قبول نکرد مشکل از ما نبوده این شد که 600 رو که باید می داد نداد 100 تومن ضمانت داده بودیم اونم پس نداد, نامرد!!!

یکی دیگه هم یه هاست و دامین هستش که برای فامیلمون خریدم, 50 تومن از جیب دادم بعد طرف گفت نمی خوام موند رو دستم. تو بازارچه هم برای فروش گذاشتم کسی نخواست. الان راضیم فقط دامین رو بفروشم برای هاست یه خاکی تو سرم می کنم حالا :D

150 هم دادم از یه سایت ebook reader خریدم بعد از 2 ماه کلا باتریش پوکید و دیگه روشن نشد, خفن ضایع شدم :D

فعلا چیزی به ذهنم نمی رسه :D

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
هیچ با اینکه اعتماد های احمقانه به دیگران کردم ولی خوب شانسم خوب بوده و تا حالا پول ما رو نخوردن .. مثلا آخرین بار یه آی پد 2 از یکی خریدم که اصلا نمیشناختم کیه و هزار کیلومتر هم از من فاصله داشت راحت میتونست پول رو بخوره ولی فرستاد

البته دوستان عزیز چرا .. خورده حساب ها رو که جمع بزنم یه چیزی حدود 10 تومان میشه .. که مدام باید التماس کنیم که کی ؟ پول ما رو میدی ..

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
هیچ با اینکه اعتماد های احمقانه به دیگران کردم ولی خوب شانسم خوب بوده و تا حالا پول ما رو نخوردن .. مثلا آخرین بار یه آی پد 2 از یکی خریدم که اصلا نمیشناختم کیه و هزار کیلومتر هم از من فاصله داشت راحت میتونست پول رو بخوره ولی فرستاد

البته دوستان عزیز چرا .. خورده حساب ها رو که جمع بزنم یه چیزی حدود 10 تومان میشه .. که مدام باید التماس کنیم که کی ؟ پول ما رو میدی ..

حسابی شانس اوردید من برای مبالغ بالا فقط از تهران خرید می کنم اونم سعی می کنم حضوری باشه. خریدهایی که از همین بازارچه داشتم حضوری بوده البته یکی دیگه رو می فرستم خودم نمی رم :D

بالا