• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تا کی دروغ راجب Seo بشنویم

reza21biologist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
نتونستم جلوی خودم رو بگیرم و جوابتون رو ندم ، چون پست بنده نقل قول شده جواب میدم...
اگر سایت شما در گوگل نتیجه خوبی داره تنها دلیلش تعداد کم سایت های فارسی در زمینه هاستینگ هست!
تمام مطالب سایت شما کپی سایت های خارجی هست ! هرکسی میتونه کار شما رو انجام بده و ادعا کنه !!!

کسی که استاندارد سازی وب بلد نباشه جالبه حرف از سئو بزنه اون هم با ادعای کامل :)

http://www.webpagetest.org/result/140422_2X_AZK/
http://validator.w3.org/check?uri=http://www.serversetup.ir
http://www.majesticseo.com/reports/...rsetup.ir&oq=serversetup.ir&IndexDataSource=F

سایت شما از دید سایت معتبر chkme.com
http://chkme.com/seo-serversetup.ir

سایت شما از دید سایت معتبر GTMetrix
http://gtmetrix.com/reports/serversetup.ir/gGX4Dmxc

سلام
اگر ما به عنوان مثال سایت را با html‌5 کار کنیم chkme خیلیاشون رو خطا می ده چون الگوریتمش فقط یک چیزی رو چک می کنه
در رابطه با ولید نبودن برخی کدها این کاملا طبیعی هست و اکثر مراجع سئو چه ایرانی و چه خارجی گفتند که تاثیر چندانی نداره
مطالب یونیک هست
شما می فرمایید که سایت های کمی در زمینه هاستینگ داریم ، بهتره یک سر به مرکز آموزش هاستینگ ها بزنید و همچنین با سرچ کلمات کلیدی رقبا و رنک های آنها را در گوگل ببینید.
موفق باشید

kashaneh

Registered User
لایک‌ها
261
سلام
اگر ما به عنوان مثال سایت را با html‌5 کار کنیم chkme خیلیاشون رو خطا می ده چون الگوریتمش فقط یک چیزی رو چک می کنه
در رابطه با ولید نبودن برخی کدها این کاملا طبیعی هست و اکثر مراجع سئو چه ایرانی و چه خارجی گفتند که تاثیر چندانی نداره
مطالب یونیک هست
شما می فرمایید که سایت های کمی در زمینه هاستینگ داریم ، بهتره یک سر به مرکز آموزش هاستینگ ها بزنید و همچنین با سرچ کلمات کلیدی رقبا و رنک های آنها را در گوگل ببینید.
موفق باشید

این کلمات کلیدی رو جستجو کنید و ببینید چه سایتی در صفحه اول گوگل و اولین وبسایت میاد (اسم سایتش با شما):
هات پلیت مگنت دیجیتال
کلنی کانتر دیجیتال
سانتریفیوژ دیجیتال
...
در کل هیچ ادعایی در زمینه وب و سئو ندارم و پولیم بابتش تا بحال از کسی نگرفتم!
(اگر خواستید جواب من رو بدید ممنون میشم در پیغام خصوصی ارسال کنید)

biamoz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من فکر مي کنم ، هر دو عزيز دارن درست مي گن . بحث کل نيستش .ولي اعتقاد دارم بحث سئو در حقيقت فرارتر از اينهاست .
تقاضا ميکنم حتما اين کتاب را مطالعه کنيد .
دانلود کتاب سئو 101

آموزشگاه آنلاين بياموز
فرصت برابر آموزش براي همه

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
سئو دروغ نیست روش کار هست که هر کسی میتونه یاد بگیره
قدیم تر ها بواسطه اینکه این مطالبی که امروزه اکثرمون میدونیم نشر عمومی نیافته بودند خیلی ها از جهل افراد سواستفاده کرده و مبالغ سنگینی رو دریافت می کردن بعنوان سئو کار حالا یا نتیجه میداد کارشون یا خیر
اما امروزه با چند ماه مطالعه مستمر میشه در حد قوی ترین سئو کاران ایرانی مدعی ! از این روش سر در آورد و اگر کسی ادعای دانشی فراتر از این حد در ایران رو داشته باشه بنده شخصا سخت قبول میکنم
بعلاوه اینکه امروزه گوگل بسیار هوشمندانه تر عمل میکند و روش های بلک هت سئو این افراد دیگر بی فایده و دست کم استفاده ای کوتاه مدت پیدا کرده اند.

بهر روی برای کسی که حوصله ! آموختن و خطاو آزمون ندارن سئو کاران ! ساخته شده اند و برای افراد ساعی اینترنت و moz
تصمیم با شماست که وقت خود را در این راه هزینه کنید و یا پول خود را

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
1 سوال ممنون میشم راهنمایی کنید
اگه بنده یه دامین ثبت کنم مثلا lebas.us هر موقع کسی سرچ بزنه داخل گوگل lebas سایت بنده صفحه اول هست؟

webbranding.ir

Registered User
لایک‌ها
139
عزیزان میان مطلب میزارن بدون هیچ مدرک و سند و همینطوری هرچی به ذهنشون میاد مینویسن مثلا بک لینک
میبنن یه سایت 2500 تا بک لینک داره میگن بک لینک خوبه
در صورتی که اون سایت به خاطر بازدید بالاش و مطالب خوبش خودجوش بک لینکش کردن
سایت شما هم خوب باشه بک لینک میگیرید 1000 تا
من حد اقل 10 رفیق با رتبه های 2 رقمی دارم خندشون میگیره از این حرفا
بخدا به این چیزا نیست seo چمیدونم تگ این چیزا
1 مطالب خوب
2 قالب سبک
3 جذابیت سایت
وسلام نامه تمام
من سایت زدم 6 ماه الان روزی 30000 تا کلیک داره 8000 تا ورودی والله بخدا فقط نکات مثل سرعت و مطالب خوب جذابیت رعایت کردم هیچ تگ و مسخره بازی بک لینکم نگرفتم وقت خودتون رو با این مطالب بی سند و زایده مغز بعضی دوستان هست مطالب رو میخونم خندم میگیره تراوشات مغزی هست 90%
من هیچ کدون از موارد گفته شده تو فروم رو رعایت نکردم و خدارو شکر رازی هستم وقت گذاشتن برای خود سایت و مطالب بهتر از وقت گذاشتن برای تعقییرات بی معنی و بی دلیل هست

ایشون رو بنده هم تایید می کنم

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
سایتت رو در webpagetest.org تست بزن.
به نظر می رسه سایت شما مواردی رو از سایتهای دیگه لود می کنه که اونا سرعتشون پایینه.

به هر حال تو سایتی که گفتم به طور دقیق و با جزییات نشون می ده چرا سرع لود سایت شما 32 ثانیه است!!
شما طراح خوب نمی شناسی که ارزون کار کنه و یه نگاهی به قالب بندازه و سبکش کنه ؟ ایراداتشو رفع کنه ؟

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
شما طراح خوب نمی شناسی که ارزون کار کنه و یه نگاهی به قالب بندازه و سبکش کنه ؟ ایراداتشو رفع کنه ؟
چیزی مورد نظرم نیست.
ولی اگه خواستی آدرس سایتت رو پ.خ کن یه نگاه بندازم...

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
پاسخ عنوان تاپیک: تا وقتی که دوست دارین با کمترین زحمت بیشترین نتیجه رو بگیرین!

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
سئو دروغه

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk

xara_2009

Registered User
لایک‌ها
85
دوست عزیز چرا وقتی اطلاعات نداری فقط بلدی الکی حرف بزنی؟؟

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
سئو الکیه

xara_2009

Registered User
لایک‌ها
85
کی میگه الکیه؟؟ ی مقاله خارجی واسم بیار ک نوشته باشه سئو ب درد نمیخوره؟؟

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
سئو دروغه

xara_2009

Registered User
لایک‌ها
85
اقا ب جای از خود دربیاری گفتم مقاله بده؟؟

MAHDIGHADIMI

Registered User
لایک‌ها
385
عزیزان میان مطلب میزارن بدون هیچ مدرک و سند و همینطوری هرچی به ذهنشون میاد مینویسن مثلا بک لینک
میبنن یه سایت 2500 تا بک لینک داره میگن بک لینک خوبه
در صورتی که اون سایت به خاطر بازدید بالاش و مطالب خوبش خودجوش بک لینکش کردن
سایت شما هم خوب باشه بک لینک میگیرید 1000 تا
من حد اقل 10 رفیق با رتبه های 2 رقمی دارم خندشون میگیره از این حرفا
بخدا به این چیزا نیست seo چمیدونم تگ این چیزا
1 مطالب خوب
2 قالب سبک
3 جذابیت سایت
وسلام نامه تمام
من سایت زدم 6 ماه الان روزی 30000 تا کلیک داره 8000 تا ورودی والله بخدا فقط نکات مثل سرعت و مطالب خوب جذابیت رعایت کردم هیچ تگ و مسخره بازی بک لینکم نگرفتم وقت خودتون رو با این مطالب بی سند و زایده مغز بعضی دوستان هست مطالب رو میخونم خندم میگیره تراوشات مغزی هست 90%
من هیچ کدون از موارد گفته شده تو فروم رو رعایت نکردم و خدارو شکر رازی هستم وقت گذاشتن برای خود سایت و مطالب بهتر از وقت گذاشتن برای تعقییرات بی معنی و بی دلیل هست
بازدید مهمه ولی برای این که بازدیده سایتت بالا بره باید سایتت رو سئو کنی نمی گم بدون سئو نمی شه پیشرفت کرد اما با سئو بهتر می شه پیشرفت کرد من خودم تجربه کردم (دیدم) یکی از فامیلامون بدون سئو مطالب اختصاصی می ذاره تازه بعد از 1 سال تونسته رتبه ی 3000 الکسا رو بیاره با بازدیده حدوده 30 هزار تا اما یکی از دوستام سایتش رو سئو کرده مطالب نیمه اختصاصی می ذاره بعد از 6 ماه به این مقام رسید(رتبه 3000 الکسا با روزی 25 هزار تا بازدید)

• Like
Reactions: ch6

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
سئو الکی

khashayar-emami

Registered User
لایک‌ها
35
من وااااااااقعا عذرمیخوام بابت این حرفم ولی "این داستانا چیه سره هم میکنید؟ما تو سئو هنوز داریم از بک لینک تبلیغاتی به صورت انبوه و یکجا و یه مشت الگوریتم منقرض شده ی 4 سال پیش حرف میزنم و اسم خودمونو میزاریم سئو کار؟؟ داستان لینک بیلدینگ یه چیزه دیگست و نباید هر تازه واردی اینجا تز بده تا یه مشت وبلاگ نویس بیچاره بیان و به حرفاشون گوش بدن و وقتشون تلف بشه و بلاگ هاشونم تو نتایج کلا نباشن . اول از همه که سئو فقط محتوا نیست دوست عزیز. من یه سایت خالی شما رو فقط و فقط با تگ تایتل میارم لینک یک . فقط فرکانس کلمه اش این وسط مهمه . ولی محتوا آیتم هایی رو به شما میده که یه سئوکار حرفه ای به شما اون آیتم هارو بدون هیچ محتوایی میده.به همین سادگی. 10 یا 20 هزار آی پی گوگل چیزی نیست که خیلی آدم رو وسوسه کنه ، واسه پروژه های زیر 6000 جهانی باید بیشتر فکر بشه. "

اما هدف من الکی یه چیزی گفتن نبود
میخواستم بدونم اگر کسی هست که "فکر میکنه "سئوی حرفه ای داره و میتونه سئو تو کلمات خارجی هم انجام بده من یه تیم با درآمد شاهکار میشناسم که اصلا کارشون رویاییه .
رزمه کاریشونو پ خ کنن
اگر الگوریتمی هم کشف یا ایجاد کردن بگن :) کمک میکنه.
موفق باشید
بازم عذرخواهی

بالا