• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تباه شدگان

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
بهترین زمان برای زندگی جوانی هست بخصوص وقت آزاد هم داشته باشیم.
ولی وقتی درآمد 10 به هیچ از گرانی و تورم عقب باشه، عملا همه چیز به سمت تباهی میره.
تا به این سن تباه بوده، حال هم تباه، بعد هم نامشخص.

وسیله نقلیه و خودرو، تجهیزات زندگی و سرپناه به عنوان حقوق اولیه یک انسان مطرح هست.
همون چیزی که در کتاب های مدرسه به صورت سنتی با عنوان
خوراک - پوشاک - مسکن
ازش نام برده میشد. ( نمی دونم الان هم در کتاب ها هست یا نه )

در برخی کشورها با جمعیت زیاد و یا عقب ماندگی های اقتصادی لزوما دسترسی به سطح رفاه برای همه میسر نیست و مسئله اجرای سیستم سوسیالیتی منتفی هست، که وضعشون مشخصه.
اما در کشور خودمون وضع فرق می کنه، ما بالاترین میزان ثروت های طبیعی را داریم مثل ذخایر عظیم گاز، نفت، طلا و معادن بیشمار.
با این حال حتی اگر درآمد مردم در سطحی باشه که بتونن یک وسیله را بخرند عملا از طرف hokomat شرایطی ایجاد میشه که دست خریدار کوتاه بشه.

برای نمونه خودرو

Toyota Land Cruiser GXR​

مدل 2023 با قیمت معادل پول ایران 2 میلیارد و 800 میلیون تومان با آپشن Full در امارات قابل خرید هست. اما در ایران مشاهده می کنید که خودرو های بی کیفیت چینی در کلاس SUV با قیمت نزدیک به دو میلیارد تومان به فروش می رسند. که مشخصا مافیای خودرو با پشتوانه Hokomat از دسترسی ارزان مردم به خودروی با کیفیت خارجی با نیت فروش خودروهای بی کیفیت خودشان به مردم جلوگیری می کنند.

این موضوع انحصار و محدودیت در زمینه قطعات الکترونیک، گوشی، وسایل و حتی ارتباطات مجازی هم صدق می کند.

خانه هم همینطور، با قیمت وحشتناک، برای جوانان به آرزو تبدیل شده است.
خلاصه اینکه از همه جهات تباهی بر ما وارد شده و مثال هایش در تمام ابعاد زندگی نمایان هست.

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
داداش برای کی اینا رو مینویسی؟
اینجا 60% معتقدن وضع مردم روسیه خوبه چون امریکا هم بیخانمان و بدبخت و بیچاره داره:D
یا کره شمالی چون اتم داره جای خوبیه:D
ایضا این نظرات رو درمورد چین و چند جای شخمیکس دیگه هم دارن
ولشون کن بذار همون پراید سوار شن تازه لذتم میبرن :ROFLMAO:
خلایق هر چه لایق
آخـو ندا و چپها با شعارهای اقتدار استقلال و خودکفایی رو مخ این ملت چند دهه کار کردن چاره ای جز اضمحلال نیست. خودتو دریاب فرار کن از این خرابشده از ما که گذشت...

Last edited:

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
اینجا 60% معتقدن وضع مردم روسیه خوبه چون امریکا هم بیخانمان و بدبخت و بیچاره داره:D
خلایق هر چه لایق
آخـو ندا و چپها با شعارهای اقتدار استقلال و خودکفایی رو مخ این ملت چند دهه کار کردن چاره ای جز اضمحلال نیست. خودتو دریاب فرار کن از این خرابشده از ما که گذشت...
کلا سه تا کاربر اینجا این اعتقاد رو دارند.۶۰ درصد از کجات اومد

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,498
اگر همه بی خیال این تردمیل بشیم و پیاده بشیم..
یکی دو ماهه میشه کل شیشه ی این طلسم رو شکست..
میشه دو سال دیگه زندگی به مراتب بالاتر از آرزوهای الانمون داشته باشیم..

فقط دوماه..

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
خلایق هر چه لایق
الله رو شاکر باش که توفیق زندگی در زیر ولایت مطلقه فقیه نصیبت شده 😄

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
خلایق هر چه لایق
عموم جامعه که اینطور نیستند.
اولا از بس هزینه ها بالاست حس فرار هم نداریم!
دوما اون شعارها تاریخ مصرفش تمام شده، الان مزاحم براندازی منفعت افراد هست نه شعار.
سوما ما هم فرار کردیم، بقیه عمر باید وقت بزاریم برای گذشته غم بخوریم!
همینجا هستیم تا آینه دِق بشکنیم.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,498
طلسم جادوگر باید با دستای تو بشکنه..

با دستای رفاقتت، تاریکی وحشت نداره..

نوری که حرفه آخره، به قصمون پا میذاره...

حیفه که شهر آینه ...سیاه بشه حروم بشه..

قصه ی تو، قصه ی من، اینجوری ناتموم بشه..

sanaka

Registered User
لایک‌ها
970
اگر همه بی خیال این تردمیل بشیم و پیاده بشیم..
یکی دو ماهه میشه کل شیشه ی این طلسم رو شکست..
میشه دو سال دیگه زندگی به مراتب بالاتر از آرزوهای الانمون داشته باشیم..

فقط دوماه..
والا ۴ ۵ ماه هم مردم پیاده شدن ولی بازم خبری نشد که
دو نفر روسری برداشتن فک کردن دیگه تمومه و دوباره سوار همون تردمیل شدن...

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
کلا سه تا کاربر اینجا این اعتقاد رو دارند.۶۰ درصد از کجات اومد
حقیقت تلخه... به طور کلی برای کل جامعه بخوای حساب بگیری اگه جز این بود وضع مملکت درست میشد شک نکن. درمورد اینجام باز همون کساییم که به ظاهر میبینی مخالف اون سه تان باز خیلیاشون میبینی عملا به این چیزا اعتقاد دارن
حالا یکی شیفته مثلا مخالفت ظاهری پوتین با نرگراییه اون یکی عاشق فلان جنگنده و موشک شخمیکسش و خیلیام تو دام هر نوع مخالفت میفتن مثل نازیسم و فاشیسم و سایر چیزایی که جهان سومیا درگیرن باهاشون

پ.ن: پای صحبت یه عده از سن بالاها میشینی کلی از وضع فعلی نذام و سرانش بد میگن ولی آخرش از دوران طلایی اون دیو و خودش به خوبی یاد میکنن منو یاد این دسته از افراد که گفتم میندازن

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,498
والا ۴ ۵ ماه هم مردم پیاده شدن ولی بازم خبری نشد که
دو نفر روسری برداشتن فک کردن دیگه تمومه و دوباره سوار همون تردمیل شدن...

اکثریت جز قشر خاکستری بودن و هستن..

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,498
الانم چیزی تغییر نکرده همون مردمن
کار از مسئله ۲ ماه یا چند ماه گذشته...
منم اشاره م به اینه که باید تغییر بکنه و قشر خاکستری هم دست بکشن.. و وارد میدون بشن..
وگرنه فراخوان و موج بازم بوجود میاد..

مترجم

Registered User
لایک‌ها
930

بنظرم این قشر خاکستری در حال حاضر خودش دو دسته هست....دسته ای که مثل یک عادت، زندگی را هر طور شده جلو می برند و دسته دومی که یجورایی در برزخ گیر افتادن! حالا یا منتظر حرکتی هستند یا افسرده شدن از بیخیالی دیگران و ....
این دسته دوم بنظر من از اواخر دهه شصتی ها شروع میشن و تا هشتادی ها ادامه دارند....در حالی که دسته اول دهه 40 و 50 و اوایل شصت ی ها هستند.....
من یک ویدیو دیدم که چهارتا نربنگیلی امنیتی از خانم ها با "خواهش" می خواستند که حجاب شون رعایت کنند....بخاطر ماسکی که زده بودند و هیکلی که داشتند برخی خانم ها سریع می ترسیدند و رعایت می کردند ولی عده ای انگار نه انگار و رد میشدند.....
بنظر من دهه اخیر دهه سرنوشت سازی برای سیستم ههاکمیت هست اگر نتونه مردم و به هر شکلی همراه کنه 100% سقوط می کنه ولی اگر همراه کنه برای خودش زمان طلایی خریده که میتونه برای آزادی خواهان بسیار خطرناک باشه....
یک سری از ما به جماعت پنجاه و 7 ی ناسزا می گیم ولی باید بپذیریم اون جماعت در اتمسفری بود که حتی اگر امام زمان هم ظهور می کرد و می گفت: خنگول ها آشوب نکنید! باز هم اون جماعت نمیخواستند سیستم قبلی پا بر جا بمونه و آشوب می کردند، الانم بنظر من یک "کینه"/"بغضی" در درون مردم وجود داره که فرضا حتی شما بیای بگی بیست سال دیگه مملکت میشه سوئد ! باز اون بخشی از مردم نمی پذیرند و دوست دارند سیستم پا برجا نمونه....

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
منم اشاره م به اینه که باید تغییر بکنه و قشر خاکستری هم دست بکشن.. و وارد میدون بشن..
وگرنه فراخوان و موج بازم بوجود میاد..

ببین من کسی هستم که کاملا مخالف مصطفی هستم، در عین حال در هیچیک از اعتراضات به خیابون نیومدم. قاعدتا قشر خاکستری حساب میشم. اما علت بیرون نیامدنم :

1- مردم ایران میان بیرون برای چیزی میجنگن که در نهایت به نفعشون نیست. سال 78 دانشجوها به تعطیلی روزنامه سلام و در حمایت از خاتمی بیرون آمدن. چند نفر کشته و ناپدید و نابینا شدن و .... برای چی ؟ خاتمی و تمام اجداد و نسلش به اندازه ناخن اون دنشجوی پزشکی که کور شد، ارزش ندارن. سال 88 ندا آقا سلطان و خیلی های دیگه برای پس گرفتن رای موسوی و کروبی جونشون رو کف دستشون گذاشتن. اونا 14 ساله زیر خاک هستن، در حالیکه حتی حقوق استادی دانشگاه همسر موسوی که در وهله اول به ناحق و با پارتی بازی استاد دانشگاه شده، در این مدت قطع نشده. الان هم مردم به خیابون میان که یک پدرسوخته دیگه منفعتش رو ببره. متاسفانه مردم ما خیلی راحت به دام منفعت طلب ها میفتن

2- ما که شوق شهادت نداریم:D، هر کاری که میکنیم بر اساس هزینه/فایده است. من الان بیام بیرون چند تا شعار بدم و آخرش به دست اریجینال فیلم کشته بشم، فایده که نداره هیچ، خفت و خواری هم داره. فکر کن روی سنگ قبرم بنویسن این به دست یک بی مقداری مثل این ساندیس خور های پی تی کشته شد. دیگه آبرو برام نمیمونه:D. همین پسره که چند روز پیش آخونده رو توی مترو با جسم تیز زده بود رو نگاه کن. پسره رو میگیرن اعدام میکنن، در حالیکه آخونده یه زخم سطحی برداشته، کلی هزینه درمان روی دست کشور گذاشته، آخرش هم جانبازی هم میگیره و در جایگاه بهتری به مفتخوری ادامه میده.
من خودم حیفم میاد چند تا جوون با غیرت بخاطر یک انگلی مثل آرمان چی چی وردی کشته بشن.

من از بذل جان و حتی مال😅 ابایی ندارم، اما اگر در قالبی باشه که دشمن بیشتر آسیب ببینه. حداقل در مقابل هر افتک، 1000 تا اریجینال فیلم کشته بشن. من خیلی حیفمbav3_154fs759111.gif

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
ببین من کسی هستم که کاملا مخالف مصطفی هستم، در عین حال در هیچیک از اعتراضات به خیابون نیومدم. قاعدتا قشر خاکستری حساب میشم. اما علت بیرون نیامدنم :

1- مردم ایران میان بیرون برای چیزی میجنگن که در نهایت به نفعشون نیست. سال 78 دانشجوها به تعطیلی روزنامه سلام و در حمایت از خاتمی بیرون آمدن. چند نفر کشته و ناپدید و نابینا شدن و .... برای چی ؟ خاتمی و تمام اجداد و نسلش به اندازه ناخن اون دنشجوی پزشکی که کور شد، ارزش ندارن. سال 88 ندا آقا سلطان و خیلی های دیگه برای پس گرفتن رای موسوی و کروبی جونشون رو کف دستشون گذاشتن. اونا 14 ساله زیر خاک هستن، در حالیکه حتی حقوق استادی دانشگاه همسر موسوی که در وهله اول به ناحق و با پارتی بازی استاد دانشگاه شده، در این مدت قطع نشده. الان هم مردم به خیابون میان که یک پدرسوخته دیگه منفعتش رو ببره. متاسفانه مردم ما خیلی راحت به دام منفعت طلب ها میفتن
اینی که بولد کردم کرد، بی فایده هم نبود. خیلیا از همین موقع تغییر جهت دادن. تو همین پی تی هم چند کاربر هست.

2- ما که شوق شهادت نداریم:D، هر کاری که میکنیم بر اساس هزینه/فایده است. من الان بیام بیرون چند تا شعار بدم و آخرش به دست اریجینال فیلم کشته بشم، فایده که نداره هیچ، خفت و خواری هم داره. فکر کن روی سنگ قبرم بنویسن این به دست یک بی مقداری مثل این ساندیس خور های پی تی کشته شد. دیگه آبرو برام نمیمونه:D.

اینا رو به دوج و لئو و بقیه بگو. میگن برین بیرون...

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,498

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
آرمان چی چی وردی کشته بشن.
چون همنام آرمان جونته چشمتو‌ گرفته؟😛

این فکر کنم باباش تو ثباح بوده اونم رده های بالا. مسچدها چند جا بالاشهر دیدم چندین ماه بنرشو زده بودن
سریعم انواع اردو جحادی و یه جشنواره مردمی!! به اسمش راه انداختن از طرف شهرداری تهران آخریش یه مسابقه رالی بود تبلیغاشو مترو دیده باشی زیرش ریز نوشته جشنواره مردمی آرمان
یه عده بدبختم که تو اکباتان گرفتن میخوان بیگناه دار بزنن مثل اون دو تا جوون کرجی و پرونده خانه اصف.هان

به نظر من راه حل، روی کار اومدن بوش ثانی دسانتیس هست کسی که تو جنگ عراق بوده و مثل کروز و مک کین واقعا کمر به نابودی اینا بسته بیاد (اگه مردم هشیار باشن فریب ترامپ شیرخردل رو نخورن-شیر خردل دوری که اومد نبود کروز میومد پرونده اینا بسته بود همونطور که دوره اول اوبامای بی فانوس اون انتخاب نمیشد مک کین میومد و اصلا پرونده اینا همون یه دهه پیش بسته میشد)
بعدش اونجاست که افتک و تیدوس بعد سربازگیری و تشکیل نیروهای دولت موقت میرن شکار مصطفی ها🥰

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
DeSantis has written on social media about that deployment.

“When I served in Iraq in 2007, I saw firsthand just how nefarious and pervasive the Iranian influence in Iraq was,” he wrote on Facebook. “The Iran Revolutionary Guard Corps wreaks havoc across the Middle East and its Quds Force is responsible for the deaths of hundreds of American soldiers in Iraq.”

پ.ن: طرف کلا کینه داره از مصطفی ها😛

amirradan26

Registered User
لایک‌ها
1,540
چون همنام آرمان جونته چشمتو‌ گرفته؟😛

این فکر کنم باباش تو ثباح بوده اونم رده های بالا. مسچدها چند جا بالاشهر دیدم چندین ماه بنرشو زده بودن
سریعم انواع اردو جحادی و یه جشنواره مردمی!! به اسمش راه انداختن از طرف شهرداری تهران آخریش یه مسابقه رالی بود تبلیغاشو مترو دیده باشی زیرش ریز نوشته جشنواره مردمی آرمان
یه عده بدبختم که تو اکباتان گرفتن میخوان بیگناه دار بزنن مثل اون دو تا جوون کرجی و پرونده خانه اصف.هان

به نظر من راه حل، روی کار اومدن بوش ثانی دسانتیس هست کسی که تو جنگ عراق بوده و مثل کروز و مک کین واقعا کمر به نابودی اینا بسته بیاد (اگه مردم هشیار باشن فریب ترامپ شیرخردل رو نخورن-شیر خردل دوری که اومد نبود کروز میومد پرونده اینا بسته بود همونطور که دوره اول اوبامای بی فانوس اون انتخاب نمیشد مک کین میومد و اصلا پرونده اینا همون یه دهه پیش بسته میشد)
بعدش اونجاست که افتک و تیدوس بعد سربازگیری و تشکیل نیروهای دولت موقت میرن شکار مصطفی ها🥰
حس میکنم دادن دستت :LOL: دیگه حساب کردن روی رئیس جمعورای عمریکا حماقت محضه
اون زمان کروز میومد الان میگفتی اگه ترامپ شیردل میمومد فلان میشد
اره دسانتیس میاد آغوندا رو بیرون میکنه یارانه تیداس و افتک رو هم میکنه ماهانه 45 دلار :D
دسانتیس محمدی به عمریکا خوش آمدی

بالا