• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تا کی دروغ راجب Seo بشنویم

farsvideo

Registered User
لایک‌ها
148
قالب و هاست یه طرف
صفحه اصلی سایت یک طرف که چه قدر عکس توی صفحه اصلی هست
مثلا سایت خودم 52 تا فیلم با کاور توی پیج اصلی هست و کلا مجبورم همچین حرکتی بزنم...
چون تصاویر بند انگشتی کوچیک هستند و همین تعداد اگر کمتر باشه خیلی کم میشه
توصیه میکنم اگر از تعداد بالایی عکس توی صفحه اصلی استفاده میکنی ابدتا همه ی عکس های اون صفحه را دانلود کن و بعد با استفاده از ایمیج پروسسور ( فتوشاپ+ادوب بریج) به طور کلی حجم عکس ها را کم کن و دوباره توی شاخه مربوط آپ کن. اینجوری خیلی سرعت اکی میشه
تصور کنید من 52 تا عکس کاور دارم که اگر قرار بود این 52 تا دست کم 150 کیلوبایت هرکدوم حجمش باشه میشه 8-7 مگ ولی در کل با این روش به 4 مگ کاهش یافته

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
من آبتین وب و نت افراز رو پیشنهاد میکنم.
افزونه های سنگین شاید نصب کردید.....
نه بابا از هاسته . اون یکی سایتم که رو نت افرازه هم مطالبش خیلی سنگینه هم اینکه یه دنیا افزونه داره سایت سیم ثانیه میاد بالا . یک هزار ثانیه هم میره ادمین .
اینم لیست کل افزونه های من .
33035075627646919155.jpg

قالبی هم که استفاده می کنم لینک زیره . اصلا فکر نمی کنم قالب سنگینی باشه
http://mihanscript.ir/1191-قالب-فیلم-برای-وردپرس.html

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
قالب و هاست یه طرف
صفحه اصلی سایت یک طرف که چه قدر عکس توی صفحه اصلی هست
مثلا سایت خودم 52 تا فیلم با کاور توی پیج اصلی هست و کلا مجبورم همچین حرکتی بزنم...
چون تصاویر بند انگشتی کوچیک هستند و همین تعداد اگر کمتر باشه خیلی کم میشه
توصیه میکنم اگر از تعداد بالایی عکس توی صفحه اصلی استفاده میکنی ابدتا همه ی عکس های اون صفحه را دانلود کن و بعد با استفاده از ایمیج پروسسور ( فتوشاپ+ادوب بریج) به طور کلی حجم عکس ها را کم کن و دوباره توی شاخه مربوط آپ کن. اینجوری خیلی سرعت اکی میشه
تصور کنید من 52 تا عکس کاور دارم که اگر قرار بود این 52 تا دست کم 150 کیلوبایت هرکدوم حجمش باشه میشه 8-7 مگ ولی در کل با این روش به 4 مگ کاهش یافته
بله روش خیلی خوبیه . با microsoft office picture manager هم یه کارایی میشه کرد ولی تو سایت من 10 تا پست قرار میگیره در صفحه اصلی که هر پست هم یک عکس بزرگ داره که جمعا میشه 10تا عکس و بقیه اش میره ادامه مطلب . هر عکس بطور متوسط 80 کیلوبایت حجمشه . (یه خورده بالا پائین ) که در نهایت میشه 1 مگ عکس در صفحه اصلی . حالا اگر بگید من حجم عکسا رو کمتر می کنم با روشی که شما گفتید ولی میشه یه عکس از تنظیماتی که روی یک عکس در ایمیج پروسسور انجام میدید عکس بگیرید ببینیم تنظیماتشو چطور اعمال میکنید ؟

hdsd

Registered User
لایک‌ها
321
یک نکته که بهش اشاره نشد
روبوت های گوگل از کالیفورنیا (آی پی 66.) کراول ها رو انجام میدن شاید سرعت سایت شما برای ما ایرانی ها خوب باشه(هاست وطنی گرفتی) ولی باید حواستون به روبوت گوگل هم باشه
بنظر من هاست آمریکائی خیلی بهترن چون هدف گوگله که خوب کراول کنه حالا یک یوزر 2 ثانیه بیشتر معطل شد جای دوری نمیره :دی

haghft

Registered User
لایک‌ها
328
حال یک سوال
اگر سایتی پویا یا همون داینامیک نباشه و استاتیک و ثابت باشه اونوقت چطور سئو میشه کرد؟
مثلا سایتی که چت روم هست چطور میشه سئو کرد درحالی که موضوعش خاص و نمیتوان مطالب گذاشت
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
چت روم براش title و meta description خیلی مهمه برای سبقت از رقباش. در مرحله بعد بازدیدکننده واقعی و مدت زمان حضور کاربر در سایت (bounce rate در آلکسا کم باشه)

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
س
حال یک سوال
اگر سایتی پویا یا همون داینامیک نباشه و استاتیک و ثابت باشه اونوقت چطور سئو میشه کرد؟
مثلا سایتی که چت روم هست چطور میشه سئو کرد درحالی که موضوعش خاص و نمیتوان مطالب گذاشت
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سایت های استاتیک رو اکثرا باید با لکلینک و پاپ آپ و لینک بیلدینگ بالا کشید
یا اینکه رو سابدامینشون کار کنی روبات یا وردپرس یا همچین چیزایی روشون بالا بیاری

biamoz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام ميدم به همه دوستان
والا من اين پست رو خوندم و متوجه نشدم که دوستمون منظورش چيه.ببينيد وقتي سايت مثلا بايد سبک باشه ،‌يا موارد ديکه رو داشته باشه .آخه مگه سئو چيز عجيبيه ؟ سئو هميناست .و نکته بعد هم ،اين رو بايد بدونيم تا رفتار موتور جستجو رو نشناسيم ،نميشه سايت رو سئو زد . پس دروغي در کار نيست .يکي از فاکتورهاي اساسي در پنگوئن 2.1 ، ارزش گذاري مطالبه.پس ببين دوست عزيز ، ربطي به دروغ نداره اينا.
-------------------------------------------------------
آموزشگاه آنلاين بياموز
فرصت آموزش از راه دور براي همه

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
خیلی بحث خوبی باز شده اینجا، قبلا توی انجمن همش باید میگفتیم تو رو خدا به جای کپی کردن و لینک خرید یذره محتوا تولید کنید و کسی هم توجه نمیکرد. بنظر میاد که دوستانی با افکار درست و مناسب هم اینجا رفت و آمد دارن، الان وقت ندارم که بنویسم ولی حتما توی این تاپیک شرکت خواهم کرد فردا...

reza0002

Registered User
لایک‌ها
805
خیلی بحث خوبی باز شده اینجا، قبلا توی انجمن همش باید میگفتیم تو رو خدا به جای کپی کردن و لینک خرید یذره محتوا تولید کنید و کسی هم توجه نمیکرد. بنظر میاد که دوستانی با افکار درست و مناسب هم اینجا رفت و آمد دارن، الان وقت ندارم که بنویسم ولی حتما توی این تاپیک شرکت خواهم کرد فردا...
بله بحث خوبیست

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
سایتت رو در webpagetest.org تست بزن.
به نظر می رسه سایت شما مواردی رو از سایتهای دیگه لود می کنه که اونا سرعتشون پایینه.

به هر حال تو سایتی که گفتم به طور دقیق و با جزییات نشون می ده چرا سرع لود سایت شما 32 ثانیه است!!
قالب والا سبکه . هاستم میهنه . فکر میکنم از هاسته قصد دارم ببرم یه جا خوب .

reza21biologist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سئو الکیه

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk

سئو یعنی رضایت کاربران........وسلام نامه تمام.

سلام

بنده کسی رو میشناسم که سایت موزیک داره و اطلاعاتش در مورد سایت صفر هست و فقط بلده چطوری مطلب کپی پیست کنه!
حدود 150/200 هزار تومان برای مثلا "سئو" پرداخت کرده که سایتش در گوگل صفحه اول باشه ، مهم نیست به چه صورت ...
یکبار سایتش صفحه سفید نشون میداد سایتش رو داد به من چک کنم که مشکل از یک افزونه بود غیر فعال کردم درست شد!
اما نکته مهم اینجا بود که قالب اصلا استاندارد نبود ، 3 تا افزونه سئو نصب کرده بود 2 تا گوگل مپ و چیزایی از این قبیل !!!

سئو چرته

چرا سایتت نابوود شد؟
به نظر من باید تمام این لینکهای نا کجا اباد و پاپ اپ ها و بک لینکها نابود و بلوکه بشه از طرف خود گوگول. خیلی از سرچ های گوگل هم قدیمی هست و اصلا لینکش خرابه

کلاٌ گوگل هم خودش نمیدونه سئو چیه و چه طوری این میلیاردها سایت رو رتبه بندی کنه و فقط بلده ویکی پدیا و یوتوب و سایت های رنک بالا مال خودش رو بیاره اول بقیه رو دیگه دلش برای کسی نسوخته
خود مسئولین گوگل هم یه سوالی که ازشون میشه با تردید جواب می دهند و کلا سئو یه چیز مطلق نیست و نسبیه
از رنک دادنش پیداست هیچی سرش نمیشه

دروغ ها مثل این
قرار دادن سایت شما در رتبه اول کاملا رایگان ( دروغ ) اگه اینجوری بود که الان 900 تا بلاگ و سایت اول بودن صفحه اول جا 12 تا سایت باید 900 تا جا میگرفت
ایندکس شما در 1 ثانیه ( دروغ ) مطالبت زیاد باشه اتومات تندتند ایندکس میشی فچ هم هست که به درد نمیخوره هی باید بری فچ کنی
seo سایت شما با 500 هزار تومن ( دروغ ) هیچ کاری نمیکنه جز یکم سبک میکنه قالب 4 تا کد بی ارزشم میزارن براتون خیلی زحمت بده به خودش بره بک لینک 3 ماهه بخره براتون
2000 روش برای Seo (همش دورغ ) برید وب سایت خودشو نگاه کنی از به وبلاگ بلاگفا کمتره رتبش لایی بلدی برا خودت بخون
شما را رتبه اول میکنیم با 250 هزار تومن ( دروغ ) بردی نگاه کنید هرچی وبلاگ بلاگفاس بدون دادن 1 قرون خیلیاشون روزی 50000 بازدیدم داشتن نمونش خودم 1 سال رتبه اول بلاگفا بودم

1 - شما مطلبی میزارید بازدید کننده اصن عشق میکنه لذت میبره هر روز سر میزنه کاربر ثابت سایت شماست چون میدونه چیزی که دوست داره تو سایت شما هست
گوگل هم اینو میفهمه حتما خبریه که هر روز کاربر ثابت داره مطالبشم زیاد و خوبه زتبه میده بخدا خیلی آسونه اگه پولی بود رتبه اول شدن الان همه جا سرمایه گذاری تو ملک میو مدن 100 ملیون سایت میزدن
هر بار میام اینجا 1 مطلب خوب پیدا نمیکنم راجب بازدید همش تکراری من تو عکس عاشقانه رتبم اول بوده 1 سایت بزرگ اومد بک لینک خرید 4 ماه بخدا تکون نخورد سایتش تو اون کلمه هر روزم مطلب میزاشت

دلی کار کنید به نتیجه فکر نکنید به نتیجه فکر کنید میشه خوره تو ذهنتون هر روز دنبال بازدید با

کاملا باهاتون موافقم
من تو وبسایتم دانلود آهنگ میزنم و معمولا از سایت تهران موزیک کپی میکنم اما همونجوری کپی شده نمیزارم و ویرایش های خیلی زیادی میکنم و تقریبا نیمه اختصاصیش میکنم از عنوان بگیر تا ....
گاهی وقتی تو گوگل سیرچ میکنم دانلود فلان اهنگ میبینم اول سایت من اومده بعدش سایت تهران موزیکی که ازش کپی گرفتم !

سلام
سئو علاوه بر اینکه یک تخصصه یک هنر هم هست
دوستی فرمودن که وبلاگ های بلاگ فا بدن سپو میان صفحه اول گوگل ، در جواب باید بگم که بهتره یک نگاهی به رنک این سایت در گوگل کنید.
بهتره برای خوندن آموزش ها به مراجع خاترجی مراجعه کنید نه وب سایت های آبکی ، نمونه یه وب سایت عالی برای یادگرفتن سئو moz.com
ما ادعا می کنیم که سئو کاریم سایتمون هم صفحه اول گوگل هست www.serversetup.ir برخی کلمات :دایرکت ادمین ، مدیریت سرور و ...
بک لینکی هم نگرفتیم بجز ثبت سایت در یکی دو تا دایرکتوری
لطفا بدون اطلاعات چیزی و یا شخصی را زیر سوال نبرید و همچنین سایت خود را به کسی که سایت شما رو با 50 تومن میاره صفحه اول گوگل ندید
هرچقدر پول بدید همونقدر آش می خورید.

موفق باشید

kashaneh

Registered User
لایک‌ها
261
نتونستم جلوی خودم رو بگیرم و جوابتون رو ندم ، چون پست بنده نقل قول شده جواب میدم...
اگر سایت شما در گوگل نتیجه خوبی داره تنها دلیلش تعداد کم سایت های فارسی در زمینه هاستینگ هست!
تمام مطالب سایت شما کپی سایت های خارجی هست ! هرکسی میتونه کار شما رو انجام بده و ادعا کنه !!!

کسی که استاندارد سازی وب بلد نباشه جالبه حرف از سئو بزنه اون هم با ادعای کامل :)

http://www.webpagetest.org/result/140422_2X_AZK/
http://validator.w3.org/check?uri=http://www.serversetup.ir
http://www.majesticseo.com/reports/...rsetup.ir&oq=serversetup.ir&IndexDataSource=F

سایت شما از دید سایت معتبر chkme.com
http://chkme.com/seo-serversetup.ir

سایت شما از دید سایت معتبر GTMetrix
http://gtmetrix.com/reports/serversetup.ir/gGX4Dmxc

Last edited:

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
کسی که استاندارد سازی وب بلد نباشه جالبه حرف از سئو بزنه اون هم با ادعای کامل :)

http://www.webpagetest.org/result/140422_2X_AZK/
http://validator.w3.org/check?uri=http://www.serversetup.ir
http://www.majesticseo.com/reports/...rsetup.ir&oq=serversetup.ir&IndexDataSource=F

سایت شما از دید سایت معتبر chkme.com
http://chkme.com/seo-serversetup.ir

سایت شما از دید سایت معتبر GTMetrix
http://gtmetrix.com/reports/serversetup.ir/gGX4Dmxc
با اینکه یکم تند رفتید ولی کلیت حرفتون درسته و سایت ایشون توی هیچ معیار استانداردی نمیگنجه، البته من GTMetrix از این بدتر هم دیدم (نمره 1 از 100!). ولی از بحث اصلی کمی دور شدیم.
ارائه محتوا بر هر روش دیگه ای در سئو ارجحیت داره. نمیشه گفت که خرید لینک، فعالیت توی شبکه اجتماعی یا حتی تبلیغات ایمیلی بی تاثیر هستند ولی همه و همه اگر مطلب مناسبی روی سایت نباشه بی فایده ان. شما ممکنه بازدیدکننده های زیادی رو هم به سایتتون جلب کنید ولی کار شما تازه با ورود کاربر به سایت شروع میشه.
طراحی مناسب سایت، سرعت بالا، دسترسی آسان به بخش های اصلی و پاسخ گویی سریع و مناسب به کاربران میتونه اونها رو به مشتریان همیشگی شرکت یا سایت شما تبدیل کنه و در نهایت همین افراد هستند که بازدیدکننده واقعی به حساب میان. در نقطه مقابل اگر شما ورودی خوبی از گوگل داشته باشید ولی این افراد با یک سایت بهم ریخته و گنگ مواجه بشن خیلی سریع خارج و میشن و دیگه هرگز به شما سر نمیزنن.
اگر بخوام جمع بندی کنم باید بگم که هدف ما برای سئو و جذب بازدیدکننده منطقی و قابل قبوله ولی این همه کار نیست، تبدیل این افراد به مشتری و بازدیدکنندگان وفادار هم اهمیت بسیار زیادی داره، برای همین باید همیشه یک تعادل منظقی بین افرادی که از موتور جستجو به سایت شما وارد میشن و افرادی که بطور مستقیم به سایت میان برقرار باشه . همزمان با هم رشد کنن. در این صورت میشه گفت که شما مسیر درست رو طی میکنید.
میخوام بدونم دوستان فکر و ایده ای برای بهتر کردن ارتباط کاربر با سایت دارن؟ آیا تکنیک و روش جدیدی برای جلب نظر کاربرها جایی به چشمتون خورده؟

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
وقتی گوگل سه روز پیش یکی از معتبر ترین بلاگدهی تجاری در عرصه بک لینک دهی رو که اکثر شرکت های سئو از اون در جهت بک گیری استفاده می کردن رو پنالتی کرد شوک بزرگی به همه وارد شد! حتی صحبت از الگریتم پنالتی جدیدی شد که گوگل به اجرا گذاشته و این خودش به بحث و جدلها دامن زد اما در پس پرده داستان چیز دیگه ای بود این بلاگدهی به خاطر ارایه بک دهی غیر طبیعی و به خطر انداختن الگریتم گوگل پنالتی شد چیزی که گوگل هم در موردش خطاب به مدیر این سایت صراحتا بهش اشاره کرد
واقعه جدیدی نیست سال قبل مهمترین سایت بک دهی در المان پنالتی شد همچنین فرانسه روسیه و...
همه این ها دلیل پنالتی شدنشون " بک لینک دهی غیر طبیعی و اجازه دسترسی کاربرانشون به این نوع از بک لینک " اعلام شده
گوگل به نکته عجیبی اشاره می کنه به خطر انداختن الگریتم پس می بینیم که همچنان بک لینک حرف اول رو میزنه حتی از نوع غیر طبیعیش چرا که الگریتم توانایی تشخیص بین پارامتر های اساسی در عمق ماجرا رو نداره اما یه توانایی فوق العاده داره پنالتی کردن!
بک لینک حرف اوله حتی اگه محتوایی ضعیف و صد در صد کپی داشته باشید با یه فرمول ساده تو کلمه مورد نظرتون بالا میاد اما الگریتم از خلاصه خوانی مطالب شما و بک های گرفته شده کیفیت و مدت زمان اون کلمات مرتبط ووووو بلافاصله تشخیص میده و چراغ قرمز خطر رو برای این سایت روشن و روند موتیتور شدن سایت شروع می شه
بک حرف اوله اما محتوا روش اخره برای تشخیص اعتبار سایت شما در نتایج جستجو و از ترکیب این دوتاست که می تونید مطمئن تر ادامه بدید
مجموع همه این اطلاعات نکته ها و دانش هاست که اساس سئو رو تشکیل میده و این دارای روندی پویا و داینامیک هست که با اشتراک گذاری اون به بهتر شدن سئو کمک شایانی می کنه و سئو قیدبک همین اشتراک گذاری هاست

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
سئو دروغه
عسپم بده

بالا